עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אז ככה איך המפרט הבא: מ KSP אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 440 1 440 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 320 1 320 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 870 1 870 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 370 1 370 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Price Units Total Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler 195 1 195 מארזים‏ …

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  2. Started by Eviljelly,

שלום יש לי את המחשב כבר שנה וחצי ולפני מספר חודשים התחילו להופיע לי מסכים כחולים כמו בתמונה המצורפת , שלחתי את המחשב למעבדה והם לא מצאו שום בעיה וטענו שיש בעית תוכנה . לאחרונה המסכים האלה נהיו ממש מטרד וקופצים בערך כל שעתיים של עבודה . הרצתי בדיקה בעצמי לזכרונות עם התוכנה MEM משהו מפורום תמיכה טכנית ולא מצאתי שום בעיה . לפני שאני שולח את המחשב למעבדה שוב יש הצעות ? מערכת הפעלה vista ביתית . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. שלום המחשב הנייד שלי נתקע כאילו מחובר אליו צג נוסף ואיני יוכל לחבר אליו צג נוסף איך אני מצליח לשחרר את זה ולחבר צג נוסף

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by erap129,

אני מחפש מחשב ב1000 ש"ח אין צורך במסך אם אפשר להרכיב לי את המפרט מKSP תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. אני צריך בקשה מפרט למחשב שיהיה לאחותי, משחקת בדרך כלל בSIMS וכאלה אז שיריץ כמו שצריך בלי תקיעות. לא צריך ציוד היקפי ולא ווינדווס אפשרות לOC מקובלת אבל שהרכיבים יתאימו לדבר יש לי מחשב שכרגע לא עובד בגלל הלוח אם: AMD ATHLON 2500+ XP 1GB KINGSTON 7600GT - חיבור AGP 2 הארד דיסקים סה"כ 200 ג'יגה חיבור SATA אם אני לא טועה אם יהיה אפשר להשתמש בחלק מהחלקים במחשב הנ"ל כדי שיחסוך כסף הדבר אפשרי אם לא אז שהכל יהיה חדש תודה והמשך יומטוב אריאל

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. ללא ציוד היקפי. יש לי מסך, אבל צריך להתחבר גם ל LCD לצורך צפיה בסרטים מהמחשב (גם HD) לא מתוכננים משחקים כלל. חנות באיזור ת"א/השרון בעדיפות. מארז לא גדול מידי...

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  7. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבבנית מפרט לצרכים הבאים: - צפייה בסרטים (גם HD) - משחקים קלים כמו PES/Fifa/NFS, אין דרישה לשחק ברזולוציות מטורפות וכו' (היום אני משחק על לפטופ בן 4 וזה בהחלט מספיק לי). - אינטרנט, הורדות ועבודה משרדית - מכיון שהמחשב יישב בסלון, יש צורך במארז HTPC (אהבתי מאוד את העיצוב של המוצארט). - המפרט ישמש להקלטת סרטים וסדרות מהTV כך שיש צורך בכרטיס TV. - אם זאת אין צורך בHD מפלצתי מכיון שיש לי HD חיצוני של 1TB, כך שבהחלט ניתן להסתפק ב250GB (לא נראה לי שמוכרים פחות היום). חשבתי על 4G זיכרון, לוח עם יציאת HDMI ומעבד C2D, אך אני NOOB לגמרי בכל מה שקשור לחומרה ולכן צריך את עזרתכם. תקציב: סביב ה3000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. * אם בתוספת של ~500-700 ש"ח ניתן להו…

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  8. אז ככה אני צריך מפרט מחשב להורים. עיקר השימוש במחשב הוא משרדי-אינטרנט אופיס , ועבודה עם סרטים(עריכה) ותמונות. התקציב הוא 1500 שקל והמחשב יקנה באייבורי. אין צורך בציוד היקפי. דרישות: הארדיסק של לפחות 250 ג'יגה לפחות 2 ג'יגה זיכרון כונן dvd+צורב dvd מעבד-עדיפות לאינטל זהו בגדול תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. נתחיל בסיפור קצר (מי שרוצה יכול לדלג): אני מחפש מחשב נייד להורים שלי וראיתי את הדגם A300-20F של טושיבה. המחשב (כמו גם בדגמים אחרים, של חברות אחרות) נמכר עם 4 גיגה זכרון וניתן להוסיף לו עד 8 גיגה. אבל... המחשב נמכר עם ויסטה 32 ביט. מאחר ש 32 ביט לא יכול לתמוך במעבר ל 4 גיגה (ואפילו קצת פחות), אבא שלי הלך לחנות שבה המחשב נמכר ושאל אם קיים הדגם עם ויסטה 64 ביט. הרעיון כמובן הוא עוד שנתיים לשדרג את הזכרון. בחנות אמרו לא ש"אין ניידים שנמכרים עם 64 ביט, עקב בעיות של תאימות דרייברים". אשמח לדעת אם מה שאמרו לו בחנות באמת נכון ובאמת אין מחשבים ניידים שרצים באמת עם ויסטה 64 ביט. חיפשת קצת ולא ממש מצאתי, אז אולי מישהו פה מכיר במקרה ניידים עם ויסטה 64 ביט? תודה!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. יש את המחשב הזה במבצע של פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Programs/lg_laptop/.aspx עכשיו אני יודע שהוא יתאים לצרכיו של אבא שלי אבל מה שמעניין אותי זה בקשר למעבד, האם זה מהסדרה הקודמת של כפולי הליבה? כי T3200 נראה כמו החדשה אבל רשום dual core ולא Core2 Duo אז מה הסדרה הזו בעצם? ועוד דבר המחשב הזה שווה 3000 ש"ח ? (לאחר שלרוג של 3GB RAM) תודה רן

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום לכולם, 1. שמתי תקציב לכל חלק, אני מחפש איכות (לאו דווקא הטכנולוגיה הכי מתקדמת שיש) במחיר סביר עד כמה שניתן. 2. מטרות- משחקים, קידוד קטן פה ושם (משהו ממש לא רציני), צפייה בסרטים 3. לא צריך שום ציוד היקפי רצוי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור אך שהמעבד יהיה מקורר היטב, אני שואף לעשות OC שיביא את המעבד לסביבות 3.5-3.8GHZ הרזולוציה עליה אשחק היא 1680X1050 הזמנתי מעבד E7400 דרך EBAY במחיר נמוך להפליא (יצא זול יותר מ-E5200). לוח אם - חשבתי על ASROCK P45XE-R (יכולות OC נחמדות לפי ביקורות שראיתי, תמיכה ב-CF X8 ומחיר של 459 ש"ח). [תקציב כללי ללוח אם 470 ש"ח] כרטיס מסך - 4770 במחשבה על להוסיף עוד אחד בעתיד הלא רחוק מדי זכרונות - :s05: עד 300 ש"ח ספק כח - :s05: עד 450 ש"ח קירור למ…

• 14 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by warezon,

יש לי מחשב toshiba l310 הזכרונות שלו 666 mhz אבל הם עובדים על 533 קבוע..... בנוסף לזה המעבד משחק במהירות שלו לפי העומס וגם את זה הייתי מעוניין לבטל ולקבוע כמהירות מקסימלית.... במחשב רגיל זה ממש פשוט נכנסים לביוס וזהו פה אין את האופציות האלו בביוס אז השאלה שלי מה עושים???

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. 1. תקציב: עד 2000 ש"ח 2. שימוש: ביתי הכולל אופיס, אינטרנט, ומצלמות אבטחה ( תותקן תוכנה להקלטה וצפיה בארבעת מצלמות האבטחה הפזורות בבית ) 3. אין צורך בציוד היקפי ( הכול קיים ) 4. צריך דברים סטנדרטיים ( צורב DVD וכרטיס קול רגיל ) 5. ההעדפה היחידה היא שהמעבד יהיה תוצרת אינטל ( ולא AMD ) 6. המחשב לא צריך להיות שקט במיוחד אבל אסור שירעיש ( ז"א, אין צורך שיהיה שקט כמו מחשבי HTPC אבל שלא ירעיש בטרוף כי הוא נמצא ליד חדר שינה ) כנ"ל לגבי קרור - רק שהמחשב יפעל 24 שעות ביום ( בגלל תוכנת מצלמות האבטחה ) וכדאי שלא יתחמם. 7. קיים רישיון למערכת הפעלה ( חוקי ) והוא יותקן עצמאית. יש צורך בהרכבה במעבדה של החומרה. 8. לא קיימים צרכים מיוחדים. 9. חשוב אבל לא ברמה של HTPC 10. לא מתוכנן OC 1…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. אהלן חברים, אני התחלתי לעבוד על גרסא חדשה של EEEPC Tool הישן והלא כ"כ שימושי שלי - תוכנה להגדרה של רזולוציה מה-System tray. הגרסא החדשה ככל הנראה תכלול בעתיד אופציה דומה אבל הרעיון בגרסא הנ"ל זה לספק תמיכה בכל סוגי ה-EEE PC בכלי אחד לשליטה על תכונות המחשב. EEEPC Tool v2.0: הכלי מכיל את התכונות הבאות: שליטה על מהירות המאוורר של המחשב. שליטה על התאורה האחורית של המסך - שליטה עם דיוק רב יותר מהנגיש דרך כפתורי המקלדת. שליטה על מהירות ה-FSB, אפשר לעשות למחשב Overclock או Underclock מתןך וינדוס דרך התפריט. תצוגת OSD הכוללת מידע על: מצב כפתורי ה-Num lock, Caps lock, Scroll lock עומס על המעבד שימוש בזכרון RAM מהירות המעבד טמפ' המעבד מהירות המאוורר ב-RPM ובאחוזים בהירות תאורה האחו…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  15. Started by Yossibi,

