ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו נייד בתקציב הנ"ל לאופיס אינטרנט ICQ וכאלה תציעו איזה מחשב הכי טוב בתחום מחירים הזה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות להורי מחשב לאינטרנט ואופיס ועומדים לרשותי 2000 שקלים. גודל מסך- גדול ככל האפשר. משקל רצוי- לא חשוב כי המחשב לא הולך לצאת מהבית, אלא רק לזוז ממקום למקום בתוכו. זמן סוללה- גם לא חשוב, יכול להתחבר לחשמל בכל רגע נתון. -המחשב צריך להתחבר לרשת אלחוטית ביתית. אני יודע שהתקציב נמוך מאוד ואשמח בכל מקרה להמלצות, אולי יהיו מבצעים לקראת פסח שיורידו קצת מחירים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ניייד בתקציב 2000-3000 לשימוש יום יומי לא למשחקים חשוב גודל מסך 15.6" המחשב עדיף שיכלול: BLUETOOTH קורא כרטיסים מצלמה מובנית מיקרופון מובנה רצוי שיהיה מותקן WINDOWS 7 ואם אפשר לתחום בכל המאפיינים הנ"ל גם מודם סלולארי מובנה אני אשמח מצאתי מספר משבים מה אתם חושבים עליהם או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 3.http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA#shidrug
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מטרת המחשב : תכנות ב visual stodio , mac -ios , eclips גודל מסך :אזור ה "15 משקל :הקל ביותר עובי :הדק ביותר משך חיי הסוללה : הכי ארוך מעבד:intel i3 לוח אם: צ'יפסט תומך mac כרטיס רשת אלחוטי : עדיפות לתמיכה ב mac כרטיס מסך : תומך mac לא יודע אם עדיף לי מסך מבריק או מט עדיפות לחברות: samsong ,dell,lenovo,asus תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. לאינטרנט ולאופיס רצוי מסך מבריק רחב כמה שיותר גדול ל משנה לי משקל ואורך סוללה רצוי שיהיה 4 GB ורזולוציית מסך כמהשיותר גבוהה.. אשמח לקבל הצעות למחשבים תודה
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
תקציב :בין 2500 ל3500 אבל עדיף כמה שיותר זול * מטרות המחשב? משחקים ואופיס * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 שעות ןמעלה אם מתאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD?צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?asus \ dell יש אפשרות לחברות אחרות אבל אלה הם המועדפות שלי מה אתם חושבים על המחשב הזה ? יש לו כרטיס מסך ממש חזק (GTX 260 ) הוא ממש זול 2800 שקל , אבל המעבד טוב ? והזיכרון הוא 4GB של DDR2 מה דעתם עליו ? ויש לכם משהו אחר להציע אפשר מחול או מהארץ http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/ite…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט נטו, לא משחק, אבל מחפש מחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים. חשוב שיהיה מהיר, מסך 15.6 חובה, מקלדת עברית נפח אחסון 160-250 זה סבבה אם יותר אז יותר טוב משקל לא חשוב לא הולך להתנייד איתו לכן גם הסוללה לא חשוב יעבוד 2 בהפעלת סרט ללא הטענה זה מספיק. תקציב 2500 ש"ח ניתן לחרוג לדברים טובים תודה אם יש עוד דברים חשובים שפספסתי תגידו נבדוק.. מחפש המלצות לניידים אמינים וטובים לעבודה יחסית פשוטה הוצעו לי מספר ניידים: 1. איךהacer aspire as5736z-4563g32mnkk 2400 ש"ח שווה שמעתי מעבד T4500 ישן ולא כדאי. 2.