עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by emordohwe,

שלום שלום, לאחר שעזרתם לי המון ברכישת מחשב נייח מבקש את עזרתכם שוב במציאת מחשב נייד. השימוש בו הוא לגלישה, מוזיקה ווידאו, אבל רצוי שיהיה חזק שיחזיק מעמד ללא צורך בשדרוג לתקופה כמה שיותר ארוכה. הנוכחי הוא DELL INSPIRION 5520 ששירת נאמנה. תודה.

2. Started by omrisc,

רוצה לקנות מחשב נייד, רצוי קטן יחסית ועם מסך שאפשר לצייר עליו. כמובן לא יקר מדי... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by Dani92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4400 - קנייה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל - 14 אינץ' משקל - 1.5 קילו ומטה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

4. Started by mayalou,

שלום! אשמח לעזרה ולעצות לקניית מחשב נייד. אני צלמת ואני צריכה מחשב נייד שיריץ קבצי RAW ולייטרום. אני צריכה שהוא יהיה קל והתקציב שלי הוא 2000 שח יש חיה כזאת ? יש למישהו המלצות ? אני מצלמת טיולים ולכן אני אשמח שהוא יהיה קל, זול ויריץ לייטרום תודה רבה! מאיה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  5. Started by Niv99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא.. איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 11…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by maorwtf,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בקרוב ואשמח לעזרתם - המבחר רב מדי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 2500. גג 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. כן חשוב לי לגלוש בהרבה טאבים (סרטונים ביוטיוב בעיקר) במקביל ללא האטה, אז לדעתי צריך RAM גדול ומעבד סבבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, כאמור, מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by imMORtallica1,

המחשב מיועד לילד נכה שצופה כל היום בסרטים וסדרות, אני לא מבינה בתוכנות ולא יודעת מאיפה הוא מוריד את הסרטים. אני לא מבינה במחשבים, ניסיתי לענות ככל יכולתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדה וצפייה בסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- גודל מסך עד 15.4 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מה שאני לא עוקב אחריו זה המעבדים אז.. אילו סוגי מעבדים קיימית לניידים? (AMD\INTEL) ובכלל אילו שיקולים חוץ ממשקל,מעבד, זכרון, אלחוט יש לקחת בחשבון עבור מחשב לא למשחקים? (עבודה משרדית) תודה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by niru,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי לתיכנות, אינטרנט ואולי קצת סרטים חשבתי על מחשב FUJITSU SIEMENS מדגם: AMILO A1645G אם תוכלו לתת לי חוות דעת או עצות לגבי מחשב אחר אשמח תודה.

10. Started by M.I.21,

מחשב נייד HP Pavilion dv6-3160ej XR527EA אני צריך חוות דעת על המחשב הזה אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by K0sTa,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש הדרישות שלי הם בעיקרון הרבה פוטושופ ואינטרנט אך מדי פעם יבוא לי גם לשחק (כאשר אין אינטרנט בסביבה) חשבתי לקנות את המחשב הזה: Gigabyte Q1585N-3350H4 ‎ ‎Model‎ ‎Q1585N-3350H4 ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 x 2048 MB) DDR3 1333MHz, Dual Channel Support, Up to 8GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' WXGA HD(1366x768) LED backlight‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce GT 335M (With 1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎12.7mm Super Multi DVD RW‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000Mbps Ethernet Base-T‎ ‎ Audio‎ ‎1.5 Watt Speakers*2, Internal Mic-in‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g/n Wireless‎ ‎ Bluetooth‎…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by בנצי אלקיס,

היי מבקש חוות דעת על המחשב ---81H7003QIV של לינובו אידיאל פד 15 . האם ניתן להתקין אאוטלוק ללא תוכנת אופיס,קראתי כי יש אאוטלוק בווינדוס 10,או שלא הבנתי. תודה

13. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שאפשר יהיה להתעסק איתו גם בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ. אני מחפש דגם של חברת DELL או חברת HP . אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים??? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by Chloe,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש של Dell אבל כתוב המפרט שאין לו כרטיס רשת זה חשוב ? מה זה אומר? יש לי רשת בבית אני עדיין צריכה את זה ? זה המחשב המפרט https://ksp.co.il/?uin=42980&select=.268..271..132..211..580. תודה רבה לכל מי שענה ?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... אשמח להמלצות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by עידןאופיר,

אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 2000 שקל אפשר קצת יותר אבל פחות או יותר במחיר הזה אני קונה תמחשב בגלל שאני התחלתי לעבוד מהלילה עד הבוקר ומותר להביא מחשב אז החלטתי לקנות רציתי שתכינו לי מפרט טוב במחיר שאני רוצה שיעלו בו משחקים כמו cs1.6 שהמסך יהיה גדול ולא קטן ושלא יתקע את המחשב אני רוצה לקנות מאייבורי אז עם אפשר להכין לי מחשב משם תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by בנצי אלקיס,

מחפש מחשב נייד טוב במחיר של עד 3k תודה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  19. Started by אורן נר-גאון,

אני רוצה לקנות מחשב נייד עם סוללה חזקה וגם מחשב שהיה די עמיד (למכות ולאבק וכו..). מסך טוב ובהיר,ביצועים טובים דור 8 ועם SSD. כרטיס מסך רצוי עם 4 ג'יגה אם לא אפשר גם 2 ג'יגה אבל לא כרטיס מסך מובנה של אינטל. תקציב עד 4000 רצוי לחסוך אם אפשר. אבל שהיה מחשב טוב ולא סתם אחד שלא שווה לקנות. שימושים: קצת גיימיניג, ממש מעט עריכה, אופיס (למרות שאני יודע שזה לא משנה כבר במחירים האלה), נסיעות ושימושים ארוכים ורצופים. תודה לעוזרים :)

20. Started by etaysha,

שלום! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים אקדמיים ובנוסף אני רוצה שיריץ משחקים בסיסיים (אפרט יותר בהמשך). דרישות: (עד כמה שניתן) * שיהיה קל לנשיאה. *מסך גדול ונוח לעבודה / משחקים. * אולי יש פונקציה של מסך שמותאם להרבה שעות עבודה מבחינת העין האנושית. * שיריץ קונטר סטרייק וליג אוף לגנדס. * שיעמוד בשעות רבות של הרצאות זום. *כונן ssd. תקציב: 4,500 ש"ח אשמח לקבל כל מיני הצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  21. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך מתהפך מעבד חזק תקציב 9000 שקל

22. Started by עידו ים,

מחשב נייד מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL702VI-GC060T - צבע שחור.מחשב 1 או מחשב נייד לגיימרים - HP Omen 17-AN001NJ / 1ZL39EA - צבע שחור.מחשב 2 שימו לב בבקשה למפרט של כול מחשב ולאיכות 4K של המחשב השני אבל לעומת זאת למחשב הראשון יש 1080 GTX ולמחשב השני 1070 GTX אני לא יודע אם זה שאלה טיפשית או לא אני פשוט לא כול כך מבין במחשבים בבקשה תתיחסו ברצינות ולא על פי שמן של החברות אלה על פי מפרט המחשבים

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  23. Started by funkyt,

מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 ש"ח לאמאל'ה היא משתמשת בו בעיקר לפייסבוק וכל המשחקים המכבידים שיש שם מעדיף לקנות מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן ושיחשב למחשב בסדר ולא מיושן לכמה שיותר זמן יש המלצות? תודה רבה איתמר

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by jeyjey,

אני צריך המלצה למחשב נייד תקציב - 4000 ש"ח אני יודע שאין דברים טובים בתקציב הזה אבל זה בשביל מישהו שעובד עכשיו על פנטיום 2 והוא מספק אותו אז ממש אין צורך במשהו בסט והמטרה כמובן עבודה משרדית יש רק שני דרישות - 1. שיהיה כונן קומבו 2. מסך סטנדרטי (לא יודע מה הסטנדרט לניידים, מאמין משהו כמו 14"-15") תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. Started by tsvika,

אממ אני לא יודע באיזה פורום לשים את זה אז זה נראה לי הכי מתאים אני רוצה לקנות מחשב נייד מאיפה אני יכול להסתכל על סוגי מכשירים ואולי להזמין מהאינטרנט כי אני לא מוצא אתרים טובים של זה יש אפשרות ליצור מפרט למחשב נייד? מה עדיף במחשב נייד אינטל או amd? אני מוכן להשקיע בסביבות ה7000 ש"ח (אני לא מבין כל כך בטווח המחירים של ניידים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.