ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1700 שקל זה גג. איך המפרט הבא שבניתי? אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה... מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון OCZ DDR2 1024MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2101 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA סה"…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1 התקציב שלי הוא עד 5 אלף שקל לא כולל מסך! אין אפשרות לחרוג מהתקציב ביכלל אפשר לחסוך אם זה לא בא על חשבון חלקים חשובים! 2 המחשב צריך להפעיל הכל וזה אומר הכל ברמה גבוהה ביותר!משחקים וגרפיקה! 3 אין צורך במקלדת עכבר רמקולים או מסך. 5 השקט חשוב יחסית כמו רוב המחשבים שאני לא ישמע כל היום שהוא עובד תרעש של המאווררים שלו! 6 לא מתכנן OC זה מחשב חזק שיעבוד איך שהוא בלי לבצע שינויים בביצועים המקוריים שלו! 7 מערכת הפעלה תוכנות וכדומה אני כבר מתקין לבד זה אני לא צריך. 8 את המחשב אני אקנה לאחר שאקבל הצעות מחיר ממספר חנויות כגון אייבורי KSP נועה פנדה ועוד ולאחר מכן אקנה את המחשב במזומן. 9 המארז חייב להיות NZXT RB921 וההרדיסק חייב להיות WD 1TR WD10EALX הוא עדיף על הSAMSUNG. מעבד צריך לה…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם יש לי מחשב נייד dell inspiron 15r se 7520 הייתי רוצה לשים לו כונן ssd אחרי חיפושים קצת בפורום הבנתי שאני יכול פשוט להוציא את הכונן hdd הקיים ולהחליף אותו בssd, האם זה באמת ככה פשוט? כי לי אין שום ידע בזה, פשוט אני טכני ומאמין שאני אסתדר אם זה ככה ואם זה באמת ככה פשוט, הייתי רוצה לקבל המלצה לכונן של לפחות 512gb לגבי המחיר, אני לא יודע מה המחירים שלהם אז אשמח גם לדעת. ואם הכל ילך כמו שצריך, אחרי החלפת הssd אני פשוט צריך להתקין ווינדוס דרך הדוס בהדלקה הראשונה וזהו? תודה רבה לכולםםםם
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
ראיתי על מחשב נייד דבקה של מעבד Sentrino ואחד של core 2 duo,זה אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז אני כבר איזה חצי שנה רוצה לקנות מחשב וכל פעם אני ממתין עוד קצת אז אני חושב שזה הזמן אז ככה נעבור לתכלס: התקציב שלי הוא בין 5000 ל 6000 ש"ח אני צריך מחשב חזק שיריץ לי משחקים לא הכי חזקים משחקים בעיקר כמו פרו / פיפה וכדומה .. יעבוד לי טוב עם תוכנות האופיס והאינטרנט . פרט חשוב: יעוד המחשב הוא לעבוד עם תוכנות של תיכנות: visual studio,sql server וכו' אבל הכי חשוב שיהיה מהיר , אני לא מעונין במסך גדול אלא רק בביצועים, ושיהיה כמה שיותר קל כי אני הולך איתו כל יום ללימודים . עוד נקודה חשובה אני רוצה רק כרטיסי מסך של GIFORCE ..
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לחוות את דעתם על המפרט הזה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=Vesofshavoa הדרישות שלי הן לא גבוהות מדי: מחשב שיהיה מהיר ונוח לעבודה, ואני רוצה אפשרות להעלות על המחשב משחקים יחסית חדישים. כמו כן, יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס הזה: http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1471_2.html. האם כדאי? תודה, רום.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, דבר ראשון, אני רוצה לציין שאני לא מבין כלום במחשבים ניידים, במיוחד במפרט ומחירים, תמיד עבדתי עם נייחים. אז אני לא יודע כמה זה באמת אמור לעלות, אם התקציב שלי נמוך תנו לי מחשב שמתאים לצרכים שלי ואין לי בעיה שהמחיר יעלה מעבר למה שאמרתי. אותו הדבר אם התקציב גבוה, תורידו אותו פשוט. * מטרות המחשב? משחקים, מהכבדים שיש היום בשוק, bioshock החדש Guild Wars 2 שעומד לצאת starcraft 2 וכו... חשוב לי שזה יריץ משחקים כבדים הכי חלק שאפשר ועל הגרפיקה הטובה ביותר. * גודל המסך? אני לא יודע איזה גדלים יש אבל רצוי משהו גדול שיתאים למשחקים, המשקל פחות משנה לי. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר ז…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד המתאים למשחקים כגון GTA ועוד אך עיקר השימוש יהיה לאינטרנט מעדיף לא לעבור את ה1000$ ומסך אזור ה17 אינץ מה אתם חושבים קנייה מארה"ב תקציב כ1000$ יד ראשונה מערכת הפעלה 7,8(64 BIT) גם ללא מערכת הפעלה מתקבל גם XP כונן קשיח לפחות 500GB משקל אין חשיבות זמן סוללה כ4 שעות אך גמיש כי רב הזמן יהיה בבית גודל הצג עדיפות לאזור ה17 אינץ למרות שגם 15.6 יתקבל מטרת המחשב שימוש במשחקים כגון GTA ועוד וגם אינטרנט סרטים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב המיועד לתכנות JAVA, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים (בעיקר FIFA). התקציב 4500 ש"ח. אפשרות ל-OC עתידי. המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E DDR II 800 1GB Corsair XMS2 CL5 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU מחיר: 4300 ש"ח 1. לגבי המעבד ולוח האם אני סגורה. 2. לגבי הזכרון: האם שווה להשקיע בזכרונות 800MHz או שאפשר להסתפק ב- 667. כמו-כן: האם 1G מספיק? 3. דרוש יעוץ לגבי מארז/ספק/מאוורר בהנחה שבעתיד ארצה לבצע OC סביר. 4. המפרט מ- KSP, אך אשמח לקבל המלצות …
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מחפש מקום לקנות 1005HA של אסוס הכי זול בארץ, עד עכשיו מצאתי ב1832 ש"ח בחיפה, במזומן, האם יש יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אבקש המלצות על מפרט למחשב שבבסיסו מיועד לאינטרנט ואופיס ולא יותר מזה, לא יודע אם התקציב גדול מידיי אבל תשתדלו לחסוך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? אופיס ואינטרנט בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקבל מכם המלצה למפרט עבור מחשב שמיועד בעיקר למשחקים ואף לסרטים. שהמחשב יהיה חזק ויפעל דיי מהר. שיתאים למשחקים של השנים הבאות (משחקים "כבדים" ואולי גם לוויסטה). שהכרטיס מסך יהיה טוב ויהיה אפשר לראות סרטים ומשחקים באיכות מעולה בלי תקלות ושיתקעו. אין צורך במסך. אני מבקש שוב לשים את הייחס על האיכות תצוגה, המהירות והיעילות (וכמובן שהכל יפעל ביחד ;D) ובמחיר של 4000 ש"ח +- תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צריך מפרט שיתאים לי למשחקים , עיצוב גראפי, עריכת וידאו ומוזיקה בקטנה.. יש לי כרטיס טלויזיה שאני צריך לחבר ב-PCI וזהו.. חח אני לא מבין גדול מה שאני חושב שאני רוצה זה: 2GB זיכרון RAM 8MB cash כרטיס מסך לא פכות מ-radeon X1600 מעבד עם 4 ליבות נראה לי שביקשתי יותר ממה שאני יכול חח 3000 ש"ח.. לא כולל צורב רק כונן DVD רגיל צריך גם מקלדת ועכבר וכמובן מארז מ-SKYPC בבקשה
-
- 15 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך עד 500ש"ח אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר) שימושים: AutoCAD (פרנסה) Photoshop כלליים (גלישה, סקייפ, אופיס...) שקט: 7 לא מתוכנן OC המחשב יושב מתחת לשולחן, צריך מארז עם כניסות USB וכפתורי הפעלה עליונים. צריך כרטיס מסך עם חיבור ל-2 מסכים
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, כמה דגשים לפני שאני מתחיל המחשב לשימוש גיימינג וצפייה בסרטים. כמו כן המחשב מחובר לטלוויזיה 51 אינץ' פול HD. לא קראתי את השאלון אז אני אכתוב פה כמה דגשים קטנים לפני שאני מתחיל ^^ יש לי סט רמקולי םסראונד LOGITECH Z5500 שאני ממש רוצה להוציא מהם את מירב הביצועים (יקר בכל זאת) אז אם לדעתכם יש צורך בכרטיס קול ניתן להוסיף ולחרוג בעד 500 שח בעבורו מראש אני אומר, אם כדאי ושווה לחכות חודש חודשיים בשביל רכיבים חדשים (פעם הייתי מעורב בעניין היום פחות לצערי מפעת זמן), אם יוצא דור חדש או משהו בסגנון אז תגידו מראש ואני אפרסם בעוד הזמן הנתון ולעיקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"…
-
- 34 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
היי, 1. המחשב שלי בן 7 והגיע הזמן לשדרג, יש לי מערכת קירור מים Custom Loop שאני מתכנן להשתמש בחלק מהרכיבים שלה במחשב החדש. 2. המחשב משמש אותי לעבודה משרדית ביום יום, ולעיתים גיימינג (בינתיים ברזולוציה של 3440x1440 בקצב של 60Hz). 3. מתוכנן לשדרוג למסך, מקווה להישאר ברזולוציה דומה אבל עם 144Hz. 4. אני מתלבט בין רכישה של המפרט הבא לבין המתנה למעבדי אינטל דור 10 ולכרטיס מסך אנוידיה 3080Ti. לפי כל מה שקראתי ההרכזה צפוייה ממש בקרוב... אולי מיד אחרי תקופת הקורונה. המפרט: Intel i7-9700KF 16GB X 4 (64GB Total) DDR4 3600Mhz CL16 Intel 660p 2TB SSD Samsung 970 EVO Pro 500GB SSD Asus 2080Ti כל הרכיבים הנ"ל י…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני יכול לבדוק מה הדגם של המחשב נייד שלי?