שלום לכולם, הגיע הדבר שחיכיתי לו כבר הרבה זמן - השדרוג!!! אני רוצה להחליף מעבד לוח אם וכרטיס מסך ואם צריך אז גם זכרונות שאת זה אפשר גם בהמשך. המפרט שיש לי היום משרת אותי טוב מאוד לאינטרנט ומוזיקה, אבל על משחקים כבר כמעט ואין מה לדבר, לכן אני צריך מחשב טוב וחזק שיריץ משחקים, אמנם לא גיימר אבל עובד הרבה עם המחשב ונמאס לי מהפנטיום 4 הזה שאפשר לעשות ממנו טוסטר. המפרט שלי היום: מארז : Termaltake Soprano ספק: Enermax Libarty 400w מעבד: P4 3.2 HT לוח אם: Intel Woodridge D915PLWD כרטיס מסך: Radeon X300 דיסק קשיח: Maxtor 200 GB זכרונות: 1024MB של חברה כלשהי לא מוכרת מסך: LCD SUMSUNG 17" התקציב הוא - 2000 שקל אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש. . כולל אפשרות לOC. חשוב שהכרטיס מסך …

• 13 תגובות
    • 726 צפיות
  16. מעבד: E8400 במחיר של 835 ש"ח לוח אם: EP45-UD3R של גיגהביט במחיר 680 ש"ח כרטיס מסך: HD 4550 של Sapphire במחיר של 280 ש"ח (קירור פסיבי) ספק כח של Corsair VX 550W במחיר של 495 ש"ח מדובר במחירי KSP לי יש זכרון של שני ג'יגה ברמה של DDR II 667Mhz האם כדאי להשקיע בלוח אם כזה ומה יתרונו על הלוחות הזולים יותר של אותה החברה ? האם המעבד, מגיע בתצורה TRAY נופל במשהו מהתצורה של BOX (הכוונה שלי במסחר וה"מסחרה" שקורים בארץ ולא לנתונים טכניים) ? האם כדאי להוסיף עוד כ 150 ש"ח ולהחליף את הכרטיס מסך ל ‏HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 גם של חברת Sapphire (אני מעדיף קירור פסיבי ושני הכרטיסים נראים באתר של KSP כפסיביים) אני לא צריך הרכבה של החנות. המחשב נבנה להריץ הרבה תוכנות במקביל (מה שקשה לי עם…

• 14 תגובות
    • 736 צפיות
  17. ברשותי החומרה הבאה: מעבד Pentium D 920 זיכרון 4GB DDR2-800 כרטיס מסך Radeon x1600XT כשאני מנגן מדיה HD ברזולוציה 1080p אני מקבל stream מקוטע וקופץ, ומהר מאוד גם אובד הסינכרון בין הסאונד לוידאו מה אני צריך לשדרג?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by Markis,

