ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על זה מפרט מוכן ולהודיף כרטיס מסך ... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5840&CatCode=1 ניתן ב 200 שקל להוסיף ל 8400GS אבל לא נראה לי שזה מספיק מה אפשר להוסיף למפרט זה עד 400 500 שקל שיוכל להריץ בכיף משחקים כמו FARCRY 2 ....או CALL OF DUTY החדש ...וגם לא חייב על הכי גבוה ? או שיש לכם רעיון למפרט אחר שניתן להרכיב (לא מוכן ) במחיר טוב יותר עם כרטיס מסך טוב עד 1500 (איזור ראש/ון יהיה מצויין אם יש) תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני סטודנט שנה א' בהנדסת מערכות מידע בבן גוריון. אני מנסה לבנות מחשב משרדי פשוט, כ.מסך וקול מובנים. אני נוטה לכיוון AMD, רק משום שזה זול יותר ומספיק טוב לשימושים שלי. אם תגידו לי אחרת, אני כמובן אלך על C2D. מה שחשוב לי שיהיה מסך טוב כי אני אשב מולו הרבההה שעות (אני נוטה לכיוון הViewsonic VP930, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי - ת'פאדל) אני צריך שיכלול גם מקלדת, עכבר, רמקולים ואני צריך גם ראוטר בתוך התקציב הזה. רצוי שיהיה יפה, ושקט. אפשרי? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חברת אוטומציות ואנחנו עובדים בעיקר על מחשבי ענן של אמזון כל מחשב ענן של אמזון רץ על כרום, לכל לקוח שלנו יש 2-10 מחשבי ענן אז זה אומר שלפעמים צריך שיהיו 50 טאבים כאלו במקביל ואולי גם 150 אני צריך מחשב שיוכל להריץ כמה מסכים במקביל, הרבה טאבים של כרום וגם תוכנות מסויימות של עריכת וידאו או תמונות פה ושם אבל לא משהו כבד בכלל אשמח לקבל פידבק על המפרט הזה אני בעיקר לא בטוח בנוגע למעבד ולכרטיס מסך (כרטיס מסך אני צריך רק כדי שהמחשב יוכל להריץ כמה מסכים במקביל) חשוב לי בלוח אם שיהיו 4*DDR4, וגם 2*M2 וגם חיבור type C ולכן לקחתי את הלוח הזה 32GB ראם זה מינימלי בעיני, אם לא יספיק - אקנה פשוט 2*16 נוספים המפרט: …
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט למחשב נייח לשימוש משרדי אינטנסיבי ע"פ הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית מרובת חלונות - כל הזמן עשרות חלונות פתוחים במקביל - זהו אופי העבודה - אני מדבר על לשוניות בדפדפן, כל תוכנות אופיס כולל אקסס, וורד, פאוורפוינט, אאוטלוק, אקסל - כולן במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך להיות מסוגל לפתוח קבצי tif ו- PDF גד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב משרדי אבל שיהיה חזק עם תמונות ומוזיקה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לעסק קטן. יש לי הבנה כללית, ומזמן לא קראתי והתעסקתי בחומרה אז אבקש את עזרתכם. השימוש העיקרי שלו זה תוכונות אופיס ועוד תוכנת ניהול דומה לתוכנות http://www.retalix.co.il שירוץ על וינדוס 7\8 64 ביט ועוד דבר יש לי הרגל לפתוח "מליון" טאבים בפיירפוקס אשמח אם אותו מחשב יוכל להתמודד עם זה בכבוד. בדקתי את המפרטים המומלצים והומלץ לוח אם עם ערכת שבבים B75 כולל כרטיס מסך מובנה. ולא מצאתי כזה דבר באיבורי TMS או KSP. המפרטים שבדקתי http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137855§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137856§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המחשב מיועד לחמותי. צרכים משרדיים מאוד מינימלים שלא צפויים להשתנות (אבל בשאיפה שישמש אותה ל 5 השנים הקרובות לפחות. המחשב הקודם שלה סחב עשור) אני מתלבט בין שתי ההצעות מ KSP מעבד AMD או אינטל I3 אנא חוות דעתכם, מה עדיף? אינטל דגם מחשב: LW-004 מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא זקוק לביצועים מיוחדים. בעיקר מענין אותי הלוח אם. אשמח לכל חוות דעת. תודה מיועד לעבודה משרדית. כאשר שני אנשים יעבדו עליו במקביל (עם מסכים נפרדים כמובן) זאת על מנת להימנע מיצירת רשת קטנה לשני משתמשים בלבד. (משתמש בתוכנת BETWEEN) ----------------------------------------------------------------- מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד ר…
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לפעילות משרדית חזקה מבוסס Core 2 עם גיימינג מאוד בסיסי לבית. אני גם מתכנן להתקין ויסטה כך שאני מעוניין בתאימות מקסימלית של הרכיבים. תקציב עד 5K אפשר לחרוג קצת. Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1330 1 1330 Asus P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 810 1 810 1GB TwinMOS 630 2 1260 X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E 690 1 690 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 1 405 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 Total price 4735 ¤ יש לי התלבטות אחת בנוגע לכרטיס המסך האם עדיף ה X800 במקום ה X1300? אם יש רעיונות נוספים לשיפור והצעות יהיה טוב.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למפרט משרדי בתקציב של גג 3000 כולל ציוד היקפי כולל מסך LCD 19'. ראיתי את המפרטים המומלצים אבל אין שם חנות ככה שאין לי מה לעשות איתם.. :\. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד (לא משחקים\סרטים או כל דבר בסגנון...). תודה מראש, עופר.
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום . מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עם הרבה חלונות במקביל ודואר אלקטרוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות לאבי מחשב משרדי בעל הדברים הבאים: 1. זיכרון 2 GB 2. מעבד אינטל (אם אפשר E7XX ומעלה). 3. כרטיס מסך OB 4. הארד דיסק 320 ומעלה. 5. מארז וספק שקטים ככל שניתן. האם אתם חושבים שזה ראלי? אנחנו גם קונים WINDOWS XP ולכן לא רציתי לעבור בהרבה את ה 2000 ומשהו. אם אתם חושבים שניתן לקנות מחשב כזה בדרישות שציינתי בעוד 100- 200 שקל כמובן שאל תגבילו את עצמכם. הרכבתי את המערכת הבאה: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 1066FSB 3MB 625 ש"ח Gigabyte GA-73PVM-S2H nVidia 7100 LGA 775 350 ש"ח KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz PC2-6400 216 ש"ח LG GSA-H55N X20 Multi DVD-Recorder Bulk 132 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 355 ש"ח…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי ליישומי אינטרנט בלבד ללא ציוד היקפי כלשהו ללא HD וללא מערכת הפעלה מעוניין לחסוך אז עד 1000 ש"ח בלבד תודה!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בגדול רצוי מחשב משרדי פשוט לעבודה באופיס וגלישה. כאשר רוצים לקנות מהר ובלי לחשוב על המפרט הרבה(אין זמן לזה). כרגע התכנית לקנות את http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 שנראה די בסדר מבחינת חומרה ועם ספק סביר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, רצוי אזור ה1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 800X600 או משהו בסגנון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? >> 2000 ש"ח. ניתן לנצל את כל התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? >> עבודה משרדית (בעיקר אופיס) - אינטרנט בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? >> לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? >> לא. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? >> 2. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? >> לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? >> הרכבת מחשב בחנות. אני מתכנן להתקין עותק חוקי של windows7 בעצמי. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. >> איזור חיפה. עדיפות רבה לנועה מחשבים. 10. האם י…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?בערך 2000-2500 עדיף פחות, מזומן 2. מטרות המחשב?המחשב הוא לסבא שלי שמשתמש בו רק לאינטרנט ולאופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כלום! רק המארז ותוכנו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למימנימום[בלי צורב וכו'] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך משולב בלוח אם, 512MB ram, דיסק קשיח מינימלי [80 או 40],מעבד פנטיום 2.66 או אטלון64 3000 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מי…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בשילוב מספר ממשקים, תוכנית אופיס כולל אקסס , עבודה בחלונות מרובים מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן מערכת הפעלה + אופיס …
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
2500 שח גבול ברזל עליון, מיועד לעבודה עם מסדי נתונים. ו OFFICE. ו WINDOWS XP אין צורך בחיבור לרשת. עם אפשרות שדרוג סבירה. ועוד מחשב נוסף שיריץ XP חלק לדלישה בלבד, כמה שיותר זול מSKYPC בלבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, lightroom, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשרד שלו, המחשב יכיל את האופיס, עדיף הרבה ראם.. שיהיה מספיק זיכרון להרבה קבצי וורד, שיהיה מספיק מהיר ושלא יהיה צריך לחכות 200 שנה כדי שהמחשב יעלה.. עדיף שיהיה שקט.. לא צריך כרטיס מסך טוב, עדיף הכי פשוט, שיספיק כדי להציג וורד . טוב זהו בעיקר. תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ללא חריגה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב מיועד לשימושי IT בעיקר, עבודה עם טבלאות ענק באקסל, עבודה עם Acrobat Pro, פיתוח ב.net, עבודה עם קבצים גדולים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק...בכל זאת, מחשב למשרד. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן, בדקתי במדור מחשבים מומלצים ושיניתי מעט. אשמח לדעת אם יש הצעות ללשיפור או אם יש צורך בשינוי בגזרת הספק או לוח האם. האם הספק יספיק לכרטיס מסך כזה? המחשב מיועד למשרד, מידיי פעם שימוש באוטוקאד ומשחקים קלים לילדים קטנים. לא מעוניין ב i3. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪786 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪38 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪300 מארז: Antec NSK-3100 כמות: 1 - מחיר: ₪150 ספק כוח: FSP Aurum S 400W A.PFC Gold 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלת אגב- איך בכלל אפשר להגיע למחירים שונים ב KSP ע"י בחירת מחשב מומלץ והחסרת פריטים נבחרים (נסו והווכחו)? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה כבדה, מעט משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -אינני מעודכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 24" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-