ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה "להרכיב" לעצמי מחשב. הגרשיים זה בגלל שאיני מתכוון להרכיב אותו בעצמי (למרות שאפשרות כזאת קיימת) אלא פשוט להתאים את הרכיבים לצרכיי המיוחדים. מה שאני צריך זה כתובת של חנות מחשבים באינטרנט שמחזיקה מלאי ענק של רכיבים עדכניים כשהמחירים משקפים בצורה יפה את מחירי השוק (והם "טובים"). בהסתמך על המחירים הללו אני רוצה להתאים לי את התצורה כשאיני חורג מהתקציב. כשאני "מוכן" אני כבר אפנה למי שצריך עם המפרט או שאחליט להזמין את כל החלקים מאיזשהו מקום (לא סביר אבל עדיין, אפשר גם לקבל המלצה לחנות אינטרנט אמינה עם מלאי מגוון ומחירים סבבה?) בתודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם. היית מעוניין להתייעץ איתכם לגבי שידרוג המחשב שלי כך שיתאים לציפיות שלי. אני נתקל לאחרונה בהרבה נפילות FPS(בד"כ נופל מ50/60 FPS אל 20-5) ולפעמים ממש קיפאון של המסך וקריסה של הדרייבר של הכ.מ. ניסיתי לשנות גרסאות של הדרייבר(חדשות וישנות יותר) אבל הירידות של הFPS עדיין קורות והרבה,ככה שאני מניח שזה בעיה של החומרה עצמה. כמובן שניקיתי את המחשב(מאבק) ומריץ סריקות עבור וירוסים/ספיי וכ'ו. אני מבקש ממכם לעזור לי לאתר את הצוואר בקבוק שבעצם מגביל את הביצועים של המחשב ולכוון אותי לכיוון הנכון כדי להשיג תוצאות טובות(מצפה ל60 FPS ברוב המשחקים על רזולוציה של 1680X1050). מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 3033 MHz (23 x 132) לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L זיכרונות: Kingst…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני קניית נייד חדש. האם נכונה השמועה לפיה עומדת לצאת סדרה חדשה של מעבדים לניידים? חשבתי לרכוש את הדל שבקישור., ולהתקין עליו חלונות XP. במקרה כזה יספיקו לי ה - 512 GB זיכרון? ושאלה אחרונה: האם כדאי לשדרג ( בתוספת של 300 שח ) את הדיסק הקשיח למהירות 7200? האם ארגיש בהבדל? השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט , אופיס. בעיקרון שימושים משרדיים אך גם סרטים ומוסיקה מידי פעם. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G-120.htm
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תציעו לי מפרטים לגבי מחשב נייח המיועד בעיקר למשחקים כבדים. עדיף יותר אינטל, ולהחליף את הדיסק קשיח של ה500 לשניים של 160 כל אחד התקציב הוא עד 5,000 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר הרבה זמן מחפש את הניד שיתאים לי לכל צרכי... אני עוסק בתחום המחשבים למחיתי ואני כרגע מסיים תואר לכן המחשב צריך להיות בסטנדארט חצי עסקי(הבעיה בעסקיים שאין להם יציאת HDMI וזה חשוב לי) אחרי לבטים רבים הגדרתי מאפינים שחשובים לי: 1.מסך 14" 2.מצלמה 3.מעבד חזק P8400 ומעלה 4.זכרון 2 גיגה ומעלהעדיף DD3 אבל לא חייב 5.יציאות USB לפחות 3 6.קורא טביעות אצבע חשוב אבל לא חייב 7.יציאת HDMI 8.מסך טוב!!עדיפות למט 9.אחריות 3 שנים. 10.מערכת הפעלה XP 11.כרטיס מסך X4500HD ומעלה אני מטלבת בים שני מותגים כמובן DELL וLENOVO יש את SL400 עם מעבד P8400 http://www.qsys.co.il/pl_product~274389U~10~31.htm אני יודע שאומרים שהוא לא מספיק טוב ויש עליו ביקורת לפה ולפה ית…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים, הנה אני שוב אחריי 3 שנים קונה מחשב חדש, המחשב הישן נמסר לבן משפחה וגם היה לו תקלה עם הכרטיס מסך בגלל הספק כח. אניווי לענייננו : יש לי מסך 21.5 אינץ' Samsung T2250 Syncmaster בשולחן העבודה ובמשחקים אני עובד על רזולוציה מקסימלית 1900X1000 או 1900X1200 לא זוכר בדיוק. עכבר, מקלדת, רמקולים וכדומה אני לא צריך. נטו מחשב ! העדפות : מעבד - אינני בטוח, אבל INTEL נחשבים טובים,שקטים, וקרירים נכון ? כרטיס מסך - אני חושב שצריך אחד חזק לרזולוציה שאני משתמש בה מארז - לא משנה איזה ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק את כרטיס המסך ואת שאר החומרה. ( אבל לא אחד שיכול להשרף בגלל שיותר מדי 'חם' לו ויגרום לרסטרטים וכיבויים של המחשב) דיסק קשיח - לא צריך להגזים עם, הסדרתי יפה עד היום עם 320GB …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אי זקוק למלצות למחשב נייד סביב ה1000$ מארה"ב (עדיף מחנות מניו יורק אם אפשר) כמה שיותר זול יותר טוב אני לא כל כך מבין בנושא אבל אני מניח שהוא יהיה מבוסס CORE DUO ורצוי גיגה זיכרון הכי חשוב לי שלמחשב יהיה אחריות בין לאומית שנוכל לקבל שירות גם בארץ המחשב מיועד לסטודנטית והשימוש הכי כבד שלו יהיה MATLAB תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש לבד - עברתי על כל מני הודעות בפורום ובדקתי ביקורות ותגובות אך עדיין לא הצלחתי לגבש דעה לגבי נייד, אני מעוניין בנייד לא גדול מדי - חשבתי על "13. התלבטתי רבות בין DELL XPS M1330 ו- HP Pavilion TX2620EJ (טאבלט) אבל מביקורות על הדל הבנתי שמסוכן להתעסק איתו בגלל בעיות התחממות וכרטיס מסך, מבחינת הHP הבנתי שזה מחשב חלש ולא באמת אצטרך את המסך מגע. עכשיו אני מתלבט בין הDELL VOSTRO לHP DV3... השימושים העיקריים - אינטרנט, OFFICE אולי SOLIDWORKS ולפעמים סרט. שיהיה אורך חיי סוללה סביר ולא מרעיש מדי. ברצוני לקנות בארץ עם אחריות כמה שיותר גדולה (ראיתי שיש דגמים של דל עם 5 שנות אחריות) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי - למצוא מחשב שיתאים לצרכיי, תודה מראש לכול המגיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב ALL IN ONE. המחשב ברובו ישמש (90%) למטרת אפל' קופה רושמת שעובדת על גבי דפדפן כרום של גוגל, והשאר אופיס הממשק הוובי של הקופה יחסית קליל, לדעתי אפילו 2 גיגה ראם יספיקו כדי להריץ אותה. כרגע מתלבט בין שני דגמים (בחרתי בהם בגלל הכניסות הסיראליות וגודל המסך) 1) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD082X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140&aff=Zap&lang=he 2) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD069X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140 ההפרש בין הדגמים במחיר הוא 200 שח, וההבדל בין הדגמים מבחינת החומרה: לראשון ׁ ׁׁׁׁׂ(N3150) יש מעבד טוב יותר מהשני(N…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד עדיפות ל-14" (גם 13 זה בסדר) שימושים בעיקר אינטרנט, אופיס ושות' יהיה נחמד גם HDMI אבל לא חובה. אשמח להמלצות...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אם יש מישהו כזה שירשום בבקשה איך הוא ושל איזה חברה הוא.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ראיתי שכתוב בכל מקום על כרטיסי geforce 8400m gs שהכטיס הוא עם X MB יעודיים (dedicated) והוא up to X MB. איך ואיפה אני משנה את ההגדרות כך שלכרטיס יוקצו לצורך העניין 256MB? האם זה פוגם בכרטיס? מסיר אחריות? האם צריך לשים משהו מיוחד? קירור או חבריו?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יגרע מהביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Dell U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מקסימום משתמש בקוראל מה עדיפות מבחינת אמינות / יכולות ? 2 מפרטים מ KSP מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8-UPGRADE VM800 ??? זכרונות DDR 400 256MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 2MB WD800BB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x48 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 1530 ¤ או: מעבדי אינטל Celeron 2.4 Ghz 533FSB 256K לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I845GVM (845GV), VGA, SB, HT זכרונות DDR 400 256MB 400MHz V-DATA דיסקים …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
החומרה של המחשב מעולה למחיר שלו ואף כוללת כרטיס מסך מעולה. יצא לי לקרוא הרבה ביקורות חיוביות ושליליות מחו"ל ועדין לא הגעתי למסקנה סופית! אשמח לקבל מכם חוות דעת או תחלופה ראויה למחשב זה. תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט, לצערי אני כבר לא כל כך מעודכן בחומרה הקיימת (מלבד תחום הSSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500- 1000 (תלוי עד כמה זה יעשה את ההבדל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, בוט מכמה מערכות הפעלה. גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, ויטצ'ר 3. אמנם ישנים, אבל עדיין חשובה לי היכולת לשחק גם בחד…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 32 (לא HDMI) רצוי שתהיה תמיכה ב-WIFI בצורת כרטיס מובנה (אם קיים) אין צורך בכרטיס לכידה. ציוד היקפי קיים - עכבר + מקלדת אלחוטית לוג'יטק שני גויסטיקים אלחוטיים של לוג'יטק.