ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לגיסי, חיל משוחרר שרוצה אותו בעיקר לגלישה, הורדת סרטים ומשחקים פה ושם. חשובה התמיכה והאחריות במקרה של תקלה. חשובה אמינות ואיכות הרכיבים. רצוי עם חלונות 7 חוקי. מבקש עזרתכם בבחירת יצרן, דגם מומלץ, וחנות מומלצת באזור השפלה לרכישה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
איזה מחשבים ניידים בין 4500 ל5500 ש"ח מגיעים היום עם TACKPOINT? שאר הדרישות הם די בסיסיות, מסך 15", לפחות 2GB זיכרון, HD 7200RPM, ואיזה C2D. רוב המחשבים שראיתי מגיעים עם TRACKPOINT רק בסדרות היקרות יותר כמו הLATITUDE, יש משהו זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לתיכנות וגרפיקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 (יתכן חריגה במידה ומדובר במשהוא מיוחד) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות ווב ואפליקציות -(תוכנות ותשתיות לתיכנות, גם אימולטורים) חבילות אופיס ואדובי בלוסטאקס וכדו' , המון גלישה בדפדפנים מקבילים (פותח המון סימניות בפעם אחת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי המתנה של חודש וחצי לדל סטודיו 14זד http://www.laptopmag.com/review/laptop/dell-studio-14z.aspx התבשרתי היום מדל ישראל שהוא לא יעשה עלייה. אני מחפש תחליף דומה: ביצועים: core 2 duo אני מחפש משהו שאולי יחליף את המחשב דסקטופ שלי איכותי: מקלדת נורמלית, טאצ'פד נוח ומסך שלא מבייש (לא לכל אוסף רכיבים אפשר לקרוא לפטופ) רצוי מסך גרפי ראוי אם כי לא הנייד לא מיועד למשחקים. מקסימום פוטושופ ועריכת וידאו לייט. רצוי קל : אין לי בעיה ללא כונן אופטי *ואם יש פה מתכנתים - יש לכם ניסיון מול ויז'ואל סטודיו במסך 13 אינץ? האם זה נוח? אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לשימוש ביתי: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, בכל אופן, אני מעדיף מעבד Core 2 Duo, ולא מעבד ישן יותר. * גודל המסך? לא קטן. עדיף בעל רזולוציה גבוהה (צריך להתחבר למחשב מרחוק). חשוב שלא יהיה מהמסכים המבריקים. * משקל רצוי? עד 3K * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא פרמטר חשוב במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - זה יכול להיות נחמד (בעיקר DVI). * בלוטות? גם יהיה נחמד. נראה לי שזה כבר די טרוויאלי, לא ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי סימפטיה באופן כללי למוצרי LG, אבל זה לא קריטי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה של דל http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..132..211..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=36666&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הוא מומלץ או שיש המלצות טובות יותר? חשוב לי שהמחשב יהיה נוח ושקט ללימודים. חובה ssd 8 ג'יגה זיכרון i5 שימושים רגילים, אופיס סרטים וכולי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו מחפשים מחשב נייד ביתי עד 3000 ש"ח שיהיה נוח לשימוש, שיענה על דרישות ביתיות של גלישה (דיי מרובה) ומידי פעם על גרפיקה (פוטושופ וחבריה..) ראיתי את המחשב הנ"ל אך אינני יודעת אם יספיק. http://fre.co.il/items/1299537#Image_1 אשמח לקבל הצעות נוספות. שיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז האסוס הישן והטוב שלי מת (כמובן שהיה בן 3 וחודש, בדיוק שפגה האחריות) וצריך להחליף אותו. קצת חיפשתי ונסגרתי על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות ו-MATLAB. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות לסוג המסך. 15.6 זה הדיפולט לאור התקציב, אבל אם אפשר לקבל באותו מחיר 13.3 אז מה טוב. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מניסיוני הוספת numpad מקטינה את שטח המקלדת אז עדיף בלי. אבל זה לא deal breaker. * משקל רצוי? רצוי 2.3 ודרומה. שוב, לאור התקציב המוגבל אם אין ברירה אז לא נורא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות השעתיים וחצי-שלוש לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עד 3,000 שקלים על פי הפירוט הבא: * מטרות המחשב: בעיקר שימושי אופיס וגלישה * גודל המסך: 13 או 14 אינץ'. אין העדפה בין שתי האפשרויות. * רזולוציית המסך: לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: לא קריטי. עד 2.3 ק"ג יהיה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, אם אפשר עם SSD יהיה נחמד, אבל לא הכרחי. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עברתי על הרבה נושאים רלבנטיים בפורום, והנה הדרישות שלי: אני צריך מחשב נייד לצרכי סטודנט (ז"א שגם תוכנות כבדות יחסית יעבדו. עם השוק ניידים של היום זה די לא בעייה, אני רואה). ראיתי שיש כאן הרבה המלצות לגיגהבייט שנותנים תמורה טובה יותר למחיר, יחסית למתחרים כמו דל. כמו כן, ההעדפה שלי היא ללא מערכת הפעלה! ויסטה לא מתאים לי בכלל. קרוב לודאי שאתקין אקס.פי. לצרכים בחלונות, ובנוסף לינוקס - Ubuntu, שהוא די מתאים לי לצרכים אחרים (אחרי הכל אני לומד בפקולטה למדעי המחשב). מה שאומר שלרוב ההתלבטות שלי בין Gigabyte, Dell (ללא מ. הפעלה), ואולי LG (כנ"ל). נושא נוסף הוא הכרטיס מסך. מצד אחד, אני כמעט ולא משחק במשחקים, אבל מצד שני תמורת סכום יחסית קטן, אולי הייתי רוצה לקבל כ. מסך חלש ולא משולב…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עדיף שיהיה לו הרבה זכרון (2 ג'יגה), מעבד C2D, הארדיסק גדול. עדיף שיהיה כמה שיותר קל וזמן סוללה כמה שיותר ארוך. אשמח לקבל המלצות כמה שיותר תואמות את הדרישות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, בן-דוד שלי מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלו ויהיה נוח להעביר אותו לעבודה וחזרה. רוב השימושים יהיו משחקים אך גם חשוב שיהיה HD גדול לסרטים וסדרות שהוא רוצה לקחת איתו. עכשיו לגבי הקנייה, הקנייה תתבצע בארה"ב וקרוב משפחה יביא לו את המחשב, לי יש כמה שאלות בנושא כגון: א. אחריות בינלאומית תקפה בארץ? ואם כן של אילו חברות? ב. מישהו ניסה פעם להעביר מחשב נייד בשדה התעופה? ג. במקרה ולא מצליחים לחמוק כמה משלמים? ד. האם לדעתכם שווה לקנות בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ בכ6000 ש"ח? תודה רבה, גלעד.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב מותג כלשהו. דגשים: משקל עדיף עד כ2.5, מסךWide 15.4, זמן סוללה ארוך ככל האפשר, הרדיסק 60/80 ומעלה,מעבד T7XXX (או שאולי עדיף 5XXX חזק) זכרון 2GB לפחות. אחריות לפחות שנתיים. חשבתי על MSI, לא חושב שיש עוד יצרן שיציע כזאת תמורה לכסף. המסכים בלפטופים החדשים ברמה אחת עם היצרנים המוכרים יותר כמו HP? אין צורך במערכת הפעלה מותקנת. אני צופה אילוצים לפשרות/ עליה במחיר. תציעו כל מה שאפשר בגדר הסביר ואני אכוון
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Acer Aspire 3810TZ. יש לו שקע מיקרופון ואוזניות, אבל שקע האוזניות לא מגיב. הרמקולים ממשיכים לעבוד גם כשמחברים אוזניות. לידו יש ציור של אוזניות וכתוב SPDIF. יכול להיות שזו רק יציאה אופטית? נראה לי מאוד מוזר. אלא אם כן - היציאה דפוקה וצריך לתקן אותה. למרות שמאז שהמחשב נקנה זה ככה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד TOSHIBA להלן המפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=124493 Satellite A100-786
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן אני נוסע לארה"ב בסוף החודש ואני מחפש לפטופ שיהיה כמה שיותר קל, אפשרי למסך 12-14 העיקר שלא יהיה כבד מידי. אפשר לחרוג מהמחיר במעט.השימושים הם בעיקר וורד אינטרנט ופוטושופ, ושיעמוד במולטיטאסקינג מינימאלי. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע. בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.03.2009 בשעה 20:03:33 הקפצה
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחשב לאמא שלי היא צריכה : -סוללה אורכה -512MB זיכרון -WI-FI -מסך 15.4 (רצוי) -HD כמה שפחות (היא לא צריכה יותר מ15G) חובה אחריות לפחות שנה(עדיף יותר) ושיעלה כמה שפחות!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני כותב את ההודעה בשם מישהו : קניתי מסך למחשב הנייד שלי. אני חיברתי את המסך, הכל עובד טוב, עשיתי שזה יראה רק במסך החיצוני, והכל טוב ויפה. כשאני סוגר את המחשב הנייד (מוריד את המסך שלו) אז זה לא ממשיך לקלוט את זה במסך השני, ואצל חברים שלי זה כן ממשיך לקלוט, או לדוגמא בהרצאה שהייתי המחשב הנייד היה מחובר למקרן והיה סגור, ובכל זאת זה קלט את התמונה.... אז איך אני עושה שאני סוגר את המחשב הנייד וזה עדיין מציג לי את זה על המסך השני?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי ( מסוג dell Latitude E7440) עבר בעצמו למצס טיסה ( ולכן אין לי יכולת להתחבר ל-wifi) וזה לא משהו שאני יכולה לשנות בהגדרות הפשוטות של המחשב. זה קרה לי גם אתמול אבל בניגוד להיום אז הצלחתי לסדר את זה באופציה של סריקת בעיות. מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך אני יכולה לטפל בה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו שאני מכיר שאל לגבי מחשב נייד בסביבות האלפיים. הוא היה רוצה להריץ בו משחקים, אמרתי לו שבמחיר הזה לא ניראה לי סביר כלכך. לכן אני שואל פה אם יש חיה כזאת? אם כן או לא - מה המחשב נייד הכי מומלץ למחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-