ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,484 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים * גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר על…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שקשה למצוא משהו בטווח מחירים הזה.(אני חייל) השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואלקטרוניקה(EWB,EAGLE) וחשוב שיהיה סביר להתנייד איתו(מתכוון לקחת אותו לבסיס) אם אפשר חננויות באזור רחובות והסביבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסבתא שלי בתקציב של עד 1.5 k מקסימוום 2k השימוש במחשב הוא רק אינטרנט אמייל מסנג'ר וכו' (עבודה משרדית).
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם :) מחפש לקנות מחשב נייד באזור ה1500-2000 עם חריגה של 200 ש"ח השימוש הוא אופיס, אינטרנט, ועוד תוכנות פשוטות. מסך קטן מ15 אינטש (14 ומטה). מעבר לזה אין העדפות מיוחדות, תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה הצעות מהמחיר המקסימלי והמינימלי.* מטרות המחשב? משחקים כבדים* גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לציין שהמחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב), כנראה בEBAY. נ.ב - מה המושג BAREBONE ב-EBAY? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עדיפות למסך 15, חשוב שיהיה לו WIFI ו BT כמובן ואחריות בין לאומית. ועוד שאלה האם יש מחשבים ניידים עם יציאת סאונד 5.1?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד ללימודים. הדרישות הן סוללה חזקה ביותר, 2GB ראם לפחות ודיסק קשיח של לפחות 160 ג'יגה. עד 2500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן (כ-12 אינץ גודל מסך). לשימושי אינטרנט, אופיס ושיהיה אפשר לעבוד איתו בתוכנת עריכת הסרטים של ווינדווס. תקציב - 2000 ש"ח. איך זה למשל - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13994 תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב לא בשבילי, אלא בשביל ידידה, מטרות לימודים בעיקר (מן הסתם גם סרט פה ושם, שירים ומדיה) רצוי מחשב כמה שיותר קטן, עד 14", רצוי 12". אפשר לחרוג ב 100-200 שקל גג הציעו את הטוב ביותר שלכם
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 12" במשקל נמוך. המחשב ישמש נטו לעבודה משרדית, אופיס אינטרנט ותוכנות קלות נוספות. לא יותקנו משחקים או תוכנות עריכה כמובן, ואין צורך בשלל יציאות שאין בהם שימוש. גם אין חובה בכונן DVD. מה שכן חשוב שיהיה קל, בנוי היטב (IBM THINKPAD?) ונוח לעבודה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני קונה בארה"ב מחשב נייד שישמש כמחשב הנייח שלי בבית. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בסרטי HD, משחקים- המשחק היחיד בו אני משחק הוא MANAGER ואני רוצה שהוא ירוץ בצורה טובה מאוד, עריכה קלה בפוטושופ וכו'... צפיתי בכמה דגמים עם המעבד החדש I7 למחשבים ניידים- הוא בא בתדר 1.6, השאלה שלי היא האם המעבד יהיה יותר חזק ממעבדים CORE 2 DUE ברוב המקרים? יש לי כרגע שני דגמים שנראים לי טובים: dv6t Quad Edition Color Moonlight White edit Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit edit Processor Intel® Core i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB) edit Memory FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) from 2GB DDR3 System Memory (2 Dimm) edit Hard drive FR…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לאחותי, הפרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת וידאו, תכנות, צפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מסך מאט, 14 אינץ' מינימום עם עדיפות ל 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא ממש משנה. כמעט ולא תיקח אותו …
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 13 אינטש' שיכלול את הדברים הבאים: משקל: כ-2 ק"ג בממוצע (עדיף פחות...) כונן DVD מובנה (לא חיצוני) שיהיה יחסית דק (אני לא יודע לתת מספר מדיוק של ס"מ אבל דק כי אני טס הרבה לחו"ל והוא בתיק גב) אחריות לשנתיים מינימום חיי סוללה הארוכים ביותר למחשב בגודל זה מעבד חזק (מהיר שניתן להריץ עליו מספר יישומים במקביל) וכמובן רצוי שיהיה יפה אני לא כל-כך מבין בתחום ולכן פניתי לעזרתכם, אני מצאתי שני דגמים שנראו לי טוב: Dell Studio XPS 13 Asus F6V עכשיו, השאלה היא אם הם מתאימים לדרישותיי? אם כן, באיזה מהם לבחור ועם איזה מפרט? במידה ולא, על איזה מחשב הייתם ממליצים שעונה על דרישותיי? עקרונית אני חשבתי על תקציב של 7,500 ש"ח אבל אל תתייחסו