עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KRS1,

שלום לכולם אני מעוניין כבר זמן מה לרכוש מחשב נייד יד שנייה במחיר נמוך ככל האפשר ועם ביצועים מירביים.. המחשב מיועד לעבודה משרדית, הרצת תוכנות כגון itunes, photoshop, אופיס וזהו בגדול... כרגע נמצא באנגליה ומצאתי את ההצעה הבאה http://cgi.ebay.co.uk/DELL-LATITUDE-D420-LAPTOP-CORE-2-DUO-XP-1-GB-WIFI_W0QQitemZ360273612433QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7688890295470423514#ht_5214wt_1137 המחיר בשקלים הוא כ 1100 ש"ח... האם משתלם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by Liadlevi,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר פרו(כרגע תדיר,בעתיד גם פרנסה בעז"ה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Reut555,

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב גרפי.. חושבת לקנות את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935008 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 הבעיה היחידה שלי איתו היא הכרטיס הגרפי.. מישהו יודע האם יש אופציה להחליף את הכרטיס הגרפי לאחד חזק יותר של NVIDIA ? תודה לעונים ולממליצים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי, 1. האם יש מחשב זהה(במפרט) במחיר נמוך יותר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 2. האם עדיף כבר להוסיף עוד 300 ש"ח ולקנות i7 של Acer‎ ובמקרה וכן Acer לא פחות "טוב" מ dell? ‏Acer Aspire 5740G-624G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎640GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מעבד- Intel Core i5-3210M מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 500GB Serial ATA כרטיס מסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M כונן- 8X DVD+/-RW Drive זיכרון 4096MB (1x4096) 1600MHz DDR3 אחריות- 12חודשי אחריות ושירות באתר הלקוח 3,271 ₪ http://www.dell-rev.co.il/Product/41252/Dell-Inspiron-N5520-I5-3210-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-15-6-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-AMD יש משהו יותר טוב מחיר דומה? המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. אני רוב הזמן לא לוקח אותו איתי לאוניברסיטה אז המשקל לא מאוד מעניין אותי. יש גם אפשרות להרחיב את הזיכרון ל8gb ב300 שקל או אפילו ל12 או 16gb, כדאי להוסיף?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ya_pl,

שלום, אשמח לקבל הערכת שווי של המחשב הבא: Dell Latitude E6320 Intel Core i5-2520M 2.50GHz, 3MB Cache 8GB DDR3 1333Mhz 128GB SSD Samsung 830 series 13.3" High Definition מקורי Windows 7 Professional 64-Bit 8X DVD +/- RW Drive Intel WiFi Link 6205 סוללה 6 תאים. משקל ללא כונן דיסקים- 1.7 ק"ג. המחשב מגיע עם מגירת מתאם לכונן קשיח/ פלאש נוסף (e-bay) במקום הצורב הDVD. המחשב באחריות לעוד 35 חודשים באתר הלקוח. אין אף שריטה או משהו כזה, ולא הותקנו עליו תוכנות מעבר לאנטי וירוס. הוא פשוט כמו חדש. קיבלתי את המחשב הנ"ל, אך כבר יש לי אחר (דל לטיטיוד E6530). תודה.

7. שלום אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיק…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by annam2402,

שלום, ברצוני לקנות לפטופ חדש היתי רוצה אם תוכלו להגיד איך ניראה לכם המפרט הזה אם זה שווה את הכסף ואם הוא ישמש אותי טוב בעבודה שלי שהיא רובה לעשות עבודות ללימודים, לגלוש באינטרנט ולהוריד ולראות סרטים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8216 תודה, אנה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by gilp123,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד מסוג DELL Vostro 3500 i5-430M GMA HD. הפרמטרים של המחשב: מעבד : מעבד Intel Core i5-430M מהירות 2.26GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1333MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner כונן 8X DVD+/-RW עם יכולת כתיבה בשכבה כפולה DVD+/-R מסך : סוג High Definition Wide LED Anti-Glare Display מסך מט (לא מבריק) כן גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית כולל תקשורת : כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Dell Wireless 1520 גרפיקה : כרטיס …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by האביר השחור,

אני מעוניין לרכוש את האולטרא בוק של דל, ה-XPS 13, הנה לינק למפרט שלו: http://www.dell.com/us/p/xps-13-l321x-mlk/pd?oc=dncwp17bw7&model_id=xps-13-l321x-mlk רציתי להתייעץ איתכם, מה דעתכם על המחשב הזה, האם אתם מכירים אישית מישהו שיש לו את המחשב הזה/ יש לכם את המחשב הזה, ומה חוויות השימוש בו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Shumy2,

היי! המחשב הנייד שלי מתחמם ונכבה, ומגיב ממש לאט.. יש לו משטח קירור אבל לא נראה שזה עוזר יותר מדי.. מה מומלץ לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by מושקי גבאי,

שלום לכולם, מתלבטת ברכישת מחשב בין hp https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=988268 לdell https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=30120&site-search=1 השימוש שלי בעיקר לעבודות באופיס, אינטרנט. על מה הייתם ממליצים? איזה מחשב חזק יותר?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by doktor1,

המחשב הנייד לא נידלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נידלקים לי הנורות בצד ומהבהבת לי הנורה של המנעול והוא נכבה וזה ממש בשניות ולא רואה שכלום עובד או מתחיל לפעול אחלפתי שנאי וגם לא עזר הודעה לכם בקבלת עזרא []

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. לשימוש בסיסי של אינטרנט , אופיס , רצוי שיהיה לפחות 2GB של זיכרון , כונן DVD מובנה , ודיסק של לפחות 100GB ... מתוצרת חברות מוכרות כגון LENOVO, DELL,HP. חשוב גם שיהיה מרכז תיקונים אמין בארץ שאפשר לפנות אילו ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yar,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב DELL(חשוב לי מביקורות של המון אנשים עליהם) בתקציב של עד 3500 ש''ח גג. דרישות- RAM גדול,כרטיס מסך חזק (לא מהמובנים למשל של אינטל),יכולת עמידה בעומסים, מסך לא קטן,יציאת HDMI,רמקולים טובים אם אפשר. השימושים יהיו בעיקר גלישה מרובה,תוכנות(לימודים),הרצת סרטים באיכות FULL HD בצורה חלקה,חיבור המחשב לטלוויזיה,משחקים ברמה בינונית. חשוב לי בקיצור שהמחשב יצליח לעמוד בעומסים של כמה דברים ''כבדים'' בו זמנית. נ.ב אין לי שמץ קלוש במחשבים ניידים,בנייחים אני מתמצא יותר טוב. תודה לכול העוזרים.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. התקציב מוגבל ל3700 מצאתי את 2 המחשבים האלו: Dell studio 1537 T3400 מעבד Intel® CoreTMDuo Processor T3400 2.16GHz ,667MHz FSB 1MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 667MHz אחריות שנה תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה 2ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון כרטיס רשת 10/100/1000 network interface adaptor כרטיס קול Two channel high definition aud…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by adirbooking,

ישבתי בבית וגלשתי בנייד, פייסבוק והפורום הזה. פתאום רעש של ״ניתוק הצתה״ כאילו חללית נחתה מחשב מדגם U566N של חברת Gigabyte אצלי שנתיים ו-10 חודשים. מעבד - T8300 2.4ghz, כ. מסך 8400GS, זיכרון 4 ג׳יגה, הארדיסק 320gb חייב לציין שבתקופה האחרונה עבד על כ64 מעלות!!! לפי תוכנת ה״Everest" וזה כולל משטח קירור.. איך אפשר לדעת מה הלך? ספק? לוח? אולי הארדיסק?! יש אפשרות לבדוק זאת לבד או שחייב לקחת לטכנאי מוסמך עקב וזה נייד? כמה אמור לעלות כל חלק שהדגשתי למעלה והאם עדיף לתקן או לשקול קנייה של חדש? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי בעיה לא עולה לי חלונות XP.אסביר.שמדליקים מחשב נייד בהתחלה מזהה חומרה וניתקע.לא ממשיך להגיע לדיסק קשיח. אני הוצאתי דיסק קשיח וחיברתי למחשב שולחני והוא תקין וכן מזהה אותו ויש גישה לקבצים. במחשב נייד בלי דיסק קשיח אני מדליק אותו ישר כותב הודעה שלא מוצא דיסק קשיח. ואני מחזיר דיסק קשיח למחשב נייד ומגיע לדיסק קשיח שוב לא עולה לי ניתקע בהתחלה. נסיתי להיכנס ל- bios וראיתי דיסק קשיח מזהה ותקין.עשיתי תוכנה בדיקה דיסק קשיח שגיאות סקטורים. בסיום נימצא תקין אין שגיאות סקטורים. ועוד משהו שמדליקים בהתחלה בצד ימין כתוב באנגלית לילחוץ מקש HOME (הגדרות) אני לחצתי מקש HOME ויש כתוב לי Password login: אני לא יודע מה זה אין אני כותב סיסמא נכונה ולהיכנס להגדרות. אני לא היגדרתי ס…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. חג שמח, מצאתי את המחשב הנ"ל ב KSP במחיר של כ 6100 ש"ח. עד כאן בסדר אבל שמתי לב שכתוב להם באתר שהאחריות היא 2 שנים בינלאומיות. בפעם הראשונה אני ניתקל בדבר כזה, האם יש לזה אמת? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia דבר נוסף, ידוע לי ש KSP עושה בעיות עם אחריות, יחד עם זאת ממה שהבנתי מרגע הקניה של מחשב נייד בכל חנות המימוש של האחריות יתבצע דרך החברה עצמה ולא החנות, ככה שהאם זה משנה בכלל מאיזה חנות לבחור מחשב נייד? תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  20. יש דרך לקרר אותו?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by civic,

יש לי מחשב נייד של HP DV6 15.6 3130ej רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר המקורי שבמחשב היות שמשטח הקרור מסתבר לא עושה יותר מלגביהה לי את המחשב ניסיתי עם SPEEDFAN אבל הוא לא מזהה את המאוורר ולכן אני לא יכול להשתמש בתוכנה. ניסיתי דרך הביוס אבל יש שם רק את האופצייה של ON OFF ככה שזה לא עוזר חפרתי את כל גוגל יומיים כבר ! אני מחפש כמו שאמרתי דרך לשלוט ידנית על המאוורר על המהירות שלו אני מאוד אשמח להמלצה מכם

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by b.tiger,

קניתי את המחשב hp dv6-2155dx רציתי לדעת פרטים על המחשב הזה מבחינת ביצועים,חי סוללה ולאיזה פעולות הוא מתאים וכו' אז מישו? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c02029512

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gvilner,

שלום! אני מתעניין בקניית מחשב HP ENVY 14 דגם 1195, כמה לדעתכם מחשב כזה אמור לעלות? התכנון שלי הוא לקנות מחשב כזה ביד 2 במצב טוב.. להלן כמה פרטים נוספים עך הדגם: Intel® Core i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz, 1600 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) תודה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. שלום, אני חושב לרכוש מחשב נייד HP Envy 17 עבור עבודה משרדתית. השימוש הוא בעיקר תוכנות אופיס כמו וורד, פאור פוינט. גוגל, דוקס וכו' אין שום כוונה להשתמש במחשב עבור גיימינג או משהו כבד. הסיבה שהמחשב הזה תפס לי את העין זה ה17 אינץ'. אני קונה אותו עבור אמא שלי ורוצה מסך גדול כמה שיותר במחיר הגיוני. הספק שלי הוא האם כדאי לקנות מחשב כזה עבור השימוש שרשמתי. האם יש טעם לקנות מעבד i7 או i5 בהחלט מספיק. והאם יש מחשב נייד אחר שכדאי לבדוק עם מסך גדול במחיר טוב יותר, ושהחומרה לא תהיה מוגזמת לשימושים של עבודה משרדתית. תודה

25. מה מוריד את העלויות של המחשב הזה? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?docname=c01320224&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN איך יכול להיות שבנענע מוכרים אותו ב 3,700 בלבד? מישהו יכול להסביר לי מה דפוק בו? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3167682

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.