ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב בתקופה הקצרה. מסקירה במפרטים הקיימים בחרתי מפרט מסוים ואני מעוניין לדעת מהי הצעת המחיר האופטימלית שאני יכול לקבל עבורו. כמו כן קראתי באתר YNET מחשבים שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית של מעבדי אינטל ברבעון השני של 2007 - האם היא תגיע גם לארץ באותו פרק זמן והאם כדאי לרכוש כעת את המחשב או לחכות לירידה זו? אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי המפרט שבחרתי. בכל אופן המפרט שאני מעוניין פחות או יותר הוא כזה: מעבד אינטל E6600 DUAL CORE לוח אם INTEL/ASUS תואם PCI EXPRESS- ברמה טובה שתאפשר לי הרחבה בעתיד ותכלול כ.קול +כ.רשת מובנים זיכרון פנימי 1 GB לפחות מסוג DDR2 667 MHZ - האם כדאי לרכוש את ה800 MHZ ועד כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? הארד דיסק של W.D. 250…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך ב) ללא חריגה השימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD וכרטיס מסך עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה ?כבד 4.5 -5 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון 3 USB 3/SATA
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חברים אז אני אגיד את זה בקצרה אני מחפש לבנות מפרט למשחקי 2k באולטרה וייד עם מסך גייגהבייט 34. לא משנה מבוסס אנטיל או amd זכרון 32 לפחות חשוב וכרטיס מסך שיחזיק מעמד הרבה שנים. ויפי לא חשוב יש נקודת אנטרנט ליד בחדר. מה שחשוב לי כמה שיותר שקט בזמן שאני לא משתמש. בניתי שני מפרטים שונים בפלונטיר ו טי אם אס. מאיפה עדיף להזמין ? אם אפשר להציע מפרטים במחיר יותר משתלם ושיהיה כמה שיותר תמורה מול כסף . תודה רבה לכולם https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=248962 https://tms.co.il/builds/270059#.YVdJGWmpI0A.telegram
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
- 2 followers
-
-
אז אני עומד לסגור ת'מפרט ומחר כבר להזמין כנראה אז רציתי לדעת שאלה אחת.. המפרט שאני לוקח הוא 4466 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 473.62 ¤ 1 473.62 ¤ 994 Lite-On 52/32/52 Black CD-RW 174.65 ¤ 1 174.65 ¤ 5229 AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1059.72 ¤ 1 1059.72 ¤ 2443 Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 550.00 ¤ 1 550 ¤ 166 Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard 29.99 ¤ 1 29.99 ¤ 4898 Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard 668.98 ¤ 1 668.98 ¤ 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 538.74 ¤ 2 1077.48 ¤ 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 4913…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי: 4500 (ללא מסך, ללא ציוד הקפי) -לנצל את כל התקציב -חריגה מותרת רק באם הדבר ישפיע על שיפור (עוד 500) 2.שימושיי המחשב: משחקים חדישים ביותר-סרטי HD א. GTA החדש ואם יש משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אז לפי הגבוה יותרר. ב. לא מבין את השאלה אז מניח שגם לא רלוונטי לגביי. ג. * 1920X1080 - full hd - W2353V - LG * GTA, DIRT 2 , חדישים ביותר *הכי גבוהות שיינתנו במשחק 3.לא, יש לי הכול 4.אין צורך ב: כונן דיסקטים, כרטיסי טלוויזיה, כרטיס קול שאינו מובנה(אין צורך באלו) *אך יש צורך בצורב dvd ואם אפשר להוסיף למפרט צורב blu-ray לשם הסקרנות שלי(שלא יכלל כחלק מהתקציב של המפרט) 5. יש לי : -מעבד: intel i5-750 שאלה, לקנות tray עם מאוורר שאתם תציעו לי או box? -כרטיס מסך: מתלבט …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k ואם צריך מאד, גם 3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, לא על חשבון ביצועים ומהירות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + גלישה באינטרנט + איחסון תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור + אקרובט. יש קבצים גדולים, אך לא ענקיים מאד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מפרט ללא ציוד הקפי, אך כנראה שארצה להחליף את המסך+מקלדת+עכבר תלוי במחיר. אז אשמח למפרט שנ…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? >>>>> 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? >>>>> לנסות לנצל הכל. ולחרוג עד 100-200 ש"ח בשביל הבדל ביצועים משמעותי (ולא, נגיד, בשביל מארז שחוסך 1 צלזיוס באוברקלוקינג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -ל…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח יש אפשרות לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (BG3) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ביתית Win…
-
- 3 תגובות
- 12.7k צפיות
- 4 followers
-
-
מחשב לא משהו אני יודע אבל כמה גרושים אפשר להשיג ממנו?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט עד 3 אלף שקל, לא כולל מסך.. אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים חזק שיעבדו עליו משחקים כמו: crysis , call of duty וכל המשחקים החזקים שיצאו בשוק יעבדו. אני צריך כמובן מקלדת ועכבר , רמקולים אין צורך בנתיים. תודה. אני רוצה את המפרט מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva כי משם אני קונה , תודה.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? אם יש מה לשפר בבקשה תכתבו איך, תזכרו שהתקציב מוגבל תודה, יולי לוח אם INTEL CHIPSET INTEL 915P SOCKET DUAL 400 775 מעבד אינטל פנטיום 3GH 530 4 HT800, 1MB CACHE, SOCKET LGA 775 מאוורר אינטל מקורי דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM - 8 CACHE זכרון פנימי 512MB 400MHZ DUAL DDR כרטיס מסך- 2 אפשרויות (מה עדיף???) 1. PCI EXPRESS ATIX300SE 128M 2 PCI EXPRESS NVIDIA 5300 צורב 52X32X52 LG כרטיס קול 6 ערוצים וכמובן, מקלדת עכבק רמקולים כרטיס רשת המחיר הוא 2820, כדאי?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב כולל מסך (19 אינץ') בתקציב של 2500 ש"ח פחות או יותר, המחשב מיועד לכלל המשפחה וישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, עריכות קלות ומשחקים קלים (לילדים). אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD, תודה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אני מתעניין בHP touchsmart all in one החדש. אני מעוניין בתכונותיו הייחודיות כגון מסך המגע וall in one ואיני מעוניין להרכיב מחשב לבד (למרות שבמחירו, 8600 שח ניתן לבנות "מפלצת") אשמח לשמוע מבעלי ניסיון או מביני עניין אם מפרטו (שאני מבין שהמעבד למשל שייך ללפטופ) יוכל להתמודד בכבוד עם יישומים כגון אימיול אייטיונס המון יישומי אופיס ואקספלורר יחדיו, למשל. (כי יש גבול למחיר שאפשר לשלם רק בשביל הגאג'ט, צריך שגם יעבוד נורמלי) הנה המפרט- http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/12454-12454-3352963-3352964-3352964-3849079.html תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjgrphb2 עדיין מתאים לבקשות שלי פה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533785
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה ל(g)על הרכבת המפרט אז איך הוא לגיימינג והצורב לא כזה משנה אוקיי אז חלאס להגיד "תקח של samsung " כי לא ממש אכפת לי בכל מקרה תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המטרה שלי למחשב בעיקרון משחקים ישנים בסגנון DF בלאק הוק דאון וET ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב שבעוד כ3 שנים אחרי הבצא אני אוכל לשדרג אותו בלי השקעה גדולה, אני לא צריך כרטיס מסך מטורף אלא משהו בתקציב של עד 400 ש"ח של ATI עדיף ולוח אם טוב רצוי ASUS וזכרונות של חברה אמינה ומהירים 667MHZ ומעלה DDR2. וHDD עם ממשק SATA2 ונפח של 80GB גג.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיריץ פחות או יותר על רזולוציה נורמלית את המשחקים האחרונים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שחפרתי לאבא שלי שאחים הקטנים שלי (5-8) צריכים מחשב חדש הוא קם והחליט לעשות את זה. אה מה מה, הבנתי שהסטנדרטים שלי למחשב לא עומדים עם ילדים קטנים, במיוחד בעניין מחיר ותמורה. כאן אתם נכנסים לעניין. אני צריך מחשב שיכול להריץ משחקים כמו: trine 1-2-3, ori in the blind forest ודומים להם וגם שיהיה זול. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבחנתי כמובן...לא ראיתי אותו בשום מקום וגם בזאפ אין אותו..מישהו יודע מה המחיר שלו? http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4156&catid=4169&CatalogName=SAMSUNG
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אובכן זהו המחשב עם התקציב הסופי ולפני שאני מזמין אני רוצה דעתכם מעבד==>AMD AM2 4800+ BOX- 730 NIS לוח אם==>GIGABYTE GAM55S-S3- 465 NIS זיכרון==>G.SKILL 1 GB 800 MHZ*2- 435NIS דיסק קשיח==>WD 160 GB SATA2 8MB BUFFER- 305 NIS כרטיס מסך==>SAPPIRE X1950 GT -849 NIS צורב דיוידי==>LG GSA-H42N *18- 163 NIS מארז==>RAID MAX SAGITA- 320 NIS ספק==>HEC TRT 400W-255 NIS רמקולים==>ALTEC LANSING FX4021- 888NIS מסך==>BENQ fp93gx 19 2MS- 1049 NIS מקדלת+עכבר GENIUS EASY TOUCH- 85 NIS יש לי כמה שאלות: 1-הספק יחזיק כזאת מערכת? 2-הכרטיס מסך יכול להציג גרפיקה ברמה גבוהה עם פלטרים נגיד *2 לפחות לתקופה של שנתיים?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ושימושים כללים, עם שמירה על אופצייה למשחקים בהגדרות בינוניות-נמוכות, המסך יהיה כלול במפרט, 20-22 אינץ לפי מה שמתאים בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מאוד, 4-5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחש…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שאחי הרכיב: אינטל פנטיום 4 3 GH זכרון: 1 גיגה כרטיס מסך: גיפורס 5700 256 מגה עם שתי יציאות : אנלוגית ודיגטלית ( שעדיין לא הבנתי מה זה שמישהו יסביר בקשה ) הארד דיסק: 160 גיגה צורד דיוידי X16 מסך דק ציוד היקפי וןהכול ב-5500 נראה לי משהו חסר פה אבל לא נורא חחח זה בעקרון מה שחשוב...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט למחשב לישומי אינטרנט ב-1500 ש"ח ללא מסך וראיתי שלאחר ירידת המחירים של החודש שעבר לא התעדכנו המפרטים המומלצים אשמח אם יוכלו לתת לי מפרט. תודה רבה רבה, מראש. ליאור.
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-