עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itshak1a,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וסרטים. * גודל המסך? 13-15.6 מאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא על חשבון ביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיף שהצורב יהיה בתוך המחשב ולא חיצוני. תודה!!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by GLP,

שלום, בשמחה וששון קניתי דיסק קשיח חדש בגודל 160GB לנייד מסוג LG LS50. אך בביוס כתוב לי רק 137GB. האם יש צורך לעשות הגדרות כלשהן או לעדכן את הביוס? אולי הכונן פשוט גדול על המחשב שלי? ד"א ניסיתי לחפש עדכוני ביוס באתר של LG אך לא מצאתי, אז אם אתם מכירים משהו תרשמו במידת הצורך. תודה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. ידידה שאלה אותי אם המבצע של לאומי לרכישת נטבוק S10-2 של לנובו לסטודנטים שווה? הנה המפרט של המחשב שמדובר עליו: http://students.leumi.co.il/LeumiCnt/MediaServer1/208018_lenovo_netbook.pdf בלאומי לוקחים על זה 1500 שח. על פניו זה נראה כדאי (המחיר הכי זול בארה"ב הוא משהו כמו 410 דולר עם מס מקומי, שזה כמעט זהה ) קנייה שווה? היא רוצה נטבוק עם מסך גדול ככל האפשר.. הבעיה שהתקציב הוא עד 1700 שח האם יש דגם אחר בתקציב הזה שיהיה עדיף?

4. מפרט כמעט שלם.. מעבד לוח כרטיס מסך זיכרות הארדיסק ומארז.. השימוש של המחשב יעשה בטלוויזיה של האייר 37 אינצ'.. אז אני צריך יציאת אייג'די והספק שיש לי כרגע הוא ספק כוח OCZ 600W Stealth X Stream .. אז אני גם לא צריך ספק.. תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב חדש למשחקים ולהלן הפרטים: - התקציב המקסימלי הוא 4500 ש"ח. עדיף כמובן כמה שפחות, תוך שמירה על הצרכים שארשום בהמשך. - לא ניתן לחרוג מהתקציב. - המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולמשחקים. - מיועד למשחקים החדשים ביותר (כדוגמת AC ו-COD וכו'). - כרגע יחובר למסך בעל רזולוציה 1680x1050 ובהמשך למסך 1920x1080. - נא לכלול גם צורב (פשוט רגיל ומינימלי). - שיהיה שקט במידה סבירה (לא דרישה חשובה כל כך). - לא מתוכנן OC. - לא צריך לכלול תכנות נוספות כגון Windows ו-Anti-Virus. - עדיפות גבוהה מאוד ל-KSP. (גר באזור תל אביב). - רצוי שהמחשב יהיה עם אופציה קלה לשדרוג בהמשך. כרגע יש לי מפרט שמעט חורג מהתקציב, אבל אשמח בכל מקרה לשמוע את דעתכם לגביו ושתשפרו אותו…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by Mpower,

שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת הנייד הנ"לhttp://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm זהו Deal latitude D630 with nvidia display card כולל התוספות: Vista buisness, 120GB 7200RPM, 2*1GB RAM, שימושים:תכנות, גלישה, משחקים (כמו NFS MOSTWANTED) אני אריץ על המחשב VMWARE, עם UBUNTU LINUX, לכן אני צריך מחשב עם 2GB זיכרון. חשובים לי הביצועים לכן משדרג לדיסק של 7200RPM מה דעתכם, גם בנוגע למחיר תודה!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by danezeq,

המסך שלי תומך בDP אך מחובר בDVI מה ארוויח אם אחבר אותו בDP?

8. Started by kkffiirr,

תמיד מדברים על כאלו דברים אבל האם באמת יש חיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mikets,

אפשר בבקשה להשוות בין שני מחשבים האלה? נראה שאפשר למצוא שני המחשבים במפרטים דומים (יכול להיות, אני טועה כאן). אני יודע שאחד מיועד לשוק ביתי והשני לשוק עיסקי. אבל מה זה אומר תכלס? אמינות? אחריות? איכות חלקים, כגון מקלדת, מסך, פלסטיקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  10. חבר ביקש ממני שאבנה לו מחשב לגיימינג, סרטי HD ושימוש משרדי בתקציב של 4500 ש"ח, כולל מסך. הוא ביקש בתוקף מסך 20" מכיוון ש-22" זה גדול לו מדי. הוא ביקש מחשב לא חרישי, אבל לא איזה סוס על סטרואידים. *הוא קונה את המחשב מאיזה עובד של אבא שלו או משהו, כך שיקבל הנחה של בערך 400 ש"ח. המלצתי לו על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪853 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ₪305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪355 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Tamir Gefen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף. מתאפשרת חריגה סבירה. אני יודע שזה מופיע בעוד סעיף למטה. אבל התקציב כולל מחשב + מסך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. לא hardcore gamer, אבל רוצה את האופציה לשחק בכל דבר שיוצא בעתיד הקרוב וכמה שנים בלי להתעסק בצורך לשדרג את המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD אחד שאקח מהמחשב הקודם שמת, אבל ממה שזוכר הוא לא גדול במי…

12. היי, אני מתכנן לקנות שני מחשבים, אחד לעבודות פיתוח כבדות, שתקציבו 3500 ש"ח והשני לעבודות פיתוח קלות, שתקציבו 2500 ש"ח. פרטים שרלוונטיים לשניהם: 1. עדיפות למעבדי אינטל. 2. שקטים. הם לא צריכים להיות יפים או אלגנטיים, אז ניתן להתפשר בקלות על מארז מכוער כמו הלילה, אבל שיהיה שקט! 3. לא מתוכנן OC 4. לא צריכים ציוד הקפי או מסך. 5. ישמשו גם לצפייה בסרטים. 6. בשניהם צריך צורב DVD, דיסק קשיח של 320 ג"ב וזכרון של 2 ג"ב. 7. המחשב ה"כבד" צריך לדעת לתמוך בשני מסכים במקביל וחיבור לטלוויזיה. ה"קל" רק צריך יציאה למסך. 8. בשניהם אפשר לחרוג ב - 200 ש"ח, אבל עדיף שלא... המפרטים שיש לי נכון לעכשיו: א. המפרט למחשב ה"כבד": Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 690.00 Computer Inte…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. שלום. אני מחפש מחשב לתכנות בסביבת לינוקס. אני צריך גם כרטיס רשת אל-חוטי שנתמך בלינוקס. אין צורך במסך או ציוד היקפי כל שהוא. חשוב שהמחשב יהיה שקט - כי הוא הולך לחדר שינה כנראה. אין צורך באוברקלוקינג, אין צורך במשחקים, מבחינה גראפית רק חשוב שיוכל לנגן תוכן HD. מעבד - עדיפות ל Daul Core מסדרה 8. התקציב הוא 3000 ש"ח כי זה נראה לי הגיוני, אבל ניתן לחרוג אם אתם מרגישים צורך. יתרונות אפשריים: Form Factor קטן יותר מ ATX. יציאת HDMI. עדיפות לחנות באזור תל אביב והסביבה הקרובה תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות נייד חדש. הנייד ישמש אותי להרצאות ולעבודה במשך כמה שעות בכל יציאה ליום עבודה. דרישות: בהרצאות: הרצת והצגת סרטים - בעתיד גם HD, ובעבודה: פתיחת כמה יישומים במקביל: אופיס (כמה!), מייל ואינטרנט. (הנייח עומד בכך יפה). הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל מתוכננים לכך, כולל כרטיס המסך האינטגרלי. אבל: אמר לי מישהו שמציע לי לנובו T400 (עם מעבד P8600) שהמעבדים החדשים הללו מתחממים ופוגעים בביצועי המחשב בנוסף לנזק עתידי תיאורטי. בחנות אחרת המוכר (הציע לי טושיבה עם I3) אמר שהם אכן מתחממים אבל "זה בכלל לא חשוב, הם בנויים לכך ("כמו מנוע מוגדש טורבו...")". יודעים על זה משהו? מי "צודק"?? בתודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קיבלתי את ההצעה הבאה מעבד E4500 לוח אם אינטל Perel Greek ציפ סט G31 זיכרון 2G קינגסטון kvr667d2n5/1g X 2 מארז colors-it ATX ספק 480w gold silent PSU חברת colors-it דיסק קשיח WD1600aajs 160G 8mb צורב Liteon 20x DVD/CD writer @ rewriter model DH-20a4p07c סט מקלדת ועכבר אופטי או מקלדת silver line MM-KB990 ועכבר אופטי Lexma Real 900 dpi M226 combo או סט של מיקרוסופט עכבר אופטי ומקלדת K96-00014 PKwin32 ps/2 המחיר 2000 ש"ח למזומן אחריות מעבדה 3 שנים תוספת 100 ש"ח לשדרוג זיכרון ל-800M (האם כדאי?) אבקש את חוות דעתכם להצעה זאת .