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי יש לי את הנטבוק Asus 1005HA. אני לוקח אותו איתי ללימודים. במהלך ההפסקות והכל, אני משאיר אותו דלוק במצב Standby (רק סוגר את המסך) ולוקח אותו איתי בתיק. האם זה מסוכן להארדיסק או לשאר הרכיבים תלתולים כאלו ואחרים בזמן שהוא דלוק? האם הקפיצות הקלות האלה בתוך התיק תוך כדי תנועה מזיקות לו? או שאין עם זה בעיה? מומלץ לכבות אותו בזמני הליכה וכאלה? אשמח לעזרה... תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם ומעבד (CPU) עד 2000 ש"ח. השדרוג כמובן הוא למטרת משחקי מחשב כבדים דוגמת: BF4, COH2 וכו'... מעוניין במעבד טוב עם ליבה גרפית מובנית חזקה... (בדגש על הליבה הגרפית). לא אכפת לי אם זו מערכת של AMD/INTEL. מבחינת לוח אם, שיהיה טוב ל-OC, אך אני לא פריק של OC אז אין צורך להציע לי דגמים יקרים... סה"כ לוח אם בסיסי+ איכותי עם צ'יפסט מתקדם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב מירבי – 3000 שח בחנויות במרכז הארץ אם יש באילת אז עד 3500. שימוש – לימודים, תוכנות אופיס וכו. ציוד היקפי – אין צורך. רכיב בסיסי שיש לי – לא. שקט פעולה – לא כל כך חשוב אבל עדיף שיהיה שקט. עדיף מחשב קל יחסית וגודל לדעתי 14/15.6 אינץ לא יותר. לא חובה מערכת הפעלה אבל אם יש מעולה. אין העדפה לחנות ספציפית בארץ יכול להסתובב ולהזמין חופשי. קניית המחשב תהיה בזמן הקרוב (חודש) יציאות וחיבורים - לא חשוב העיקר שיהיה יציאות בסיסיות אין צורך באופק שידרוג העיקר שישרוד 4 שנים כל החברות יתקבלו בברכה תודה ויום מעולה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כמה דיון בגיימר/תפוז על מפרמט שאני רוצה לקנות בגיימר עשו לי את המפמטים הבאים: idithron.co.il/idan/computer.html כתוב בהתחלה מי עשה אותם בתפוז אמרו לי מה לשפר ובלה בלה לא עזר כולכך בבקשה תעזרו לי למצוא את המפרמט הכי מטעים בתקציב של 4000ש"ח
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 והמחשב הוא למשחקים בעיקר intel core 2 e6400 לוח אם: INTEL SHREWSBURY DG965SSCK זיכרונות: Kingston DDR2 512MB 800MHZ CL5 X2 כרטיס מסך : (חלש אני יודע אבל אין תקציב ליותר מזה....) LEADTEK GEFORCE PX6600 254MB 128bit דיסק קשיח :80g satta2 של חברה כלשהיא אני לא זוכר בידיוק...... חישבתי את כל זה בZAP וזה יצא לי הרבה יותר מ3000 שקל אבל אני הצלחתי להשיג את כל זה בקומבינה..... עכשיו השאלה היא האם יהיה לי קל להריץ עליו תוכנות ומשחקים כבדים מאוד .......... אשמח אם תוכלו לנסות לשנות דברים במפרט (אני יודע שזה קשה לאור התקציב הזעום......) תודה לכולם!!!!
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד acer aspire 5610 פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס זיכרון הוא: 512mb 2rx16 pc2-4200s-444-12 של חברת nymix תוכלו להגיד לי מה סוג הזיכרון ואיזה סוג זיכרון אני אמור לחפש כדי להגדיל את הזיכרון? תודה רבה מאוד מראש!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
2 מפרטים - איזה יותר טוב? אוקיי חבר'ה אם אתה יכולים לעזור לי - איזה מפרט מחשב יותר טוב? בשביל משחקים ( ) תודה לעוזרים. יש לי תקציב של כ2500 שקל (קצת ביררתי ואני רואה שעל 8800gt ddr3 512 משחקים עובדים ממש טוב גם עם המעבדים האלה. אבל מה יותר טוב?) 1.מארז עם ספק EZCOOL 500W 12CM FAN מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 2.40GHz לוח אם -Asus צ'יפסט P5KPLCM G31 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח 16MB 320GB SATA II 7200RPM זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך Geforce 8800GT 512RAM DDR3 סדרה 9 PCIE2.0 או 2. מארז עם ספק EZCOOL 500W 12CM FAN מעבד AMD Phenom Quad Core 9650 2.3GHz לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H כ.קול 7.1 כ.רשת 1GLAN תומך CrossFire חיבור 2 כרט…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחשב הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפים אבל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב בלבד ללא מסך ללא כלום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-