ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מסויים אני מחפש מחשב שיתאים לצרכיי יעלה כמה שיעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בעיקר Dota 2, וCS GO לא כזה צריך מחשב שמריץ יותר מזה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן אופטי הוא לא קריטי לי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהיה באילת בסוף השבוע הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בהזדמנות הזו. תחילה נסגרתי על Lenovo y540 עם מפרט שאפרט עוד מעט אך הוא כבר לא במלאים. כעת התלבטתי בין מספר אפשרויות: Lenovo 5p CPU 10875h, GPU rtx2060, 16g ram https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=34002 hp Omen: 9750h, rtx 2060, 16gb ram https://www.yahavpc.co.il/product/4747/מחשב-נייד-חברת-hp-דגם-omen-gaming-15-כולל-i7-9750h-15.6"-full-hd-16gb-512gb-ssd-%2B-1tb-hdd-rtx-2060-graphics-windows-10-home Acer Nitro 5 AN515-55: 9750h, rtx 2060, 32gb ram http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=11068 מבחינה אסתטית אני מעדיף את הלנובו. גם מהלנובו שיש לי היום אני סהכ די מר…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב נייד לגיימינג ודיי מתלבט בין 3 דגמים שונים https://docs.google.com/spreadsheets/d/15pIyKs1LqBHNslCH2dvMJ-eYODcpTFn2RR4qXcI-5MI/edit#gid=2064781029 אשמח לעצתכם, איזה דגם (ASUS/DELL/LENOVO) ולמה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לגיימינג. אני כרגע משרת בצבא ולכן מחשב נייח לא רלוונטי בשבילי. * מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים, תכנות, סרטים * גודל המסך? 17.3 או 15.6. מעדיף מט, IPS * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: 5500 באילת, אפשר לחרוג אם המחשב יהיה הרבה יותר טוב. הסתכלתי גם על אופציה לייבא מחשב מארצות הברית שיוצא בסביבות ה6300 אחרי הכל, אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה טובה מהיבואן של MSI (תקנו אותי אם אני טועה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, מעדיף שלא יעבור את ה3.5kg מאחר ואני סוחב אותו איתי כל שבוע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שעות יספיקו, אפשר להתפשר פה כי אני בדרך כלל אהיה עם המחשב בקרבת חשמל * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי מביא כאן המלצה למחשב גיימינג נייד. https://www.youtube.com/watch?v=lotIrC6zzmU תראו אולי מתאים למי מכם ...
-
- 0 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה, אם אני אצליח לשכנע את האישה שזה שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, צפייה בסרטים (סטרימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק לזמן וגם יהיה בעל ביצועים טובים למשחקים כמו overwatch וכו'.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי חברים, לפני מס' חודשים עזרו לי כאן מאוד בקניית מחשב נייד. אני שוב חוזר לפה, רק הפעם עבור אחי - קצין קרבי שבא לו לשחק מדי פעם, בעיקר בסופ"שים. התקציב הוא בסביבות 4000-4500 ש"ח. כרגע הדגמים שראיתי הם Y50-70 ו-FLEX 2 של לנובו. לא יודע מי מהם עדיף. הערה חשובה: המחשב צריך להירכש באילת ביומיים הקרובים, אז אשמח להמלצתכם הדחופה * מטרות המחשב? משחקים כמו באטלפילד וכו'. אין צורך שיריץ בהגדרות Ultra high. הגדרות בינוניות-טובות יספיקו. * גודל המסך? 14" ומעלה, לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 FHD אם ניתן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות של פעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bl…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצתכם בקניית מחשב גיימינג שנע בין המחירים 9000-8000. הקנייה כמובן תתבצע בארץ ולא בחו"ל. חקרתי את הנושא כבר רבות מכל הכיוונים (כרטיס מסך, מעבד וכו' וכו') אני מאוד מעוניין לשמוע את דעתכם. תודה מראש לעוזרים! (:
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הrazer blade עם המפרט הבא - האתר היחיד שיש לו את המכשיר בישראל כפי שאתם רואים המחיר די אבסורדי - 17490 ש"ח, כשבאתר הרשמי של החברה, אותו מכשיר בדיוק יעלה 2100 דולר, כלומר 7335 ש"ח,חסכון של בערך 10K. (וגם יש להם אותו בלבן, בניגוד לאתר הישראלי) השאלה שלי, האם כדאי לי להזמין מחו"ל ולבצע חריטה למקלדת בעברית פשוט, והאם יש דברים שאני לא חושב עליהם שיכולים להשתבש כשאני עושה את ההזמנה מחו"ל? בנוסף, האם אני אצטרך מתאם רגיל או שנאי מתח מיוחד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב של 4500 ש"ח, אם אפשרות לחרוג עד 5000. * מטרות המחשב? בעיקר למשחקים, אולי קצת לתכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא קריטי במיוחד, הבנתי שמסך מאט עדיף להרבה משחקים וסרטים אז אני מניח שמאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא קריטי בכלל, מבחינתי שישקול 20 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה מיוחד, מה שסטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI * Bluetooth? לא מחייב בכלל, אבל תמי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב מומלץ לגיימינג שיחזיק לי לכמה שנים טובות וכרטיס מסך לפחות GTX 1070. עדיפות לאחד לא מרעיש או שמאוד מתחמם. ההתלבטות שלי היא בין שני אלו: HP OMEN: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20961 LENOVO LEGION: https://ksp.co.il/?uin=40522&select=.268..271..132..159..413..211..2640..2639..4151..442. יש לכם רעיון לנייד גיימינג מומלץ יותר? בנוסף, האם לדעתכם מחשב נייח עם אותו מפרט יהיה זול יותר משמעותית? (ברמה ששווה לקנות מסך טוב ועדיין לחסוך?) תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד 13\ 15.6 אינץ' עם לפחות כרטיס מסך 650M לא מעוניין במחשבים של MSI ו\או מחשב כבד 3 קילו + היש חיה כזו? תקציב 6-8K
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בישביל חברה שלי היא הולכת ללמוד ביאולוגיה ואנחנו משחקים לא מעט. השמח לעזרתכם תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ולימודים באונוברסיטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 \ OVERWATCH \ LEAGUE OF LEGENDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17.3"…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים ?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית ( דו מימדית , סרטים , או תלת מימד?) וללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080 , ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , V…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים וגיימינג. אני לא ממש מבין בכל זה.איזה מעבד כרטיס מסך וכולי. בבקשה תעזרו לי זה דחוף. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה ללימודים(כתיבת סיכומים,קריאה ועוד),משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו Team Fortress 2,פיפא וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לגיימינג וסרטים אם יש לכם הצעות אני אשמח לקבל אותן תודה רבה אני גיימר בינוני וחולה על סרטים וסדרות תקציב : 5500 אפשרות לחריגה קטנה מסך : 16-17 מעבד : i7 שיהיה גם FHD כולל מערכת הפעלה בתקציב
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצות לגבי מחשבים ניידים בשביל חבר שלי שיענה על הצרכים הבאים : 1. גיימינג ועריכת תוכן 2. חיי סוללה ארוכים. 3. אחסון, לפחות 1TB SDD. 4. עיצוב קומפקטי, לא מגושם מידי. 5. גודל מסך 15' או 15.6'. 6. תקציב 8000-9000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אהלן חברה , מחפש המלצה למחשב נייד עד 7000 שקל +- (אפשר מאילת ) , לגיימינג ותיכנות , חובה שיהיה 17.3 לפחות . מחבר את המחשב לעיתים ל55' fhd , חשבתי על אסוס רוג ? 1070gtx יהיה מיותר פה ? ביחס נניח ל1060 ? האם הפררש הבעיצועים שווה את התוספת הכספית? האם כדאי להזמין מחשב מאיביי חול נניח?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר סביר שיוכל להריץ משחקים על גרפיקה נמוכה ובינונית (גיימינג קל) אבל עדיין יוכל להריץ באטלפילד 3 למשל חלק (בהגדרות נמוכות) התקציב שלו נע בין 3000 ל3500 ואחרי חיפוש קצר עלינו על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22459&txt_search=&buy=&minprice=2973&maxprice=3692 לפי המפרט נראה שהוא אחלה מחשב. אני אשמח לתגובות,הערות והמלצות ובמקרה ומצאתם אז מחשב יותר טוב במחיר דומה. (בחרתי באסוס מנסיון אישי של לפטופ מאותה סדרה של אסוס x550)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייל , ומחפש מחשב נייד חזק , למשחקי מחשב. התקציב שלי הוא עד 5 אלף , אפשר לחרוג מעט. מה שחשוב לי זה רק שהכרטיס מסך לא יהיה onboard המחשב שמצאתי הוא זה :http://ksp.co.il/?uin=16036 אך אני לא יודע אם הוא הטוב ביותר שאני יכול להשיג בטווח המחירים הזה. אשמח מאוד לעזרה , תודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-