אליו אם יש מחשב מצויין…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי ושלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13 אינצ לעריכת וידאיו לא ברמה מקצועית אך בעדיפות למחשב חזק. אני קצת מוגבל בתקציב ולא מעוניין לעבור את ה 4k אם יש זול יותר אני ישמח... אני מבין התקציב לא אידאלי בכלל ואם אני חי בללה לנד אשמח לדעת זאת ואך עדין לקבל המלצות למחשבים בתקציב המינימלי ביותר... תודה רבה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, טוב אני חייב לציין שהתייאשתי לחלוטין, בזמנו היה מאוד קל להבין איזה מחשב נייד מתאים לך כי לא היו כל כך הרבה ומגוון אפשריות, היום אני מבין שצריך תואר ראשון בשביל למצוא את הנייד שמתאים לך אז קודם כל נתחיל עם התקציב, יש לי 7 אלף להשקיע במחשב נייד אבל אם אפשר בפחות אז למה לא? (גם דיי מומלץ) השימושים של המחשב נייד מתחלקים ל2, בבית ובחוץ שאני מתנייד איתו ולכן עשיתי רשימה. בבית: • גלישה באינטרנט • עבודה משרדית • קריאה וכתיבה של טקסטים (חשוב מאוד שיהיה בעל מסך איכותי ונעים לעיניים, נתקלתי לא פעם במסכים שאחרי חצי שעה עבודה עליהם במיוחד עם טקסטים יש לך כאב ראש...) • הצגת תמונות ולכן חשוב שיהיה חיבור HDMI. בחוץ: • אינטרנט • משחקים קלים (לדוג' Worms, PES10 וכו'...) …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו אלטרנטיבות עומדת בפניי. מעוניין במחשב נייד קטן (לצורך נסיעות) בגודל 13.3. אין צורך בכונן אופטי ובמסך מגע! מסך מט. (חובה) HDMI (חובה) מערכת הפעלה כלשהי. (חובה) זיכרון בנפח 8 או 6. (חובה) משקל- עדיפות למשקל קל כמובן אך שלא יהיה ממש כבד (שלא יעלה על 2 קילו עם שאיפה לפחות) מטרות המחשב: אינטרנט,אופיס,סרטים וכנראה שגם פוטושופ. סוללה- אין לי דרישה מיוחדת,שיהיה משהו סביר. תקציב 3K.
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מנסה למצוא מחשב לאישתי. אין כמעט דגמים טובים באיזור 3,000 ש"ח. האם זה בגלל שאין טיסות? או שזה גודל שירדו ממנו? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב - Lenovo ThinkPad Edge E320 1298-AD5 אני מחפש מחשב שיהיה מצד אחד יחסית חזק ומצד שני יהיה זול ועם מסך 13.3. ראיתי את המחשב הזה במבצע באוניברסיטה ב2800 שקל. מה דעתכם? תודה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21333 שאלה נוספת: מישהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת ללפטופ lg R400?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: 3000-3200, לא ניתן לחרוג. אני מאוד מעדיף מחשב שהוא אינו ThinkPad אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס אינטרנט ומעט סרטים. מיועד גם לתכנות קל. * גודל המסך? 13.3, מט. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל 2 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעוניין בכ 4 שעות סוללה ואפילו יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב בכלל. 250-500GB יספיקו * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לכלול בתקציב מערכת הפעלה של Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, מחקתי את כל המלל ואענה לשאלון שהובא כאן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 שח ורצוי שיהיה שווה תמורה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ובנוסף צפיה תכני HD, אפשר לעבוד ומעבר מספר חלונות פתוחים ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת אופיס - בעיקר אאוטלוק עם מספר מיילים במקביל, בניית אתר, תוכנת מסחר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד לצרכי לימודים (אופיס וכדומה), גלישה וסרטי HD. מסך 13.3".,ח אני סטודנט לכן העניין הכספי משמעותי ביותר, הסכום המרבי אשר אוכל להוציא הינו עד 3500 ש"ח אם יש בפחות מה טוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לאינטרנט, סרטי HD, קצת משחקים (לא מטורפים, סגנון פיפא). שיהיה 13.3 וגם מסוגל לעבוד עם ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. ראיתי את המחשב הזה שנראה יכול ממש להתאים לי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=33445 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה מחשב ליומיום והוא חשב על המחשב הבא Dell Vostro V130 אבל זה עם מעבד מהדור הישן.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל ? מסך 13.3' משקל עד 1.8 קילו הנייד בעיקר לגלישה ועבודה עם מסמכים מרובים אבל אם אפשר להוציא משהו יותר טוב ויותר חזק בתקציב ועם דרישות המשקל וכו', אשמח לדעת תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-