הוצע לי גם lenovo g550 3. lenovo m42d7iv איך הAMD טוב? מעבד AMD 2 GBRAM 320GB הבנתי גם שיש 560 מה יותר טוב? איזה מעבד יותר חזק core i3 או t440? אם הם לא טו…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים(gta san andreas הכי כבד שירוץ עליו), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3 מבריק * רזולוציית המסך? רצוי FHD אם אין אפשרות אז HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? דבר ראשון ללא trackpoint דבר שני אפשרי נאמפד * משקל רצוי? לא עקרוני הוא תחליף לנייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא עקרוני כל כך הוא לרוב יישב בבית אבל אפשרי 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, usb 3.0 , RJ45 * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB הכי טוב ומהיר שנכנס בתקציב * כונן אופטי? הכוונה לצורב? אז כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות משרדיות ושימוש בתוכנות כגון AUTOKAD. גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות למפרט מ KSP אך אם יש משהו טוב יותר, אשמח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית, אני רוצה להודות על העזרה בקניית מחשב נייד לאשתי, ראו דיון: אני חייב סקירה עבור המחשב הנרכש לטובת הפורום, אעשה זאת בימים הקרובים. בקצרה - מחשב מצוין לצרכים הרשומים, שינה לאשתי את החיים (ציטוט מדויק). בשבוע שעבר, חברה של אשתי החליטה "להצטרף לחבורה" ולרכוש מחשב לאותו שימוש. לאחר תחקיר מצידי, אלה הדרישות שלה: תקציב - אפשר להגיע עד 4500 ש"ח, חסכון יתקבל בברכה אך אינו חובה. תצורת 2in1, עדיפות למסך מסתובב ולא לנשלף. גודל מסך מגע - עד 14 אינץ'. חשוב שהמסך מתאים לשימוש חוץ (אור שמש). משקל - עד 1.5 ק"ג. צריך לפחות 3 חיבורי USB (חיבור למצלמת וידאו מספר פעמים ביום, כונן אחסון חיצוני, מדי פעם מדפסת ללא אלחוט, ומשדר לעכ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח חריגה של 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בעיקרון ssd אבל זה יכול לייקר את המחיר הסופי לכן אשמח להצעות עם ובלי ssd(אם לדעתכם ssd למחשב עם צרכים כאלה יהיה מיותר אשמח לשמוע) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני דיי חדש בקטע של מחשבים ניידים ועכשיו אני צריך להתחיל להיות נייד (גם מבחינת עבודה, וגם בשביל מה לעשות בנסיעות ) רוב מה שאני אעשה על המחשב זה לראות סדרות\סרטים ולתכנת (ב Visual Studio - קצת כבד) אני מחפש מחשב חדש שיתאים לצרכים הנ"ל אם אפשר כמה שיותר קל ועם סוללה שתחזיק לפחות 3 שעות (כל נסיעה שלי היא 3 שעות הלוך ו 3 שעות חזור) איזה מחשב\ים יתאימו לי? (לא משנה לי אם הוא יהיה תואם לויסטה או ל XP - אפילו עם עדיפות ל XP ) תודה רבה רועי
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חברים, כרגע משתמש ב-Lenovo T450S שמתקשה להריץ את תוכנת עריכת הוידאו שלי - Filmora כשאני מתעסק עם קבצים באיכות גבוהה (4K). לא מחפש להוציא יותר מ-3K, כשאם יש דגם שיוכל לסחוב איתי עוד מספר שנים אפשר גם לעלות ל-4K. השימוש העיקרי לשימוש משרדי ועריכה ב-Filmora - מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם קבצי 4K. לא זקוק ל-Windows\Office ודומיהם, אסתדר בעצמי במידת הצורך. כמו כן יש לי כונן SSD 2.5" שאוכל להתקין במחשב במידת הצורך. אין העדפה לחנות ספציפית ואין בעיה עם משלוחים מחו''ל. אשמח ל-USB3 וחיבור HDMI. לא דיל ברייקר אך פרמטר שיהיה נחמד מאוד - כמה שיותר קל. מסתובב עם המחשב לא מעט וזה יכול לשדרג את איכות החיים.
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד בשבילי אני תלמיד תיכון המחשב ישמש בעיקר לסרטים מוזיקה ולאינטרנט התקציב הוא עד 3500 שקלים חשוב לי שתהיה יותר משנה אחריות ושהמחשב יחזיק טוב את הצרכים שלי חשבתי על הדגמים הבאים מאייבורי ( אם מישהו גם יכול לתת לי ביקורת על אייבורי בכללי זה גם יהיה מעולה ) http://ivory.co.il/product.asp?productid=428&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=427&CatCode=315
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. גודל המסך 15" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD 1920x1 * משקל רצוי? משקל ממוצע, חשיבות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -1T * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- אפשרי אך לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא כולל ווינדוס מחשב מהיר שיעבוד במולטיטאסקינג, איכות צפייה טובה. איך המחשב הזה- lenovo yoga y500 2QG אני יכול להשיג אותו ב - 3.7K http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1471&siteurl=http%3a%2f%2fwww.21.tv%2fp-257279%2fd79ed797d7a9d791d7a0d799d799d793d79ed7a1d79ad79ed792d7a21…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ליום יום וגם לפיתוח תוכנה. בגדול אני מעוניין במעבד חדש (i5 או i7) יחסית מהיר (2.3GHZ לפחות) לא חובה כרטיס מסך איכותי. כונן קשיח: SSD Hybrid גודל מסך בין 13'' ל14'' בנוסף מצאתי מחשב ואשמח לקבל חוות דעת עליו (הוא יחסית זול ולא ברור לי למה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853516 אשמח לעזרה בנושא תודה מראש, שוקי.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהמ אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות לימודיות בעיקר (JAVA ושפות תיכנות שונות) וגם קצת מוזיקה סרטים אינטרנט וכאלה תודה יום טוב
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום למומחים, מחפש הצעה לדגם של מחשב נייד בסכום 3000 ש"ח... יכול להיות כבד (רב הזמן בבית) וכמובן לא חייב להיות חזק במיוחד (אינטרנט, מסמכים וצפייה בסרטים) חשיבות רבה - אמינות לאורך זמן אודה לעזרתכם מני.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני לא מוצא את התבנית לבקשת מפרט למחשב אבל אני אכתוב כאן את הצרכים שלי, אשמח לעזרה. - אני צריך מחשב שהמשטח טאץ' לעכבר שלו יהיה נוח, ומקלדת נוחה. - גודל מסך 15.6. - אחריות ל-3 שנים. - מעבד i5 זה מספיק, אבל שיהיה מעבד טוב וחזק (אם יש כפול ליבות או מרובע). - צריך שיהיה קונן תקליטורים. - מסך HD (לצפיית סרטים באיכות גבוהה). - RAM לפחות 6GB, אם אפשר לכלול בתוך התקציב הנ"ל 8GB אז עדיף. - קונן קשיח גדול לפחות 750GM-1T. - כרטיס מסך לא צריך להגזים אבל רצוי כרטיס GeForce של Nvidia . התקציב - עד 3000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 500 ש"ח וכמובן שרצוי שיעלה כמה שיותר. תודה רבה, אביב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אחותי ביקשה ממני לבחור לה מחשב נייד מתאים, הדרישות שלה הן עבודה משרדית כמו אופיס וכו', גלישה באינטרנט, ומידי פעם לראות סרט/ להאזין למוסיקה. חשוב לה כי המסך יהיה 15.4" , המחשב לא יהיה כבד מידי- במהלך כל השבוע הוא יהיה נייח, היא מתכוונת להביא אותו רק בסופי שבוע, סוללה טובה וזמן טעינה קצר יחסית, זיכרון 2 G שלא יתחמם יותר מידי ועדיפות למסך מאט מה אתם אומרים על dell inspiron 1525 ? אשמח לקבל הצעות... תודה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד בתחום ה 3000-4000ש"ח. ( עדיפות לנמוך כמובן אבל אשמח לקבל כמה אופציות.) לצורך עבודה משרדית: אופיס, אימיליים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה. (ואולי מעט גרפיקה ו 3D - לא חייב). אם יש אופציה להזמין מחו"ל נייד טוב אשמח לקישור לאתרים טובים ששולחים לארץ ישירות. חשוב שיהיה לו: נפח דיסק רצוי 200-250GB כרטיס מסך טוב. צורב בלוטות' WiFi מצלמת אינטרנט והכי חשוב אורך סוללה טוב, אמין, ואחריות ושירות של חברה טובה. תודה על כל המלצה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-