עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חשוב לי שיהיה מחברות מוכרות כ DELL או LENOVO אני רוצה להריץ משחקים ברמה בינונית, כלומר שיהיה עם כ"מ חזק יחסית של NVIDIA או ATI (לא INTEL). כמו כן רזולוציית מסך של מעל 1280X800. הרד דיסק עדיף מעל 320GB. מצאתי את זה, אמנם בקצת יותר מ 5000: http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1555.htm בנוגע ללנובו, אשמח למחשב מסדרת THINKPAD, אם יש. אם יש המלצה על חברות אחרות, אשמח לשמוע, אבל כמו שאמרתי, עדיף לי ממה שציינתי. שאלה נוספת, לאיזה כרטיס של NVIDIA מקביל ה ATI Radeon 4570HD במחשב של DELL שראיתי (לינק למעלה). תודה רבה, רועי.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by cfff,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעצתכם בנושא כיוון שאני כבר המון זמן לא מעודכן בכל נושא החומרה. תקציב: 3000-3500 גג מקום מומלץ לקנייה: מעדיף אייבורי או KSP כיוון שזה באזור שלי ושיש למחשב אחריות במקום מסודר וגם כי בדר"כ הם זולים. מטרת המחשב: מחפש בעיקר כוח עיבוד חזק ופחות משחקים. אני לא מתפשר על מעבד אני רוצה משהו באמת טוב וחזק שיודע להריץ כמה שיותר דברים במקביל ובמהירות, תוכנות כבדות וכו'.... זה אומר גם כמות גדולה של RAM וסוג מהיר ואמין- מעדיף KINGSTON. בנוסף אני כן רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיכול להריץ דברים סבירים של היום. * עוד דגש חשוב- אני יוצר מוסיקה כתחביב לכן אני חייב כרטיס קול חיצוני ולא ONBOARD ואני משתמש הרבה בקיובייס שזה תוכנה כבדה שכאשר מריצים עליה…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב נייד HP. למחשב קיימת הן יציאת VGA והן יציאת HDMI. האם אפשר להשתמש בשתי היציאות בו"ז, כך שיציאת ה-VGA תשמש לוידאו (יחובר למסך/טלויזיה) ויציאת ה-HDMI תשמש לאודיו (תחובר למערכת)? תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by rollcage,

מטרות המחשב: גלישה משחקים ברמה מקסימלית לתקציב

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי, אני מחפש מפרט למחשב שתפקידו העיקרי יהיה למטרת הקלטה של מצלמות בעסק אני לא יודע אם צריך לשים דגש על מרכיבים מסויימים לכן אני צריך את העזרה שלכם השאיפה שלי היא מחשב במחיר כמה שיותר זול, כאשר מעבר לשמירת הוידאו מהמצלמות יש צורך בגלישה רגילה באינטרנט. אשמח לכל עזרה ועצה לגבי על איזה מרכיבים לשים דגש יותר ואם צריך לשים לב למשהו מיוחד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ashand,

מי שלא יודע זה כרטיסי מסך לניידים שאפשר להחליף כמו כרטיס DESKTOP , איפה אני מוצא חנות לכרטיסים כאלו?? יש בארץ? לגבי מערך SLI לDESKTOP מהו המערך המשתלם ביותר גם מבחינת ביצועים וגם מחיר?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  7. שלום אני רוצה להרכיב מחשב בסכום הנ"ל המתחבר למקרן וליס. העיצוב חשוב לי זאת אומרת שמארז יפה נחוץ. מערכת הפעלה מתאימה... המליצו על היסטה אולטמייט החדש האם XP לא מתאים? מה אתם אומרים? נתנו לי את המפרט הבא מה אתם אומרים ואיך אפשר להוזיל אותו.. Intel Core2 Duo processor E6550 2.33G 4M 1333MHz מעבד Gigabyte® GA-P35-S3L לוח אם 500GB Barracuda 7200rpm - 16MB Cash דיסק קשיח 2GB DDR-II /667MHz זיכרון NEC DL 18X DVD ±Rw Bulk BLCK צורב Sound card (Onboard) כרטיס קול LAN (Onboard) כרטיס רשת XpertVision 8800GT PCI-E 512MB 256bit TV/DVI DDR3 כרטיס מסך HTPC Black, COOLMASTER CM Media 281 מארז COOLMASTER EXTREEM 500W ספק כח מקלדת אלחוטית Logitech Dinovo Edge מקלדת+עכבר PCI TV Card Philips…

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by hayuni,

רציתי לשאול בקשר למחשב http://laptop.bezeq.co.il/Index.asp?id=7 1. המחשב הזה מבוסס ION כי הבנתי יש גרסא שאין לה ויש כאלה עם הNVIDIA ION 2. אפשר לחבר לו רמקולים חיצוניים ?יש יש חיבור רק לאוזניות ורמקולים

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by NRK,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב בסביבות 4000 שקלים, בנתיים המפרט הכי מפתה שראיתי נמצא פה: http://www.tms.co.il/product/12224 ואני לא באמת צריך את האחסון פלאש שמציאים שם.. מישהו יכול להציע לי מפרט יותר טוב שלא עובר את המחיר של המחשב בקישור? ולמען הפרוטוקול, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4550 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את ה4550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום קודם כל תודה מראש לעוזרים. אני צריך מפרט למחשב לעבודה בעיקר עם התוכנה Cubase (ליצירת מוזיקה), אם תוכלו להמליץ לי איזה מעבד התוכנה אוהבת יותר (AMD או Intel) אני אשמח. עדיפות לכרטיס קול חיצוני, Creative אם אפשר, או מה שמומלץ. אני לא צריך הארד דיסק ולא מסך. שוב כמו שאמרתי, עד 2000 ש"ח. רב תודות, אייל.

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  11. שלום, אבקש עזרה ב מפרט למחשב כ- 2000 שקל ללא ציוד היקפי (ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר) לעבודה משרדית: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, קורל דרו, וכו'. חשוב שיהיה גם לוח אם וגם מעבד של אינטל (אפילו אם זה יוריד את ביצועי המחשב). תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by shimonta,

היי, לאחרונה מופיעה לי הודעה ״פנה אל השירות בקשר לסוללה״. מדובר בmacbook air 2012 שהופעל ב29.08.2012 סוללה בת שנתיים וכמה חודשים. אני מתכוון לקנות סוללה בקרוב ככל הנראה בebay אך ממה שאני רואה באתר ifixit יש 2 סוגי סוללה שתואמים: יש מישהו שיצא לו להרכיב במחשב שלו את הסוללה החדשה? או שמדובר בטעות בכתיבה באתר שלהם ? 1. הסוללה הרגילה Model #: A1405 Power Rating: 6700 mAh : https://www.ifixit.com/Store/Mac/MacBook-Air-13-Inch-Mid-2011-Mid-2012-Battery/IF188-070-1 2. הסוללה החדשה שמגיעה בדגמי 2013/2014 Model #: A1496 Power Rating: 7150 mAh https://www.ifixit.com/Store/Mac/MacBook-Air-13-Inch-Mid-2013-Early-2014-Battery/IF188-086-1

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. ^^ כותרת, והאם יש חשש לחיי הסוללה כאשר הנייד מחובר לחשמל הרבה זמן? מדובר בכחצי יום עבודה.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 עם סיבות טובות מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ועיבוד תמונות (דו-מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, לייטרום - עיבוד של תמונות בגודל RAW של 20מגה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by rtirti,

1. מה התקציב המקסימלי? 4,200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ביותר מדי אולי כמה שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אינטרנט - כל יום אופיס - כל יום משחקים קלים - סימס פיפא וכדומה בערך 3/4 פעמים בשבוע.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס ופיפא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by nondos,

שלום, אני צריך המלצה למחשב שישמש בעיקר לעבודה ב: MatLab SolidWork Maple אופיס גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים יש לי ציוד הקפי ולכן אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כמו כן יש לי כבר צורב DVD ולכן אפשר לחסוך בפריט זה אני יודע שהתקציב מוגבל אבל זה מה יש. חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה מספיק חזק להריץ את התוכנות שציינתי למעלה אני גר בחיפה ולכן חושב לקנות מ TMS מה דעכם? תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by RG11,

