עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Karin Haim,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך מחשב נייד עד 5000 אפשר חריגה לגרפיקה ועריכת מוזיקה חצי מקצועי ושיהיה בזה ווינדוס 10 ואופייס של מייקרוסופט גודל 15.6 מה מומלץ

• 16 תגובות
    • 11.6k צפיות
  3. Started by tnt1674,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דינמי. אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. אבל כעיקרון פית…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Sivan Avni,

שלום. מתייעצת לגבי קניית מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,000 כי מקבוק הוא אופציה. אפשר לחרוג עד 13,000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית על אופיס + פוטושופ ואילוסטרייטור לעיתים יותר רחוקות אבל עם הרבה חלונות פתוחים + אוטוקאד וסקצ'אפ בעתיד הקרוב. (נרשמת ללימודי עיצוב פנים). לא יודעת עד הסוף במה אשתמש כי אני לא מכירה את התוכנות עדיין אבל תהיה עבודת רינדור. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. ע…

5. Started by Yoram_gini,

* מטרות המחשב?: פוטושופ וגרפיקה מהסוג הזה * רזולוציית המסך? לא חשוב, רק שיהיה IPS או משו שדומה לזה מבחינת איכות ואחידות זווית צפיה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שיהיה נמוך אבל עדיפות פחות חשובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גבוהה ככל הניתן בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 וחדשים, אם לא פחות נורא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, בתקציב הזה לא יכנס SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זה משנה? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היום כל מחשב מגיע עם זה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, שתיהיה אחריות נוחה באר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mims,

שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לגרפיקה כמו פוטושופ ופלאש בסכום של עד 4000 ש"ח(עדיף לכוון 3500) אני דיי בתחילת דרכי אז ידיעותיי מצומצמות לפי מה שחקרתי, dell & hp הם הכי מומלצים האם זה נכון? ראיתי את סדרת מעבדי INTEL CORE 2 DUO T6500 2.1GHZעם זכרון של 2/3/4GB ו HD בגדלים שונים האם מעבד זה מספיק? כמה ram צריך לגרפיקה? עיקר הבעיה היא הכרטיס מסך של GF או ATI ישנם שני דגמים עיקריים ATI RADEON HD4330 512MB NVIDIA GEFORCE G103M 512MB מה מומלץ יותר והאם בכלל הם מספיקים לתוכנות הגרפיות? אם יש vista בלבד במחשב, האם עדיף לי יותר RAM? אם יש יותר מידי שאלות, הכי חשוב היא התשובה על כרטיס מסך ) תודה מראש על העזרה מימס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by barakkn,

שלום , אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה , לתוכנות - google sketchup 3d max autocad / revit v ray rhino מדובר בתוכנות לארכיטקטורה ודיגום 3D , כולל רינדור . המחשבים שנראים לי משתלמים וטובים הם הבאים - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32727 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3578&products_id=33254 מהחיפושים אלו נראים כמו התמורה הטובה ביותר אשמח לשמוע מה אתם אומרים , כולל על המעבד והכרטיס הגרפי. וכן לקבל המלצות למערכות מחשוב אחרות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני גרפיקאי במקצועי...מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי החזק ביותר שהתקציב מרשה לי שיהיה הרבה מקום בקשיח וסוללה טובה תוכנות 3d 2d רינדורים וכל מה שבניהם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב ולא בעל מימדים מפלצתיים - עיצוב "נקי" 17" עם רזולציה טובה(אם אין ברירה מתפשר על 15 עם הביצועים חזקים יותר ביחד למחיר) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Yarony90,

היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד (שהוא המחשב המרכזי שלי) תקציב: כ-9,000 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 1,000 ש"ח. שימושים מרכזיים: -Photoshop, Illustrator -אשמח שתהיה אפשרות לגיימינג עדיפויות שלי: מסך 15.6-17.3 אין לי בעיה של משקל או סוללה עדיפות למסך מגע (לא חובה) כמובן שאשמח למפרט עד כמה שיותר עדכני תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by blur30,

אני מעונים לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה בגרפיקה ממוחשבת לחברה שלי. סכום השקעה כולל מעמ 10,000 ש"ח הציעו לי IBM T60 על דגמיו השונים האם מישהו יכול לעזור לי לגבי מפרט ומחיר ? לא מבין כלום בגרפיקה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. המחשב צריך להריץ תוכנות כבדות יחסית - matlab, eprime, mricron , spm מסך - מינימום 13" מקסימום 15.6" מימדים - שלא יהיה עבה מדי, שיהיה יחסית קל משקל ונוח לנשיאה. רצוי שיהיה נפח מספק מינימום 1TB ורצוי שהכונן יהיה SSD אפשר גם שילוב של SSD עם כונן מכאני. איזה מעבד נדרש ואיזו כמות זכרון (RAM) נדרשת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. התקציב הוא 4 אלף ואפשרות לחריגה אם היא שווה זאת הכי עוצמתי שמצאתי Acer Aspire 5741G-434G ‎ I5 430M 5470 4GB 1066MHZ RAM 640GB הדגש הוא על כרטיס מסך שאינו מובנה כמובן בגלל המשחקים (כמה שיותר כבדים, עד קצה גבול היכולת של המחשב) תודה מראש

14. Started by ysp5417,

אני מחפש לקנות מחשב נייד להדמיות אני צריך שיהיה בו מעבד I7, כרטיס מסך טוב, 8 GB מה ההמלצה איזה חברה? ואיזה סוג?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. Started by yoavva,

אוקיי, זו פעם ראשונה שאנחנו קונים מחשב נייד אז אני אישית לא מבין בזה כלום אז קיוויתי שתוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שיהיה עם בטרייה כמה שיותר ארוכה לתקציב הזה, שיהיה עם חיבור לאינטרנט (אשמח להסבר על איך המחשב מתחבר לאינטרנט) ושיהיה מחשב שידוע כאחד שלא עושה יותר מדי בעיות... אגב אי אפשר להרכיב מחשבים ניידים נכון? זה לאבא שלי, הוא ישתמש בו בדרך כלל לנסיעות לאילת (עבודה) וכשהוא בעבודה בכללי... (הוא מטייל בכל הארץ במסגרת עבודתו...) מה גם אם יש איזשהוא כבל שמחבר אותו לאוטו (כדי שהוא יטען) וכמובן תיק למחשב... תודה על העזרה והוכחתם לי כבר שאתם יודעים מה אתם עושים אז.. תוכיחו לי שוב! שוב, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. שלום לכולם , אני מחפש לקנות להורים שלי מחשב נייד כמתנה לכבוד השנה החדשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך , בין 1500-2000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 - בשביל i5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ואינטרנט וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחק היחיד הוא HOMM 5/6/7 , המסך שיחובר הוא בערך 32 אינץ' , לא זוכר את הרזולוציה , בינוניות ומעלה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Nirurshon,

היי. להורים שלי הלך המחשב הנייח אחרי כמה שנים טובות והם מחפשים מחשב נייד בסיסי מאוד. המחשב מיועד לאינטרנט + סרטי FHD. חוץ מיזה שיהיה לפחות 320GB בכונן. בקשר לזיכון - תגידו לי אתם כמה צריך ? חשוב מאוד שיהיה Windows חוקי, וצורב DVD. חריגה גג עד 500 ש"ח גג ! תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by santakelev,

שלום, החלטתי לקנות להורים שלי מחשב נייד. הם די מבוגרים ולא ממש רגילים למחשב, ככה שהייעוד המרכזי שלו יהיה שיחות בסקייפ (צריך מצלמה מובנית) וגלישה באינטרנט, יוטיוב. כפי שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 2K. אשמח להצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. אוקיי אז הגעתי למסקנה שמשחקים כבר לא בשבילי ואין לי צורך במחשב נייח חדש, אני מעוניין במחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח עם חריגה של לא יותר מאשר 150 ש"ח. סידרתי לכם בטבלה שיהיה לכם יותר נוח לקרוא ולהבין (לפני זה היה ממש מסורבל ומבולגן). [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים (משחקי אינדי).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]גודל המסך אני מעדיף "15.6 לגבי המסך ניראה לי מאט (זה מה שמאפשר עבודה בחוץ לא?).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]לא מאמין שבתקציב הזה יכנס 1920x1080, לדעתי 1366x768 גם אהיה מצויין.[/TD] [/TR] [TR…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי אני לומד הנדסת מחשבים ודרוש לי מחשב נייד חזק שיכול להריץ תוכנות כבדות יחסית. מחפש משהו בטווח המחירים 3500-4500 שח. כמובן שלא אתנגד ליציאת HD (חשוב מסך מעל 14 אינץ). חשבתי ללכת על דגמי HP או ACER אבל פתוח להצעות. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים ואמינים.. תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  21. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

