ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
היי כותרת,אם יש אותם נתונים בחברה אחרת טובה יותר ,פתוח להצעות HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA או Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006GIV מפרט/אותו מפרט בשני הניידים מחשב נייד מבית Lenovo/HP OMEN בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1650 4GB וכולל מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הנל TOSHIBA A500-132 זה המפרט מעבד Intel Core2Duo P8700 2.53GHZ 3MB 1024MHZ זכרון 4GB DDR2 דיסק קשיח 400GB 5400RPM מסך 16" 768*1368 כרטיס מסך ATI HD4650 1024mb צורב DVDRW WIFI B\G מצלמה + מיקרופון BT פה יש עוד פרטים (אני לא קונה משם) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=A500132&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מטרות המחשב הם סרטים משחקים ואינטרנט אין יותר מידי חשיבות לזה שהמחשב גדול וכבד יחסית לנייד (16'' 2.7 קילו) מה דעתכם על המחשב תודה מראש ושבוע מעולה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב : פרסקוט 3 גיגה הרץ לוח אם מעפן של גיגהבייט אני חושב 865 512X2 400MHZ נווידיה 6800U שלא כל כך יציב על סטוק כבר (AGP) ספק ANTEC 550W TRUE POWER 20 פינים אני רוצה לבנות מחשב HTPC ואולי אפילו לעבור לMICRO ATX, או לקנות מארז HTPC ATX יפה ונוח איזה מחשב אני צריך בשביל להריץ סרטים ב720P ואפילו 1080P ובלו ריי וHDDVD בעתיד? אני רוצה מעבד שיהיה מהיר בקיבוץ ופתיחת קבצים דחוסים ופיענוח סרטים, אני צריך בשביל זה QUAD CORE או שDUEL CORE יספיק לי לטווח הרחוק? והאם יש חלקים שאני יכול לקחת מהמחשב הקיים שלי כדי לחסוך עלויות. כמו שהזכרתי השימושים שלי במחשב הם רק אינרנט/מסנג'ר/ICQ ומוסיקה וסרטים. אני מעדיף גם כן חלקים שקטים ככל שאפשר (לוח אם וכרטיס מסך עם קירור פסיבי) אם מישה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הי חברים, אני חדש פה, התרשמתי מאוד מהפורום, ואשמח לקבל עזרתכם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מתנה לחבר טוב שמאוד עזר לי, המחשב אמור להיות מיועד לעבודה ביתית/ משרדית. - התקציב עומד על 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. - השימוש העיקרי הוא לאופיס, גלישה, גרפיקה ברמה בסיסית (עימוד מאמרים וכד'), צפייה ועריכת וידאו פשוטה מאוד. - אין צורך בציוד היקפי. - אין דגש על פעולה שקטה במיוחד. - גודל פיזי ומשקל קלאסי - חשבתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי בכדי לחסוך כמה מאות שקלים לטובת איכות המפרט. - כמו"כ ראיתי שעדיף לשדרג בחנות ל512 SSD, זה מוזיל בהרבה. - אני מחפש חנות שמאפשרת לשדרג את הSSD ל-512 ב-250 ש"ח, עם אחריות כמובן. …
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במפרט למחשב משרדי עד 3000 ש"ח כולל ציוד היקפי (עכבר + מקלדת + רמקולים) אבל לא כולל מסך. לא מעוניין באוברקלוק או במשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מדבר על פיפא פעם בחצי שנה - חשבתי על נטבוק - יש אחד כזה עם כרטיס מסך שהוא לא אינטל? אפילו 8200 יספיק.... מה עםה ION הזה של אנוידיה ראיתי אותו בנטבוק של קומפק האם שווה משהו? יריץ משחק? קראתי איפשהו שזה בעצם 9400 האם נכון? תודה מראש לעונים...
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אבא של אישתי צריך מחשב ואני "נודבתי" למשימה. השימושים הם בעיקר אינטרנט, office ועבודה עם מצלמה דיגיטלית. - התקציב הוא כ 4500 ש"ח - חייב שיהיה מסך LCD שטוח "17ברמה טובה - חשוב שהמערכת תהיה אמינה ביותר (אחרת הוא ישגע אותי עם התמיכה) - אין צורך בצורב (יש כבר) - צריך לכלול רשיון והתקנה של Windows XP - צריך לכלול מודם אשמח גם לקבל המלצה על חנות טובה באיזור המרכז - הדגש הוא על שרות ואמינות. אולי אפילו אם יש אופציה להרכבה והדרכה בבית הלקוח (כי לי ממש אין זמן לזה). תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש ועומדים בפני שתי מפרטים- פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 1110 כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1 1579 זיכרונות DDR2 2048MB 800MHZ CL4 G.Skill 1 1,506 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 447 צורב LG H10N 1 185 סה"כ 6,729 או פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם GA965PDS3 Gigabyte 1 800 כרטיס מסך ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E 1 1100 זיכרונות זכרוןוDDR2 2048MB 667MHZ CL3 G.Skill 1 1312 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז 6A19 Compucase 1 213 ספק כוח ELT400AWT Enermax…
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב כבן 3 שנים. הייתי מעוניין לשדרג אותו בדגש על שקט ונתוני גיימינג. הייתי רוצה שאוכל לשחק במשחקים כדוגמת COD. אולי לא האחרון (MW2) אבל בהחלט שיוכל להריץ בצורה יפה את world at war. ברשותי המפרט הישן הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo 6300 – 1.86 Ghz - 2MB cache – 65W – LGA775 זיכרון: 1GB TWINMOS DDR2 – 667 דיסק: WD 160GB - 8MB AAJS – 7200rpm S-ATA2 לוח אם: GIGABYTE GA-945G-S3 (945G) –ATX ספק: HEC-300AR-TF ATX 12V – 300W – PSU מסך: 19" אשמח לקבל חוות דעת לשדרוג ב-500 וב-1000 ש"ח. תודה!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מבצע מהעבודה למחשב הנ"ל עכשיו הצרכים שלי הם אינטרנט מוזיקה סרטים אופיס האם המחשב הזה ישרת אותי כראוי ? לתשובתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן חברה, דרוש מיפרט לחבר. לא כולל ציוד היקפי או מסך - מחשב נטו. שיהיה מבוסס Intel ולא AMD. לא לכלול הרכבה במחיר הסופי. לא משנה מאיזה חנות, כמה שיותר זול יותר טוב. ההזמנה תתבצע באופן אישי ולא מחנות כזאת או אחרת המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט וכדומה. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בוקר טוב, מה דעתכם על המחשב הזה? Dell Vostro 5470 VM-RD33-7217 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13330 כמה שאלות שיש לי ואשמח אם תענו- 1.המעבד שמסתיים עם האות U הוא עדיף ממעבד שמסתיים עם האות M? האם זה המעבד הכי חזק שיש עםI5? 2.הזכרון הוא קטן האם ניתן להוסיף עוד 250GB? או שזה או זכרון רגיל או SSD ? 3.מה החסרונות במחשב זה ומה היתרונות? 4.אם אני יוסיף עוד 500-700 ש"ח האם ניתן לרכוש מחשב טוב יותר מבחינה משמעותית? אני מחפש מחשב בעל מסך 14-15.6' מסך מגע(אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת) זכרון-8GB RAM, והייתי שמח שמערכת התקנה תותקן על SSD אחרי ששמעתי שמכם שזה דבר טוב הארד דיסק של לפחות 500 GB שימושים עיקריים- לימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס Photoshop, VEGAS משחקים-N…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, עם חריגות קלות ביותר רק אם מאוד משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו- כרגע לא 4K וגם לא בעתיד הקרוב. פוטושופ ואילוסטרייטור. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!!! הנה המפרט שבניתי אני זקוק לחוות דעת אחרונה.. המחשב מיועד למשחקים לא מתוכנן OC אני רק מתלבט בנוגע לזיכרון, לוח אם והמארז... תודה מראש מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤911 כמות:1 http://www.skypc.co.…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (בעבר שיחקתי במשחקים כמו COD ו-SKYRIM), סרטים/סדרות ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (אני יושב במרחק של כ75 ס"מ מהמסך), רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חישובות בינונית, אם זה משתלם אז אפשר להשקיע בזה עוד קצת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש לי בקשה קצת מוזרה התקציב הוא עד 3700 שקל אבל אני חושב שמחשב כמו שאני צריך יעלה הרבה פחות אז צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט וכד'), צפיית סרטים אבל גם זה לא פרמטר חשוב ,סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים בכלל וצפיית סרטים אני מבצע דרך הדי וי די הדגשים היותר חשובים הם 1.שהחברה והדגם יהיו איכותיים 2.מצלמה מובנית + מיקרופון כמה שיותר טובים דגש מאוד חשוב כי המחשב מייועד לדיבור בסקייפ 3.כרטיס רשת חזק 4.שהמחשב יהיה עם מערכת ווינדוס 7 והחומרה החדישה בשוק עד כמה שאפשר 5.שמערכת הווינדוס והתוכנות יפעלו בלי עצירות מה שאומ…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ערב טוב וברוכים הנמצאים, אחותי הגדולה מתעניינת על מחשב חדש. פנתה אלי אחותי (אני אכן ידוע בתור שועל קרבות מפרטים ותיק) וביקשה את הדברים הבאים- 512 מגה זיכרון (אלא אם כן אני ממש לא באופנה וזה כבר לא הרבה) הארדיסק גדול אבל לא בהגזמה מעבד לא מיושן צורב דיוידי וכל השאר לא ממש מעניין, שלא נאמר אפילו על הזין. נכנסתי לאתרים שעוד הצלחתי למלמל את כתובתם וחשכו עיני! מה זה כל המילים המסובכות האלה? SATA או ATA רגיל? זה באמת שווה? מתי יצאו כל המעבדים האלה? תודה למגיבים. בין המגיבים נכונה יוגרל מגיב שלא הגיב נכונה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת לגבי החנות nayadnayad.co.il יש להם דגמים של לנובו שאין באף מקום אחר שנראים זולים מדי... מישהו מכיר\קנה שם?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גודל המסך? הכי קטן. משקל רצוי? הכל. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB, חיבור לאוזניות ולמיקרופון. בלוטות? לא. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה ממש , אבל אם זה זיכרון אז שיהיה מספיק מספיק לקבצי וורד ותוכנות כלשהם. צורב DVD? אם יש במחיר הזה אז כן , אך אם אין אז לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-