ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
ועוד יותר טוב ממי שיש לו אחד כזה לפני הקנייה, הייתי גם רוצה דיעה כללית (אמינות.איכות) על הניידים של סוני בכלל והדגם הספציפי בפרט. http://www.amazon.co.uk/FZ18E-T7100-1-8G-160GB-15-4IN-DVD%C2%B1RW/dp/B000TV90XS/ref=sr_1_4/202-7893851-5963037?ie=UTF8&s=electronics&qid=1190907264&sr=1-4 תודה מראש לעונים. חיים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לעוזרים אשמח אתם תתנו לי המלצה למחשב נייד SONY עד 2000 דולר מארה"ב המחשב צריך להיות בעל מסך קטן 13 אינטש בערך תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 15.07.2009 בשעה 12:43:13 שכחתי לציין שימושים : לאופיס , סרטי HD פחות למשחקים אבל גם שתהייה לו תמיכה מסויימת
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, ישנו שבר במחשב הנייד הזה - על המחשב לא הופעל לחץ ולא הושמו דברים כבדים מה שמוזר שרואים בליטה במחשב מן הפנים ולחוץ - האם יכול להיות חום או חומר כימי בתוך המסך אשר גרמו לכך? הבליטה היא לכיוון החוץ ולא פנימה... ועכשיו יש סדק כל טוב, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב נייד IBM T42 אך ברצוני לפרמט אותו אך אנינ מצליח . יש כפתור על המקלדת IBM ACSESS אני לוחץ אליו ואיני רואה שם את ההתקנה . משהוא יכול לעזור לי בבקקשה? אולי יש איזשהוא טריק בשביל לפרמט אותו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי אנשים , אני לא בטוח שזה קשור לכאן , פשוט לא מצאתי מקום אחר טוב יותר. בכל מקרה , יש לי אפשרות לרכוש את המחשב נייד הזה : HP TC4200 בסביבות 4500 שקל. רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות שלו בתור מחשב tablet ? האם זה מסך נגיעה ? לפי האתרים המחשב הזה עולה יותר מ 12 אלף שקל , ויש לו נתונים של מחשב במחיר של 5000-6000 , אז מה מייקר אותו כל כך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב thinkpadl 14 , אני מפתח תוכנה שעושה פרויקטים לא גדולים. וראיתי ביקורות על המחשב שזה מה שרשום " Temperature, fan noise The temperature and fan noise of the L14 strongly depend on the selected performance slider mode in Windows as these modes are directly linked to the three „intelligent cooling“ modes: Performance slider mode Intelligent cooling mode Battery Saver / Better Battery Quiet mode Better Performance Balanced mode Best Performance Performance mode In q…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך מחשב ללימודים ופנאי bug מציאים לי את המחשב TOSHIBA Satellite A300-1EC ב 3996 ב 36 תשלומים הם אומרים שזה הנחה מיוחדת לסטודנטים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 אבל עשיתי בדיקה באינטרנט בעוד חנויות ומצאתי ב ivory מחשבים של del ו LENOVO במחירים קצת יותר זולים ו עם דיסק קשיח יותר גדול. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2252&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2250&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2006&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2242&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2211&CatCode=315 אני לא מצליח להחליט אם היתר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המחשב הזה של טושיבה התלהבתי ממנו לגמריי? אני רק מוסיף לדיסק קשיח שיהיה 320GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=2&t=1&c=339
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול את המחשב בבאג המחשב בא איים כרטיס מסך ATI מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ו3גיגה זיכרון המחשב זריז מאד הויסטה עולה מהר הו מגיע איים שתי סוללות הבעיה היחידה שכרגע ישנה זה החום הרב שהמחשב מוציא מהחלק התחתון עד כדאי כויה אני שוקל לקנות משטח קרור איים יש למישהו פתרון רציני אחר אני אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח (כ 800$) , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - שימוש כבד ביישומי אופיס, שיחות וידאו, גלישה, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיכלול מ״ה Windows 10 (אך לא הכרחי) 8. האם ישנה …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אז ככה מחפש מחשב נייד לעבודה פגישות וכו ...המחשב חייב להיות קל ובעיקר מרשים ויפה !!!!! * מטרות המחשב-לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? חייב שהיה כונן SSD מעל 80G * כונן CD/DVD? צורב?לא מעניין * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO DELL HP וחברות חזקות בתחום
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום וסליחה אם הנושא נפתח בפורום הלא נכון, אשמח אם תעבירו בהתאם. (תמיכה טכנית?) # הנייד כרגע עדיין באחריות, אך אני מבקש עזרה כאן לפני פניה לתמיכה של DELL קצת פרטים: מחשב נייד דגם של DELL מדגם VOSTRO 3450 מערכת הפעלה WIN 7 SP1 X64 + מקבל עידכונים אחרונים של מיקרוסופט דרייברים מעודכנים, נכון לזמן פתיחת האשכול הזה BIOS מעודכן העניין: למחשב שתי יציאות USB3 ומהיום הראשון יש לי בעיות בחיבור הזה. יש לי כונן חיצוני 2.5 של סאמסונג בחיבור USB3, כאשר אני מחבר אותו ליציאה התואמת במחשב הוא עובד רגיל, אין תלונות על מהירות הכונן, באמת שעובד כמצופה, אך התקלה לא מאחרת לבוא... ברגע אקראי הוא פשוט מתנתק, כשאני אומר "מתנתק" אני לא מתכוון לכך שהוא לא מוצג במחשב בתור אות מסויימת, …
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני שובר את הראש במשך שבועות ועדיין לא החלטתי מה לקחת. אציין את היתרונות והחסרונות של כל מערכת, ואתם תגידו מה יותר משתלם. אני מבקש שתנהלו איתי ויכוח אמיתי ותציגו את דעתכם. הערה: אני מדבר על הניידים של KSP (ליתר דיוק מחשב פנטיום 4 2.0 עם 512 זיכרון וצורב + נגן DVD) מפרט הנייד: Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR400 512MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משק…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי כולם! אני זקוקה למחשב חדש ומתלבטת האם לחפש מחשב נייד או טאבלט וכמובן איזה סוג. אני עובדת רוב היום מהמחשב אבל בעיקר במסמכי וורד ובתוכנות מייקרוסופט אחרות (אז לא מאק). צריכה שיהיה בו כמובן גם מקום לתמונות ושיחזיק מעמד כמה שנים אבל שגם יהיה קל לנשיאה כי אני מסתובבת עם המחשב הרבה (גם המטען עדיף שיהיה קל ככל האפשר). אני עוד מעט 3 שנים וחצי עם אסוס אקספרט בוק 14'' ובגדול למעט המשקל והעובדה שעכשיו התחיל להיתקע ולקרטע הייתי מאוד מרוצה ממנו. אשמח לחכמת ההמונים ותודה לעונים! 🙂
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, חיפשתי זמן מה מחשב נייד קומפקטי אך עוצמתי לצורך עבודה באדריכלות וגרפיקה (תוכנות עיקריות - אוטוקאד ל-2D, סקצ'אפ, ויריי לסקצ'אפ ופוטושופ). המטרה היא להשתמש בו כמה שיותר, אך לא על חשבון נוחות וקומפקטיות - כך שקיימת אופצייה לעבור בחזרה למחשב השולחני לצורך עבודה מאומצת- רנדרים רציניים וכיו"ב. לאחרונה התוודאתי לטאבלט של Wacom, ה-Cintiq Companion. https://store.wacom.com/us/en/product/DTHW1300L הוא נראה מאוד מפתה כי הוא משלב את כל הטוב שבמחשב לוח קומפקטי ומעוצב עם האפשרות לצייר עליו עם עט רגיש למצבי לחץ והטיות, בדיוק כמו על מסכי הציור שלהם, אך מבלי להיות קשורים בכבל למחשב אחר. החיסרון המרכזי הוא המחיר והמחסור בכרטיס מסך נפרד, אך זאת להבנתי תהיה בעייה בכל מחשב לוח. ה…
-
- 18 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתכלתי על המפרטים המומלצים וגם בניתי כמה קונפיגורציות - כמעט כל מחשב שאנ יבונה עולה בסביבות 4500 ללא מסך. העניין הוא שאני אינני משחק יותר מדי במחשב (מקסימום משחקי אסטרטגיה וגם זה אולי 4 שעות בשבוע) ואני גם צריך נייד חדש - הנייד שלי הוא בן 7 שנים וקצת... חשבתי על לקנות מחשב נייד בעל ביצועים סבירים ומצאתי את המחשב - EX600 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&prod_no=1200&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=#menu שעם מעבד T7100 ו2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8400 עולה בסביבות 5000... השאלה היא האם מחשב כזה מתאים גם למשחקים - CASUAL GAMING או שבכל מקרה הוא לא יוכל להריץ אף אחד מהמשחקים העכשווים בשוק ברמה נורמלית אשמח לעצתכם האדיבה גבר…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים מאוד מושקע מארז אנטק שקט מהטופ קרור רציני למעבד כרטיס מסך קרור פסיבי ספק כח איכותי... המעבד שלו כבר התיישן אבל הוא עשה את העבודה. עשיתי איתו קצת וידאו עיבוד תמונה ושימושים רגילים. המטפלת החליטה יום אחד להגדיל ראש ולהשקות עציץ שהיה ליד וכל המים (הרבה) נזלו לתוך המחשב. הוא מושבת. אני צריך מפרט לבורד מעבד וזיכרון התקציב לתיקון הוא עד 2000שח
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הניד הנוכחי שלי עשה את שלו. אני סטודנט שהשימוש העיקרי הוא אינטרנט, אקסל ועוד דברים פשוטים יחסית. אני לא משחק כי פשוט אין לי זמiן. אני רוצה מעבד i5, מסך 13-14 אינטש, לפחות 4GB זיכרון ועדיף שיהיה איזה כונן SSD נחמד. הייתי בטוח שאני אקנה מחשב נייד. אחרי שבדקתי מחירים והכל שמתי לב שמחשב כזה עולה בסביבות ה- 4K לפחות. הגיוני? נגיד של HP או Asus. הסתכלתי השבוע על מחשבים נייחים באייבורי וראיתי שאפשר לקנות מחשב טוב מאוד שיתאים לי בסביבות ה- 2000 שקל! נגיד מסך זה עוד 1000 שקל בפועל, שאני הולך לאוניברסיטה אני לא לוקח את המחשב, הפעם האחרונה שלקחתי אותו הייתה מזמן. אני כותב על דפים ומחברות והכל כרגיל כי זה פשוט יותר נוח ואני לומד יותר טוב ככה. וכשאני…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K (נראה לי אוברקיל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עיצוב אופנה לא וידאו - למטרת פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מסך 27, סט אלחוטי מקלדת/עכבר, מדפסת צבעונית(כ100 הדפסות בחודש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך בשום אורות ושופוני, רצוי גודל שיאפשר אוורור טוב (ב…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי היום מחשב נייד בן 15 שנה משמש שרת לאתר ובסיס נתונים אני חושב לקנות שרת במקומו ולא בטוח אם כדי או צריך אחד או שעדיף לי לקנות מחשב נייד חודש היום אין הרבה משתמשים אבל בשנים הקרובות היו עוד 50-100 משתמשים /אפליקציות אני לא ממש יודע באיזה שלב/כמות משתמשים אני היה צריך לעבור לשרת? (ואולי עדיף כבר עכשיו לעבור ) ואם צריך איזה כדי לקנות ? ( יש המלצות) ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים רגילים פחות או יותר - עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שיהיה דק ומהיר. 13.3 או 14" 128 GB SSD , מסך מגע - יתרון. ראיתי את המחשב הזה של סמסונג שעונה לקריוטריונים והמחיר. מישהו יכול להמליץ אליו או משהו אחר? http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12161 תודה עידן
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני הולך לבנות מחשב נייד(לא לצחוק בבקשה זה רציני)בגדול של 120*110*25 מ"מ (אורך*רוחב*גובה) הינה המפרט שלו: מעבד- intel pentium3 1.2GHZ 512kb 0.13 micron technology זיכרון-1gb ram ddr/sdr און בוארד מולחם כ.מסך-geforceFX 5200U מסך-Lcd "5 כ.קול-און בוארד h.d-חיצוני של בערך 10gb (אני לא צריך יותר בשביל מחשב נייד ד"א הלוח בא עם 256 mb און בוארד שזה מספיק לwindows xpE +linux embeeded יענו אין צורך בחיבור הדיסק קשיח כל הזמן אלא למשחקים וידאו ומוזיקה וכו`)USB cd-חיצוני usb או dvd זה לא משנה סוללה- שזה העיקר תהיה בערך של 60-70W שזה אומר 3 שעות במצב רגיל(1.2GHZ) ו5-6 שעות במצב חיסכון סוללה(833MHZ) היתי רוצה לדעת בכמה אתם מעריכים את המחשב הזה (ביחס לגודל הקטן 12*11*2.5 ס"מ)?ואיך ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום מגיעה משפחה מארצות הברית ואני מעוניין שיביאו לי מחשב נייד אולטרה בוק משם. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק והוא מיועד לאנטרנט, לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים עד בינוני. התקציב הוא עד 1000 דולר. מבקש לתת לי בבקשה את הדגם של המחשב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי , יש לי aus x555la חדש בן 3 חודשים , והמחשב זוועה! מעבד i3 4030 4gb ram 500gb hdd דפי אינטרנט נתקעים , תוכנות לא מגיבות , ביצועי מולטי טאסקינג ב"רמה של" לחלץ קובץ Winrar ובמקביל לגלוש באינטרנט הפכו לבלתי אפשריים. דוגמה נוספת: להעתיק קבצים מכונן לכונן ותוך כדי לגלוש באינטרנט. בעת הפעלה ראשונית של המחשב לאחר כיבוי לוקח למחשב המון זמן להתאפס על עצמו ( טעינה ראשונית) לעיתים כפתור Start אינו מגיב תוכנות קופאות (לא מגיבות) לעיתים קרובות - לדוגמא : Chrome , spotify , photoshop המון פעמים מופיע "מסך כחול" והמחשב מרסט את עצמו !!!!!! המחשב בן 4-3 חודשים!!!! מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע מה לעשות!! ובעניין אחר לגמרי : הוא כרגע עם 4gb ram 4gb ddr3l 1600mhz x1…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית של DELL, מדגם studio 1535. המחשב לא פעל זמן רב (סתם היה בארון) אך ניסיתי "להחיות אותו". התקנתי windows 7 32 pro, והכל עובד יחסית לאט. לאחר מכן ראיתי שבציוני windows experience index המעבד מקבל ציון ממש נמוך (2.6). רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לבדוק/לתקן. המעבד t5750, זיכרון 2GB 667. מראש על העזרה, ערן.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-