עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לאחר חיפוש פה בפורום לא מצאתי משהו תואם למה שאני צריך בגדול אני צריך מפרט למחשב חזק עד 4000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימושים של המחשב הינם בד"כ ללימודים,סרטים ומדיה כמו כן חשוב לי שיהיה לי כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה (רגילה ולא HDMI) , לא צריך כרטיס מסך מטורף כי אני לא גיימר אבל אני רואה כרטיס מסך שיעמוד במשחקים נורמלים אבל לא מטורפים. כמו כן צריך מסך רמקולים ועכבר ומקלדת (על העכבר והמקלדת אפשר לקנות משהו זול בינתיים אבל טוב כי זה משהו שאפשר יהיה להוסיף אחר כך שיגדל התקציב) תודה על העזרה, נ.ב. עדיפות הקנייה היא בKSP אבל ראיתי שחלק מהחלקים שם יותר יקרים מרוב האתרים באינטרנט.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by nir007,

מארז - ATX מפואר+X2 USB קדמי 480W לוח אם-INTEL G31/1600MHZ/biostar-לא 1333mhz מעבד-Intel® Dual-Core E5300-2.6GHZ-2MB-800FSB/45Nm זיכרון-DDR II 2048MB 800MHZ kingston-ליציבות מקסימלית כ.מסך-Intel® Graphics Media Accelerator X3100/358MB כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח -320GB SATA II 7200RPM צורב-SAMSUNG/NEC DVDRW X22 מולטימדיה-מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי ארגונומי מה דעתכם? וכמה זה אמור לעלות בלי ווינדוס?

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  3. שלום - אני צריך בבקשה מפרט למשחב משחקים בסכום הנ"ל - המחשב מיועד למשחקים - ללא OC דרישות בסיסיות : 4 גיגה זכרון , כרטיס מסך חזק , בקשר למעבד של אינטל אני לא יודע את ההבדל של המחירים בין הכפול - למרובע - האם יש הרבה הבדל(מחיר\ביצועים ?! ) כמובן שאני יעדיף את ה-4 ליבות - אשמח לדעות ולהמלצות בנושא רשמתי 3000 גג - אבל אם זה יצא 3200-3300 וזה הבדל חשוב ומשעמותי אז זה גם בסדר אני חושב שזה יהיה נכון לקנות מ KSP כי הם מאוד זולים ( לא? ) ? ת תודה רבה מראש !!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן חבר'ה, חברה שלי זקוקה למחשב נייד לתחילת הלימודים באוניברסיטה ולצערי אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה להמליץ לה... כמה דברים שהיא רוצה שיהיה במחשב: -מסך מט -מסך גדול ורחב (15" פחות או יותר) -מצלמת אינטרנט + מיקרופון -סוללה חזקה -bluetooth לחיבור עכבר אלחוטי -דק וקל (כמובן ביחס לגודל המסך) -אחריות טובה (לא msi מאייבורי וכו'...) -עדיפות ל lenovo/dell (הבנתי שהם הכי אמינים וטובים) המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וכו'... אם יש מחשב שיתן "קפיצת מדרגה" בעוד סכום קטן אפשרי להתגמש... תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by nir_varon,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי Dell Inspiron 1545 חדש. שניסיתי להפעיל אותו VISTA התחיל לעלות ואז פשוט נתקע.. החלטתי לחסוך טרחה.. לפרמט את הHD ולהתקין את VISTA מאפס. הבעיה.. לא לקחתי בחשבון שהתקנת הדרייברים אחר כך תהיה כל כך בעייתית.. קיבלתי עם המחשב דיסק של DELL שנקרא resource CD שאמור להכיל את כל הדרייברים. יש לי שתי בעיות עם הדיסק: 1) לא כל כך הבנתי איך משתמשים בו (כי הוא מתקין כל מיני דרייברים שאני לא בטוח שהם נכונים) 2) אני לא מצליח לתקן את הדרייברים של הWIFI ובכלל של הכרטיס רשת וגם של המסך. אשמח לכל עזרה עם מישהו מכיר את העניין. תודה מראש, ניר

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ztzuk,

האם מישהו יודע עד כמה הקפיצה הזו בזיכרון שעל המעבד משפיעה על הביצועים ? במחיר בהחלט יש השפעה, השאלה היא האם זה שווה את זה, הצורך שלי הוא במחשב מאד מהיר אבל יותר בתקשורת בין המצלמה והדיסק הקשיח והזיכרון, לא יודע כמה המעבד מעורב פה. תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by KOMBINA,

אני צריך בבקשה הצעה למפרט למחשב ניד קל 13 אודה לכם

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. ברצוני לקנות מחשב למשחקים ועריכות. הסכום שאני יכול להשקיע הוא בסביבוות ה 4000 שקל. החלקים הם: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות מארז+ ספק שאלה. כדאי להשקיע על לוח אם עם 2 PCIe ו 4 חריצי זיכרון? אשמח לשמוע המלצות לחלקים. ממקומות זולים ולא משנה לי מקום הקנייה.

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX - 1529 Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1366 - 299 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 - 1582 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 - 660 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS X 2 - 698 XFX Geforce 9400GT 512MB DDR2 Pci-e - 270 ASUS DRW-22B1LT Black+White X22 DVD±R/RW DRIVE - SATA - 175 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU - 820 Zalman 500Watt ZM500-HP - 520 סה"כ 6553 ש"ח יש משהו שכדאי לשנות לדעתכם? תודה

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by marmark,

שלום לכולם התחדשתי בנייד LENOVO 423376G קיבלתי אותו עם VISTA PREMIUM ואני רוצה להתקין XP במקומה. יש לי XP מקורי בבית מהמחשב הקודם. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. האים הדגם בכלל תומך בXP? תודה.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  11. Started by oren778,

מחשב של לנובו פירמטי אותו .והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של IBM . כל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול ,או משהו שקשור למערכת השמע של המחשב . הוא רושם לי איזה משהו שצריך לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש , בכל אופן זה לא עובד אם מכבים ומדליקים , אמרו לי שיש איזה באג בניידים שבדרך כלל תופעה כזאת קוראת, האם זה נכון? ואם לא מה הבעיה יכולה להיות ?

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by sir f,

אני צריך לקנות מחשב ללימודים (תיכון, לא אקדמיה). הדרישות היחידות הן לשימוש באופיס, תכנות ב visual studio, מידע ודברים בסגנון. אין לי תקציב ספציפי, אבל אני מקש המלצה למחשב מתאים במחיר משתלם וזול. אין לי דרישות למשקל ולגודל, כל עוד הוא יכנס לתיק גב סטנדרטי עם תא מחשב. כדאי שהמעבד יהיה במהירות של לפחות 2.2GHZ אבל זה לא קריטי יותר מדי. מקווה שהפרטים מספיקים, תודה רבה! עריכה:כדאי גם פד-נקודה אדומה כעכבר, יותר נוח לי.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  13. וללא ציוד הקפי , כולל מסך 22 אינץ רחב FHD OC בנוני ,אפשר שקט מסוים מעבד INTEL כרטיס מסך ati : משהו כזה HD4870 1GB תמיכה ב DirectX 10.1 ותמיכה מלאה ב CrossFireX .

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  14. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הותיק שלי. למזלי הגדול השגתי מספר חלקים במחיר נמוך מאוד ועל כן אני מעונין בעזרתכם על מנת להשלים את הפאזל. החלקים שרכשתי הם: Intel Core i7 965 Extreme 3.2Ghz 8MB Cache BOX בנוסף לשני כונני SSD X-25M שינוחו להם ככל הנראה ב RAID. המחיר היה נמוך משמעותית ממחיר השוק אז אל תדאגו עכשיו למה אני זקוק, אני זקוק לשאר הרכיבים להם אני מעונין להקציב כ 4500 שקלים (כולל 6GB RAM). אני מאוד אוהב את הציוד של DFI ולכן אשמח לראות מפרטים שיכילו לוח שלהם. בנוסף על המחשב להיות שקט דיו (אני לא פנאט אך בכל זאת). כמו כן מקלדת + עכבר + HEADSET, להם אני מקציב כ 1500 שקלים. מידע נוסף: אני אמשיך להשתמש במסך ה 22" שלי ברזולוציה של 1680 על 1050. בנוסף ע…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. דרישות מהמחשב: 1. יכולת הרצה במקביל של כמה מע' הפעלה במקביל (xp, vista, ubuntu) עם vmware (כנראה שעדיף quad core 2...) 2. הרצה של הרבה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שום ירידה בביצועים 3. לראות סרטים באיכות טובה, מוכן להשקיע ברמקולים (לא משהו מטורף) 4. כרטיס wifi ורשת רגיל 5. מקלדת ועכבר אלחטיים (שלא עושים בעיות או נתקעים). עכבר לא גדול במיוחד אבל נוח ובלי שום תחנת עגינה שתופסת מקום. מקלדת - נוחה, אולי ארגונומית אבל לא מסובכת. 6. מסך LCD דק לפחות 22'.. 7. אולי בעתיד ארצה להוסיף עוד מסך ולעבוד עם שני מסכים - מוכן להשקיע עד 4500 אם אפשר להכניס 2 מסכים במפרט. 8. מארז לא רועש

