ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא ממש מבין במחשבים ניידים, אשמח לקצת הכוונה. אז ככה: טווח מחירים : 1500-2500 שימושים : סרטים , שהמחשב יריץ משחקים בצורה בסיסית עד כמה שאפשר במחיר שהוקצב, מינימום שיריץ משחקים יחסית קלים כמו פיפא וכאלה. אזור מגורים: רמת גן (אם זה משנה) גודל מסך : גודל סטנדרטי למחשב נייד, לא גדול מידי ולא קטן מידי. אני מעריך שזה באיזור ה15-17. רזולציית מסך : לא קריטי. כונן קשיח: 320gb זמן סוללה: לא דרוש משהו מיוחד, סטנדרטי. מערכת הפעלה : לא צריך. עריכה: הסתכלתי קצת באתר של קיי אס פי ומצאתי את המחשב הזה שאחרי בירורים קטנים ניראה כאילו הוא בדיוק מספק את הצרכים שלי : fujitsu lifebook ah532- mpaq5il http://ksp.co.il/?uin=17753 מפרט שלו: * AH532-…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDellInspiron5010 איך המחשב? ממש התרשמתי ממנו חוץ מהקטע של המשקל שלו הוא ממש טוב לפי דעתי... לא ראיתי הרבה מחשבים ניידים עם כ.מסך כזה (לפחות לא במחירים האלו....) השאלה אם הוא מחשב טוב והחברה היא חברה אמינה... כי אמרו לי שdell לא כל כך טובים.... עוד משהו המשקל משמעותי עד כדי כך ? יש כל כך הבדל בין 2.7 ל-2.5 ? כי ראיתי מחשב נוסף... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2574077 בעיקרון חשוב לי שהוא יספק אותי מבחינה נוחות וביצועים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים(WA TCH DOGS, משחקי FPS קלים ,COD AW) ,אופיס ,ADOBE PHOTOSHOP/AFTER EFFECTS וכ"ו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6/17.3 מעדיף יותר 17.3 אבל עם יש יותר ביצועים עם 15.6 אז גם טוב. * רזולוציית המסך?FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?ל א * משקל רצוי?ל א משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -ל א משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)-ל א * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?ל א * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?ל א …
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי משהו קונקרטי, רציתי לשאול אם מישהו יודע. גם נייד עם כניסת express יתאים למרות שאני לא רואה הרבה כאלה, אבל עדיף עם צ'יפ של Texas Instruments, אונבורד. אם מישהו מכיר\יודע אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני צריכה מחשב קל משקל עם חיי סוללה ארוכים (5 שעות ומעלה) הצרכים לשימוש במחשב הם צרכים פשוטים של אינטרנט ומעבד תמלילים ומעדיפה מותג עם כמה שיותר שנות אחראיות שוקלת את Lenovo IdeaPad S10e יודעת שהוא מיני נייד ומתלבטת גם בכיוון הזה השאלה האם ההקלדה זה משהו כל כך בעייתי אשמח לדעותכם
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, כתוצאה מצירוף מקרים לא סביר במיוחד, נוצר מצב שאני כנראה הולך להישאר נטול מחשב באופן מיידי למשך כמה חודשים. מכיוון שיש לי כוונה כללית לרכוש מחשב נייד נורמלי בעוד כמה חודשים (אין לי צורך כרגע), אני מחפש פתרון שישמש אותי בכמה חודשים הקרובים. השימושים שלי לזמן הקרוב הם קלילים ביותר (השימוש הכבד ביותר הוא צפייה בוידאו, לא HD), לכן נראה לי שנטבוק יכול לספק אותי. הדרישות הן מסך 10" ולא פחות, שמע איכותי כמה שאפשר, מקלדת נוחה ואפשרות לזכרון של 2G. דברים רצויים הם קישוריות אלחוטית N, מצלמת נורמלית (לא 0.3) ואפשרות לרכוש ללא מ"ה. אין לי שום העדפה לחברה מסוימת, אבל באופן כללי מחשב מבית טוב הוא דבר רצוי מאוד. כנ"ל לגבי משקל, ממש לא מפריע לי אם הוא יהיה קילו או קילו שלוש מא…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... אני מעוניין לקנות מחשב נייד עקב נסיעה לחו"ל מהעבודה (לחודש) ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד באוניברסיטה. דרישות: 1. עד 6000 ש"ח 2. גודל מסך לא קריטי (אסתפק ב "13) 3. משקל קל (בשאיפה 1.5 ק"ג) 4. סוללה סבירה +. 5. השימוש המיירבי בו יהיה לאינטרנט,סרטים, משחקים (לא יותר מידי) ואח"כ ללימודים. 6. אשמח לויסטה (רגיל מהבית), 2G זיכרון ומעבד טוב. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks ,usv
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש לעבודה באוניברסיטה ואלו הדרישות : חשיבות המשקל שלו עולה בעדיפות ראשונה אז בבקשה שלא ישקול יותר מקילו וחצי. מסך- שהגודל של המסך ינוע בסביבות ש 14 אינץ ומעלה. ארד דיסק - שיהיה 40 ג'יגה [או יותר] מעבד וזיכרון - ממש לא צריך שהמחשב יהיה מהיר אבל שינוע הכי חלק שאפשר בword ובתוכנות אחרות שקשורות לאוניברסיטה ומשרד [מצגות (יש מצבים שמחשב איטי מידי גורם לבעיות עם מצגות כבדות מידי אז בבקשה שיהיה מספיק חזק בשביל להריץ כל מצגת] וכמובן שלא יתקע כל תוכנה אחרת כמו שאמרתי כתוצאה מאיטיות וגם שההפעלה שלו תהיה ממש קצרה. כמובן שתהיה אופציה להוסיף עוד זיכרון ושהזיכרון יפעל ב דידיאר [מומלץ לא פחות מ 256 מגה על 400hrz ] כרטיס מסך - כמו שאמרתי, המחשב ממש לא מיועד …
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד זול שישמש רק בבית לאופיס ואינטרנט. מעוניינת בנייד כדי שיהיה קל להזיז אותו ממקםו למקום. לא איכפת לי שיהיה כבד, ולא איכפת לי שהבטריה לא תעבוד לשעות ארוכות. מה שחשוב לי זה יותר זיכרון (לדעתי1 ג'יגה מספיק עם אופצייה להרחבה ל-2) ודיסק קשיח של 40 GB עם אופציה להרחבה ל80. המחשב פשוט ישמש לאופיס ואינטרנט בבית ויהיה נייד, ככה שאפשר יהיה להשתמש בו על הספה. מעבד וכרטיס מסך לא חשובים. XP בלדב, לא משנה איזו גרסה (HOME" PRO) התעניינתי בASUS EEE בגלל חמידותו ומשקלו הקל, אבל המחיר שלו בהארץ (באיזר 2500) כבר גורם לי לחשוב לקחת נייד רגיל וזהו. הציעו לי מחשב משומש של קומפק מדגם EVO N610C, בין 4. היה בשימוש לאופיס ואינטרנט בלבד ולא נויד מחוץ לבית (כך לפי המוכר). חיסר…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה, תוכנות ייעודיות לעבודה עם קבצים גדולים ובסיסי נתונים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? כמה שיותר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל יחסית. פחות מ-2 קילו, וכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד. לפחות שבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? ברור. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה SSD. לפחות 128 גיגה, עדיף 256. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): 16GB זיכרון (או לפחות אפשרות להרחבה עצמית עתידי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא עם אני רוכש עכבר למחשב הנייד אני יכול "לכבות" את הטצ' פד שלא יהיה פעיל או שזה בהכרח "יכבה" לי גם את העכבר הרגיל? נ.ב מה ההבדל בכלל בין עכבר רגיל לעכבר למחשב נייד? העכבר של המחשב הרגיל שלי מתחבר ועובד מצויין גם בנייד.. כל ההבדל זה שהקולט (במקרה של עכבר אלחוטי) הוא יותר קטן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE22&v=1 קודם כל איך החברה? מזה אומר המערכת קירור? האם כדי להרחיב ל 3 שנים? עריכה: בטעות יצא לי כאן תעבירו לניידים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, רק אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב : photoshop, sketchbook, illustrator. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לאחי מחשב נייד בתקציב של עד 3.5K לקראת שנת הלימודים האקדמאית, מדובר בסטודנט שנה א' לכלכלה שמחפש מחשב אמין, במילים אחרות אח שלי אדם שאין לו כח להתעסק עם בעיות, לכן אני מחפש לו מחשב שיחזיק להרבה זמן (6-8 שעות), ושיסחוב בצורה טובה, משחקים לא מעניינים אותו לכן יספיק הכרטיס מסך המובנה לדעתי, הגודל הרוצי הוא 13.3" אך אם יש הצעות משתלמות ל15.4 אקח אותן בחשבון, מצאתי את המחשב הנ"ל :http://ksp.co.il/?uin=16734 המחשב בא ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי, להתקין מערכת הפעלה אני יודע וברשותי צורב DVD נייד, השאלה שלי האם אוכל להתקין איתו מערכת הפעלה על המחשב (חיבור USB) , אני פוחד שאני אצטרך דרייברים או שהצורב לא יעבוד כי יש רכיבים המחוברים בUSB שפועלים אחרי …
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית לא יקר, סביבות 2500 רוב השימוש שלי זה אינטרנט, סרטים, אופיס, ותוכנות ניהול רציתי לשאול איפה אני יכול לחפש מחשב טוב? איזה חברות מומלצות איזה פחות? ובכללי עצות מה טוב מה פחות טוב.. אגב, אני טס לאמסטרדם עוד מעט, אז אם כדאי לקנות שם ולא פה תודה!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, וראיתי את זה: MSI M520 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=31&CatCode= במילה: Pentium M740 Dothan 1.7GHz, עם 512 מגה זיכרון, מסך 15", דיסק 40 ג'יגה. הם מציעים שנתיים אחריות. בשדרוג לצורב DVD זה יוצא 4,700 ש"ח. מישהו מכיר את המחשב ויכול להגיד איך הוא? המפרט נראה טוב ובהחלט מספיק לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים), אבל המחיר נראה לי זול מאוד, לא? יש פה קאטצ'? אשמח גם להמלצות נוספות לניידים בטווח המחירים של סביבות 4,500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים * גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר על…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן אני יודע שקשה למצוא משהו בטווח מחירים הזה.(אני חייל) השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואלקטרוניקה(EWB,EAGLE) וחשוב שיהיה סביר להתנייד איתו(מתכוון לקחת אותו לבסיס) אם אפשר חננויות באזור רחובות והסביבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסבתא שלי בתקציב של עד 1.5 k מקסימוום 2k השימוש במחשב הוא רק אינטרנט אמייל מסנג'ר וכו' (עבודה משרדית).
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם :) מחפש לקנות מחשב נייד באזור ה1500-2000 עם חריגה של 200 ש"ח השימוש הוא אופיס, אינטרנט, ועוד תוכנות פשוטות. מסך קטן מ15 אינטש (14 ומטה). מעבר לזה אין העדפות מיוחדות, תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה הצעות מהמחיר המקסימלי והמינימלי.* מטרות המחשב? משחקים כבדים* גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לציין שהמחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב), כנראה בEBAY. נ.ב - מה המושג BAREBONE ב-EBAY? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עדיפות למסך 15, חשוב שיהיה לו WIFI ו BT כמובן ואחריות בין לאומית. ועוד שאלה האם יש מחשבים ניידים עם יציאת סאונד 5.1?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-