ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, מחפש המלצה למחשב נייד לצורך עבודה עד 7K ללא חריגות. השימושים שלי הם: עבודה בתור מפתח אתרים, עריכה קלה בפוטושופ ובסוני וגאס, כתוצאה מכך, עבודה רבה עם דפדפן הכרום, הרבה טאבים ותוכנות פתוחות במקביל. יתכן מאוד שבעתיד אצמח לסביבות עבודה שונות בעולמות הפיתוח והתכנות. מועד הקנייה אינו לחוץ ויש שאיפה לנצל את כלל התקציב גם אם זה אומר לחכות לאירועים מיוחדים, הנחות או סתם חוסרבדגמים בגלל תקופות הקורונה - אני יכול לחכות. אני אשמח שהוא יהיה שקט, גודל מסך גדול או בינוני 14-17 אינץ. גודל הבטריה בינונית ( 4 שעות עבודה ללא מטען) למרות שב97% מהמקרים אהיה ליד שקע. מסך מגע יהי…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים לא כל כך כבדים, אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואשמח קצת לעזרה(: *מטרת המחשב היא לרוב בשביל עבודות משרדיות,פייסבוק,יו טיוב,עבודות משרד וללימודים *גודל המסך 15.6 מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טובה לפי התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, V…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד, אין לי בקשות מיוחדות מהמחשב, עיקר השימוש בו יהיה אופיס, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. כמוכן חשבתי על כודל של 15.5 מאחר ורוב הזמן הוא יהיה בבית וחשוב לי מסך ומקלדת גדולים ונוחים לנוחות עבודה. יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 14.09.2010 בשעה 13:41:23 הסתכלתי קצת בזאפ וזה נראה לי נותן תמורה מול מחיר מעוליםhttp://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2248&catId=157 מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיהיו בו את הדברים הבאים: מקום איחסון גדול. שיוכל להריץ אוטוקאד. עבודה עם עריכת מוזיקה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
שלום, המחשב הנייד מתאים לתלמידת חטיבה? יש אותו ב1700. 8 גיגה זכרון זה מספק? X440FA-FQ2762T / P1440FA-asos FQ2623T
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד המתאים למשחקים כגון GTA ועוד אך עיקר השימוש יהיה לאינטרנט מעדיף לא לעבור את ה1000$ ומסך אזור ה17 אינץ מה אתם חושבים קנייה מארה"ב תקציב כ1000$ יד ראשונה מערכת הפעלה 7,8(64 BIT) גם ללא מערכת הפעלה מתקבל גם XP כונן קשיח לפחות 500GB משקל אין חשיבות זמן סוללה כ4 שעות אך גמיש כי רב הזמן יהיה בבית גודל הצג עדיפות לאזור ה17 אינץ למרות שגם 15.6 יתקבל מטרת המחשב שימוש במשחקים כגון GTA ועוד וגם אינטרנט סרטים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס,אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, WIN10, אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איז…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד חדש , לאחר שהDELL שלי שירת אותי נאמנה במשך 5 שנים, והחליט לשבוק חיים הפעם אני מעונין במסך 13.3, מכיוון שמסכי ה15 הופכים את המחשב לגדול ומסורבל מידי, ולכן אני מתעצל להסתובב איתו, ולוקח את הEEE במקומו. אני יודע שמחשבים בסדר גודל הזה לא מיועדים למשחקים, אך אני אשמח למחשב שתהיה לו נטייה לכ.מסך קצת יותר מהממוצע, עדיפות לדיסק 7200, מכיוון שיש לי כוננים חיצוניים לצורך אכסון דברים שלא יזיקו אם יהיו: חיבור ESATA חיבור HDMI תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם אפשר בפחות אז מעדיף) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. חשוב לי בעיקר האמינות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף שיהיה לפחות 14 אינטש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4500 (עדיף פחות) לאינטרנט , אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה 3 שנים אחריות למחשב . תודה .
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אז ככה... מה אתם אומרים על המחשב הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 לוג'יק יכולים למכור אותו ב200 פחות... המחשב לאינטרנט בעיקר, עבודות משרדיות ואולי משחקים פה ושם
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום פורום, מתכוון לרכוש מחשב נייד בשבועות הקרובים. צריך- ניידות (לקחת איתי לאוניברסיטה), לימודים (יישומי אופיס, קריאת מאמרים), שימוש קטן בתוכנות סטטיסטיות ו SQL SERVER. מעדיף רמקולים טובים (יחסית לנייד) ותאורה אחורית למקשים (backlite). לא צריך כלל- משחקים (יש PS3), סרטים (יש טלביזיה) וכו'. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא. מחזיק כונן נייד. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות: עדיף שתמליצו לי על מחשב של HP (אבא שלי פשוט יכול לקנות במחירי יבואן) לא איכפת לי שהוא לא יהיה נייד יותר מדי - כלומר זמן בטריה נמוך, כבד אם זה אומר שלמחשב יהיו ביצועים טובים יותר. בעיקר לעבודה משרדית ו-AUTOCAD. שיהיה כמה שיותר חזק, שיחזיק הרבה זמן בלי לקרטע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לקניה בארה"ב: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר. * גודל המסך? 13.3. * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב. מינימום 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI, אבל לא חובה * בלוטות? יהיה נחמד אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? מתלבט לגבי החשיבות, מה דעתכם? האם נחוץ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשבתי על Toshiba Satellite T135-S1310 בעל המפרט הבא: Intel® Pentium® Processor SU4100 Genuin…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל בימים אלו לקנות מחשב סטנדרטי ובסיסי לשימושים שלי כמו אינטרנט, סרטים, אופיס, ועוד.. עד מחיר 3500 ש"ח אני רואה מחשב בדגם עם מפרט מצוין וחזק מצויין יחס למחיר שלו. מחשב נייד "15.6 HP G6-1260SJ A1Q03EA 2.4GHz יש את מחשב נייד חברת DELL אחת החברות נחשבות וטובות בעולם, אותו מפרט הזה פשוט יקר ביותר. וגם אני לא צריך את מחשבון במקלדת בפינה הכי ימנית. אני לא משתמש אף פעם בגלל העדפתי את מחשבתי שרציתי כנ"ל בלי מחשבון רק מקלדת יותר נוח בשבילי, וזה מחשב היחיד שבא בלי מחשבון. ומה אתם אומרים? או לתת לי הצעות מחשב נייד בחברה אחרת באותו מפרט?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המפרט מעבד - processor 2.26GHz Intel® Core™ i3-350M מסך - "15.6 High-Definition LED HP BrightView Display כרטיס גרפי - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics זיכרון ייעודי - MB512 זיכרון משותף MB 2202 זיכרון – 4GB DDR3 כונן קשיח – 500 GB 5400RPM מידות: משקל - 2.2 ק"ג צורב – Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית – Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית- HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 Windows® 7 Home Premium 64-bit רמקולים - Altec Lansing יציאת HDMI רציתי חוות דעת על המחשב ועל HP כי הבנתי שהשירות שלהם לא משהו דרך אגב למחשב יש אחריות של 3 שנים
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש למשחקים. התקציב הוא 3,000 שקלים (אפשר לחרוג מעט אבל עדיף שלא). יש צורך ביציאת HDMI. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל באולטרה, מבחינתי מדיום זה סביר בהחלט. בעיקר את דיאבלו 3. המחשב מיועד לאחי שרוצה לקחת אותו איתו לבסיס, לכן משקל כן מהווה פרמטר. אני לא יודע אם זה בכלל ריאלי מבחינת התקציב, אבל אני אשמח לעזרה. אם יש צורך בעוד פרטים אשמח לתת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני בתקציב של עד כ- 7000 ש"ח אבל אפשר אפילו יותר, אם זה באמת נחוץ. גם, אם זה אפשרי, עדיף לרדת במחיר. כלומר התקציב גמיש בהתאם לצרכים האמיתיים. מה אני עושה עם המחשב: אינטרנט, OFFICE, סרטים, ורצויה גם יכולת משחקים טובה. לא חייב GAME-MACHINE במלוא מובן המילה, אבל שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי עם גרפיקה טובה בלי להתקע. עם המחשב השולחני הנוכחי שלי שהוא בן שנתיים, עם 500 מגה זכרון ופנטיום 4 2.4 GHZ, הרצתי GTA SAN ANDREAS ורץ ממש בלי בעיות. לא הייתי רוצה שהמחשב הבא ייתקע עם הגרסא הבאה של GTA. גם, אני רוצה מחשב עם ביצועים טובים כדי שגם בעבודות היום-יומיות המחשב לא "יעצור בשביל לחשוב" מדי פעם, כמו שקורה בהרבה מחשבים שולח…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שהמחשב הנייד הקודם שלי (hp dv6) החליט לשרוף לעצמו את הלוח אם בדיוק חודש אחרי שנגמר השנה אחריות, החלטתי לקנות מחשב נייד חדש "עסקי", שלפי דעתי, אמור להיות אמין יותר ממחשב "ביתי" כגון ה hp dv6. השימושים שלי הם משרדיים בלבד- אופיס, אינטרנט וכדומה. אני מחפש מחשב נייד עם 3 שנים אחריות (לאור מה שקרה לי...). מסך 14 אינץ'. מסך לא מבריק. משקל 2-2.5. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה למחשב נייד שאמור לשמש כ"מחשב שולחני" בעיקר. התקציב בערך 3000 - 3500 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, משחקים קלים, סרטים, קצת תכנות בניה חזקה, שיהיה עמיד לרעיונות של הילדים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין בעיה שיהיה יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות בערך, אבל זה לא פרמטר חשוב עבורי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא קריטי. עדיפות ל USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 ג"ב. SSD או שילוב - נחמד, אם נכנס בתקציב * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא מענין * האם נדרשת אחריות…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-