ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני חדש כאן ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אני צריך מחשב בסביבות ה3 עד 3 וחצי אלף ש'ח המחשב יעסוק בעיקר בקיו בייס (הקלטות ) לכן אני צריך כרטיס קול שיש לו כניסת מידי, כניסות אנלוגיות ויציאות סראונד כמובן שגם יוכל להפעיל משחקים... אני מדבר על רמה של GTA, CS, NFS אני לא מדבר על משחקים ברמה עולמית. כרגע יש לי במקרה כרטיס מסך Gforce 5500 *אני רוצה לקבל הצעות עם ובלי כרטיס מסך (אם הכרטיס שיש לי כרגע איכותי מספיק) *ללא מסך *אני ממש לא מבין גדול החומרה אבל אני מעדיף אינטל ולא AMD *הארד דיסק פנימי של סביבות ה120G או שני הארד דיסקים פנימיים: אחד של 40g ואחד של100g+ *1g זיכרון (לפ מה שאני יודע שום תוכנה לא ניצלה א פעם את כל הזיכרון הזה.. *צורב Dvd (אם חורג אז רגיל לא קריטי בשבילי…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הדגש הוא המשקל,שיהיה קל עד כמה שהתקציב מאפשר גם על חשבון כוח עיבוד וכיו"ב. צורכי המחשב :אופיס, אינטרנט, סקייפ, מוזיקה, סרטים. זמן סוללה סטנדרטי, אחריות ארוכה ככל שניתן, אין צורך במערכת הפעלה. תודה, אשר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל (בגדול ממש רצוי שיהיה גג עד 2500 ) דרישות: המחשב הולך להיות נייח... להיות על ספריה ולא לזוז (בכלל!) ככה שמשקלו לא משנה, מסך גדול 15+ איכותיי, ממש שקט, יפה... זיכרון 3/4 GB, כונן קשיח 250GB מינימום, מעבד 4200T נראה לי מספיק, ויסטה. השימושים בו יהיו אך ורק ICQ, winamp, אינטרנט, עבודות וכאלה... פעם ב איזה משחק קטן... חבר קנה בוואלה שופס והוא ממש מרוצה, ולאחר השוואת מחירים ראיתי שיש שם מחירים ממש משתלמים ככה שכנראה אני אקנה משם... http://www.wallashops.co.il/ws/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אנו בתהליכים של קניית שרת קבצים לעסק קטן (5-6 מחשבים מחוברים ברשת ולא סביר שהמספר הזה ייגדל). בעסק אנו עובדים מכמה מחשבים שונים עם תוכנה מסוימת שיש לה מסד נתונים מאוד גדול ולכן אנחנו מעוניינים בשרת קבצים על מנת שהגישה מכל המחשבים למסד הנתונים תהיה מהירה. החלטנו שכרגע לא נשקיע בתוכנת SBS ונשים על השרת Windows XP. קיבלנו את המפרט הבא ואנו רוצים את חוות דעתכם בנושא. בנוסף רצינו לשאול האם יש צורך לשדרג את הרשת שלנו במשרד (כרגע בכל המחשבים יש כרטיסי רשת 10/100 וכן גם ההאב שלנו במהירות) - בשרת ובשאר המחשבים. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Q8300 לוח אם: Intel G41 זכרון: 2GB DDR2 800 TRANSEND מארז: REBEL מאושר אינטל + usb שתי יציאות ATX צורב דיוידי: Samsung x22 דיסק קשי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כ5-6 שנים רכשתי את הנייד שלי (IBM THINKPAD T43P). הרכישה כללה אחריות מורחבת ל5 שנים, וזיכרון (אז זה היה הרבה) של 2GB. היום אני מרגיש שהגיע הזמן להחליף את הנייד למשהו חדש. אני מרוצה מאוד מTHINKPAD וחשבתי לרכוש אותו שוב, העניין הוא שמאז שIBM מכרה את חטיבת הניידים שלה לLENOVO קיבלתי הרבה פידבקים מעמיתים שאיכות המחשבים שלהם ירדה. (אין לי מושג אם זה נכון אבל זה מה שאומרים...) אני אשמח להמלצה על מחשב נייד. התקציב הוא סביב 10000 ש"ח. שימושים עיקריים: הרצת מערכת ההפעלה UBUNTU בעיקר. חשוב שיגיע בנוסף עם חלונות 7 ולא עם גרסאות קודמות. חלונות 7 צריכה להיות לא HOME. יישומים משרדיים (גלישה, הרצת תוכנות ניהול עסק, אופיס וכדומה). יכולת להריץ סרטי HD באיכות של 108…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
win xp pro, office 2003, antivirus עדיף מבוסס אינטל למשחקים נ.ב שהמחשב יהיה גם עם כרטיס רשת תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי את המיני טאבלט של ג'יגהבייט ויש לי שאלות כלליות (לא נוגעות רק לnetbooks) המחשב מגיע עם XP אבל אני שוקל לשנות כי הבנתי שלויסטא יש תמיכה טובה יותר במסכי מגע (מבחינת פיצרים) האם הפיצרים האלו (שאני לא יודע מהם) שווים שדרוג? מה תיהיה ההשפעה על חיי הסוללה? המפרט מספיק? ודבר שני ראיתי את הדיל הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5779&perur=2&t=8&c=195 ואני כנראה יקנה את הזיכרון הזה ויש לי שאלה איך זה ישפיע על חיי הסוללה (אני מניח שההשפעה תיהיה זניחה אבל בכל זאת) אקסטרא זיכרון יגרום לדיסק הקשיח לפעול פחות אבל המודול הנוסף יצרוך חשמל, האם תיהיה השפעה חיובית או שלילית? אם יש למישהו תוכנות מומלצות לטאבלט אני אשמח לשמוע. וקצת אוף טופיק: מישו יודע אם אפשר פשוט לל…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להרכיב מחשב לצרכי HTPC, הורדות וגלישה בלבד. לא משחקים וכדומה. המחשב יחובר לטלוויזיה la40b550. המפרט: SPIRE PowerCube - Mini ITX - Home Theater PC + 300W PSU http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11002 332 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6388{23}47 790 ש"ח ZOTAC Mini ITX 775 Geforce 9300 + WIFI + HDMI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_888&products_id=10659 780 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 1,905 ש"ח יש לי כבר 4GB זכרון (2 צ'יפים של 2GB), כונן קשיח Samsung HD103UJ 1TB וכונן DVD. מספר שאלות: אי…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שיתפקד בצורה החלקה ביותר עם Avid Xpress. נראה לי שאעביר את כונני הדיסקים, הכונן קשיח וכל שאר הציוד ההיקפי מהמחשב הישן לתוך החדש, כך שהכנסתי לחישוב רק את: לוח האם מעבד כרטיס מסך זיכרון ובכן, להלן שתי הצעות מפרטים, אחת של כ2.5K (ע"ב מחירים של חנות מחשבים) והשניה כ4K (על בסיס מחירי KSP). ההצעה היקרה יותר כתובה בהדגשה. אשמח אם תוכלו להגיד לי איפה יש צוואר בקבוק אם בכלל, מה כדאי לשנות, ובאילו מקרים כדאי להסתפק בחלק הזול יותר והמתקדם פחות. אגב, המחירים של החנות יהיו מעט נמוכים יותר מהמצוין, עקב הנחה. אני מתנצל מראש על כמות השאלות בסוף. אהיה אסיר תודה אם אקבל תשובה ולו על כמה מהן. לוח GA G31MX-S2 531 שח Gigabyte P35-DS3L 570 שח CPU Intel Core 2 Duo 6550…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן. Lenovo IdeaPad U330 2267-58U Notebook PC - Intel Pentium Dual-Core T4200 2.0GHz, 3GB DDR3, 320GB HDD, DVDRW, 13.3" WXGA, Windows XP Professional/Vista Business http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5396993&CatId=2508 זה המחשב המדובר , אני רוצה לקנות אבל אין לו יציאה של HDMI מה שאומר שאני לא יכול לחבר לטלוויזיה ולראות ב HD. יש דרך לעקוף את זה ? במקום לחבר ישירות לטלוויזיה אני יכול להעתיק את הסרט על USB ואז את הUSB ל TV ולראות ב HD ? אם לא אז יש איזשהוא פיתרון ? ולגבי הכרטיס מסך שהוא : Intel Graphics Media Accelerator X4500 הכרטיס הזה הוא טוב ? אני לא איזה גיימר מטורף אבל אני אשמח להינות מכמה משחקים. האם אני יכול לשחק למשל G…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב בסכום של עד 3000 ש"ח לצורך משחקים, ללא מסך וללא ציוד היקפי. אני לא מתכוון לעשות OC!!! אני מעוניין שכרטיס המסך לא יעלה על 1000 ש"ח , אבל שיהיה כרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה. מעבד לא משנה לי אם AMD או INTEL. זיכרון שיהיה 2G דיסק קשיח שיהיה AAKS מארז שיהיה טוב ולא מכוער לוח אם טוב ומומלץ, לא סתם לוח אם (אל תשכחו כי איני מתכוון לעשות OC - אם זה קשור ללוח אם איך שהוא) וצורב DVD. אשמח אם תשקלו טוב טוב איזה מפרט הוא הכי טוב, אבל הכי טוב!!! בתקציב הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי על סמך השוטטות פה בפורום. יש מספר דברים שאני צריך איתם עזרה. קודם כל חוות דעת כללית אם יש משהו לשפר. שנית המארז+ספק, בחרתי משהו פשוט, אם אפשר למקד אותי, אני לא ממש בעניין אחרי מספר שנים עם נייד. תקציב המחשב צריך להסתובב סביב 3000 -+ ועוד כ1000 למסך "22. יש מעט גמישות למטה או למעלה. שימושי המחשב רשומים בכותרת. תודה מראש, אייל. מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Foxconn TLA002 90mm V-Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤282 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤70 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤321 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512M…
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מעוניינת במחשב נייד עד 2500 שקל שיהיה בגודל 13.3 אינצ' (או 14 למרות שהם לא כל כך שכיחים), לרוב לעבודה עם אופיס, ותוכנות לסטטיסטיקה, מדי פעם צפייה בסרטים וקצת אינטרנט. חשיבות שהמחשב יהיה קל וקטן(אני מתיינדת איתו הרבה) אני נוסעת בקרוב לטיול בברלין, יהיה זול יותר לקנות מחשב משם ולהביא אותו לארץ? תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרת העבודה במחשב : מחשב שיעבוד כעמדת גיבוי לכמה מחשבים שיחובר לסויטצ' על המחשב יש נתונים שאמורים להיות נגישים לכולם יחד עם זאת הוא אמור להשאר דלוק כל היום אין צורך במשחקים. לכן אני צריך מחשב חזק עם חומרה אמינה וספק כוח טוב וכמובן זיכרון איכותי עדיפות : KSP או IVORY באיזור ירושלים כולל מסך ומקלדת סטנדרטיים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג חדש, יש לי כבר כרטיס מסך של amd 7900xtx, בניתי כבר מחשב דרך tms עם Ryzen 9955x3d, ובמקרה קפצתי לחבר שמנהל חנות מחשבים והוא אמר לי לא להתקרב ל Ryzen בגלל שהשירות שלהם בארץ לא קיים והם הרבה פעמים לא מקבלים את האחריות, האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב, כלומר מארז עם מקלדת עכבר רמקולים, בלי מסך לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים במחשב. הבנתי שלא צריך כרטיס מסך טוב בשביל לראות סרטים והתקציב הוא 1900 ש"ח. מבקש את עזרתכם בבנית המפרט .. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט המחשב שאני שוקל לקנות, הערות/הארות, טיפים, הצעות להוזלת המחיר וכו'... יתקבלו בברכה, כעקרון המחשב מיועד למשחקים תודה ושבוע טוב מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1184 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DQ6 ¤1245 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤244 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤255 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 1024MB DDR3 PCIe ¤870 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤155 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton-180 Silver ¤380 ספק כח Thermaltake TR2 RX 550W ¤436 כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1 ¤106 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX ¤222 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחי…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, קודם תודה על העבודה המבורכת שלכם... אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כונני דיסקים המטרה: משחקי מחשב שיעבדו בצורה סבירה לשנתיים הקרובות. לא חשוב השקט של המחשב, מצידי שיהיה רועש כמו אופנוע. תודה , יוגי.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חזק, ומסוגל לריץ אפליקציות כבדות כמו MATLAB. המחשב "לא יראה בית", אז דרושים חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, ואם אפשר אפילו לחסוך כמה מאות על המחשב עצמו ולרכוש סוללת 9 או אפילו 12 תאים זה יהיה מצויין. אין צורך במשהו עם כרטיס מסך רציני, תודה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רצוי שיהיה מסוגל להריץ כל משחק שקיים כיום, קרייסיס, AC, COD4, הכל. עבודה משרדית- רק אופיס, ואני משער שזה לא משפיע על המפרט. כרטיס מסך כמה שיותר טוב, 2 ג'יגה ראם לפחות. בלי חריגות. המחשב הזה אמור להחזיק 3 שנים לפחות, זאת אומרת עוד 3 שנים כשייצא CryBabyCry (המשחק הבא של CRYTEK), המחשב יהיה מסוגל להריץ אותו לפחות על המינימום של המינימום. ההתלבטויות העיקריות הן: מה עדיף, E6850 או Q6600. אני בלי לדעת הרבה הייתי הולך על האחרון רק כי הוא מרובע ליבות. כרטיס מסך. מה עדיף, 3870, או 8800 שהכי קרוב לו במחיר (GTS לפי מה שראיתי). ה3870 נראה לי הכי משתלם ברמת מחיר הגיונית (לכרטיס היי אנד כמובן). לוח אם, האם DDR3 ישתפר בביצועים בשנים הבאות? ז"א האם להשקיע בלוח אם שתומך ולקנות כרגע DDR2? …
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש כאן =] שמעתי שזה הפורום הכי טוב שיש ! ואני שם לב לזה .. התקציב הוא 3.5k אני גיימר ואני רוצה לשפר חלקים במחשב שלי אני ממש רוצה לשפר את המעבד , כרטיס מסך , וזיכרונות .. אני מעדיף ליקנות מהחברה http://skypc.co.il/ בקשר לקירור אני מעדיף לשים קירור חדש למעבד ולכרטיס מסך.. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך של GeForce ומעבד של אינטל .. החלקים שיש לי במחשב שאני רוצה לשפר הם : מעבד: pentium 4 3GHz כרטיס מסך: GeForce 6600GT זיכרונות: 512 Kingston 667MHZ 512 Kingston 667MHZ דבר אחרון יש לי לוח אם : intel D945PSN אני צריך גם להחליף אותו או שהוא טוב?? תודה רבהה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עד תקציב של 5000 שקלים ( חריגה נוספת של 500 שקלים ) כשהשימושים העיקריים בו זה גלישה באינטרנט ואופיס. התכונות היחידות שחשובות לי זה המשקל, ורצוי כמה שפחות ( בין 1-1.5 ק"ג ) ומסך שלא יעבור את ה14 אינטש. אין עדיפות לחנות ספציפית, אם חסרים פרטים תציינו. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, בכמה שיותר זול, אני לא צריך את החלקים האלה - דיסק קשיח, צורב\סי די רום, כרטיס רשת, מודם, כונן תקליטונים, כרטיס מסך, ומודם. בבקשה תעזרו לי למצוא מפרט ויותר חשוב איפה לקנות אותו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב למטרת עבודות משרדיות אין צורך למטרת משחקים. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=315 מהאתר הזה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את המחשב הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17082 חיפשתי ביקורות ברשת ובכלל לא מצאתי את המפרט הזה באתר של לנובו ובכלל יש עוד כמה דגמים שלא מופיעים יש מצב שיש דגמים שמגיעים לארץ ולא מופיעים באתר של לנובו העולמי? סה"כ המפרט של המחשב נראה אחלה יחסית למחיר, אבל איך זה שאין שום ביקורת עליו ברשת?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-