עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני סטודנטית לעיצוב גרפי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לי בתקציב של בין 4,000 ל-4,500 מצאתי מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם על המחשב.. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8766&perur=2&t=1&c=441 תודה רבה ואם יש טיפים או דברים נוספים שחשוב שיהיו במחשב נייד שאני קונה אשמח לשמוע.. ערב טוב!

2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעיצוב גרפי,שתי שאלות שמעסיקות אותי האם לקנות חדש או מיד שנייה? כמובן שבמקרה של יד שנייה התקציב קצת ייחתך וההתלבטות השנייה לגבי מפרט של מחשב מסוג dell שקיבלתי: מעבד:i7 דגם מעבד: 4500u נפח זיכרון:8gb כרטיס מסך AMD Radeon HD 8850M אשמח לעזרה חברים אני בלבטים קשים שכן אני אמור להתחיל ללמוד איתו עיצוב גרפי תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Dice,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500(?), כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ושימוש בתוכנת עיצוב חדרים בשםRaumplan . http://www.d3d.co.il/ראומפלן-ramuplan/ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6, משקל עד 2.5 ק"ג. אין צורך באורות וכו'. 7. האם האם יש צורך …

4. Started by Buffalo_Soldier,

היי, חברה שלי מעצבת פנים והיא צריכה מחשב נייד חדש, בעיקר לעבודה על תוכנות Revit (תלת מימד) ו-AutoCad. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לעיצוב פנים - בעיקר Revit (תלת מימד) ו-AutoCad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע ב-Revit, AutoCad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shlomy kaufman,

שלום רב, אשתי מעצבת פנים וצריכה מחשב נייד לעבודה שלה ומול לקוחות. הדרישות הן בעיקר אוטוקאד אבל בעתיד ייתכן ויידרש קצת יותר, ללא רינדור. ראיתי כמה מפרטים של לנובו אבל כולם סידרה 330 שקצת הפחידו אותי שזו הרמה הכי נמוכה שלהם. אודה לכם להמלצה על מחשב אמין עם מפרט מספיק חזק לשנים הקרובות כשהדגש הוא על יופי ולא מחשב שנראה תעשייתי. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה קלה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש עבור עיצוב פנים, אוטוקאד בסיסי דו ממד, ייתכן שימוש בסקצ'אפ בעתיד ללא רינדור. קצת עריכת תמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShaySaf,

שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד לעבודה עם תוכנות עיצוב לטובת שרטוטים והדמיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? היעד 8000. אם זה לא באמת נדרש, אז אשמח לשלם פחות. לחלופין, אם זה לא מספיק, אז מעדיף לחרוג מהתקציב בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מתאים לצרכים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב לטובת תוכנות של עיצוב פנים. תוכנות כמו 3dmax, Lumion, Sketchup, V-ray,Rhino, Autocad. (לדעתי התוכנה הכבדה ביותר היא Lumion) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב ב…

7. Started by איתמר22,

שלום וחג שמח לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש או של DELL או של LG עוד לא החלטתי. אני מחפש מפרט של מחשב המתאים גם למערכת ההפעלה לינוקס (Linux) ולא רק לווינדוס. חיפשתי באתר http://www.jaya.co.il שזה אתר של לינוקס מפרטים למחשבים ניידים שאפשר להריץ בהם לינוקס אך המידע שם לא מספק אותי ואני רוצה לדעת אם יש פה אנשים שקנו מחשבים ניידים ומריצים עלייהם לינוקס והאם זה רץ להם תקין או שיש להם בעיות ואילו בעיות? תודה לכל העוזרים איתמר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by HellBoY,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? הולך לטייל הרבה אז חשבתי על 13.3 * משקל רצוי? מתחת ל2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לכולם, כמו שאתם רואים הדרישות לא גבוהות מדי, בסה"כ מחשב די פשוט שלא הולך להריץ תוכנות כבדות מידי ביומיום. מה שכן חשוב זה שיהיה כונן DVD מה שפוסל את הדגמים שראיתי מומלצים פה כמו ה V131 וה E320. (אגב, למה הפער מחירים הגבו…

9. Started by shashkavil,

אהלן מחפש מחשב נייד עבור משחק World Of Warcraft בעד- 4000 ש"ח. חשיבות: מסך גדול (לפחות ''15.6. מעבד, כרטיס מסך וזכרון מספקים להרצת המשחק. לא חשוב: עיצוב משקל תודה טל

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by ilanb0,

הבן שלי מבקש כמתנת בר מצווה, מחשב נייד שאחד השימושים העיקריים בו יהיה למשחקים. הבנתי שאף מחשב נייד ללא יוכל לתת את התפוקה למשחקים כמו שנ ותן מחשב שולחני. האמנם? ואם כן, איזה דגם יכול כן להתאים למשחקים ככל היותר?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by rafi k,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר בשביל לשחק בו במשחקים החשים והחזקים ביותר, האם מחשבים ניידים מספיק חזקים בשביל משחקי מחשב והאם כרטיס המסך שלהם מספיק טוב?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Blizzarder,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, 4000 רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים - starcraft 2 * גודל המסך? 17 (פחות או יותר) * משקל רצוי? 2.7 (פחות או יותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 ג'יגה * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מותג טוב, כמו דל או LG עוד כמה מילים: עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר זול אבל אם צריך ניתן גם לחרוג מהתקציב. בעיקרון המחשב הוא בשביל אח שלי והוא מתלבט בין מחשב נייח למחשב נייד, בפורום השכן כבר המליצו לי על מחשב נייח ולכן אשמח לקבל ה…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by Raknor,

אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים (מה שהיה לי עד עכשיו זה XPS M1710 של Dell) ואני מחפש משהו בסגנון כשכרגע המחיר הוא לא כל כך בעייתי. מבחינת מפרט כולל חשבתי על משהו דומה ל-Alienwear M17x אבל טיפה פחות מסיבי.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by tatush3,

מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כסף אין בעיה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by dviralush,

אני רוצה שהוא יפעיל את elder scrolls online באיכות הכי טובה. תודה רבה לעוזרים. הם כותבים שם שהרקומנדד זה: Windows 7 64-bit Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350 8GB System RAM 85GB free HDD space DirectX 11 compliant video card with 2 GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Raffa,

אז איזה מחשב נייד הוא המפלצת של המשחקים? אשמח להצעות, רציתי לדעת איזה עוד אופציות יש חוץ מהניידים של Alienware.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dwassernis,

אני רוצה לדעת איזה מחשב ניייד ניתן לקנות שאיתו ניתן יהיה לשחק במשחקים שונים וחזקים. תקציב של 4000-5000 ש"ח. איזה מחשב בתקציב הנ"ל ניתן לקנות ולשחק היטב במשחקים הכבדים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by zoko,

אני מחפש מחשב נייד למשחקים.... לא חייב שיריץ משחקים ממש כבדים.. מספיק שיריץ משחקי כדורגל כמו פיפא ופרו, משחקים סבירים. אם מישהו יכול לתת לי מפרט מתאים ומכיר אני אודה לו, תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by opbenesh,

מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by leav,

שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש, אך מכיוון שההורים שלי גרושים אני צריך שני מחשבים. תקציב לשני מחשבים שולחניים לצרכי הוא בערך 10K-11K. חשבתי אולי להקל עליהם ע"י כך שהם ישלבו עלויות ויקנו לי ביחד לפטופ למשחקים שיעלה יותר מכל מחשב בנפרד אבל פחות משניהם. ברור שלמעשה אני קונה חצי בכפול, אבל מבחינתם הם משלמים פחות. יש הצעות למחשבים שאפשר לקנות בארץ? אני מקווה להשאיר את התקציב באזור ה 9K כי אז זה באמת עולה לכל אחד פחות. איפה יותר זול? פה או בחול? בבקשה תגידו לי אם מה שאני מציע לא הגיוני. האם אפשר להחליף ביצועים של מחשב שולחני שעולה 5000 ש"ח בביצועים של לפטופ שעולה 9000 ש"ח? -ליאב

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by azorder,

התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Orong,

היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. חשבתי לקנות מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell החדשים: http://hwzone.co.il/hardware/news/140992 לכן אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? לצערי נייח סתם יהיה ביזבוז כסף... אני בקושי בבית תודה חברים

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by iTripleE,

היי, תכננתי לקנות בימים הקרובים מחשב נייד למשחקים, ככל הנראה עם כרטיס GT 635M או 650M. בדיוק היום שמעתי שככל הנראה הסדרה הבאה של ה-GT אמורה לצאת בחודש פברואר ולהיות קפיצת מדרגה דיי רצינית. לדעתכם שווה לחכות לשחרור הגרסה? כמה זמן ייקח עד שהכרטיסים החדשים באמת יתחילו להימכר בניידים בארץ? ומחירי הכרטיסים הישנים יותר יירדו משמעותית מייד עם הגעת החדשים? מה דעתכם? שווה לחכות?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by bagetrek,

שלום לכולם קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב ה- 5-6 אלף שקל . מה שהוא מחפש זה מחשב למשחקים . הוא לא גיימר אבל משחק שם PES , FIFA , NFS ועוד כמה חדשים .. מצאתי משהו ב- 6 בערך עם 9500GS כ.מ . השאלה היא אם זה באמת יסחוב לו שם ? ועוד דבר , אני מעדיף לראות את המחשב לפני קניה , האם יש מקום כזה שאפשר לראות לפני שקונים , כי את רוב המחשבים מזמינים ישר תודה .

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.