שלום, רציתי לשמוע חוות דעת מכם על המפרט, למרות שאני די שלם עם המפרט, אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות. אולי גם הצעות לשדרוג, אבל שלא יעבור את המחיר: 3400 ש"ח (לא כולל מסך). - המחשב מיועד לגראפיקה בעיקר, ולמשחקים כבדים, (שיריץ כל משחק לתקופה ארוכה). מעבד- intel core i3-530 Box מחיר: 647 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~BX80616I3530~3~0.htm לוח אם - Gugabyte GA-H55M-S2H מחיר: 451 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~950510~10~0.htm זכרונות - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 מחיר: 642 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm כרטיס מסך - XFX 5750 1GB DD5 מחיר: 779 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הארד…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני מחפש לאחי מחשב נייד בתקציב של עד 3.5K לקראת שנת הלימודים האקדמאית, מדובר בסטודנט שנה א' לכלכלה שמחפש מחשב אמין, במילים אחרות אח שלי אדם שאין לו כח להתעסק עם בעיות, לכן אני מחפש לו מחשב שיחזיק להרבה זמן (6-8 שעות), ושיסחוב בצורה טובה, משחקים לא מעניינים אותו לכן יספיק הכרטיס מסך המובנה לדעתי, הגודל הרוצי הוא 13.3" אך אם יש הצעות משתלמות ל15.4 אקח אותן בחשבון, מצאתי את המחשב הנ"ל :http://ksp.co.il/?uin=16734 המחשב בא ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי, להתקין מערכת הפעלה אני יודע וברשותי צורב DVD נייד, השאלה שלי האם אוכל להתקין איתו מערכת הפעלה על המחשב (חיבור USB) , אני פוחד שאני אצטרך דרייברים או שהצורב לא יעבוד כי יש רכיבים המחוברים בUSB שפועלים אחרי …

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום לכולם ,בן דוד שלי במיאמי אז החלטתי שזה הזמן להתחדש במחשב חדש שאלון : *מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים Diablo3,Metro 2 .... וצפיה בסרטים * גודל המסך?13-14 עם רזולוציה של 1600X900 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (פחות מ2 קילו עם אפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4-6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש אפשרות לSSD בגודל של לפחות 120GB יהיה מצויין אם אין אז 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תוספות משלי : -רצוי שהמקלדת תהיה מוארת -איכות בניה כמה שיות…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by yossi21,

מפרט מעבד: Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך: "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי: Intel® GMA 4500M זכרון: 3072MB DDR3 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400RPM מערכת הפעלה: (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר: 2280 ש"ח שנה אחריות על המחשב וחצי שנה אחריות על הסוללה מקור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים. אני מבקשת המלצה למחשב נייד למטרות עבודה באופיס, תכנות וגרפיקה. דרישות מינימום - מעבד: i5, 2.3ghz כ.מסך: nvidia / amd ובכל מקרה לא intel (סדרת m7 לפחות) מסך: 14/15 אינצ. מט. עדיף ips רזולוציה: 1024×768 לפחות זיכרון: 1t. האם כדאי לשקול כונן היברידי? סוללה: עדיפות ל6 תאים. משקל: עד 2kg. מערכת הפעלה: free dos, עם אפשרות להתקין win 7 ולא 10. מקלדת מלאה ונוחה אופציה ל- כונן צורב dvd ( גם אם אין שיהיה מקום להתקין אחכ) Bluetooth, wifi, rj45, usb 3 תקציב: עד 4500, במקרה חריג עד 5k. לעבודה יומיומית עם office, android studio,in design,photoshop וכדומה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. רציתי לדעת האם מחשב נייד במצב המתנה לוקח סוללה? והאם זה הורס את המחשב נייד שמשאירים אותו הרבה זמן על מצב המנתה במקום כיבוי (אני מדבר על הלילה-שהוא נשאר כל הלילה על מצב שני)?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. שלום לכולם זה מפרט שהרכבתי מצפייה בפורום: מעבד AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX 742 לוח אם ASUS M2N-E 500 כרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 795 זיכרונות OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K 392 Hark disk WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS 310 מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN 217 244 סה"כ- 3200 הייתי מעוניין במקלדת- עכבר אלחוטיים- (לא משהו יקר) המפרט מיועד למשחקים, עבודה ביתית, סרטים. האם דרוש שינוי או שיפור, או שהוא מתאים לצרכים שרשמתי- אולי עדיף מעבד אינטל כמו ה4300? ככל…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  24. הנה המפרט שהרכבתי לבד: מארז: ANTEC Desktop case NSK2400 מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3R קירור למעבד: : Zalman CNPS9700 LED כרטיס מסך: Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX retail קירור לכרטיס מסך: צריך? אם כן תמליצו על אחד שמתאים לכרטיס מסך. זיכרון: 1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original כונן קשיח : WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II כרטיס קול: Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic כונן אופטי: LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER (black) bulk מקלדת, עכבר ושלט רחוק: Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote מערכת הפעלה: Windows Vista Home Prem 32-bit Hebrew 1pk DSP OEI DVD יש לי כמה שאלות בקשר למפרט שהרכבתי…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  25. היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ועבודות פה ושם. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ויריץ סרטים עליו וגם על הטלויזיה אם צריך ללא בעיות. חיפשתי,שאלתי בדקתי והגעתי ל Dell inspiron-n5010-370m אני לפני קניה ורציתי לדעת אם יש איזה משהו שאולי עדיף עליו עד 3K שקל.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.