ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1688 Dell Inspiron 6400, דיסק 120GB, זיכרון 2 ג'יגה, כרטיס מסך X1400, חלונות ויסטה premium. כל זה במחיר של 7,059 ש"ח. המחיר נראה לי נמוך מאוד, אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי אם אני מפספס פה איזה קאטצ' או משהו. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה משום שאני רוצה לרכוש אותו בשבוע הבא (אז הוא אמור להגיע למלאי). אם יש למישהו מחשב דומה, נניח Inspiron 6400 מהתקופה האחרונה, והוא יכול לתת לי להציץ בו כדי לוודא שהמסך בסדר עבורי (אני שונא צגים מבריקים) - אני אודה לו מאוד. תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת איזה מפרט יוכל להתאים לבקשה הנ"ל. התקציב שלי נע בין 1000- 2500 ש"ח אבל כמובן שאני אעדיף כמה שיותר (בכל זאת סטודנט) , ולבנתיים אין לי צורך ברכיבים עקפיים (מקלדת,מסך,עכבר וכ'ו ) . אני אשמח עם תוכלו לעזור לי , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים, אני ממש מתלבט ומבקש לקבל המלצה מקצועית לרכישת אחד מהניידים האלה: 7348-55008G2HITW8 Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532 5480-52004G54GWTY Dell Vostro 5480 VM-RD33-8941 מה שחשוב לי מעבר לביצועים זה איכות הבנייה ונוחות העבודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קצת עזרה עם מערך רשת ביתית. אני מחפש להרכיב מערך של שני שרתים (או יותר אם בפורם פקטור אחר) (תקציב גמיש) אשר יתחברו ביחד כ CLUSTER, אני מחפש להרכיב משהו כזה כדי להפשר לערוך סימולציות RF וחישובים מתמטיים מורכבים בזמן קצר ככל האפשר. העניין הוא שאני לא תמיד יכול לעבוד מול המחשב (פעם בשבוע ליום אחד במקרה הטוב) ולכן אני צריך גישה מרחוק. כמו כן אני צריך בסביבות ה 2~4TB של איחסון שאפשר לגשת אל מרחוק. בגלל שהכול יחובר לרשת ואני צריך מקסימום הבטחה (מעדיף ציוד של סיסקו - מכיר את IOS מקרוב) אם מישהו יפרוץ את הרשת ויגנוב את קבצי העבודה כל הכסף שיושקע בציוד ירד לתמיון. אין לי מושג בשרתים ופיירוולים מומלצים לכן אני צריך את עזרתכם, גם אם ציוד זה משומש אני צריך מקסימ…
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אחרי שנים רבות שלא קניתי מחשב חדש, אני צריך לקנות שני מחשבים. אני חושב שאקנה לפי המפרטים המומלצים שבאתר פה, אחד ביתי בינוני, ואחד רב-תכליתי משובח. בזמנו, היה ידוע לי איפה קונים ולאן לא מתקרבים, אבל היום אני כבר לא מעודכן. אשמח לקבל המלצות לחנויות אמינות ועם שירות הגון בהן אפשר לבנות מפרט. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב אני…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב עם 720 amd ספק אנרמקס 525 פרו 6950 גיגהבייט 1 טרה קוויאר בלאק 2*2 קורסייר לוח ud4p גיגהבייט אני מעוניין לקנות מחשב חדש וךהריץ עליו עוד 6950 במידה ואני אמצא כרטיס בזול יחסית. הרכסתי כזה מחשב בינתיים[table] [tr] [td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td][/td] [td]מאווררים וגופי קירור[/td] [td]מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler [/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td]ASUS Asus P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 16…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט ב 4000 לעבודה כללית בלי ציוד היקפי ובלי מסך. תודה
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב לילדה בת 16 שישמ אותה לאופי, אינטרנט וכל שאר הדברים שילדות בנות 16 עושות במחשב (לא משחקים) יש צורך במסך (עדיפות ל 22) ושיהיה שקט כמה שאפשר. כמו כן צריך ציוד היקפי ( פשוט) התקציב הוא 3000 ש"ח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
שבת שלום ומבורכת, בלי ציוד הקיפי, בלי ספק - מחשב בשביל BF3 וסקיירים לאחי הקטן. אני מבינה קצת יותר מההוריםן אז הבטחתי לו שאעזור לו שאוכל. אני מרכיבה פנימה את הספק, כל השאר הם מתקינין. [table][tr][td]ntel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX[table][tr][td] - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪859 [/td][/tr][tr][td]GB75MD3H[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪379 [/td][/tr][tr][td]GZLX10[/td][td]Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪238 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]ST1000D…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לפטופ ללימודים. קווים כללים: * מטרות המחשב? לימודים, עבודה משרדית, סביבות תוכנה שונות * גודל המסך? 12-15 מועדף * משקל רצוי? אין העדפה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באופן סביר, כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כ ונן קשיח? SSD 128 * כונן CD/DVD? צורב? לא עקרוני * כונן Bluray? לא עקרוני * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא עקרוני * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זיכרון: 4G מקלדת נוחה ככל האפשר. יכולות משחקים/וידאו לא הכי עקרוניות, יותר חשוב שאוכל להריץ עליו OFFICE, דפדפנים, וסביבות תוכנה שונות. ניידות: עדיף שיהיה נייד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני חייל, משתחרר עוד שנה וחצי. יכול להיות שהמחשב שלי מת טוטאלית. נכון לעכשיו אני לא משתמש במחשב לשום מטרה חוץ מאינטרנט מוזיקה וסרטים - כלומר נכון לעכשיו אין צורך במחשב חזק. שאני אשתחרר יהיה לי יותר זמן למשחקים וקצת לנצל את המחשב. הבעיה שלי היא כזאת - האם לקנות עכשיו מחשב זול ומשרדי ולאחר מכן לקנות מחשב מושקע, או שלהשקיע עכשיו במחשב טוב MID END, ובמידת הצורך לשדרג עוד שנה וחצי? עוד בעיה - הטכנולוגיות רצות ומה שקורה בדר"כ, שהלוחות אם לא תומכים במעבדים העתידיים, ולפעמים גם זכרונות וכו', ככה שאם צריך לשדרג - אז חובה לשדרג לוח, מעבד, זכרונות ובדר"כ גם כרטיס מסך. בכל מקרה אשמח לשמוע דעות לגבי כמה כדאי להשקיע וכו'. בכל מקרה המפרט הנוכחי שלי (נראה מה אולי אפשר להציל) מעבד 2…
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
דגם Lenovo Yoga 3 Pro M-5Y70 כסוף ללא שריטות או פגמים מיוחדים התקנה נקיה של ווינדואז 8.1. נקנה בKSP במרץ השנה, אחריות לשנה תודה! עריכה: עלה ללא מעמ 5470 (נקנה באילת)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת הדמיות/אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש גם מסך מומלץ HDMI 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כונן הDVD לא נפתח בלחיצת כפתור מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מחשב אחד שהמפרט שלו הוא: מעבד P4 1.8 GHZ 256 MB SDRAM לוח של ECS (או משהו כזה) עם צ'יפסט של VIA ותמיכה בDDR 200 (או 122, אני לא בטוח) כרטיס מסך ג'י פורס 2 MX200 דיסק קשיח 20 ג'יגה + עוד דיסק של 40 ג'יגה אני רוצה לשדרג את המחשב (לא משהו מפלצתי) ככה שיוכל להריץ חלק את כל המשחקים של היום (לא חייב להיות על ההגדרות הכי גבוהות). התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח, תביאו הצעות מה כדאי לשדרג...
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חושב שהכל כבר בכותרת אם חסר משהו תודיעי לי...
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מצב שאפשר להכניס קונרו...כמובן שאת הכי זול למפרט לעבודה יום יומית (אופיס משחקים ישנים מאוד וכו') בתקציב 3500 בלי חריגות...בלי ציוד היקפי...
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא בין 4000 ל7000 שקל . מה שחשוב לי שהמחשב יהיה קל ועם מסך 12-13 . ראיתי את הסוני Sony Vaio VPC-Y216FX הוא מגיע עם מעבד I3 330 UM ככה שהוא יתן לי סמן סוללה טוב. יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה ? למישהו יש רעיון למחשב אחר שעונה על הדרישות ?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי פשוט ביותר (אופיס ואינטרנט) רציתי לדעת איזה מהשילושים עדיף: 1. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ABIT AX8 v2.0 s939, K8T890, PCI-E, SATA, HT 2000, F.Wire eVGA 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E 2. Athlon64 3200+ (Socket AM2 ?ASROCK AM2V890-VSTA Socket AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E BFG 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E 3. Athlon64 3000+ (Socket AM2 ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E GF 6150 128MB ON BOARD אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין סוקט 939 ל AM2 אז אם מישהו יכל להסביר זה יהיה נחמד. בנוסף אני יכל לשדרג למסך LCD של CMV, לא שמעתי על החברה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר. תודה , אייל.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול דל 1525 והתקנתי אותו ללא סוללה כלומר הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המחשב לחשמל. כעת אני רוצה להטעין את הסוללה כאשר המחשב כבוי. אז חיברתי את הסוללה חזרה למחשב וחיברתי אותו לחשמל אך אני לא רואה שום חיוי המצביע על כך שהסוללה אכן נטענת. מישהו יודע מה אני אמור לעשות והאם זה פוגע בסוללה אם אני מטעין אותה בפעם הראשונה כאשר אני גם עובד אם המחשב?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות NAS לבית. עדיפות לצריכת חשמל מינימלית. שימושים: file server bittorrent client lazy web server ssh server אני כבר הרבה זמן מתלבט אם הATOM יחזיק את זה טוב. בינתיים בחרתי בלוח BLKD945GCLF2 ובשני דיסקים של 1TB. מתלבט לגבי סיסטם על SSD או על CF (איך אפשר בכלל לשים CF?) נראה לי זכרון 1G יספיק (ויחסוך עוד חשמל) צריך את עזרתכם במארז קטן ובבחירת ספק
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להציעה מפרט יותר משתלם בתקציב הזה, אני אשמח תודה מראש ¤906 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤440 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤270 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤206 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤1,216 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤161 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤617 מארז כולל ספק Enermax Chakra ECA3052 SILVER Liberty 400W ¤79 הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤39 משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. 9 :פריטים ¤ 4,021 סכום כולל מע``מ
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-