ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 5,000-6,000 ש"ח. המחשב בעיקר למטרות של גרפיקה בתוכנת SOLIDWORKS וגם משחקים, ז"א מסך גדול 17'' חשוב שיהיו בו רמקולים טובים ולפחות 400 GB. יש למישהו המלצה בשבילי? ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד חדש, המחשב צריך להיות בעל:צורב DVD עם כמה שיותר פורמטים, רשת אלחוטית, בלוטות' (עדיף, לא חובה), דיסק 80GB. שימושים: אינטרנט, ניידות, יישומי OFFICE - מסמכים ארוכים, והצגת סרטים.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף הגיע הזמן לקנות נייד. המחשב שאני מחפש אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (מחוץ לבית), וגם לגלישה, אופיס, סרטים, וקצת משחקים קלים (להעביר את הזמן). המחשב שאני מחפש אמור לעלות בסביבות ה- 7,000 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 7,500. חשוב שהמחשב לא ישקול הרבה (עד 3 ק"ג). המחשב שבנתיים נמצא בראש הרשימה שלי הוא: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2546&catcode=220 אני אשמח לקבל עוד הצעות מחברות שונות (אין לי העדפה). ויש לי שאלה בקשר לכ.מסך בניידים: האם לצרכים שלי מספיק כ.מסך מובנה, או שצריך נפרד (כמו בקישור ששמתי למעלה) לידע כללי: האם יש טעם לחכות לתחילת השנה החדשה (הוזלה במחירים וכו'..) או שאין בשביל מה?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד באיזור ה 3K לצורכי עבודה בעיקר כמו אינטרנט ואופיס. חשוב שיהיה כרטיס מסך שאינו מובנה בלוח לצורך ראיית סרטים ואיכות צפייה טובה, חשוב שיהיה אינטרנט אלחוטי WlAN ומסך גדול. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן , מה קורה? אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקולנוע ביתי ולעריכת וידיאו ותמונה וגם משחקים לא יזיקו.. חשוב לי שהוא יהיה חזק במיוחד עקב העובדה שהוא לא ניתן לשדרוג... ניסיתי להתחיל לברר בעצמי אבל אני לא מבין את כל הקטע של הזיכרון בכרטיסי המסך בניידים, יש זיכרון של הכרטיס, ויש זיכרון מקסימלי, מה נסגר עם כל הדברים האלו?! אשמח מאוד לעזרה בנוגע לכ. מסך ולהמלצה על מפרט מחשב... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיפא נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל בגדול לא חייב נוצה אפשר משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלותוס * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא הבנתי... * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל עדיף משהו מוכר ואמין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: סה"כ מחשב נייד סבבה שיריץ פיפא, לא חייב משהו עילית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה,להורדת שירים ושיהיה נוח ולא כבד מידי בכלליות,אלו מחשבים טובים יש עד 4.5 K עם אפשרות לעוד 500 ש"ח כלפי מעלה במידת הצורך?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד גימינג. שיכול לשרוד BFV ו ACO ודומיהם..וגם להשאיר ''ספייס'' למשחקים בזמן הקרוב (לא כל שנה קונים מחשב 😄) אני מתכוון לקנות בחו''ל והתקציב עד 4 אלף שח. אני מתלבט בין 2 דגמים: https://cukusa.com/msi-gf65-thin-9se-013-gaming-laptop.html https://cukusa.com/msi-gf65-thin-9sd-004-i7-9750h-gtx-1660-15-6-gaming-laptop.html אשמח לדעת האם באמת שווה לי להשקיע עוד 200$ בשביל RTX 2060 או שדי ב GTX 1660TI(האם זזה באמת הבדל גדול) ועוד האם זה יתן לי תוצאה יותר טובה מאשר המפרט הזה:(נייח) I7 8700 Z370P D3 16GB, 2,400MHZ NVIDIA GTX 1060 6GB PSU 550W 80 BRONZE ועוד שאלה האם…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - גיימינג , סרטים. * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? - FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיפות לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI- USB 3.0- USB 2.0 * כונן אופטי? - עדיפות אך לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חייב. לפי חיפוש מהיר באינטרנט נתקלתי ב 2 מחשבים שלפי מה שהבנתי הם הכי טובים במחיר הזה: MSI GE60 2OC - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9718 LENOVO IdeaPad Y50-70 59419223 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13520 אך יש כמה ביקורות לא טובות על ה לנובו, כגון התחממות, איכות המוצר.אשמח מאוד לעזרה, על ה MSI אני לא יודע כלום כי לא מצאתי עליו ביקורות.אשמח מאוד לעזרה במציאת המחשב הכי טוב בטווח המוצרי…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד גיימינג שיכול להריץ כל משחק לא על הגרפיקות הכי גבוהות אבל שירוץ סבבה בטווח מחירים של 1500-2500 3000 גג אשמח להצעות
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אשמח להמלצות לגבי נייד כפי שמצויים בכותרת. אני מתכנן לקנות אותו באילת. אני מעוניין להריץ משחקים דוגמת total war. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, חבר מחפש מחשב נייד לגיימינג בעיקר בתקציב של בסביבות 6000 ש"ח. מעדיף לרכוש בארץ עם אחריות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ גם משחקים בתקציב 4-5K המפרט עצמו יכול להיות די סטנדרטי, עדיף מסך של כ15 אינץ' ואם ניתן אז מסדרת i של אינטל 4GB זכרון כמינימום גם כן תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שואל עבור קרוב משפחתי. הוא רוצה מחשב "פשוט ורק לכתיבה ושיהיה הכי זול שיש" האם המחשבים הזולים בזאפ (למשל זה: http://www.zol4u.co.il/items/1775440 ) יכולים להתאים או שהשימוש בהם יהיה סבל אמיתי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: מעבד ליבה כפולה Intel® Core2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זיכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות (אחריות ע"י היבואן הרשמי) סוללה 6 תאים - שנה אחריות מימדים 35.8 ס"מ (א) x 26.0 ס"מ (ר) x 27-31 ס"מ (ג) משקל כ-2.8Kg מחיר: מחיר: ¤3,190.00 כדאי לי לקנות את זה או לא? [br]פורסם בתאריך: 1.08.2009 בשעה 12:41:40 מעבד ליבה כפולהIntel® Core2 Duo Processor T…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. הזמנתי היום מחשב מאתר האאוטלט של דל (מומלץ אגב): I7 720 8GB DDR3 13333 500GB HDD 7200RPM 15.6" FHD GPU 4650 FHD 1GB עם 3 שנים אחריות בינלאומית יצא 999 דולר אז מה אתם אומרים? שווה? (למי שמתכוון לקנות יש שם דגמים דומים מאוד בסביבות ה1050 דולר כרגע, אבל מנסיון זה לא ישאר שם יותר מיום יומיים)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ואופיס, חשובה לי גם זמן סוללה שלו שיהיה לפחות 4 שעות להלן המחשב שמצאתי , האם 4000 ש"ח זה מחיר טוב למפרט כזה מדוע DELL + HP יחסית מאוד זולים ל TOSHIBA האם הניידים של DELL נחשבים לטובים, אני שמעתי עליהם בעיקר דברים לא טובים, האם אתם יודעים כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו מחשב נייד דל DELL Inspiron N3010BKi33 מידות: משקל: 1.98ק"ג. מידות (מ"מ): ג-23.9,ר-33,ע-3. מעבד: Intel Core i3-330M 2.13Ghz. זיכרון: 3GB DDR3 1333Mhzניתן להרחבה ל 8GB כונן קשיח:500GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי:Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס קול: High Definition Audio. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ומה דעתכם עליו באופן כללי... איזה תוספות כדאי להוסיף/להרחיב? איזה מעבד וכדמ'... הצרכים שלי דיי בסיסיים, אבל אני רוצה שיהיה סבבה גם לעוד 3-4 שנים. בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק הוא לא מצליח להעלות את וינדויס וגם לא מסוגל לבצע אבחון ואתחול. מה עושים? הוא אומר שאין לו אפשרות לקבוע מהו הגורם לבעיה. האם יש לכם מושג מה העניין כאן? הנייד בן 5 יש טכנאי מומלץ ולא יקרן שיוכל לתקן ולהציל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לשימוש כללי בעיקר -עבודה באופיס ,סרטים.משחקים לא חשוב ממש. גודל מסך בין 14-ל15.6 שיהיה שקט וקל . עדיפות לחנות במרכז הארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-