עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השימושים הם אופיס, מוזיקה, גלישה - ותו לא - לתלמידת תיכון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by methodman,

האם זה משתלם וכדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Bakshi1,

שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(בבאלס,פרוט נינג'ה וכדומה), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6, רצוי מסך מט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? אין לי מושג בעניין, משהו רגיל, כמובן שייתמוך ב FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- 2-2.5 קילו מקסימום עם שאיפה ל 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות עבודה בסוללה נראה לי סביר למחשב מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI, רשת, USB,Bluetooth אם אפשר גם ESATA. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאיפה ל ssd אם נכנס במסגרת התקציב ותלוי גם בנפח (רוצה כ 500 ג'יגה זיכ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - 4500 ש"ח ( מחיר רגיל - לא באילת ). 3000 -4000 ש"ח ( מחיר באילת ). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של תוכנות מתמטיות חזקות כגון ( MatLab, Mathematica ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ( לא רלוונטי למחשב נייד ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…

5. Started by basil,

יש לי 11000 שקל ואני רוצה לקנות מחשב חדש.. אני רוצה אותו למשחקים וגרפיקה.. מה אתם מציעים עלי ?

6. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי כי לא מצאתי פוסט התייעצות שתואם לצרכי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (הרבה הקלדה), עריכת סרטים ליוטיוב באיכות טובה, צפיה בסרטים, גלישה מרובה באינטרנט * גודל המסך? בין 11-13.3 (מעדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום) האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי ככ מושג מה עדיף, אבל אני אשתמש בו בעיקר במשרד, בית קפה ולעיתים רחוקות בפארק. * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי רוצה להקליט סרטוני וידאו אז יהיה נחמד אם יהיה סאונד טוב …

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by WarNet,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות,צפייה בסרטים ,שימוש בתוכנות ארכיטקטורה. יריץ קבצי HD 1080p mkv * גודל המסך? 15" מינימום. * משקל רצוי? אין בעיה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מס' שעות,לפחות יותר משעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI,HDMIוכו) HDMI חובה. * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 500GB * צורבDVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. אבא שלי מעוניין במחשב נייד, כאשר הניידות שלו היא לא הכרחית(ז"א שביצועים חשובים יותר ממשקל וכדומה, גודל מסך מקסימלי לתקציב יתקבל בברכה) המחשב כעיקרון אמור להריץ אינטרנט מעבדי תמלילים וכו' בצורה חלקה ולא יותר מזה, אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים קלים וסרטי 720P זה יהיה מעולה. ועכשיו בנוגע לשאלה השניה האם יש אפשרות שבעזרת מחשב נייד ומחשב נייח שמחוברים לאותו הראוטר יהיה ניתן לעשות סטרימינג? ז"א שלא שהמחשב הנייד יריץ את הסרט אצלו דרך התיקיה המשותפת, אלא שהמחשב הנייח(החזק) יריץ את הסרט, והנייד רק ישדר את התמונה, (?בדיוק כמו בסטרימרים?) אני שואל את זה כי אנחנו מעוניינים בנייד ובסטרימר, אבל לא בשניהם, וקשה לי להאמין שמחשב נייד ב2.5 יצליח לשדר תמונת HD על מסך 55'(שיש לנו בסלון) תודה ר…

9. Started by ZXY1,

מחפש מחשב נייד עם מעבד מינימום C2D (עדיף I3 / I5) 6500 / 6600 רשת אלחוטית תומך בתקן G \ N תומך בבלוטוס יציאה HDMI זכרון 4 GB דיסק קשיח מינימום 320 GB גודל מסך 15.6" כרטיס מסך סביר למשחקים קלים / בינוניים ללא מערכת הפעלה (כמה עולה מחשב עם / בלי מערכת הפעלה [מה ההפרש?]) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by puGs,

איזה מחשב נייד בתקציב 3000-3500 ש"ח טוב בשביל גלישה באינטרנט,מסנג'ר,אויל גם סרטים פעם בהרבה זמן.. בעיקר למטרות עבודה וכו' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by rami_hsn,

שלום לכולם אני מחפש נייד בתקציב +- 3500 הכי חשוב לי זה לפחות יציאת USB3 אחת, מקלדת מלאה ומסך 15.6 "מומלץ שהמסך יהיה מט" השימוש בנייד : לימודים וקצת משחקים כמו FIFA12 ו- H.A.W.X על איזה נייד הייתם ממלצים לי שיהיה הכי חזק שעומד בתקציב ובקרטריונים?? ???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. Started by BraNco,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש לאבא שלי. השימושים שלו במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת מיילים, עבודה עם Office. בקיצור, עבודה משרדית, לא משהו כבד מדיי. אני מעוניין במחשב אמין מאוד, ולא פחות מ2GB זיכרון. סוללה חזקה עד כמה שאפשר וכמו כן שלא ישקול טון. עוד לא יצא לי לקנות מחשבים ניידים בחיי ככה שאני לא בטוח מה יותר טוב ומה פחות. אשמח להצעות, אבל גם להסבר למה המחשב הזה מתאים. תודה מראש! מתן.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by dnslavin,

אהלן חברים, צריך את עזרתכם במציאת מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח (עם אפשרות לרכישה בארה"ב). המחשב נועד בעיקר לצורכי עבודה בפוטושופ ועריכת סרטים. חשוב שיריץ פוטושופ בצורה חלקה. מחשב מהיר, דק, קל ומתאים לנסיעות עם חיי סוללה ארוכים. האם ניתן למצוא מקבוק בתקציב הזה בארה"ב? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by termal,

המחשב מיועד לשימוש משרדי. לפי מה שאני יודע שצריך מחשב עם הרבה אחריות ומותג טוב.. עכשיו, אני גם יודע שצריך שיהיה קירור טוב, אני רוצה שיחזיק לי המחשב הרבה זמן. אני רוצה לשמוע ממכם איזה מחשב טוב יכול לשמש לי את הצרכים הנ"ל. מה אתם חושבים על TOSHIBA? ASUS? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by classic,

היי, מחפש מחשב 13.3 בתקציב עד 4000 ש"ח ובכן - שאלון, ובסופו מספר דגמים שחשבתי עליהם: מטרות המחשב? תוכנות משרדיות (סטודנט) + מדייה ביתית + עריכה גראפית בסיסית (תמונה) גודל המסך? 13.3 משקל רצוי? עד 2KG האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטודנט שלא מעוניין לחפש קיר כל הזמן. לפחות 5 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI. לפחות שתי יציאות USB. בלוטות? לא הכרחי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה סוג (סתם כי אני לא מבין בזה). נפח - חייב: לפחות 150; אשמח ל: עד 500. מעבר לזה ישפיע לרעה על המשקל. כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי כונן Bluray? לא הכרחי (עדיין מוכרים??) האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by Evil Activities,

שלום! אני שוקל לעבור ללמוד על מחשב, נמאס כבר לכתוב על דפים, במיוחד כשאני מתקשה לשמור על סדר. אז ככה: * מטרות המחשב? לימודים, מייל, אינטרנט, יוטיוב, קבצי וורד אקסאל וכו... * גודל המסך 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט .... * משקל רצוי? 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אנדע, שיהיה USB3 לפחות * Bluetooth? לא משנהגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD כלשהו * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לעעע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא אפל! והיא מחוץ לתקציב. * כל ד…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by etaish,

* מיועד לתוכנות שרטוט והדמיות [/AutoCAD/Revit/SolidWorks] * גודל המסך - 15.6/17 * רזולוציית המסך - העדפה לכמה שיותר גבוהה * כרטיס מסך: כן! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, ועדיפות למרווחת. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, מסתובב איתו. * נדרש זמן סוללה ארוך, כמה שיותר,בלי חשמל אבל 4-5 יספיק לדעתי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD/ משולב * כונן אופטי? אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! [ אם זה מה שיוזיל... ] * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מחשב שיראה מתכתי [סטייל האסוס/ HP ENVY] - והכי פשוט --- סטייל המקבוקים. אודה ממ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך 14"-15" עדיפות למאט אך לא חובה * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט עדיפות למקלדת מוארת (לא חובה) * משקל רצוי? 1.5-2 קילו, למשקל עדיפות גבוהה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? מאמין שזמן סולל "רגיל" יספיק (מניח שכ 3-4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? עדיפות גדולה לSSD בלבד של 256GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך, אפילו עדיף שלא לטובת המשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב, עדיף שתהיה אחריות בינלאומית * הא…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by Raamses,

שלום לכולם. אני צריך עזרה לגבי מחשב נייד בתקציב 4000 אולי עם חריגה קטנה כלפי מעלה... שימושים הם לסטודנט בעיקר, אבל רוצה שיהיה לסרטים טיפה משחקים וזהו, שלא יהיה קטן מידי. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש לעבודה מקצועית בתחום המוזיקה (הופעה חייה, הפקת מוזיקה). התקציב שלי הוא בסביבות 4500 ש"ח, ניתן לחרוג בכמה מאות. המחשב ייקנה בארץ. דרישות: 8gb ram אני מעדיף כונן קשיח עם טרה לפחות. יהיה נחמד אם המסך יהיה בגדול 17-18 אינץ' אך מפרט המחשב יותר משמעותי מגודל המסך. המחשב יקנה בארץ, אני מאיזור מרכז. אין לי העדפה מיוחדת לזמן סוללה (ממילא יחובר לחשמל בעבודה), מערכת הפעלה אני מתקין לבד, אין צורך מיוחד לכונן דיסקים תודה רבה לעוזרים! ד"א אין צורך בכרטיס קול משוכלל, יש לי אחד חיצוני

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by kostiak,

אני רוצה לקנות נייד לקראת תחילת הלימודים כסטודנט * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Netbeans) ואולי קצת עריכה דו מימד. (לא צריך בכלל למשחקים) * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אי צורך * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לפחות כונן שקורא DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP חשבתי על הLENOVO SL300, יש מישהו שמכיר את המחשב? מה דעתכם עליו?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by ORrrr,

מטרות המחשב? עבודה-פיתוח לאינטרנט, פנאי-צפיה בסרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", עדיף מאט אך לא שובר עסקה. * רזולוציית המסך?FHD, המחשב יחובר למסך גדול יותר לפעמים לעבודה ולצפיה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 גיגה SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם המחשב יוזמן מחול * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ראיתי את המחשב להלן: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=649…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Greave,

שלום לעוזרים, מעוניין במחשב לסטודנט, בתקציב הנ"ל (עד 5.5K). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (מעטה). * גודל המסך? 14.1, מט. * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. אך כמובן אחריות בארץ ל-3 שנים הינה מועדפת * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. לאחר חיפושים קצרים ראיתי ב-Dell E6400 כאפשרות אך מאוד מעוניין לשמוע עוד דעות בנושא. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by ziv_r,

מעוניין במחשב נייד עבור אבא שלי. מעבד core 2 duo, ללא מערכת הפעלה, 1 גיגה ram, בעל יציאת svideo. השימושים: צפייה בסרטי divx ושש ברשת. יש משהו בתקציב הזה או בדומה לו? תודה!

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by alonezer,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים בעיקר ולכתיבת תוכנות וגם למשחקים בין היתר(לא צריך להריץ קרייסיס על VERY HIGH) שלא ישקול יותר מ 2.5-3.0 קילו יש אפשרות גם רק מפרט מפוזר ואפילו בלי מחירים רק לראות מה נכנס בתקציב.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.