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by einatt123,

שלום לאחר דיונים ארוכים בפורום קניתי דל לטיטוד 6400 (ותודה על העצות הטובות) מאחר שעד כה עבדתי עם מחשב נייח רציתי לבקש כמה טיפים לגבי תחזוק נכון של הנייד את המחשב הנייח שלי הייתי פותחת מהבוקר ומשאירה דולק עד שהייתי מסיימת לעבוד (השעות הקטנות של הלילה) האם ניתן לעשות גם כן עם מחשב נייד ? רוב העבודה שלי מתנהלת מול המחשב, אם כי לא ברציפות. האם להדליק ולכבות ? בכלל, כל עצה לגבי התנהלות נכונה עם מחשב נייד תסייע תודה וחג עצמאות שמח עינת

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by warezon,

יש לי את הדגם טושיבה satellite l310 והתקנתי עליו מערכת xp במקום הויסטה .. הבעיה שעכשיו אני לא מצליח למצוא דרייברים..... אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח!! תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. המחשב הוא לבני דודים שלי משחקים לא מי יודע מה כבדים, כפי שאפשר להסיק מהתקציב. שיהיה נייח ומסך דק. מעדיף מאוד זיכרון פנימי 4ג'יגה והארד דיסק 500ג'יגה מפאת ריבוי משתמשים. אשמח לעזרה תודה, וחג שמח מוטי

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  20. שלום לכולם ובוקר טוב! אני חדש בפורום ומקווה להתקדם ולהועיל לפורום. **אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים,משחקי רשת ופוטושופ** אז השאלה העיקרית שמעסיקה אותי בזמן האחרון היא שאני רוצה לקנות מחשב ואני קיבלתי מפרט אך איני יודע האם הוא טוב.. הנה המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 920 Box ¤1100 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1281 לוח אם Asus M4N78 ¤463 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941010 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤840 http://www.s…

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by MagnuM_47,

עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by oren778,

אחרי שהכל הותקן ודי בהצלחה :-) לא רואים במדייה פלייר סרטים אבל שומעים . מה כן יכול לתקן את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. אני צריך המלצה למחשב נייד חדש , לאחר שהDELL שלי שירת אותי נאמנה במשך 5 שנים, והחליט לשבוק חיים הפעם אני מעונין במסך 13.3, מכיוון שמסכי ה15 הופכים את המחשב לגדול ומסורבל מידי, ולכן אני מתעצל להסתובב איתו, ולוקח את הEEE במקומו. אני יודע שמחשבים בסדר גודל הזה לא מיועדים למשחקים, אך אני אשמח למחשב שתהיה לו נטייה לכ.מסך קצת יותר מהממוצע, עדיפות לדיסק 7200, מכיוון שיש לי כוננים חיצוניים לצורך אכסון דברים שלא יזיקו אם יהיו: חיבור ESATA חיבור HDMI תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by lsoul,

מישהו כאן יכול לספר מה הנסיון שלו בהרצת WINDOWS7 על MSI WIND או כל מחשב אחר עם אטום? אני רוצה לקנות ולהריץ אותו, אבל לא יודע מה הביצועים.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מייבוא מחשב נייד 13.3 מחו"ל, ולאחר שוויתרתי על קנייה בארץ בגלל המחירים המופרזים, אני חוזר על האופציה היותר עממית של נייד 15.4 מבחינת שימושים - לרוב מדובר בתוכנות OFFICE, אינטרנט, אימייל וכו', הצגות POWERPOINT, אבל אני לא שולל שימוש בתוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ, אם כי זה לא השימוש העיקרי. משחקים - ממש לא העיקר. מה שחשוב לי באמת- מסך באיכות טובה, מקלדת נוחה, מבנה חזק ועמיד, ושהמשקל לא יהיה מופרז (אני יודע שלא ניתן למצוא 15. במשקל 2.5, אבל שיהיה מקס' 3 ק"ג) מבחינת מעבד - אני מעדיף שיהיה מהמשפחה האחרונה של מעבדי ה CENTRINO, וזה די חשוב. כרטיס מסך - לא כ"כ משמעותי, רק שיריץ סרטי HD חלק וזהו, ונראה לי שכל הניידים כיום עושים זאת יפה. HD - גם כן ל…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים