עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב פורום יקר =] ! ברצוני לקנות מחשב נייד שיישמש אותי למוזיקה בלבד למספרה.ואולי מידי פעם אינטרנט אני צריך כרטיס קול שיהיה 7.1 או 5.1 כי אני אקנה רמקולים או של קריאטיב או לוגיטק המחיר עד 2000 ש"ח תודה רבה אם אפשר בפחות מזה אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by 1AmirY,

שלום אשמח את עזרתכם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k חריגה עד אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת אנימציות, עבודה על סרטים ורנדור קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לאורות , עומד במקום מיועד למחשב מתחת לשולחן 7. האם האם יש צו…

3. היי, אני חייב להחליט סופית.. בפני עומדות 2 אופציות ואני חייב לשמוע את דעתכם האחד: Lenovo ThinkPad T420 4178-6VU - http://www.qsys.co.il/pl_product~41786VU~23~0.htm השני: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e6420-n2540m.htm - dell latitude e6420 האם ה Lenevo שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם לבחור כבר מחשב תודה רבה, משה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by b_11,

אני מתחילה לימודי הנדסת מחשבים ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש לי ללימודים ולתכנת איתו בהמשך . יש לי תקציב של 3500 ש"ח, אני מתלבטת בין מעב I5 לבין I7. אני רוצה כרטיס מסך נפרד (לא על לוח M) האם עדיף לקחת דגם ישן של I7 מהירות מעבד 2.0 או דגם חדש של I5 (חדש-חדש יוצא עכשיו בחו"ל עדיין לא נמכר כ"כ בארץ) מהירות 2.4 בכלל, אם יש הצעות הערות דברים שכדי שאני אדע ואשים לב ......

5. יש לי נייד COMPAQ 2500 פירמטתי אותו ואני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי.הורדתי קובץ בשם WLAN מDRIVERGUIDE וזה לא זיהה לי. . Harris/Intersil PRISM 2.5 Wireless 802.11b Controller זה הכרטיס רשת לפי תוכנת אוורסט דגם מדוייק של המחשב Hewlett-Packard Presario 2500 (DP873E)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום הבן רוצה מחשב גיימינג, יש, לנו מסך, מקלדת ועכבר. קיבלנו הצעה מבאג, מחשב hp pavilion gaming TG01-1014nj במצע כעת ב 4750 ש"ח. יראה שהספק רק 400w או יש מפרטי ksp ב5000 ש"ח אינטל. מה עדיף? הילד טוען שמחברים שבכלל עדיף על בסיס amd. איזה חנויות באזור הרצליה, חצי שעה נסיעה, מומלצות?

7. היי חברה... אני צריך שתביאו לי מפרט לפנים... give your best shot... אז ככה...המחשב ישמש למשחקים, אוברקלוק ופה ושם עבודה עם פוטושופ... אז התקציב הוא 4700 כמו שרשמתי למעלה... מארז שיהיה מאוורר היטב...עם חלון ומרווח...(עדיפות לטרנספורמר) ספק שיחזיק את המערכת כמו שצריך וזהו בעיקרון לא צריך מסך או ציוד הקפי... תודה לכל מי שיעזור עריכה: שחכתי לציין שדרוש גם צורב dvd (עדיף nec או משהו יותר טוב עם יש לכם אבל לא יקר)

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  8. המחשב ממש מתאים לי ואני מאוד רוצה אותו אבל הוא מחודש. האם צפויות לי בעיות ? מה קורה עם אחריות ? (אני קונה אותו בחו"ל. אגב , תיהיה לי אחריות תקפה בארץ ?) האם אתם הייתם קונים מחודש ? http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5554770&CatId=4948 תודה. אההההה , וגם רשום שיש לו HDMI , אבל בתמונות משום מה לא מראים את היציאה הזו. מדובר בטעות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי. יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פת…

10. Started by Pomki,

שלום לכולם ותודה מעבד: 779 ₪ - intel Six Core i5 11400F 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 198 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 TURBO DUAL (2x120mm) ARGB לוח אם: 399 ₪ - Gigabyte GA-B560M DS3H זכרון: 329 ₪ - * חדש במבצע * - 16G (2x8G) Kingston FURY BEAST DDR4 3200Mhz CL16 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX 3070 8G Up To 1755MHz DUAL V2 דיסק קשיח: 421 ₪ - * חדש * - KINGSTON 1T SNVS NVMe R/W Up To 2100 / 1700MB/s 3 Year Warranty ספק כוח: 256 ₪ - * מבצע * - ZALMAN 700W ZM700-LXⅡ 80 PLUS 3 Year Warranty מארז: 256 ₪ - Antec P82 FLOW 4X120mm Fan Tempered Glass משלוח: 39 ₪ - על ידי חברת שליחויות חיצונית - עלות עבור …

11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מחשב בתקציב של 5500 שקל למשחקים לא כולל ציוד היקפי... יש לי כמה שאלות. האם כדאי היום לקנות מחשב או לחכות עוד כמה חודשים שיצאו הכרטיסי מסך geforce 8300 וכל זה... [סדרת dx 10] תודה לעוזרים או למנסים [= נ.ב לא מתוכנן לעבור oc

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. רק רכיבים עם שם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by androidon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ואופיס ברמה בסיסית, אוטוקאד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אוטוקאד( הצגת תוכניות חשמל) בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צור…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by huber,

לוח אם: Gigabyte X570 AORUS Elite מעבד: AMD Ryzen 5 5600X זיכרון: Crucial Ballistix Elite 3600MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 מאיץ גרפי: EVGA GeForce RTX 2080 קירור למעבד: Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB דיסק קשיח: SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB מארז: Fractal Design Define R5 Black ספק כח: 750W GOLD מחברה מאוד מוכרת.

15. שלום לכולם, חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4500 שקלים. המחשב מיועד למחשקי גיימינג כבדים כגון: GTA IV, Crysis, Whellman, Dirt2 והלאה. כמו כן הוא מיועד להורדות, לתוכנות מסרים וגלישה באינטרנט. הנה המפרט שבניתי בשבילו רציתי את חוות דעתכם: ( 2 הקישורים לתמונות הינם אותו מפרט ) http://www.siz.co.il/my.php?i=m2yjwru2mi3m.jpg http://www.upit.ws/picture.php?file=519534e256ea0.jpg במידה והתמונה של המפרט אינו מופיע לכם תצאו ותיכנסו אל הדף מחדש כי לפעמים זה עושה בעיות. תודה רבה לעונים. עריכה: המחשב אינו מיועד לאוברקלוקינג

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. אהלן אני אתן פה 2 מפרטים ואני רוצה שתגידו לי כמה אמור לצאת כל הסיפור במידה ואני משלם רק על הרכיבים (אני מרכיב). אז ככה: מעבד - Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache קירור מעבד - הוצע לי "Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler" אך אשמח להצעות אחרות, אני רוצה קירור יותר רציני, ומה דעתכם על קירור מים? בנוסף יש קירור פאסיבי אבל שוב, כל מע' הקירור של המחשב נראית לי חלשה משהו... לוח אם - Intel P55 Express Based Main Board זיכרון - הבנתי שיש רק 2 סלוטים על הלוח אם ואני רוצה מינימום 6גיגה אז 3072x2 DDR3 1333MHz ממשק פיירוייר 400 - Texas Instruments IEEE-1394A Firewire-400 (1 x Rear) כ. מסך - ATI Radeon HD4350 512-MB Dual Monitor + TV - Silent (Passiv…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by jim202,

אני צריך את זה גם ל גיימינג וגם ל video editing יכול לעלות אם התקציב מעבד Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz דיסק קשיח Western Digital SE16 500GB Serial ATA 7200RPM אני רוצה בעתיד להוסיף עוד אחד לוח אם EVGA nForce 680i SLI Socket 775 1333MHz DDR כרטיס וידאו EVGA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 , או EVGA 768-P2-N831-AR GeForce 8800GTX 768MB אם שווה להוסיף 150$ ל ה GTX כרטיס קול X-Fi XtremeMusic זיכרון Corsair 6400 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 או GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 (PC2 8000) …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן, יש לי Dell Inspiron 1520, והמסך שלו כמובן מבריק. אז השאלה היא איך אני הופך אותו למט? יש איזה ציפוי שאפשר לקנות? ובכלל - למה לעזאזל מייצרים כמעט את כל הניידים עם מסך מבריק? תודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך יותר לכיוון 4800 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. * מטרות המחשב? צפייה בסרטים , עבודה משרדית , ומשחקים מאוד פשוטים לאחותי הקטנה. * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? כמה שפחות ? ראיתי שהמחשבים האלה הם בסביבות ה1.5 ק"ג שזה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה אבל רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא חייב כונן קשיח גדול. 250 כזה ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה כונן DVD . * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב בסביבות ה1700 . אפשר לחר…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by yoavba19,

שלום לכולם, אני חדש פה אז לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לתשובה. יש לי לפטופ HP DV6000 שבזמן האחרון התצוגה שלו מאוד כהה (אני מצליח לראות את הווינדוס רק כאשר אני מאיר עם פנס על המסך), אני מנסה לסדר את הבעיה לבד אבל הגעתי לנקודה בה אני לא בטוח אם הבעיה היא באינוורטר של המסך או המסך עצמו. במהלך הבדיקה ניתקתי את האינוורטר והמסך עדיין מעביר תמונה האם זה מעיד על בעיה באינוורטר ? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by DJ GuyGIvant,

AMD ATHLON XP 2200+ TRANSCEND DDR 512 mb 333 MHZ GIGABYTE -GA-7VTXH+ S\U\M\A PLATINUM GF4 TI4200 SE 128 MB WD 80 GB 7200 RPM CHIEF TEC DRAGON DX-01BLD HERCULES FORTISIMO 3 7.1 סה"כ 5140 ש"ח... שווה? משתלם? מה לשנות?! אגב, מסך כבר יש לי וכרטיס רשת וסידירום וצורב כך שזה כל מה שאני צריך

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yoav dribben,

היי, על המחשב שלי מותקן כרטיס מסך מסוג GTX1050 TI ואני רוצה לשדרג אותו לכרטיס GTX 1660 SUPER. האם החיבור זהה? איך אני יודע שהחיבור שיש לי במחשב יוכל לקבל את הכרטיס החדש או שאצטרך לרכוש מארז חדש. תודה לעונים!

24. שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בעוד כחודש מדעי המחשב ובמקביל אני עובד בפיתוח אפליקציות ואתרים ואני צריך את עזרתכם עם קניית מחשב חדש. אני מחפש מחשב שולחני חזק שאני יוכל לחבר ל 2 מסכים (שקיימים כבר) ולהריץ במקביל הרבה תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות ולחסוך אך אם זה בא על חשבון דברים חשובים אני מעדיף לשלם קצת יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כחמש מאות שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולצפייה בתכני HD. כנראה גם עריכה גרפית והרצה של VM על המחשב (לטובת הלימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות נייד 17" כתחליף לDESKTOP הנוכחי והמיושן ראשית אשמח לשמוע מאנשים שעשו את המעבר לגבי חווית השימוש שלהם במחשבי 17" כתחליף לדסקטופ. השיקולים המרכזיים שלי היו קומפקטיות, וניידות בתוך הבית או במעברים תכופים (סופ"ש אצל ההורים וכו'). מבחינת שימושים - עיקר השימוש הוא אופיס וכן עיבוד קבצי קול (נחוץ לי מעבד מהיר יחסית) בנוסף אשמח לאופציה לשחק מידי פעם משחקים לא חייב בהגדרות גבוהות רק שירוצו (BATTLEFIELD או STARCRAFT2) ראיתי שאתרים כמו USHOPS מאפשרים לייבא את הדגם הבא: LENOVO במחיר סופי של כ 3300 שקלים בנוסף ראיתי שבארץ ב 3050 שקלים אפשרי לרכוש את המחשב המחודש הבא: DELL אשמח לשמוע המלצות לדגמים נוספים אם יש וכן ללמוד מנסיונם של אחרים שייבאו מחשב לארץ (אחריו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.