עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lolerxd,

שלום לכולם אני צריך המלצה לנייד שישקול מתחת ל2KG (כמה שפחות עדיף) המסך שיהיה בגודל 13.3-14 אני יודע שרוב הניידים בגדלים האלה בד"כ באים בלי כונן DVD, אם במקרה יש, עדיף המחשב ישמש ללימודים(לכן המשקל חשוב), אבל אין דרישות מיוחדות ואין צורך בחומרה חזקה במיוחד(עדיף חסכונית בסוללה) חובה WIN מותקן רצוי אחריות 3 שנים ומחברה טובה(DELL בעדיפות בגלל השירות..) תקציב עד 3K תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אז קודם השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, בלי חריגות, עדיף אפילו כמה שפחות לכיוון ה-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים לא כבדים במיוחד (Overwatch 2, Apex Legends), אולי ארצה לשחק בעתיד משהו אבל סביר להניח לא משהו כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כרטיס מסך והארדיסקים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6…

3. Started by razaviv007,

שלום יש לי בערך עד 4 אלף שקל לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב לעבודה (בניית אתרים) ואינטרנט, צפייה בסרטים ב HD ו FULL HD ושזה ירוץ חלק, שתהיה אפשרות להפעיל את זה על מסך טלוויזיה עם כבל HDMI באיכות טובה ובלי תקיעות, כמו כן שיהיה מהיר מאוד וידע לתפקד גם כשיש עומס של חלונות, כמובן שבסדר גודל של מחיר כזה ארצה גם אפשרות להריץ משחקים על איכויות טובות, משחקים כמו COD נגיד. אם אפשר בבקשה חברה שלדעתכם טובה ולא עושה המון בעיות, בנוסף אם אפשר גם חנות שממנה אתם חושבים שכדאי לקנות. חשבתי על משהו נחמד שאפשר לעשות, 16 ג'יגה בלבד של SATA או איך שלא קוראים לזה, שעליו אשים רק את המערכת הפעלה, ועוד איזה 750 או טרה של זכרון בשביל שאר הדברים שיהיו על כוננים אחרים, האם זה כדאי ונכון? מישהו עשה א…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. חשוב לי מאוד מארז שקט האם המארז שבחרתי שקט? מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤875 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤481 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤398 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤343 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1538 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55L מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ¤388 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA23 ספק כ…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by maorg1000,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע המלצות לרכישת מחשב נייד. אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר באופיס, PDF, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שיהיה למחשב סוללה עם אורך חיים סביר+ ושהמסך יהיה בגודל 13.3 או 14. התקציב שלי הוא בין 2,500-3500. חשוב לי שהמחיר יכלול גם מערכת הפעלה Windows 8 ואחריות של 3 שנים לפחות. תודה רבה לעוזרים! נ.ב אני צריך את המחשב היום כי יש לי סמינר דחוף לכתוב והמחשב שלי התרסק על הרצפה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. …

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Midi Tower ATX Case For Pentium IV 500 Watt * Gigabyte GA-K8VM800M + VGA 754 Bulk Motherboard * AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU * 512MB DDR3200 Memory * Sony/Citizen/Panasonic/Teac * 80GB 7200 rpm ATA100 HDD * DVD-RW x 16 או שאפשר פשוט ללכת לכאן : http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7909 אז ככה... לפני ששואגים עלי המחשב נועד לבחור בן 24, סטודנט שלא משחק במחשב, בקושי יודע לגלוש באינטרנט וכל מה שהוא צריך זה מחשב שיעבוד מהר באינטרנט, באופיס .. ושיוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל - MSN + אנטיווירוס + FIREWALL + BABYLON + דפדפן... ואולי גם לשמוע מוסיקה על הדרך --> כל אלה בכיף בלי שהמחשב נתקע כל רגע . אני אשמח מאוד אם מישהו יכול להוסיף\לתקן וכו…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by assos,

שלום יש מכרז באינטרנט באתר WALLA מצורף קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600 מה דעתכם על המחשב ואם כדאי לשדרג ומה לשדרג אני קצת מוגבל בתקציב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  9. היי אני קונה עכשיו מחשב שהמטרה שלו זה בעיקר משחקים, מבקש חוות דעת על המפרט הזה: רק הערה, אני יודע שאין HD ואין מארז, אני לא צריך אחד. Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE (Oem) HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular סה"כ יצא לי 5165 אני לא מפרט את החנות כי זה לא רלוונטי (אני לא קונה בארץ במילא ככה שגם החלקים עצמם, יכול להיות שהחברה לא תשאר אותה החברה). האם מבחינת מפרט זה בסדר? האם אפשר להוציא בהשקעה קטנה יותר ביצועים יותר גבוהים? או שלא כדאי להשקיע בחלק כלשהו כאן? בנוגע לספק, …

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  10. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד כתחליף לדסקתופ. אם רוב הניידות מוגבלת לתוך הביית (כך שהמשקל לא כל כך חשוב). רצוי שהסוללה שלו תספיק לפחות לשעתיים שלוש של הקרנת סרט. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט סרטים ומשחקים. (כאשר רוב הזמן הוא מתוכנן להיות מחובר לסך 22 אינץ) אשמח לקבל המלצה. כמו כן אשמח לקבל דעה עד כמה המחשבים הבאים ענים על דרישותיי: 1. 4890 ¤‎ HP Pavilion DV6-1040 - Full Keybord ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎15.6 Diagonal Hight Definition HP Brightview Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1790 MB (5…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש אך בשל היותי חייל, שמבקר בבית אחת ל..., אני לא מצליח לעקוב וללמוד על ההיצע והרכיבים. בשל כך אני צריך את עזרתכם. אני מחפש נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - חזק מספיק. שיהיה בו לפחות 4GM RAM ומעבד טוב. - שיוכל להריץ משחקים. לא מדבר על החדשים והכבדים שיצאו עוד שנה, אבל שיסחוב משחקים ברמה טובה. - גודל "נורמאלי". מסך ומקלדת נורמאליים, לא קטנים. - אמינות. יצרן ידוע עם אחריות (עדיף לכמה שיותר זמן). אני אוהב במיוחד את דל, אבל כמובן לא מחייב. - לא אכפת לי מהמשקל. התקציב לשם כך הינו 3500 ש"ח. 4000 במידה ויש משהו ממש משתלם בבחינת עלות-תועלת. אני יודע שהתקציב דחוק, אבל כבר ראיתי דוגמאות למחשבים שעומדים בכך. בנוסף, שמתי עין על מחשבים מחודשים. אני מוג…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. השימושים הם בשביל: קובצי WORD גלשיה באינטרנט הורדת סרטים וצפיה בהם ומוזיקה ולעיתים רחוקות שיוצא משחקים מענינים כמו סימס או GTA אז משחק גם בהם התקציב 4 אלף ש"ח

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by jgrab,

חבר שלי מעוניין במחשב לעריכת וידאו עם מעבד i7 + לוח מתאים התלבטות בקשר לכמות זכרון (האם במערכת 64 BIT יהיה בעיה להשיג תוכנות עריכה שתומכות 64 BIT?) ודיסקים לפי התקציב לא כולל מסך תמליצו בבקשה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  14. אני רוצה לשפר את המחשב שלי למשהו כזה : http://www.pandas.co.il/images/products/normal/6073.jpg כרגע יש לי P4 2.4 256 זיכרון וכרטיס מסך 5200 ... אני רוצה את זה בשביל שאני יוכל להקליט דברים מהטלוויזיה ולראות דברים מהמחשב לטלוויזיה ואני רוצה שמארז יהיה אנכי ... מה אני צריך בשביל זה ? אני מוכן להשיע עד 700-900 שקל אפשרי ? אם לא אז 1000 שקל .... ( עדיף כמה שפחות כי ההורים שלי משלמים והם לא ממש מבינים בזה אז עדיף כמה שפחות כסף ....) נ.ב אני צריך גם כונן DVD כי אם אני ירצה לראות בזה סרטים ..... ועוד משהו קטנטן שהאיכות הקלטה תהיה ממש טובה ( זה חשוב...)

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by kfitz,

משחק טוב לשמחקים כבדים שיעבוד מהר לא צריך מסף מקלדת עכבד רמקולים וכל השטויות האלה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8? מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  17. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2038

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by mariki,

שלום, מבקש מפרט למחשב בסיסי ביותר בשביל ההורים. המחשב גם ישתף תוכן ברשת ל SMARTTV יריץ windows 7 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטיHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מעבד: Intel core 2 DVE E6230 1.86GHz 4MB Cache S775 1066MHz לוח אם: Astrock Comroe9456 DVI כ. מסך: Point of view 73006S 256MB 9up to 512) PCI-E, Tv-out, DVI דיסק קשיח: Hitachi 80GB זיכרון: 2GB Kingston DDR2 6667 ספק כוח: PSU for HJA-291 case לא הבנתי מה זה: Case midi ATX Hja-291 180mm fan, soow max, 24 pin 2730 כולל הרכבה. איך זה?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by isoTop,

היי, אני משדרג את הרכיבים הפנימיים של המחשב לחלקים האלה: לוח אם: GA-880GMA-UD2H מעבד: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 המארז מכיל היום 2 מאוורי 120 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ומאוור 80 מ"מ (אם אני לא טועה) על הקירור של המעבד. המטרה הסופית מחשב שקט ככל האפשר (מדובר על תקשיב של 100-300 ש"ח). מה ההמלצות שלכם?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by shortiiaf,

מעבד Core i7-4770- מאוור ARCTIC AC-ALPINE-11GT לוח אם GIGABYTE GA-Z87M-HD3 זיכרון KINGSTON 8gb 1600MHZ דיסק קשיח אחסון WD 2TB דיסק קשיח מערכת הפעלה KINGSTON SSD 120GB SATA3 צורב DVD HP כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 770 2GB RAM מארז THERMALTAKE COMMANDER MS-1 ספק כח THERMALTAKE LT 600W מחשב מיועד למשחקים ותכנות מה דעתכם הייתם משנים משהו?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  22. שלום לכולם, אז נרשמתי ללימודי מדעי המחשב, ואני עכשיו צריך לרכוש לפטופ בעיקר לצורך הלימודים. כמובן גם שאשתמש בו נגיד בהרצת נטפליקס וצפייה בסרטים אבל פחות להרצת משחקי מחשב. מאוד חשוב לי שהוא יחזיק הרבה זמן, ולא שימות לאחר שנתיים... הרבה המליצו לי על דגמי המקבוק עם 512Gb..וכרגע ההתלבטות שלי עם לרכוש 13"/15". התקציב שלי הוא בערך 9k. אשמח לדעתכם ועזרתכם.. האם כדאי לי בכלל אפל או מחשב שמריץ ווינדוס? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by avivkah,

שלום, המחשב שלי מת, ואני זקוק למחשב חדש, ויצא לי לראות מפרטים באינטרנט, והבנתי שאין לי הרבה מושג. ככה, התקציב שלי הוא סביב 1800 ש"ח אני יכול להתפשר קצת אבל לא יותר מידיי. אני רוצה מסך של 15.6'', דיסק של 500GB, רצוי כמה שיותר קל אני לא זקוק למערכת הפעלה. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, אינטרנט, לפעמים אני מעבד קצת תמונות בפוטושופ, ומפתח סימולציות במטלב, אבל את ההרצות אני אערוך על מחשב חזק. עד כמה שאני זוכר, המחשב הישן שלי עליו השלום, היה עם מעבד של I3, הזכרונות שלו טובים, ואני מתכוון להכניס את הזכרונות האלו למחשב החדש, (מדובר על כרטיס זיכרון של 4GB, DDR3) ראיתי מספר מחשבים, ויש לי כמה שאלות, 1. מה ההבדלים בין המעבדים מבחינת חוזק ומהירות עבודה, ראיתי שיש מעבדים שעובדים…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by unateazy,

שלום לכל המומחים אשמח אם משהו יוכל לתת לי חוות דעת על המפרט הבא . המחשב מיועד בעיקר לעריכת ווידאו (פרמייר , פינאל קאט): intel p-4 3ghz 775 64bit 2mb CS -asus 945 p5ld2 IM - kingston 1G ddr2 d33mhz (בצ'יפ אחד ) HD -WD 160gb 7200rpm sata2 dvd x16 dual layer (חברה מוכרת) SC - vga gf6600 GW 256mb pcix תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by jangelboy,

שלום כמה שאלות לגבי אחריות למחשבים נידים מה זה אומר אחריות ושירות 3 שנים באתר הלקוח Dell On Site Warranty ואם זה שווה מה זה אחריות בינלאומית תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים