ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אפשר המלצה למחשב נייד עם שלוש שנים אחריות שמותאם לגיימינג (לא HIGHEND) . וכמובן מותג מבית טוב. מה שחשוב בעיקר זה גיימינג . תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית מהירה, כיום יש ברשותי מחשב של DELL עם 4 ג'יגה ראם בן כ-5 שנים והוא פשוט סופר-איטי, אפשר בעבודה עם חלון אחד של כרום, או פתיחת קובץ PDF אחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון על מחשב נייד 14, אך החלטתי שאקנה קטן לעבודה (מצאתי משהו), ולבית אני אקנה אחד שכמה שיותר גדול עם מסך איכותי ללא מגע, לא מתקפל,לא למשחקים, ללא פיטצ'רים שמייקרים, וגם מוותר על איכות בניה אם צריך והכל לטובת מסך OLED איכותי עם צבעים מדוייקים ושיהיו קרובים לתקציב כמובן שאם יש משהו שנותן תמורה למחיר ונותן לי ביצועים משמעותיים אז אשמח לשמוע. אם יש צורך בחריגה אז אשמח לשמוע ובמקסימום אקנה מאילת. תודה מראש
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים, skype. המחשב יתנייד בעיקר בין חדרים בבית ולא מיועד לנסיעות תכופות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 לא מאוד משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. 4-6 שעות זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בטח SSD לא יכנס בתקציב הזה ומי ישתמש במחשב ממילא לא יבחין בהבדל אז HDD 256GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין שם win7 עם רישיון קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט. תקציב של עד 4000-4500 ש"ח, קנייה בארץ, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות למחשב שמגיע עם NUMPAD בצד של המקלדת. דברים חשובים - חיי סוללה, קל משקל, ביצועים ואיכות מסך. אשמח להמלצות! תודה עריכה: כרגע עם נייד לנובו EDGE 15 שתם זמנו, יש לו מעבד I7-5200U , 6GB RAM וכונן SSD 256GB, כך שאשמח ללפטופ מתקדם ממנו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב נייד לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , גלישה , נטפליקס וחיבור לטלוויזיה Full HD, ואחסון תמונות וסרטים (1 טרה יספיק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Netflix -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכו…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות ( סטודנטית ), משחקים קלים , צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD של לפחות 1TB, תוספת SSD מבורכת. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן ועדיף וינדוס 10. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס או דל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? לכל הפחות 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאמא שלי נחוץ מחשב נייד לטובת העסק ושימושים יומיומיים. היא מעוניינת בDELL. הקטע שלאחר סקירה אני מבין שלא אוכל למצות את התקציב אם אני בוחר DELL, אז נפתחתי לעוד אפשרויות, מה שתציעו. אעשה סדר בדרישות: חברה: רק לא ASUS (ברשותכם) גודל מסך: 15.6" תקציב: אזור 3000₪ שימושים: אופיס, שיחות אונליין (זום \ Meet וכדומה), אינטרנט, היא הולכת לפגישות עם המחשב - עדיפות למסך שרואים בו מעולה. דרישות: שיחזיק שנים קדימה. שיהיה WINDOWS מותקן, שהמחשב יהיה מוכן ומותקן סוללה: היא תצא לפגישות עם המחשב, אז כדאי שהסוללה תהיה נחמדה ולא תצטרך להטעין אותו בכל רגע. נחמד שיהיה: בגלל שזה לאמא שלי, היא תשמח לקבל מחשב שנוח לעבוד איתו, שידוע שהוא נוח לשימוש יומיומי לאדם מב…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש משרדי + סרטים + solidworks * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות ל 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב ביותר שהמקלדת תהיה מלאה ומעבד Ivy Bridge. מחיפוש שלי מצאתי את ה- Dell Inspiron 5520 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Inspiron%205520/inspiron-5520-a3612qm.htm אבל לא בטוח אם המקלדת מלאה או לא…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? שימוש מסיבי באינטרנט, וכן סרטים ופה ושם משחקים קלים (לכן מעדיף i3). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, מט * רזולוציית המסך? HD מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, קשה לי להאמין שSSD ייכנס בתקציב אבל אם כן אז מה טוב. * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על האפשרות הזו http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..863.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26481&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אלא שלא מצאתי ביקורות על המ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא מתמצא בשוק הניידים, אשמח לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך את עזרתכם בתחום הניידים, (כי אין לי מושג בזה בכלל ) אני צריך לקנות מחשב נייד (15" ומעלה) לשימוש משרדי שכולל אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים ברמה נמוכה ( gta2 ) חשוב לי זמן בטריה ארוך, שלא יקח לו הרבה זמן להידלק או להתעורר ושלא ישקול כמו מחשב נייח ;D השאלה היא כזאת, יש לי תקציב עד 4500 ש"ח אבל אני מעוניין להוציא כמה שפחות, כלומר אם לא חובה (או מאוד כדאי) אז לא לעבור את ה 3-3.5K אז איזה מחשב יענה על בקשתי? אודה לכם אם תתנו לי עצות בנושא, אחרת אני קונה תיק גדול למחשב הרגיל עם המסך CRT תודה, דור
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על נייד שעונה על הקריטריונים. חובה שיהיה מחנות ישראלית ולא מוכרחים לנצל את התקציב עד הסוף אם יש אופציות אחרות מספיק טובות. הרעיון הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק ל 5 שנים קדימה וגם שיוכל להריץ חלק autocad. עדיף שיגיע כבר עם windows 10 pre installed. תודה על העזרה. עריכה: אם משום מה התקציב שלי לא מספיק, אז אפשר להגדיל אותו קצת צפונה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי, מחפש נייד בדגש על מסך איכותי ביותר. לאחרונה קיבלתי Macbook pro 15" 2015 מסך רטינה מהעבודה. עדיין בהלם מהמסך. מעוניין במחשב עם מסך זהה אבל לא Apple. לגבי שאר החומרה, לא קריטי, נועד בעיקר לקידוד. תקציב: אין לי שמץ מה המחירים אבל עדיף כמה שיותר זול. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט
-
אני צריך בבקשה המלצה על נייד עסקי של דל עם מסך גדול. עד 8,000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ניתן לחרוג עד 4000 (רק אם יש סיבה ממש טובה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העברה של שיעורי יוגה בזום וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה למשקל, חשוב מסך גדול 17 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם גודל מסך של 17.3 אינץ, הדרישה המרכזית מהמחשב שיגיע עם מעבד משושה ליבות, דגם 8750h, רצוי שיגיע עם לפחות 16 גיגה זיכרון, כרטיס מסך גרפי לפחות 1050, ובעל SSD של מינימום 256 גיגה, בנוסף אמשח מאוד אם למחשב יהיה חיבור אחד לפחות של Thunderbolt 3. רזולוציית המסך פחות חשובה, אך כמובן לפחות 1080p. אין חשיבות למשקל, ככה שהמחשב יכול לשקול גם 4 קילו. התצקיב כרגע לא ידוע אבל מכוון לכיוון 1000-1500 דולר. כרגע שמתי עין על ה-g3, אך לא הצלחתי להבין באמאזון האם הוא מגיע עם TB3, אשמח להמצלה שלכם אם קיים לגביו. במידה והמחשב יכרש בחו"ל יש עדיפות לאחראיות בינלאומית. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד 17.3 אינצ' צמצמתי את ההתלבטות בין לנובו ו HP HP 470 G8 Lenovo IdeaPad 3 הפרמטר החשוב ביותר עבורי הוא איכות המסך מדובר על מסכים ברזולוציה 1920*1080 האם יש אחד שעדיף על השני, בפרמטר של איכות המסך בלבד? תודה.
-
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
סבא שלי מתקשה לקרוא את העיתון ואני רוצה לקנות לו מחשב נייד שיוכל לקרוא בו כתבות וכו מחשב נייד עד 2.5 K עם מסך גדול(17) ,שיאפשר בנוסף עבודה משרדית סטנדרטית וגלישה באינטרנט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם. מחפש מחשב נייד שיחליף מחשב נייד אחר (ישן מאוד). נייד כדי לחסוך במקום, הוא לא באמת הולך להתנייד מחוץ לבית. מיועד לבן 70. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3000 ש״ח, אפשר לחרוג קצת אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי כגון מיילים, צפייה בסרטונים וסרטים, נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הולך להיות מחובר לטלוויזיה לפעמים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 17״ זה חשוב …
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 א) עד 5 זה מצויין, אפשר להביא יקר יותר - יש אופצית רכישה מארה"ב. 2. מה שימושי המחשב (- עבודה משרדית, סרטים, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 בערך באילת אפשרי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה בעיקר OFFICE וצפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן. אם המחשב מספיק חזק כדי לפעול עם WIN10 כמו שצריך…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מגיע שנית בחיפוש אחר קניית מחשב נייד למשתמש ממוצע. מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט, SPSS אולי...), משחקים : Dota2 בעיקר. גודל המסך: 13.3 בגלל משקלם וגודלם הקומפקטי, השאלה היא האם ההבדל בין 13 ל15 ממש ניכר כשמשחקים במשחק כמו DOTA2. רזולוציית המסך: אני מניח שהסטנדרטית תהיה בסדר (1366על768) משקל רצוי: כמה שפחות יש צורך ביציאת HDMI, שום דבר מיוחד מעיבר לזה אין שום בעיה להסתדר ללא צורב וCDROM העדפה לחברה: אני מקבל המלצות לא להתקרב לשום חברה פרט ל: HP,ASUS,Dell. אישית אין לי מושג מה עדיף. מערכת הפעלה: רצוי בלי, הבנתי שזה מקפיץ ת'מחיר ! בלי מסך מגע ! לגביי צבע: לא אהבתי את הדגמים של ASUS שהם כסופים כאלה... נראים מעפן קצת האם ניתן לבקש מחנות …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-