שלום השימוש במחשב הנייד הוא רוב הזמן גלישה באינטרנט, שעה וחצי ביום סרטים, ומעט עיבוד תמלילים ובכלל - היום סרטים וסדרות טלוויזיה באיזה יחס הם מצולמים לרוב (16:9 או שמא 16:10) ? אני מתלבט בין שני דגמים של msi אחד מהם עם מסך 17 אינטש ויחס 16:10 והשני עם מסך 16 אינטש ויחס 16:9 באתר msi מסבירים שביחס של 16:9 לא רואים פסים שחורים מעל ומתחת לסרט שצולם בשיטה זו. האם בסרטים שלא צולמו ביחס של 16:9 תיגרם תוופעה הפוכה במסך שהוא 16:9 ז"א יווצרו פסים שחורים מצד ימין ומצד שמאל ? הדגמים: 17 אינטש 16:10 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1669 16 אינטש 16:9 htt…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש בתקציב של 5-6k (ללא מוניטור), אשמח להתייחסות לגבי החלפה/שידרוג רכיבים ספציפיים במפרט כל עוד טווח המחיר הכללי נשמר. בנוסף טרם קיבלתי החלטה סופית לגבי המארז (רק לא מצועצע עם לדים ודלתות שקופות למיניהן), ספק הכוח וגוף הקירור למעבד. אני רק רוצה לציין שהייעוד העיקרי של המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא לביצוע הרצות כבדות של חישובים נומריים. מתכנן לבצע OC לזכרון ובהמשך גם למעבד. להלן המפרט: 1. מעבד Core i7 920, LGA1366, 8MB 2. לוח אם Asus P6T Deluxe V2 LGA1366 Core i7 3. זכרון DDR III 1866Mhz 3x1GB OCZ Reaper HPC 4. כרטיס מסך Asus EN9800GT 1GB GDDR3 5. הארדיסק WD 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 6. צורב LG סטנדרטי ובהמשך רכיבים שאני לא …

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by mDs,

מחפש מחשב לא למשחקים.. בעיקר לתוכנות כבדות לא ממש לגרפיקה אבל שיוכל לעבוד אם פוטו שופ.. תודה רבה! נב רק המארז ללא שום ציוד הקפי

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  21. הדגמים הם Latitude D630 Lenovo ThinkPad SL500 השימוש שלי זה מוזיקה אינטרנט סרטים (HD) ותוכנות - ללא משחקים ללא תוכנות כבדות. לפי בדיקה כאן באתר ראיתי המלצה ל2 המחשבים הנל. חשוב איכות מסך עמידות איכות מחשב וזמן בטריה. מה דעתכם ואיזה מהם יותר כדאי? ישנה אפשרות ומבדיקה כאן לעבור לדגמים האלה Dell Latitude E6400 Lenovo ThinkPad T400 לפי הבדיקה נראה שהDELL עדיף יותר וגם על מסך הLED שלו שמבחינתי עדיף יותר. האם שווה לעבור לדגם הDELL E6400 או ללכת על אחד מ-2 הזולים יותר? איך איכות האינטרנט של כל הדגמים?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by satlan1,

שלום, יש לי נוטבוק HP MINI 1030NR. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד למסך מחשב ולרשת הביתית שיש לי.(אין לי ראוטר אלחוטי..). בדקתי פה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01600627&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN# ורשום שיש יציאה LAN . אבל לא מצאתי את היציאה על הנייד עצמו. יש מצב שלא קיימת כזאת יציאה בנייד? וגם יציאה לוידאו לא מצאתי.. יש סה"כ 2 יציאות USB, אחת למיקרופון, מטען , ועוד אחת עם ציור של מחשב ליד שאין לי מושג מזה. תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב שהוא בעיקר למשחקים, אני אישית לא מבין יותר מידי ברכיבים ובמחירים אז אני מבקש מפרט למחשב, וחנויות מומלצות שכדאי לקנות בהם באזור הצפון (חיפה והסביבה) תודה פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כ…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. היי, אני לא ממש מעודכן במצב השוק כמו פעם אז אני מבקש מהאנשים הנחמדים פה הצעה למפרט התקציב הוא כ 3000 ש"ח והצרכים הם מאוד בסיסיים דברים כמו הורדות, סרטים, שירים ואולי ממש טיפה גיימינג המערכת צריכה לכלול גם מסך (לא משהו מטורף, 17" LCD יספיק) ועכבר ומקלדת אלחוטיים תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  25. מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב 2700 שקל בעיקר לעבודות ואינטרנט וקצת לסרטים. המחשב לא צריך להכיל כרטיס מסך מתקדם או משהוא. מספיק שיריץ סרטים פה ושם. חשוב לא לחרוג מהתקציב ושהמסך יהיה 15 אינצ' לפחות. תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים