ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
אשמח להצעות למפרטי מחשב אשר המפרטים יכללו א. מעבד E6850 ב. 4Gb זיכרון RAM המחשב מיועד גם למשחקים כבדים (ולכן יש צורך בכרטיס מסך חזק, לא משנה לי אם זה ATI או nVidia) וגם לסימולציות וסינטזות כבדות במחשב (ישומים מתמטים כבדים, ולכן חשוב לי להשתמש במעבד שכתבתי למעלה). מסגרת התקציב היא כאמור 6000ש"ח, אין צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת, רמקולים וכו') אך אשמח אם ניתן לתמחר נמוך יותר ממסגרת התקציב. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ומעוניין שיהיה לו מסך ביחס 4:3, ולא ביחס 16:9 המעצבן. המחשב הרי משמש אותי בעיקר לעבודה, לכן יותר חשוב לי כמה שיותר גובה, מאשר כמה שיותר רוחב, במסך. האם יש איזה יצרן שיש לו דגם שהוא ב-4:3? זה מאד יעזור לי!!! תודה card
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני כבר שבועיים בהתלבטויות בקשר לקניית מחשב חדש.מצד אחד אני רוצה לקנות מערכת שהיא מיועדת לWindows Server 2008 Hyper-V אבל מצד שני אני אומר לעצמי שאם אני קונה מחשב חדש אז לפחות גם שיהיה גיימינג. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק גם לHyper-V וגם לגיימינג כבד. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 Hyper V וגיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למ…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט עד 1500 ש"ח עם אפשרות לחרוג עד 200 ש"ח ללא OC וללא ציוד היקפי לשימוש ביתי, אינטרנט, שירים וסרטים וכו', ללא משחקים. העדפה ל-SKYPC. שיהיה מהיר באינטרנט, תיקיות וכו', שיחזיק מעמד כמה שנים (לפחות 5) בלי צרות או משהו. שלא יעשה יותר מדי רעש, שיהיה נורמלי. לא צריך יותר מ-320GB דיסק קשיח ויותר מ-2G זיכרון, אפשר להשקיע בדברים אחרים. זה המסך שיש לי אם זה יעזור: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=8768 תודה רבה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדיון הסטיקי של המעבדים לא הופיע מידע על מעבד האטום (או שאולי פיספסתי ) ולכן אני שואל פה. אני חושב על לקנות מחשב אולטרה-נייד בתחום הזול יותר של הזאנר (לא הvaio של סוני) אלא יותר בכיוון הMSI wind והASUS Eee (לפחות הדגם עם הארד דרייב הרגיל, לסוליד סטייט יש נפח קטן מידי). אז קראתי כמה כתבות (לרוב על הMSI wind) וכולן נתנו לו פידבקים טובים (חוץ מהערות על הסוללה החלשה, שבדגם החדש בעל ה6 תאים היא יותר טובה) אבל שאלה אחת עוד נותרה לי בראש. האם המעבד (Intel Atom N270) יכול לעמוד בצרכים שלי. רוב השימוש שלי במחשב הנייד (בעצם כולו...) יהיו דברים כמו חיבור לאינטרנט, כתיבת מסמכי וורד, כתיבת קודים (תכנות כאילו), קצת שימוש בPhotoshop וניגון מוזיקה (קרוב לוודאי באייטונס כי יש לי אייפוד…
-
- 20 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מארז: Midi ATX W/Front USB. Quiet 500Watt 24Pin לוח אם: ASUS P5VD2-MX <GREEN> VIA P4M890 1066/800/533 2xDDR2 533/400 6-CH(HD) מעבד: Intel® Core 2 DUO LGA 775 2.13 GHz E6400 2MB 1066MHz זיכרון: 2 גיגה: KINGSTON DDR II 1G 533Mhz x 2=2Ghz דיסק קשיח: WD 320G SATA II 16MB כרטיס מסך: GeForce 7300GT Sonic Palit פלוס עוד דיסק קשיח של 80 גיגה שאני מעביר מהמחשב הישן מייועד לאינטרנט וגרפיקה בסיסית - פוטושופ/פלאש וטיפה משחקים בסיסיים כמו פיפא חח שווה ביס? ************ אם אפשר מפרט יותר טוב מזה עם דגש לא לעבור את התקציב 3600 ש"ח ************
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד חדש לאבא, הלכתי לאיבוד קצת . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אופיס והרבה מצגות) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא כלכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, מאיה, אפטראפקט וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל, כל מה שיצא, מעדיף שיריץ הכל 60FPS על HIGH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 הציעו לי את Dell P2414H, אשמח אם תציעו לי משהו אחר, אמרו לי שהוא תומך 4K בגלל זה אני רוצה אותו,…
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה, יש מלא חנויות מחשבים בארץ ולרובם יש אתרי אינטרנט עם מחירים עדכניים (בדרך כלל) ופירוט כזה או אחר על המוצר. לכל אתר יש את הממשק (תסכימו איתי מסורבל ולא נוח) שלו ופורמט BBCODE לפורומים משלו. אני שואף לעקביות בחוויה ובממשק בניית המפרטים והדרך שעליה חשבתי לא תלויה באף אחד ואפילו לא בהנהלת HWZONE למרות שעזרתם תהיה מבורכת. אני מבקש מתנדבים שיש להם את הידע (כי לי אין) הדרוש לבניית ממשקי המשתמש (פירוט בהמשך) בניית מסד הנתונים (שיכלול את הרכיבים עם פירוט בפורמט אחיד לכל רכיב, פירוט נוסף בהמשך) ומציאה של שרת חינמי יציב (לא אומר שקל למצוא כזה, אבל אני מאמין שאיפה שיש רצון, יש גם יכולת) שנוכל לארח בו את יישום ה- WEB הנ"ל. האתר לא אמור להיות מטורף או משהו כזה, מספיק שהש…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לסטודנטית, ללימודים וצפיה במדיה (לא משחקים), בסכום של 2000-3000 ש"ח, כאשר עדיף כמה שיותר "להתקמצן" בעלות. אין בעיה לרכוש מאמזון אם המחיר עדיף. עדיפות למסך 13.3-14 אינץ', 8 ג'יגה ראם, קל משקל כמה שאפשר. חשוב לציין - קיים כבר כונן SSD 256 gb וווינדוס 10 מהאוניברסיטה. תודה
-
- 20 תגובות
- 21.7k צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וגסיסה, ולצד נסיונות להשאירו בחיים אני בודק אפשרויות של מחשב חדש או הוצאת רכיבים והעברתם למחשב חדש. המפרט הנוכחי מצורף בתמונה, כאשר המארז הוא coolermaster HAF 932. בנוסף לשני הסטיקים של 4 RAM, הוספתי סטיק של 8 RAM. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. השימוש העיקרי למחשב יהיה משחקי מחשב די כבדים (באטלפילד 4 ושאר משחקי FPS במולטיפלייר), וגם לעריכה גרפית (לייטרום, פוטושופ). השאיפה היא שהכל יפעל על HIGH או אפילו ULTRA, ב-full HD. אני מעדיף לא להתקרב ל-AMD, אלא להישאר במחוזות אינטל ו-nVidia. בגלל הקרבה לים והקורוזיה למארז, אני מוכן לשקול גם מארז חדש. ציוד היקפי כבר יש לי. בחנות הציעו לי בשלב ראשון להוסיף למחשב הקיים GTX-780…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי שוב אני .....אני מצטער אני עדיין קצת מהס אבל זהו סופי זה רק וידוי אחרון לפני שאני קונה את המחשב הזה אז אולי תוכלו לתת לי טיפים מה עוד לשנות או שתתנו לי אישור ולקנות אותו Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail 17" Viewsonic G70FMB Black Flat Monitor + Speakers Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Logitech MX300 High …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, ישר ולעניין. רוצה, וסגור על מחשב נייד. מחיר עד 6000. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis (לא נורא אם לא בגראפיקה מקסימלית), אבל שנגיד, משחקים כמו Black & White 2 וGuild Wars הוא כן יוכל להריץ על גראפיקה מקסימלית. אני גיימר אז הייתי מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכרטיס מסך טוב. חשוב לי שלא יהיה פחות מ250 ג'יגה בדיסק הקשיח, ולא פחות מ3 ג'יגה זיכרון ראם. הייתי מעדיף שיהיה XP ולא ויסטה, אבל זה פחות חשוב. אם אפשר אז שיישרוד עוד כמה משחקים עתידניים חחח.. למשל Huxley. הציעו לי כבר את ה HP DV51179EJ. אל תישאלו עכשיו שאלות במקום לענות בבקשה, אני ממש רוצה אותו ליום הולדתי שב23, ואני לא רוצה לחכות כמה ימים כדי שיישאלו "איזה מעבד?". המליצו ל…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך ניתן לגלוש במחשב נייד דרך האינטרנט של הסלולרי? שמעתי שיש דרך כזו.... תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
האם מה שכתוב במחקר הזה יכול להיות ? http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי רציתי לקבל חוות דעת על מפרט למחשב משחקים שהציעו לי. ללא כרטיס מסך כי קניתי לפני כמה חודשים את ה8600GTS 512 של BLISS וללא ציוד עיקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤594 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 hמארז ללא ספק HEC 6A19B ¤206 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤437 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ: 3711¤ המלצות ושינויים יתקבלו בברכה =]
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפשת מחשב לגיימינג קל-בינוני. לא משחקי היי-אנד, אבל שיריץ משחקים כמו פיפא ופרו אבולושן. התלבטות בין שני המחשבים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10491 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20099 אילו מבין שני כרטיסי המסך טוב יותר? ובכללי, איזה מחשב עדיף? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים - יש לי מחשב כבן 3 שנים +-, נקנה בזמנו מPCPower בהרצליה - חנות שמתעסקת עם מחשבים וציוד לאולפנים - המחשב ברמת העיקרון היה מיועד לעריכת וידאו\אודיו, למרות שהוא הריץ לי משחקים כמו farcry 3 ו GTA 4 חלק. אני מעוניין למכור אותו כי אני כבר לא מתעסק יותר בעריכת מוזיקה (לא בבית לפחות) ואני גם לא גיימר רציני. יש כמה דברים במפרט שאני לא סגור עליהם ב100 מה הם אומרים - אשמח אם תסבירו לי המפרט הוא כזה (1 ל-1 לפי מה שרשום לי בדף מהחנות): "מערכת מחשב אודיו מקצועי APCi7 Value - Intel i7 860" (מה זה הAPC?) מעבד - Intel Core i7 860 2.80 ~ 3.46 Ghz x4 Quad Core 8MB Cache (מה זה בדיוק הקטע שזה בין 2.8 ל3.46 גיגההרץ, ומה אומר ה8 מגה קאש ?) קירור מעבד - Low Noise Variable Speeds Ad…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם - Asus A8N-SLI Premium (כ-1000 ש"ח) מעבד - amd athlon 64 3000 (כ-900 ש"ח) זכרון - 2X512 twinmos 400MHZ (כ-600 ש"ח) כרטיס מסך - Leadtek LV 169 PX7800 GT (כ-2200 ש"ח) הארד דיסק - WD 160GB 7200 8mb sata (כ-450 ש"ח) מסך - Samsung 930B - (כ-2400 ש"ח) סה"כ - 7550, ואם לכלול מארז וספק - 8000 ש"ח. לגבי מעבד, HD, מסך וזיכרון, לדעתי אין הרבה מה לומר. ההתלבטות היותר רצינית היא לוח אם וכרטיס מסך. האם שווה להשקיע ב-7800 או שכדאי ללכת על sapphire x800 gto2 ולפתוח צינורות (וכמובן לחסוך כ-700 ש"ח, אבל למנוע אפשרות של SLI בעתיד) האם הלוח שבחרתי (שלוקח את LANPARTY) שווה את ההשקעה? או שעדיף LANPARTY בכ-700 ש"ח? לגבי המחיר הכללי, הייתי מעדיף להשקיע פחות ולקבל יו…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצורך MULTI-TSKING בתקציב של 5K. יש ברשותי מארז למחשב, צורב DVD כך שהם אינם נכללים בתקציב ומערכת הפעלה. כמו כן, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בנפרד מהתקציב. בניתי את המפרט הזה (שכולל כרטיס מסך) ואשמח לקבל חוות דעת עליו: המארז שברשותי הוא ORIGEN S21T. מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt זיכרון: Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך: GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים. הידע שלי דיי מועט בכל הנוגע למפרטי מחשבים, משתמש עד היום בלפטופ ממוצע, רוצה להשתמש בלפטופ רק ללימודים ולקנות נייח לצורך גיימינג (בעיקר League of legends, ולהשאיר אופציה למשחקים מעט יותר כבדים בהמשך.. תאכלס הדרישה העיקרית שיהיה חזק ואמין, בתקציב של בין 4500-5000 (5500~ עם מוניטור טוב) תודה רבה מראש. עריכה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (5500 עם מוניטור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 עם מוניטור זה הגג שלי (5000 בלי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית…
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב למשחקים כבדים (אך לא מחפש את המקסימום גרפיקה האפשרית - כלומר לא בוער לי 8800GTS ) הציוד ההיקפי שאני זקוק לו כולל מסך (19 אינץ'), רמקולים איכותיים וראוטר אלחוטי + 3 כרטיסי רשת. אני מעדיף שהמעבד בסיס יהיה Intel Core Duo 6750. ראיתי את המחשב הבא באייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=270&CatCode= חשבתי על האפשרות הבאה: אני מחליף את המעבד (105) את הלוח לMSI (90) את הזכרון (140) ש"ח ואת הכרטיס המסך ל8600GTS , השאלה שלי האם ניתן להשיג מחיר ל8800 ככה שבאופן של עלות / תועלת לא יהיה כדאי לקחת את ה8600? והאם כדאי להחליף את המארז? תודה לכולם
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברנו לנושא אחר מהמקבוקים :0 אני מחפש עכשיו אופציות אחרות באותו מחיר יש אפשרות לקנייה באנגליה (זה יוצא בערך 750 ליש"ט יש מצב לחריגה בקטנה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים משחקים בקטנה (COD4 וכל הקלאסיים D:) וסרטים ומוזיקה יש מצב שאמא שלי תעשה עליו מצגות לעבודה באוטוקאד (תוכנת שירטוטים... היא ארכיתקטית) * גודל המסך? 13~14" * משקל רצוי? משו בסביבות ה2~2.5 קילו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד אבל לא חייב * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה לי …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. הסיבה לכך היא שהמחשב הישן שלו (i3 עם 4 ראם) כבר איטי מידי עבורו. המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה גדול, אבל ישמש גם לשימוש כללי בנוסף לצפייה בסרטים. במשחקים הוא לא ממש משחק. חשוב לו שהמחשב יהיה יחסית שקט, וקטן. התקציב גמיש (אפשר להגיע עד 4000 אם ממש חשוב). בניתי עבורו את הפרט הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30876[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]22112[/TD] [TD=bgc…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-