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד נוח לעבודה על שרטוטים - בעיקר CAD - עם תלת מימד אבל אדריכלי/תעשייתי ולא למשחקים עתירי גרפיקה. צריך להריץ Autocad כמו שצריך, ורצוי שיהיה קל ונוח. רצוי עם כונן SSD למערכת ההפעלה. תקציב - עד 5K אבל גמיש אם יש סיבה מוצדקת. גודל מסך - 15.6 (או דומה). אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המחשב ישמש עבור משהו כמו 70% משחקים ו 30% כל השאר. המפרט עם מחיר בIQPC: סוג רכיב רכיב לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Rev(3.3) ¤ 709.00 מעבד Pentium core duo E2140 ¤ 430.00 כרטיס מסך Albertron Geforce 8600 GT 256 Pci-e ¤ 725.00 זיכרון OCZ 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 596.00 כונן קשיח WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 292.00 מארז + ספק HEC CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT ¤ 421 מסך דק ViewSonic VP930 ¤ 1,684.00 מקלדת Genius Keyboard ¤ 51.00 עכבר Genius Mouse ¤ 55.00 הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤ 80.00 סה"כ: ¤ 5,043.00 נימוק לל…
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה בהמלצות למפרט לשרת NAS - אני זקוק למארז, לוח אם, מעבד, צורב DVD וזכרונות עם הנתונים הבאים: 1. המארז הכי קטן שניתן להשיג שיוכל להכיל 4-5 דיסקים קשיחים וכונן DVD , עדיף שיהיה בצורת "קוביה" (דהיינו לא גבוה וצר) 2. השרת יעבוד 24/7 לכן הדגש הוא על חיסכון בחשמל, זאת אומרת המעבד הכי חסכוני שיש. 3. כמה שיותר שקט, אם ניתן להשתמש בקירור פאסיבי ולהוריד מאווררים, מה טוב. 4. אני אשתמש ב RAID בתוכנה לכן אין צורך בבקר על הלוח. 5. אין צורך לכלול דיסקים קשיחים (אקנה בנפרד) התקציב גמיש, חשוב לי שיהיו הדרישות שהזכרתי וסה"כ המפרט הוא די צנוע, אני מניח. תודה מראש - barduck
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 1,625 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 238 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 3,080 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 859 ש"ח סה"כ 9695 צריך שינויים
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
* מטרות המחשב : כתיבת עבודות גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וסדרות ואולי גם קצת משחקים אם תצליחו למצוא משהו * גודל המסך?15.4-15 בערך אם צריך להתפשר אז אפשר עד 14 אינצ' * משקל רצוי?לא מפריע לי מצידי כל עוד פחות מ5 קילו לא מזיז לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בתקציב הזה אני חושב שזה לא הגיוני אבל סוללת שש תאים רגילה תספיק אם תצליחו גם 8 יתאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת DVI , לפחות 3-4 יציאות USB אם אפשר אולי שניה סוקטים לאוזניות אז יכול להיות נחמד אבל לא חובה * בלוטות? כן וכמובן רשת אלחוטית וחוטית בלי התקנים חיצוניים. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'גה ומעלה למרות שאם התקציב מאשר 250 יהיה שיפור גדול. * צורב DVD? כן אבל לא חובה אם זה בא על …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לקהילה, זו ההודעה הראשונה שלי כאן אני ממש לא מעודכן בחומרה של היום ולעולם לא הייתי מומחה גדול. קיבלתי לאחרונה מפרט מחשב לעבודת תלת מימד מאומצת ועבודה גרפית, אבל אני צריך חוו"ד נוספת מקהילה כזו שמבינה עניין והיא כמובן אובייקטיבית. התקציב שלי הוא 9K לא זקוק למסך או אביזרים נלווים, מקלדת, עכבר וכד'. החלקים הם - proccessor - intel core i7 2011 quad 3820 3.6ghz 10MB 16GB DDR3 1600Mhz HS Corsa Geil - RAM Asus s2011 p9x79 x79 - Motherboard Graphics Card - Nvidia Geforce 680gtx OC 2GB-5 Gigabyte Crosair H60 775/1155/AM3 liquid cooling Kingston V300 2.5" SATA3 60GB SSD -HD drive 1TB s2/s3 7200 32MB Toshiba Hardrive - 2nd HD drive F3 Zalman 12cm Case Fan thermaltake command…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-