צריך מחשב נייד חזק- מעבד 4 ליבות לפחות, ראם 16 לפחות, נפח זיכרון רצוי 256ssd+tera. דרוש מחשב שיצליח להריץ ביעילות תוכנת סוליד וורקס (להנדסת מכונות), כרטיס גרפי ברמה גבוהה. תקציב- עד 4.5 אלף תודה מראש! עומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ghsu7766,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח. לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודי הנדסת מכונות ואולי קצת משחקים תוכנות: מכיר רק סוליד, אבל אני מאמין שאלמד לעבוד עם תכונות נוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, אשמח לשמוע אם יש המלצות כלשהן עבור סטודנטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

23. Started by Idan120,

היי אני מחפש מחשב עד 4.5 אלף [אפשר לחרוג קצת מהתקציב], המחשב יהיה בעיקר ללימודים [הנדסת תוכנה] ההעדפות היחידות שיש לי זה שהוא לא יהיה יותר מידי כבד ושיהיה לו SSD/אפשרות להוסיף SSD בעבר המליצו לי על ThinkPad E490 והשאלות שלי הן בעיקר עליו אם למישהו יש המלצה על מחשב אחר זה יתקבל בכיף עקרונית מה שרציתי לדעת שלא כלכך הבנתי לבד זה: 1. האם יש הבדל בין הE490 לL390 חוץ מגודל מסך ומה מביניהם עדיף מבחינת ביצועים 2.איזה תצורה עדיף יש מליון סוגים למחשב הזה עם מעבדים שונים וחלקם עם כרטיס מסך הבנתי שיש מעבדים שעל הדף נראים חזקים יותר אבל בפועל עובדים לאט יותר מכל מיני סיבות השאלה שלי היא איך אפשר לדעת איזה אחד עדיף לקחת שיעבוד טוב ולא לאט יותר ממה שאמור להיות …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by OpenCan,

אני מעוניין לתעד משהו בעזרת 3 מצלמות רשת למשך חודשיים - שלושה שהן מקליטות קבוע. המצלמות יהיו http://ksp.co.il/?uin=14344 וההקלטה תהיה באיכות המקסימלית. לא אכפת לי לגבי הרבה דברים אחרים במחשב והסיבה היחידה שחשבתי על נייד זה למנוע כיבוי במקרה של הפסקת חשמל. איזה מחשב הכי זול יעשה את העבודה הזו כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני מחפש מחשבים שמתאימים לעבודה שבה מה שנדרש הוא להציג מצגות בעזרת מקרן (ולכן חיבור HDMI הוא הכרחי) וצריך שהמחשב יעלה במהירות גבוהה (משהו כמו חמש עשרה שניות), ויש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף מבחינת מחיר ועלות תועלת לטווח הרחוק? מחשב חדש או מחודש? בהנחה גם שהמחודשים הם לא בדיוק אותו דגם... 2. האם צריך בכלל מעבדים מהדגמים מסוג i3 i5 וכו' או שזה סתם אובר קיל? 3. אם עדיף מחשב חדש, האם הייתם מחפשים מחשב עם 4GB RAM או 8GB? 4. מאיפה עדיף לקנות מחשבים חדשים? מהארץ או מח"ול? זהו לבינתיים, מקווה שיהיו פה אנשים נחמדים באמצע הדרך ושיתנו לי עצה טובה תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים