עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by udi_bram,

מארצות הברית. חשבתי על המחשב הזה - http://www.bhphotovideo.com/c/product/654258-REG/Acer_LX_PJU02_006_Aspire_AS5534_1121_Notebook_Computer.html#accessories אני צריך להחזיק פוטושופ ולייטרום (תוכנה מאוד כבדה), ובנוסף גם שימושים רגילים - אינטרנט, מסנג'ר, אימיול וכאלה. יש לכם הצעות למחשבים אחרים באותו טווח מחירים שיעשו את העבודה טוב יותר? רצוי מB&H או מBestBuy. תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. שלום מחפשת מחשב נייד לשימושים גרפיים תקציב כ 5000 האפליקציות שאני צריכה שירוצו הן: פוטושופ סקצ'אפ אינטרנט ואופיס כמובן. שיהיה מעבד חדש וחזק יחסית זכרון מינימום 3 ג'יגה הארד דיסק 320 ומעלה גודל מסך 13-14 אינצ' האם עדיף כרטיס מסך מסוים? עדיף עד שני קילו. ומחשב יפה ומעוצב, אפשר בצבעים (ירוק, וורוד, תכלת...) הנה 4 אפשרויות שהצלחתי לאתר בעצמי - אשמח לכל המלצה מבינהן או אחרת HP Pavilion dm3-1100 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF05a/321957-321957-3329744-64354-64354-4074357.html Toshiba U500 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7215 Sony VAIO VPC-CW21FX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749940 Sony VAIO VGN-NW130J/W http://www.isfar.co.il/Index.asp?Art…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  3. שלום מחפשת מחשב נייד לשימושים גרפיים תקציב כ 5000 האפליקציות שאני צריכה שירוצו הן: פוטושופ סקצ'אפ אינטרנט ואופיס כמובן. שיהיה מעבד חדש וחזק יחסית זכרון מינימום 3 ג'יגה הארד דיסק 320 ומעלה גודל מסך 13-14 אינצ' האם עדיף כרטיס מסך מסוים? עדיף עד שני קילו. ומחשב יפה ומעוצב, אפשר בצבעים (ירוק, וורוד, תכלת...)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 08:38:55 אפשר תגובה? צריכים להחליט דחוף.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. מחשב נייד 5000-8000 שח, לשיחות וידאו, אופיס וחלונות כרום רבים פתוחים במקביל, קריאה וכתיבת מאמרים. 15 אינצ' אבל לא כבד מדי - יסתובב בדרכים ולפעמים העבודה על הברכיים ולא תמיד על שולחן. מעדיפה מסך מגע אבל אין לי נסיון עם זה ואשמח לדיעה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-8000 שח (למשל מצא חן בעיני ה XSP של דל אבל נראה לי הרבה יותר מדי יקר לצרכי). אוכל להוציא גם 10000 אם יהיה צורך אבל לא נראה לי שיש צורך. בנוסף אני מבינה שיש גם תוכנות שצריך לשלם עליהן. אני פתוחה לכל חברה כל עוד המחשב אמין שאינו סובל מבעיות, ומקבל שירות טוב במקרה תקלות. (נפלתי בעבר במחשב 'זול' שנזרק לפח לאחר שנה של עבודה). 2. מה שימושי המחשב …

5. Started by 00000,

לצרכים בסיסיים (וידאו, תמונות, אינטרנט וכו') אפשרות לחריגה של 200 ש"ח חשוב הרבה מקום איחסון (250GB^) והרבה זכרון (2GB מינימום) טיפהדחוף נא לענות בהקדם. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.09.2008 בשעה 22:32:06 מצטער על ההקפצה- זה דחוף.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by Amdo,

שלום אני מחפש מחשב נייד עד 6000 שיריץ משחקי רשת כמו counter strike וגם לצפייה בסרטים חשוב שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ויהיה מינימום 2 גיגה זכרון שיהיה כרטיס מסך סביר למשחקים כמו קאונטר סטרייק או פיפא. המסך או 14 או 15.4 אינצ אשמח לשמוע הצעות שעונות לדרישות תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by atg73,

שלום אני מחפש מחשב שישמש לעבודות אופיס אבל גם מעט משחקים ויאפשר עריכת וידאו בתוכנת liquid למשל. האם המחשבים האלה יתאימו http://www.mashav.com/hardware/notebook_data.htm#A100-847 http://www.mashav.com/hardware/notebook_data.htm#IN-RC03-1288 עם הרחבת זיכרון של 1g הכרטיס מסך בטושיבה הרבה יותר מוצלח וגם המסך עצמו שבדל הוא קצת בעייתי ונראית השתקפות רבה.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by bziq,

הי, אני חדש בתחום הניידים. אני מחפש מחשב נייד שיסחוב היטב פיתוח ב-.Net מעבר לזה המחשב לא צפוי לסחוב יותר מאופיס ואינטרנט על המחשב מה צריכות להיות הדרישות מינימום מנייד לכאלה צרכים? עד כמה Core Duo חיוני? לגבי התקציב, אני כמובן אשמח לדברים זולים יותר, אבל ביצועים לפני הכל תודה, גיל

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן 8.9-11.1. התקציב הוא 2000-2500. המחשב הוא ביקר לשימוש משרדי. אילו דגמים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by gaf,

שלום לכולם! האם כדאי לקנות מחשב נייד עם מעבד AMD אם אני רוצה לחסוך בכסף ולא לוותר על ביצועים? הבנתי גם שכרטיסי המסך שבאים איתם הם מחברת NVIDIA והם יותר טובים מאלו של אינטל? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by bommer,

שלום לכולם רציתי לשאול מה אתם אומרים על חברת AOPEN?מה יותר מועדף AOPEN או IBM? מבחינת האיכות של המוצר... בקשר למפרט לא משנה כי אני הולך על 1.8 בטוח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by Ofir.Zak,

קיבלנו מהפקולטה אפשרות לרכוש בקנייה מרוכזת את המחשב בקובץ המפורט. מה דעתכם על ASUS? האם המחיר כדאי? האם יספיק כדי להריץ תוכנות תלת-מימד ותוכנות פרמטריות? הדמיות? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by nazgull,

אני נמצא ממש לפני קנייה רוצה לדעת איך המחשבים הניידים של אסוס ואיך הולכת האחריות שלהם במקרה של תקלה? k50ij-643 של אסוס, דגם שנמצא בחנות באג

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by eran66,

שלום איזה מחשב עדיף אסוס יותר חדשני ולדל דיסק גדול ושלש שנות אחריות אבל יקר יותר השימוש העיקרי לתכנות צפיה בסרטים וגלישה תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by eyal00,

שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל לפני שבוע בגלל שראיתי שיש לו תמיכה בזכרון עד2G(המחשב מגיע עם 1G) לאחר שקניתי הבנתי שאין חריץ הרחבה לזכרון והזכרון הקיים מולחם ללוח אם. אז איך בעצם אפשר להרחיב את הזכרון ל2G אם בכלל...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של ASUS K53E, היה לו זיכרון של 4GB במהירות של 1333MHZ, החלטתי לשדרג ל 8GB במהירות של [TABLE=width: 550] [TR] [TD=align: center]KHX1600C9S3P1K2/8G[/TD] [TD=align: center] 8GB 1600MHZ CL9-9-9 @ 1.5V[/TD] [/TR] [/TABLE] 1600MHZ, הזיכרון עובד מצוין ומורגש שיפור במהירות עבודה של המחשב, אך בדקתי בעזרת תוכנה CPU Z וראיתי כי DRAM FREQUENCY עומד על 665MHZ במקום 800MHZ, מדובר על שני כרטיסים המחוברים יחד, כל כרטיס הוא 4GB. תוכלו לראות באתר הזה, שהם שמו זיכרון 8GB במהירות של 1866MHZ ללא שום בעיה. http://www.legitreviews.com/article/1599/ מה הבעיה לדעתכם, ואיך אפשר לפתור זאת? תודה מראש, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום המחשב נייד המדובר הוא K55A עדין באחריות למשך שנתיים וחצי שנותרו , יש את כל האריזה כולל ספרים. מותקן בו windows8.1 ( ככה הוא הגיע) זהו בגדול תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by alon20,

שלום, אשמח לשמוע חוו"ד לגבי COMPAQ 610. אני צריך בעיקר ליישומים של OFFICE וכו' ולא למשחקים וחשוב לי מחשב אמין.

19. Started by BIZOX2,

ראיתי אתה נייד הזה ב אופיס דיפו ורציתי לדעת עם אפשר לשחק בו בGTA4 ו במשחקים חדשים בכללי ברמה טובה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by גיאy,

שלום לכולם אני באתי לקנות עכשיו מחשב נייד והמוכר אמר לי שהנייד של חברת DELL מאוד איטי לעומת HP ולנובו האם זה נכון? סדרה I5 סדרה 8 8G SSD256 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alextav,

שלום, קניתי לפני שנה מחשב נייד של Dell מהאאוטלט בארה"ב עם מקלדת באנגלית כמובן, במשך השנה נאלצתי להחליף פעמיים מדבקות של אותיות בעברית כי הן נפלו אחרי כמה חודשים. רציתי לברר האם החלפה של המקלדת זה משהו שניתן לעשות במסגרת האחריות למרות שהיא תקינה? במידה ולא האם ניתן להשיג מקלדת עם אותיות בעברית לדגם E7440 בארץ? אם אני מחליט לעשות חריטה האם זה מפר את תנאי האחריות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yoni122,

היי אני מתעניין במחשב נייד של DELL inspiron 1525. מעניין אותי בעיקר אם המחשב מסוגל לעבוד רצוף בלי להתחמם מעבר לסביר + זויות הצפיה במסך. כמובן שביקורות נוספות על המחשב יתקבלו בברכה. תודה, יוני.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by valleyzz,

אהלן חברים הייתי מעוניין לקבל הערכת מחיר לגבי מחשב נייד ברשותי להלן המפרט: 14 אינצ' DELL Inspiron N4030 I3 M350 2.27 ghz 4GB DDR3 HDD 320 GB ATI 530v

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. חשוב שתהיה תאורת מקלדת 1. אפשרי לחרוג מהתקציב מעט אבל אפשר גם בפחות כסף אם יש משהו טוב {אשמח להסבר על הבדלים אם תציעו יותר מדגם אחד) 2. בעיקרון מיועד ל"עבודה משרדית" 3. ללא ציוד 4. 5. שיהיה שקט אם זה בכלל רלוונטי כיום 8. איזור המרכז אבל צריך משלוח מהיר 9. מחר 10. עדיף שיהיה חיבור חשמל חדשני אם זה יכול להיכלל בכזה טווח מחיר אפשר גם מסך יותר קטן אם זה לא נפוץ היום 15.6 תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by Morfium,

שלום, אבא שלי מעוניין לקנות את הלפטופ הזה Dell 1090 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Dell%201090 האם משהו מכיר את המחשב הזה, ייצא לו לעבוד איתו ? אם כן, מה אתם אומרים על המחשב הזה ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.