עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבריה, אשמח לקבל הצעה למחשב בנדון amd ואו אינטל, המחשב מיועד למשחקים בלבד בסופי שבוע. קבלתי כמה הצעות ,אחת מהן נפסלה בפורום. הצעה שניה שקבלתי היא: Cases & Power S CASE BLACK 7004 480WATT 20/24PIN Mother Board ABIT NF-M2S AM2 MCP61S DDR2 800 ATHLON 5600 AM2 D.CORE אוAMD Phenom 9550 AM2+ QUAD CORE 4MB BOX Memory DDR II 1GB 667Mhz CL5 PATRIOT HDD 160GB 8MB SATA II SAMSUNG CD & DVD DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK Other Nvidia 6100 O/B Other LAN 1000 O/B אודה לכם על הצעה חדשה ואו לשדרג את המפרט הזה. באופן כללי מה עדיף למשחקים amd או אינטל? תודה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  2. היי, הרכבתי לחבר את המפרט הזה, המחשב מיועד למשחקים ועבודה ביתית.. גודל המסך הוא 19" . Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ₪359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1380 GIGABYTE GA-G31M-ES2L , יחידות 1 ₪296 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2100 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ₪325 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=704 Force3D ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ₪590 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1747 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ₪129 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1261 Antec Three Hundred No …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by WoWComputer,

הנה מפרט שהכינו לי באתר SkyPC: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם ASUS P5K SE ¤439 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT SILENT 512MB PCIe ¤396 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37398 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 …

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by Baruh92,

שלום.. חבר שלי ביקש ממני שאני יבנה לו מפרט למשחקים עד 3500. אז ככה, הוא לא פריק של משחקים אבל הוא ביקש שיעבוד לו GTA החדש CSS פיפא וכל המשחקים מהסוג הזה. זה המפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤651 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤458 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤284 [ זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 [ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe ¤925 [u צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤184 [ מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤417 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3413¤ המפרט נבנה בskypc.co.il אני לא סגור על זה, לקחתי לו את הכרטיס הכי טוב לDX9 אני חושב שזה הכי מתאים לו.. עכשיו מה שאני לא סגור על זה זה המארז…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  5. שלום לכולם, קיבלתי מפרט למחשב שאשתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדות, שיתוף קבצים, משחקים קלים (Counter Strike אם זה עוזר ומישהו מכיר..וכאלה), הפעלת תוכנות כבדות, הפעלת תוכנות במקביל (מניסיון של המחשב הקודם 512 לא הספיק בשל ריבוי תוכניות שפועלות ברקע). המחיר הוא 4195, כולל הרכבה ואחריות על החלקים (שנה או שנתיים בהתאם לרכיב): מעבד ‏AMD Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800,PCI-E זכרון ‏ DDR II 667 512MB TwinMOS X2 כרטיס מסך‏ Point Of View 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח‏ Hitachi Deskstar 80GB צורב DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז HJA-7610 MIDI 500W Max Black and Red מסך‏ Chi Mei CMV 743A 1…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. אני מחפש כרגע מחשב למשחקים כולל מסך (חשבתי לקחת 19 אינץ' אבל שמעתי ש22 היום כל כך זולים שכבר עדיף לי כזה). אם צריך אפשר לחרוג עד 300 שקל גג (כמובן שגם קצת ירידה למטה אם אפשר תיהיה נחמדה). אזור המגורים הוא ליד פתח תקווה (יש שם סניף של KSP וחשבתי לקנות ממנו אבל לא חובה). לא צריך לכלול מחיר של מערכת הפעלה. בנתיים חבר הציע לי מפרט משם אבל אני לא ממש יודע עד כמה הוא טוב: Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm Tray- 980NIS MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a- 460NIS 2GB Samsung Value X2- 270NIS HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E- 1110NIS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- WD5000AAKS- 280NIS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA- 113NIS CPU Cooler…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. הי, אשמח לחוו"ד על המפרט הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, בעתיד אולי משחקים יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

8. Started by mandarin,

האם הפסיקו לייצר לגמרי ניידים עם ציפוי מסך מאט והיום יש רק את הגלוסי עם ההשתקפות הדבילית ? אילו דגמים עדיין מגיעים עם הציפוי הישן ? הבנתי שיש דגם של fujistu אחד וה R60 של Lenovo ?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Razy Lhiany,

מתלבט בין שני מחשבים ניידים. אני משתמש במחשב ללימודים, עריכת סרטונים שלטים ותמונות. ( Photoshop \ lightroom \ premiere pro \ after effects \ illustrator ) שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם הם 1: לחץ כאן 2: לחץ כאן מבחינת מחיר ההבדל לא משמעותי. בגדול ההתלבטות היא בקשר לכטיס מסך. ל-1 (לינק כאן) יש נתונים פחות טובים אבל כרטיס מסך יותר טוב. (MX150) ל-2 (לינק כאן) יש נתונים יותר טובים אבל כרטיס מסף פחות טוב. (930MX) NVIDIA GeForce MX150 vs 930MX אבל יש גם הרבה הבדלים בשאר הנתונים.. השאלה היא האם ההבדל בין שני כרטיסיי המסך משמעותי בשבילי ? לינק להשוואה בין כרטיסי המסך : לחץ כאן …

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. שלום חברים, ביחס למחיר האם לדעתכם מדובר בסוללה ששווה את הכסף או שעדיף לקנות סוללה מקורית (ביותר מכפול)? תודה מראש לעונים! http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=5NJsdgg&c=860

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים אבל בלי תקציב מפוצץ וחשבתי לקנות יד שניה ופשוט לשדרג לו את הרכיבים הפנימיים, השאלה שלי היא איזה רכיבים אפשר לשדרג ב thikpad למשל ה ibmx31 וכ'ו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by RonenIL,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר , ושידור תכני 4K לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WINDOWS 8. האם ישנה העדפה לר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yossiel,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של 3000-3500 שקל שיריץ מערכת הפעלה של Win 8 ויהיה מסך מגע. לפי מה שראיתי בדיונים שכבר נפתחו, המליצו על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23640 הבעיה היא שלא מצאתי עליו כלום באינטרנט, והוא אפילו לא נקרא ככה בשום מקום. מה ההסבר לכך? כמו כן, האם יש מחשבים אחרים בטווח המחירים הנל המתאימים לתנאים שלי? אפשרי מהסדרה של S400ca. שאלה נוספת, שמתי לב שהמסך במחשב הזה ובסדרה כולה הוא לא מט, האם זה משהו שאני צריך לדאוג לגביו? והאם קיים מחשב אחר שהוא כן בעל מסך של מט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  14. שלום, אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא חריגות. . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטי HD עריכות גרפיות וכמובן גלישה רגילה ועבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, פוטושופ, פלאש, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ…

15. טוב אז פתחתי פה כבר כמה תרדים ועוד כמה בכמה פורומים אחרים. אני מרכיב לי מערכת מולטימדיה שלמה בחדר, במורכת מLCD, PS3, מחשב ומערכת קולנוע ביתית. LCD נקנה השבוע, WD1, מסך 32 אינץ. PS3 כבר אצלי 11 חודשים. מחשב יש מערכת מורכבת שכנראה תצטרך שינויים. מערכת קולנוע ביתית צריך פתרונות. אז הסיפור ככה, אני צריך לחבר את הממיר, הפלייסטישן והמחשב למסך, הפלייסטישן למשחקים, הממיר כמובן לטלויזיה, והמחשב לסרטים אינטרנט והורדות (אני בכוונה מציין את ההורדת כי הפלאש גט עובד 24 שעות ותמיד מוריד על 180 ולוקח מינימום 15 מגה מהזיכרון ועוד מי יודע כמה מהאינטרנט). כרגע משתמש באינטרנט 1.5 כנראה יהיה שדרוג לגדול יותר בקרוב-ADSL. המערכת מחשב הקיימת מורכבת ממארז אורורה של גייגביט, מארז מאוד מאוד מרווחב,…

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

בוקר טוב, אני מחפש מפרט למחשב בסיסי,אופיס אינטרנט ומוזיקה,כולל מסך. תודה מראש,אפשרות לחריגה עד 3000.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  17. מה קורה? קניתי לאחרונה את הלפטופ הזה: Asus R551LB-CJ125H הוא הגיע עם ווינדוס 8.1 מובנה שאני לא סובל אז התקנתי עליו ווינדוס 7 Ultimate. הבעייה היא שאין לי דרייברים לכלום ואני לא מצליח למצוא גם באינטרנט! כל מה שמצאתי זה דרייברים שבאים בחבילת התקנה של אסוס שעושה חיפוש על המחשב ואז מציעה אפשרויות והבעייה היא שאין לי אינטרנט כדי לבצע את הסריקה עם התוכנה הזאת. בעצם אין לי אפילו אפשרות להתחבר לאינטרנט לא עם כבל ולא עם אינטרנט אלחוטי כי אני לא מוצא דרייברים. אז מישהו יודע מאיפה אני יכול למצוא דרייברים ? Windows 7 Ultimate 64BIT/ תודה ושיהיה אחלה סופ"ש!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  18. אני רוצה מחשב נייד בסיבות המחירים 2500-3000 שקל זתומרת לא סתם להוציא את התקציב עד הסוף , אלא אם זה שיפור יחסית משמעותי ולא זניח... אפשר אפילו לחרוג עד 3400 שקל בתנאי כמובן שזה שיפור משמעותי יחסית... המחשב מיועד לאופיס אינטרנט תוכנות , לא דברים רצינים במיוחד...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by Swed,

שלום וחג שמח אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל ישמש ללימודים באוניברסיטה. תודה רבה עדיפות לחברה HP לנובו HDD 500GB לפחות מסך עדיפות ל15.6 כונן DVD משקל כמה שיותר קל זמן סוללה סביר

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. שלום לכולם, במחשב של חבר dell xps 14 עם כרטיס מובנה m630 המשחק bf3 רץ בקושי על 20 פריימים. אחרי הרבה זמן של חיפושים וניסויים הבנתי שאני צריך לצפות לפחות ל40 בהגדרות נמוכות. ניסיתי הכל הורדתי רזולוציה, הגדרות הכל, אני כבר רואה ראשים מרובעים לשחקנים מרוב שהורדתי רזולוציה ועדין אין שום שיפור. לעומת זאת אותן הגדרות במחשב של חבר אחר, עם i3 עם כרטיס מסך מובנה המשחק רץ חלק על 40. המחשב עם מעבד i7 - 3517U 8 GB זיכרון ווינדוס 8.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MrHackerPro,

* מטרות המחשב? תכנות, לימודים (VisualStudio, Eclipse) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיאפשר לי לסיים יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מאמין שזה סטנדרט * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי, יוחלף לSSD * כונן אופטי? אין צורך, מקסימום אוסיף HDD במקום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo - זה מה שהיה לי מהעבודה ועשה את העבודה כמו שצריך, אבל לא מקובע עליהם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nirdag,

היי, אשמח לעזרה בבניית מפרט לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג: FIFA, COD, GTA וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, יש לי SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB NVMe M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

23. אני עוזר לחבר להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים התקציב כולל גם ציוד הקפי של מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22" אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by creek,

מסך דק lcd 17 בלי ציוד היקפי מטרות כלליות, לא לגיימרים פאנאטים, מחשב שקט ולבנות אותו ב-KSP ולהגיב מהר יש לי להביא את המפרט הזה בעוד שעה~

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by Alonreg,

היי, אני יודע שזה כבר נשאל פה פעמים רבות, קראתי המון פוסטים לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל אני מתבלבל בין כל האפשרויות... אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים באונ' וצפייה בסרטים, הכי סטנדרטי שיש בלי בקשות מיוחדות. מה היא בעצם האופציה הכי טובה כיום למחשב שיעשה את העבודה וגם יחזיק לי כמה שנים? מטרות המחשב? לימודים וסרטים. * גודל המסך? 13-14. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, כמובו שזה יתרון אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.