ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שימו לב למה רשמתי הכי זול , זה מחשב שלא למשחקים \ גראפיקה \ כל דבר כבד. זה מחשב ל: "בורסה , אתרי אינטרנט , מוזיקה פה ושם , סרט פה ושם" , אפילו לא מחשב להורדות אבל רצוי הארד דיסק נחמד ככה לכו תדעו אם בן דוד שלי יתחיל להיות מבין פעם :-). אז ככה : דבר חשוב מאוד שהוא רוצה! חדות ויופי של תמונה, אחריות , מהירות [שלא יתקע בדברים שפרסמתי למעלה חחחחחח] . תודה לעוזרים =) . שלא יעבור ת3000 בבקשה =].
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש הצעה למחשב הכי חזק שיש היום תקציב לא מוגבל, מעוניין לעשות שימוש בתוכנות עריכה של תמונות תלת מימד כדוגמאת: כל תוכנות הADOBE למיניהן, כל תוכנות הAUTODESK למיניהן, MAYA, ועוד... חשוב לי שתהיה למחשב בארץ שירות אחריות ברמה גבוהה, ושמשקל המחשב יהיה קל עד כמה שניתן תודה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד שתכלס אני אשתמש בו הרבה, מה לדעתכם הכי משתלם יחסית למחיר שמשלמים עליו: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 או http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/aceb7460-9036-4983-a66e-9eb3cd398cc9?utm_source=getitall&utm_medium=aggregator_dh&utm_campaign=dailyDeal_aceb7460-9036-4983-a66e-9eb3cd398cc9 או http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/9354920 או http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision/9355597 תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-
מחפש מחשב נייד ב סביבות 1500 הכי חזק שאפשר למצא במחיר כזה המחשב לסטודנט ככה שהוא לא דורש משהו מיוחד רק שיעבוד חלק למשך שלוש שנים יש הרבה זבל שמוכרים במחירים האלה לכן שואל כאן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לרכש מחשב לשימוש ביתי אבל שיוכל לתמוך גם במשחקים כגן FIFA, NBA ,SIMS וכדומה ( מיועד לנער ) ולכן חשוב שיהיה חזק דיו כולל כרטיס מסך. כמובן שיכלול צורב ודיסק קשיח בנפח סביר וזכרון מספיק. מסך רגיל 15.4 אני מתלבט בין דגמי DELL ולנובו. **** אני רואה שאין תגובה - האם שינוי התקציב יסייע ??? תודה מראש לכל המלצה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתקוון לקנות נייד ולא יודע מה הכי כדי מה יותר איכותי ומה יותר מושלם בכול הנייד להרבה זמן עבודה ?! למשחקים לעבודות וסרטים ועוד ועוד דברים !!!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד המתאים למשחקים (GTA, SIMS2, כדורגל) בבירור בחנות מחשבים קיבלתי דגמים של 8 מחשבים שונים מ 5 חברות שונות מה שלא ממש עזר. LG - 1. T1 EXPRESS DUAL 2. R1 DELL - 3. INSPIRON 6400 (הבנתי שנקרא גם E1505, יכול להיות?) HP - 4. PAVILLON DV 6160 EA IBM\LENOVO - 5. N100 TVDF KIM LENOVO (ממה שהבנתי מחיפושים באינטרנט זה לא ממש של IBM) 6. V100 7. SERIES Z MCINTOSH 8. MC BOOK PRO אני אשמח אם מישהו מכיר את אחד הדגמים ויכול להמליץ או לפסול, וכן אם יש למישהו הצעה לדגם אחר שיותר מתאים. הבעיה העיקרית הייתה להבין את המפרט של כל מחשב, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר / מאמר / כתבה שמסבירה את כל הראשי תיבות שיש במפרטי מחשב, ועוד כמה שאלות קטנות.... - מה ההבדל בין 1.5G…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 (אם יש משהו יותר טוב ניתן לחרוג מעט). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים תואר בהנדסת מכונות, שפות תכנות, solidworks. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לפחות 256GB SSD אחסון. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניינית לקנות מחשב נייד. הצרכים שלי הם לימודים, הורדות מוזיקה וסרטים וקצת פוטושופ. חקרתי מעט בנושא והלכתי לחנות ksp, שם הציעו לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron N5030. רציתי לדעת אם הדגם הנ"ל אכן מתאים לצרכים שלי והאם הוא מומלץ. בנוסף, רציתי לשאול אם ksp הם חנות אמינה ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות או אתרים שניתן לקנות מהם באחריות של 3 שנים. טווח המחיר שלי הוא עד 3000 ש"ח, ואני רוצה שיהיה לי קל להתנייד עם המחשב, כך שאחד התנאים הוא שלא יהיה כבד מדי. תודה רבה, יערית
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לפרנסה , בעיקר מייל ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במעבד גרפי …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(תודה ליוצר האתר על האתר)דיון זה נפתח כדי לאפשר לאנשים להשתמש באותה הקלות שבה השתמשו במחשב הנייח שלהם עם ה וינדוס הכי פשוט ולכן גם טוב בעולם XP במחשב הנייד שלהם עם ווינדוס 8 שהוא כולו אפליקציות, מוגבל וקשה לעבודה מכל מחשב אחר. (על ידי הצגת 2 בעיות שאני מאמינה שיש להן פתרון)בשלב זה נתייחס לפתירת שתי הבעיות הבאות:1. אחרי שהפעלתי את JavaScript במחשב הנייד שלי בווינדוס 8 באקפלורר, עשיתי אפילו ריסטרט למחשב כדי לרענן, עדיין אני מקבלת את ההודעה:כדי להשתמש ב- Gmail בתצוגה רגילה, יש להפעיל JavaScript. עם זאת, נראה כי JavaScript מושבת או שאינו נתמך על-ידי הדפדפן שלך. כדי להשתמש בתצוגה רגילה, הפעל JavaScript על-ידי שינוי האפשרויות בדפדפן ולאחר מכן נסה שוב. כאילו שלא הפעלתי את JavaSc…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הי, אני זקוק להצעה למפרט למחשב חזק עם תקציב שפוי (עד 7.5K) שירנדר לי ב AFTER EFFECT באופן מהיר וחלק, גם ב4K. אני עובד עם תוכנות כמו אפטר אפקטס, מאיה, סוני וגאס, פרמייר ועוד. ושאלה רק אם אפשר, האם ישנו הבדל משמעותי בין כרטיס מסך GeForce RTX 2070 GDDR6 ל GTX 1660Ti תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני יכול לראות במחשב נייד סרטיי 3D? למרות שהכרטיס מסך הוא לא? אם כן איך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מחשב נייד. עכשו השאלה שלי איך הניידים החדשים סוחבים תוכנות כמו פוטושופ? איך המסכים שלהם מבחינת הצבעים ,האם הצבעים יראו טוב כמו במסך LCD רגיל ? חשוב לי שאני עורך תמונה, אז שהגוונים יהיו אמיתיים. העבודה היא עם פוטושופ ומידי פעם פריימיר לוידאו.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי היא סטודנטית בשנה א' באוניברסיטה, והיא צריכה מחשב נייד לעבודות שלה (לא חייב להיות חזק במיוחד - בעיקר לתכנת עליו, לכתוב מסמכים, אינטרנט ואולי גם קצת מטלב) חשבתי לקנות לה כמתנה מחשב כזה, והתקציב שלי הוא עד 1000$ (או 4000 ש"ח) הדברים העיקריים שחשובים - ניידות (שלא יהיה כבד מדי, נוח לסחיבה) נוחות שימוש ועבודה (אני לא יודע עד כמה הEEE-PC ודומיו נוחים לעבודה ארוכה איתם) זיכרון נורמלי (1-2GB ומעלה) וכמובן מפרט שיוכל לשמש אותה גם בעוד שנה-שנתיים, ושהיא לא תזדקק להחליף בקרוב. מצד שני אפשר להתפשר על - גודל דיסק קשיח - לא נראה לי שהיא צריכה יותר מ80-100 ג"ב כרטיס מסך - יכול להיות פשוט, של אינטל אני מתלבט בין הרבה דגמים ולא כ"כ יכול להחליט. יש למישהו עצה?…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושיתאים לקצת משחקים קלים, עד 4K, מסף 15.6". 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם אם אפשר לחסוך אז עדיף, אבל אם ההפרש משדרג משמעותית אז לשדרג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים (עבודה משרדית) אבל גם קצת סרטים ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים יחסית דוגמת משחקי מכונ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא גם חושב לקנות מחשב נייד (אמרתי לו שלקנות מחשב נייד למשחקים וזה זה טירוף אבל הוא לא מקשיב לי) אקיצר הוא רוצה מפרט של שני מחשבים אחד נייד ואחד שישב לו שם בבית כל מפרט בהגבלה של 6000-7000 ש"ח כולל מסך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד תחליף דסקטופ לעבודה בבית. הוא רוצה להוציא כמה שפחות כסף. הוא מצא מחשב ב-2000 ש"ח. ועליו אני רוצה לקבל את דעתכם. דרישות המחשב: * מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, שתוף קבצים וצפיה בסרטים. * גודל המסך: סטנדרטי ~15'' * משקל רצוי: לא משנה. מחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB * צורב DVD: נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רוצים כמה שיותר אמינות ואחריות בהתחשב במחיר הוא נתקל במחשב הבא שעולה 2000 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7713130 TOSHIBA T3400…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד זול בעל זמן סוללה ארוך. חשבתי לקנות macbook air אבל מעדיף מחשב נייד של ווינדוס האם יש מחשבים זולים ממקבוק בעלי זמן סוללה ארוך ? השימושים שלי בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטונים הורדה של תכנים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב נייד לקנות לאבא שלי - המחשב הקודם ישן צריך חדש השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט, פייסבוק יוטוב דברים כאלה... ושהרבה 15-20 טאבים פתוחים אי אפשר להתפשר על המחיר, וחושב המחשב יחזיק לכמה שנים(3 לפחות) מחיפוש בזאפ מצאתי את האופציות הבאות: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db138933=1484535&db147733=842505 מה מהם הכי משתלם לפי דעתכם. האם האסוסים מהרשימה שווים משהו? יש אופציות אחרות שזאפ לא מראה לי אבל אתר אחר כן?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, אז בעיקר רציתי לשאול על טיבם של כל מיני חברות כמו Titan ו Gigabyte שמציעות מחשבים נייד למכירה במכירים של עד 2500 שקל. האם שווה לסטודנט כמוני שהמחשב בשבילו הוא רק עבור לימודים ומיילים להשקיע יותר מזה? שנית, רציתי לשאול בקשר לtv out? האם מחשב נייד עם כרטיס מסך בסיסי שאני מניח שמציידים את המחשבים בקטגוריית המחיר הזו אשר יש לו יציאת tv-out יריץ סרטים על טלוויזית 25" אינץ? תודה, דורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 1500, שימושים: תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגיים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד זול שישמש אותי בעיקר להתחברות מרחוק למחשב של העבודה ומידי פעם לכתיבת מסמכים וצפייה בנטפליקס ודומיו. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר בבית לחשמל + כבל רשת + מסך\מקלדת\עכבר חיצוניים + אוזניות. לפני שנים חיבור קבוע לחשמל היה פוגע באורך החיים של הסוללה. אם זה עדיין המצב, אולי עדיף מחשב עם סוללה שניתן לנתק כדי לא לפגוע בה? מוכרים עדיין כאלה? דרישות נוספות: עדיף כניסת RJ45 (מעדיף להמנע ממתאם שמוריד את קצב העברת המידע) עדיף 3 כניסות USB מהסוג הישן - לחיבור מקלדת\עכבר\אוזניות (מעדיף להמנע משימוש ב USB HUB) להבנתי mini pc לא יהיה זול משמעותית עבור דרישות אלה, נכון? עוד נקודה, מעדיף לקנות מ KSP אם אין הפרש מחיר…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בתואר (רפואה) ובכללי לשירות יומיומי. לאחר דיון קודם בפורום הגעתי לכמה הבנות והכוונה יותר טובה אבל עדיין לא מצאתי משהו מתאים. אני מחפש מחשב עם מערכת הפעלה של intel i7, 8-16 ג'יגה ram ssd של 500 ג'יגה מסך 15.5 אינץ. חשוב שתהיה מערכת הפעלה ואחריות כלולה. פחות חשוב לי מחשב עם טאצ' או מתקפל. (ושלא יהיה יותר מידיי כבד). טווח תקציב 4000 פחות או יותר. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-