עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? משחקים קלים(פיפא), גלישה, הורדות, צפיה בסרטים, קצת ויז'ואל סטודיו * גודל המסך?15.4 * משקל רצוי?שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 יהיה אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה ל-3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שיהיה לפחות 4GB, ו-I5, עם כרטיס מסך סביר. תודה רבה על העזרה!

2. תקציב 4,000 ש"ח, לעבודות משרדיות (גלישה באינטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד, מוסיקה) או פעם גם פוטושופ אבל גם לא דברים כבדים, לא צריך ציוד הקפי, שמעתי שהמעבדי M של אינטל טובים אז אם זה נכון עדיף מעבד כזה, לא צריך מערכת הפעלה, חובה שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, לא משנה יופי או קירור, בלי הרכבה במעבדה כמובן, לא משנה איך לשלם. המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, אבל שיבצע את המטרות שציינתי חלק ובלי תקיעות. למטרות האלה מצאתי את הדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10098&PHPSESSID=212385e482d377659f3754ceb529bedc באתר של פנדס במחיר 3095 ש"ח, אם יש דגם יותר טוב בדרישות הנ"ל או את הדגם הזה במחיר טוב יותר, אני פתוח להצעות.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by goidoi,

שלום לחברי הפורום, אני לא כ"כ מתמצא בתחום ולכן זקוק לעזרתכם. קודם כל מה רצוי שיהיה: - קל משקל וקטן. - ללא CD-ROM - מסך IPS - SSD (אפילו אם לא גדול כ"כ) - מקלדת נורמלית (בלי ההמצאות האחרונות של לקחת 8 מקשים ולדחוף את הפונקציונליות שלהם למקש אחד דרך FUNC KEY) - קורא כרטיסי SD - יתרון - USB3 - יתרון לא גדול תקציב עומד על 4000 ש"ח ולא גמיש. שימוש מתוכנן: - OFFICE - אינטרנט - SPSS תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Fongiza,

הדרישות הן: - המחשב צריך לכלול מסך מגע - השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט ועיסוק בתוכנות אופיס - גודל המסך: 14 או 15.6 - משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג - זמן סוללה: צריך להיות סביר, המחשב רוב היום בבית ומחובר לחשמל - רזולוציית מסך: FULL HD - 1920x1080 - כונן אופטי: 1TB או SSD (לא חובה) - מחיר: 4000 שקלים עם אפשרות לחרוג - חברה מועדפת: לא חשוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tornado,

מחפש המלצה למחשב נייד בנטייה לכיוון 4000 שקל שישמש בעיקר לישומי אופיס. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by benni81,

אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים, אין לי הרבה ניסיון עבודה איתם. אבל אני צריך מחשב נייד דחוף שיהיה מסוגל לעבד נתונים גרפיים במהירות סבירה (מדובר לא במשחקים, אלא בתוכנות זיהוי גרפי ופוטושופים למיניהם). תקציב עומד על 4000 ש"ח, במקרים חיוניים אוכל להוסיף עוד כמה גרושים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים ואם אפשר גם על חנות. מצפה לעצותיכם בכליון עיניים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב מסדרת latitude של דל. רציתי לדעת אם יש דגם מומלץ מהסדרה או שמא בטווח מחירי היעד שלי, קיימת אופציה טובה יותר. אהבתי את לטיטיוד כי הם בנויים בצורה מאוד טובה, מחומרים טובים ומאוד קל להחליף רכיבי חומרה או לשדרג. התקציב 4K. אפשרית סטיית תקן של 500 ש"ח דרישות: מעבד i5 לפחות. זכרון 4GB לפחות. מסך מט. 13-14 אינץ'. עדיפות לרזולוציה מעל 720p. trackpoint רצוי. רצוי גם numpad אבל פחות קריטי. משקל נמוך ככל שניתן בהתחשב בחומרה. סוללה של 9 תאים - עדיפות גבוהה. במקרה שצריך להתפשר על 6 תאים אז לא נורא. יציאות: USB3 eSATA HDMI. express card תוספת נחמדה אבל לא חובה. Bluetooth לא קריטי. HDD מובנה ו-SSD אקנה בנפרד אז אין צורך. תמיכה ב-MSATA. מבנה טוב ועמ…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by noodle,

מחפש המלצה למחשב נייד ב5000 ש"ח מקסימום. מיועד לסרטים, הורדות, ישומיי אופיס פשוטים. (לא למשחקים!) אם אפשר לציין יתרונות חסרונות של המפרט ועל מה מומלץ להסתכל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by MegaGuy,

היי, בגדול אני צריך מחשב נייד שישמש לפיתוח תוכנה וקצת משחקים לא חדשים. אם יש אופציה למסך גדול זה יהיה בונוס נחמד. הנה תשובות קצת יותר מפורטות לשאלון: * מטרות המחשב? הבסיס זה כמובן אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו (לא קריטי לי שיהיה סופר איכותי בגזרת הסרטים), וכאמור גם ישמש לצרכי פיתוח (visual studio וכ"ו) ומשחקים לא תובעניים (נניח torchlight) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? פה אני יהיה מוכן להשקיע כדי לקבל מסך כמה שיותר גדול. נדמה לי ש15" זה הסטדרנט, אז אם אפשר 17" ואפילו יותר, במסגרת התקציב, זה יהיה נחמד מאוד * רזולוציית המסך? עדיף שתיהיה כמה שיותר גבוהה, אבל לא יהרוג אותי אם לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא יהיה fn מצד שמאל של ה-ctrl כוס ע***. סתם... אבל…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by dorratz,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ב-5000 ש"ח עבור אופיס ואינטרנט. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by simpleton,

במקור תכננתי על lenovo N100 או על hp DV6160 אבל לחרדתי גיליתי שהם באים עם מסך מבריק, אז עכשיו אני אובדת עצות. יש הצעות למחשב דומה? חשוב: core2duo וכרטיס מסך שיתמוך באופציות הגרפיקה של ויסטה, לא חובה מסך רחב.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K ש"ח (הרחבה בנושא אחרי השאלון) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office ללימודים, אני הולך להקליד הרבה, אז צריך להיות עם מקלדת נוחה וטראק פד נוח. פוטושופ ולייטרום בשימוש יותר תדיר, פרימייר מדי פעם ולא על קבצים גדולים מדי. תכנות - הכוונה לעבודה עם Unity 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יישמע כמו שואב אבק, לא חייב להיות בדממה …

13. Started by Magiclog,

היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות כמו אנטרנט,תיכנות וכדומה וגם שיפעיל משחקים ברמה סבירה. בעוד שבועיים וחצי יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד פיזית בארה"ב אבל אני לא יודע מה יותר משתלם אם לקנות בארה"ב או בארץ. בנוסף הגיע לידי הצעה למחשב נייד שרציתי שתגידו לי מה דעתכם , מה עדיף לקנות את זה בארץ או לקנות משהו בארה"ב ואם בארה"ב אז אני אשמח להמלצה. כמה נקודות: *חשוב אחריות *גודל מסך 15 אינץ *משקל שלא יהיה כבר מידי , זה פחות חשוב תאמת. זה המחשב שהציעו לי בארץ: LG R560-UAPB3E intel core 2 Dou Processor T6500 2.1 GHz,800MHz 13366X768 HD 15.6 בטכנולוגיית LED 4GB DDR2 800MHZ DUAL Channel Support 2 slot Geforece GT 130M DDR2 1GB 500GB SATA 5400RPM משקל 2.67kg המחיר של זה 46…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by yellow acid,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלדה בוורד, זהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…

15. Started by cold fire,

אני מחפש מחשב נייד זה זמן מה, אני כרגע נמצא בניו יורק(יכול להזמין באינטרנט) הדרישות שלי: המסך 14-15.6 אינטש ברצולוציה 1600x900 לפחות זמן סוללה 3 שעות לפחות כרטיס מסך ברמה של 555m של נוידיה או 6770/6750 של ATI (שיהיה חזק יותר מ540M) כרגע יש שתי חלופות samsung 7 series או asus n55sf או שיש חלופות יותר טובות(חוץ מהניידים של HP) מתכוון להריץ משחקים עדכניים על הגדרות בינוניות בנוסף לזה אני מתכנת בVISUAL STUDIO, MYSQL ואולי יעבוד עם vmware בעתיד הקרוב אני רוצה להיסגר על דגם כי שבוע הבא אני נוסע כבר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by Lmagus,

תראו את הכתבה זאת: http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7991&sectionID=197&parentID=44 מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by Yishay 666,

מחשב נייד עד 1500 שמתאים לדברים כמו פוטושופ דיסקורד ועוד תוכנות בסגנון הזה וגם למשחקים כמו cs go יש כזה דבר? תודה.

18. Started by ofirs1,

מחפש מחשב ניייד לשימוש לדיג'יי.. פשוט שיהיה בו את כל השירים שלי ואני יוכל להשתמש בו רק לעבודה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח מחשב שיעבוד טובב ומחשב שיהיה טוב לצרכיי תודה רבה לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מחשב נייד ב1500, עבודה משרדית ומשחקים... ללא ציוד הקיפי ... שיהיה נוח עם קייס. לגרפיקה, משחקים ועבודה משרדית. גרפיקה : 50% משחקים : 25% עבודה משרדית : 25% שאלה : מה עושה כרטיס אינטרנט אלחוטי? למי הוא מתחבר בדיוק? איך אני מרכיב אותו ואיך משתמשים בו? אם אני רוצה אחד.. מה לעשות?

20. Started by moonjib,

אני קונה לאחותי מחשב נייד (כרגע מתגוררת בארה"ב) שיקנה ב-new egg: www.newegg.com . אם תהיה אפשרות למסך 17 זה יהיה מגניב (רוב הזמן הוא יהיה בבית, אז חשוב משהו שידמה מחשב שולחני), מערכת הפעלה windows xp home או pro מה שעולה פחות, דיסק קשיח של מעל ל-40 giga , כרטיס מסך שיהיה מובנה אין צורך לבזבז על זה כסף. הצרכים בכללי: שימוש ב-office , גלישה, שמיעת שירים, סרטים אולי . אתם יודעים צרכים בסיסיים ותו לא. מה עוד?! אה נזכרתי אני צריך בתוך התקציב גם איזה headset ומצלמה רשת (משהו איכותי אך שלא יגזול יותר מדיי מתקציב המחשב). בתודה איתי. נ.ב: אם תצטרכו עוד פרטים, תשאלו. ד"א אם תוכלו גם להסביר על הלוח אם של מחשב נייד (בכללי), עם איזה פיטצ'רים הם מגיעים וכוליי . עריכה: התקציב לרגע זה :…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yairnee,

יש לי מחשב שולחני מעולה למשחקים. מחפש מחשב נייד פשוט כדי לעבוד בו (בעיקר latex) ושיהיה לי מה לעשות כשאני בבית של ההורים (ז"א לראות סדרות) מחפש עד 2000 שקל. מעדיף כמה שפחות. מישהו יכול לעזור פה? וד"א. איך המחשב הזה לדעתכם? https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305915092-26

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מחשב נייד בגלל שהמחשב הנוכחי שלי מעצבן אותי נורא, ונשבר לי ממנו ממש. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, עבודה עם מסמכים, סרטים, מוזיקה [שיוכל להריץ סרטי HD על הטלוויזיה בלי לקרטע, כמו הנייד הישן שפעם היה אצלי במשפחה], מדי פעם משחקים ישנים לנוסטלגיה, לא משהו כבד במיוחד * גודל המסך? עדיפות ל15 אינצ בערך * משקל רצוי? לא מוגזם, אבל לא קריטי לי יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לכמה שיותר, אבל הבנתי שאפשר "לשפר" ברכישת סוללה עם יותר תאים, אבל שיחזיק יום שלם של עבודה במסמכים ואינטרנט בלי טעינות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI זה קריטי, ומעדיף כמה שיותר USB מין הסתם. * בלוטות? עדיף שי…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Vega,

איפה אני יכול למצוא אחד כזה? אני צריך אותו בעיקר לאופיס וכו'

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by KEIS,

שלום.. אני מחפש מחשב נייד באיזור ה2500 שח הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות לא כבדות במיוחד וטיפה סרטים. ראיתי כל מני מחשבים של חברות שונות בערך במחיר הזה שהמפרטים כמעט זהים (4 גיגה זכרון מעבד I3).. הכי חשוב שלמחשב יהיה עם 3 שנות אחריות. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מחשב כלשהו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  25. היי האם יש מחשב טוב מזה ב2800ש"ח? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 מחר אני רוכש את המחשב הזה במבצע שיש באופיס דיפו (המבציע באופיס דיפו עד ה3.7 על המחשב הזה)

• 18 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.