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by _INs4n3_,

מעבד: AMD FX-8150 - BOX לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 זיכרון: G.Skill Ares 4x4GB DDR3 1866mhz כרטיס מסך: Asus GTX 650 Ti BOOST OC 2GB DDR5 הארד דיסק: Seagate Barracuda 2TB קירור מים (למעבד): COOLER MASTER SEIDON 120V Plus ספק: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan מארז: Antec X1 Mid Tower Gaming Black Case אשמח גם אם תוכלו להסביר איך נתתם את ההערכה (כלומר מחיר גם לכול פריט בנפרד) תודה

17. - מה התקציב? מזומן, 1200. - מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים בסיסים וכדומה. - האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך בציוד הקפי. - האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמובן שאין צורך בכרטיס קול איכותי וכו'. - האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מפרט על בסיס אינטל. - האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. - האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. - האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. מלבד אינטרנט, אופיס וסרטים בסיסים. המחשב לא ישמש למשהו אחר. - האם חשוב שקט? עד כמה? אשמח אם הוא לא יהיה רועש במיוחד, אך זה לא כ"כ חשוב. - האם מתוכנן OC? אין תיכנ…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by nisimhagogo,

שלום וברכה, יש לי מחשב של חברת compaq נקנה לפני שנתיים בארה"ב, מלפני כחצי שנה אולי יותר אפילו הבטרייה לא מחזיקה יותר מדקה, לפעמים היא נטענת לי עד 5 אחוז לפעמים עד 100 אחוז אבל תמיד נגמרת תוך לא יותר מדקה, דגם המחשב הוא presario f700, הבנתי שלפעמים אפשר לפתור את הבעיה, דרך אגב המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה ועכשיו אני עם ווינדוס 7, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. אורח avi_miz
    Started by אורח avi_miz,

מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד ¤890.00 Box Winchester ??AMD Athlon 64 3000 Socket 939 לוח אם ¤980.00 DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 SLI Motherboard כרטיס מסך Gigabyte GV-RX80L256V ATI Radeon X800 XL 256MB Vivo PCI Express Retail ¤2,070.00 דיסק קשיח ¤475.00 Maxtor 6Y120M0 120GB 7200 8MB Buffer Sata DiamondMax Plus 9 - זמין במלאי שלם וקח! מארז Raidmax Scorpio 868 Silver 420Watt ¤380.00 זיכרון Elixir 512MB DDR 400MHz ¤230.00 זיכרון Elixir 512MB DDR 400MHz ¤230.00 מסך Lite-On LCD 17" Monitor R17AAS ¤1,470.00

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by kkffiirr,

שלום, יש לי מחשב VOSTRO 1510 המחשב מצוייד בכרטיס של NVIDIA ולכן הוא די מתחמם. חשבתי לקנות לו משטח קירור או משהו בסגנון, אשמח לקבל המלצות והסבר

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by domno911,

אני מתכוון לקנות עשרה מחשבים שיעמדו בחדרי מסחר. תפקיד המחשב הוא סכ"ה להציג מידע שוטף מהבורסה דרך תוכנה מסויימת. אז הדירישות הם: לוח אם שהכל כלול בו כמובן מאחר ואין חשיבות לכרטיס המסף או לכרטיס הקול. מעבד פנטיום 3 או AMD. לא בקיא בזה - אתם תחליטו. זיכרון - לא יודע. ארדיסק - מי צריך יותר מ 5G? מוכרים כאלה בכלל??? מסך - 17". לא יכול להתפשר על 15". חייב 17". סידירום, פלופי, מארז - הכי פשוט שיש. (פחחחחחחח כאילו יש לי ברירה) וזהו סכ"ה. המחשב יהיו מחוברים ברשת ויריצו וינדוס 2000. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by Nahum2,

ראו כותרת.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by erap129,

אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ואחרי השדרוג הוא יהיה כזה: מארז ג'נרי hed 400 trt leadtek 7600GT AGP MSI Neo-2 865p 80 GB hard disk Pentium 4 Prescott 2.8Ghz 1 GB ram PC3200 השדרוג יעלה לי 1800 שקל (אני משדרג כרטיס מסך,זכרון וספק כוח) מחשב חדש יעלה לי כנראה 4500 ויהיה בו x1950pro,core2 e6300, מארז יותר טוב משלי וכו' השאלה היא האם כדאי להוציא עוד 3000 ש"ח על החדש או שכדאי לשדרג את מערכת הAGP שלי ב1800. אני מתכוון לשחק במשחקים די כבדים למשל OBLIVION, FEAR וכו' תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  24. המלצה למפרט בסביבות 3000 ש"ח ללא מסך וללא צורב. לפחות 512MB זכרון. שימושים עקריים: 1. משחקים בינוניים. 2. צפיה בסרטים 3. ללא CD ו- DVD 4. מקום אחסון גדול. (גדול מ- 120 GB)

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  25. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..

• 3 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.