ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי לגיימינג ותיכנות ויחזיק משהו כמו 5 שנים כשבשנים המאוחרות זה בסדר אם המשחקים ירוצו גם על הגדרות medium. קיבלתי מפרט במקום אחר שאשמח לשמוע עליו חוות דעת *לינק* אני עונה על השאלון של הפורום בנוסף ואשמח לקבל מכם מפרטים שהרכבתם אתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 7000, ניתן לחרוג בעד 1000 אם יש סיבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגיימינג, תיכנות וצפייה בסרטים, אולי אעשה מעט סטרימינג אבל זאת אפשרות קלושה ולא שימוש מרכזי מתוכנן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא 3200 בערך, מה דעתכם על המפרט הבא? הלכתי על AMD, פעם ראשונה בחיי. קצת מפחיד, אבל ביחס ביצועים-מחיר הוא בהרבה מעל אינטל.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות לבני מחשב נייד לבית ספר. רצוי של חברת Lenovo. 14 אינצ' שלא יהיה לו כבד לסחוב. לא מדובר במחשב למשחקים, אלא לצורך עבודה בתוכנות אופיס. אודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתם למפרט הבא עבור מחשב גיימינג נייח + נפח אחסון גבוה + תוכנות אך ללא מסך וציוד היקפי. מגיע ל 8,000 ש"ח. עקרונית אני חי עם תג המחיר הזה אך לא רוצה לחרוג ממנו. השאלה היא האם יש במפרט משהו לא הגיוני / לא מתאים / מבוזבז? תודה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 1045 קירור למעבדים: Noctua NH-D15 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 405 זכרונות RAM: DDR4 16G / 2400 CL17 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪ 652 מארזים: NZXT S340 BLACK/BLUE MID TOWER כמות: 1 - מחיר: ₪ 350 ספק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרט בכ- 7,500 ש"ח למשחקים כולל מסך, להלן פירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7,500 ש"ח תקציב מקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בלבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך וברמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מקלת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - ממש ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו יכול לבנות לי מפרט של גיימינג ועריכה עד 3,500 ש"ח fortnite gta ועוד משחקים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1080P 144HZ כחלק מהתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא כזה חשוב רק שלא ירעיש יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה אבל שהחנות תרכיב את המחשב 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כותרת קצת מצחיקה אבל בתכלס אני צריך נייד שיוכל להריץ הרבה טאבים במקביל של כרום, וזה דיי הכל.. מה שכן אני עובד הרבה עם docs, sheets של גוגל והם מעמיסים יחסית על המחשב, כנ"ל תוכנות רשת בסגנון JIRA אז בקיצור אני צריך מחשב שיידע לתפעל עומס מהסוג הזה כמו שצריך (מדובר על עשרות טאבים במקביל) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…
-
- 32 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב. התקציב הוא עד 6000 שח. לצורכי גיימינג. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1045 קירור למעבדים: Antec Tiger A30 כמות: 1 - מחיר: ₪ 44 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 383 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 מאווררים למארזים: Be Quiet! PURE WINGS 2 120mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 38 כונני SSD: ADATA XPG SSD 256GB SX8200 PRO M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 299 כוננים קשיחים: …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד, תקציב עד כ 6000 ש"ח (אם כי ייתכן שמה שאני מחפש אפשר למצוא גם ב 4000 וכמובן אני מעדיף להוציא כמה שפחות). שימוש אמנם משרדי, אבל אינטנסיבי עם הרבה חלונות פתוחים, של אופיס, דפדפנים, ועוד ועוד. אם יש דיל משתלם באתר מחו"ל ששולח לארץ, למשל במסגרת בלאק פריידי, אני לא שולל קנייה גם משם כל עוד זה מגיע בפרק זמן סביר. דגשים: זכרון: חשוב לי 16GB RAM, מכיוון שאני עובד לפעמים גם עם יותר מ 100 טאבים פתוחים של כרום. כיום יש לי 12GB ומדי פעם המחשב נהיה איטי. שאלה: האם לחפש 16GB בסטיק אחד, או אפשר מחשב עם 8GB ולהוסיף בעצמי עוד סטיק של 8GB?) מעבד: חייב להיות לפחות דור שמיני, ולפחות I5. …
-
- 24 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי, בעיצומו של הליך בניית מחשב, ורציתי לדעת האם אתם מכירים בארץ מקום שמוכר PSU cables extension kit? או לחילופין אם אתם מכירים מקום שמוכר sleeved wires, ואני אכין מאריכים בעצמי. פשוט המחיר שלהם בחו״ל גם ככה מופרך, אז כולל משלוח לארץ זה יוצא מוגזם בצורה לא פרופורציונלית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניינת לשדרג מחשב נייד ומחשב נייח ל זכרונות Ssd איך אדע אם יש לי ממשק sata 3 שתומך בusb 3 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בלבד בכ-8000 ש"ח כולל מסך 27". כבר יש ברשותי כונן SSD כך שאין צורך לכלול Storage בכלל במפרט. חושב לי שהספק יהיה מעט יותר חזק מהמינימום הנדרש כך שאוכל להחליף לכרטיס מסך חזק יותר בעוד מספר שנים במידה ואהיה מעוניין בשדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 8000 ש"ח ואפשר לחרוג בעד 500 ש"ח במידה ויש הצדקה לכך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר ק…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית לאנימציה, רוצה להריץ תוכנות תלת כמו מאיה וזיבראש, אפטר אפקטס וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף ווינדוס, אם מייקר אפשר לוותר 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 שח, רצוי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים : League of Legends , FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן DVD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, בערך 7 מ-1 עד 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב (חינם ב- TMS להבנתי) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 27 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel [/color] [/b] מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=53612]מעבד אינטל Intel Core i7 9700K 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=8037]קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme [/url]1 לוחות אם למעבדי אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=53411]לוח אם Asus PRIME Z390-A LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP [/url]1 זכרונות: [url=https://ksp.co.il/?uin=33669]זכרון למחשב HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit [/url]1 כרטיסי מסך: [url=https://ksp.co.il/?uin=34188]כרטיס מסך EVGA GTX 1060 SC GAMING ACX 2.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני זקוק למחשב אפל או כל חברה אחרת מקצועי הוא עריכה מעוניין במחשב עם יכולות ועם זיכרון שלא יעלה יותר מ- 6500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שאמור לשמש קרובת משפחה..בגדול שימוש בסיסי דפדפן אופיס וכו.. זה פחות או יותר המפרט.. 15 אינץ ומעלה (נראלי 15.6 האידאלי) מעבד i5 8 GB RAM SSD 256 GB (חושב על טווח רחוק יותר כי יש סיכוי ש128 יספיק) לגבי משקל עדיף משהו קליל ולא כבד..ממה שאתם יודעים כי לא יודע לשים את זה במספר.. בגדול זה טיפה יותר ממה שצריך (לא בטוח לגבי i5 ו8GB RAM) אבל מעדיף טיפה יותר השקעה וללכת על בטוח חשבתי על מסך מגע אבל נראלי במסך של 15.6 זאת השקעה שלא שווה, כי לא בטוח שהיא תהיה נוחה.. אשמח להמלצות ממה שאתם מכירים ויודעים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי: DELL U2412M (1920x1200@59Hz), ואני לא מתכוון להחליף אותו. מה אני מצפה מהמחשב: המחשב מיועד בעיקר לגיימינג כבד, אני רוצה להריץ את The Witcher 3 על הגדרות הכי גבוהות ולקבל משחק נקי ללא שום תקיעות עם FPS שלא יורד מ100, עוד דוגמה היא משחק בינוני מינוס כמו מיינקראפט - שכמעט כל מחשב יצליח להריץ: אני מצפה ל400-500 FPS על ההגדרות הכי גבוהות.. והמפרט: http://prntscr.com/lmqjli מה אתם אומרים? :)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לילה טוב חברים, מחפש המלצה למחשב נייד טוב ללימודים לחברה. לא צריך חיית עבודה אבל לפטופ טוב שיסחוב כשצריך וישרת אותה בשנים הקרובות. מצאתי 2-3 שאני מתלבט ביניהם, כמו-כן פתוח להצעות נוספות. זה הראשון: https://ksp.co.il/?uin=48390 בנוסף יש אפשרות כנראה להביא את זה שכבר לא במלאי ב-2340: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il ההבדלים המהותיים ששמתי לב אליהם זה שבראשון המסך FHD לעומת השני שכתוב לו רק HD משום מה. בנוסף יש לראשון כונן אופטי (פחות קריטי), הבדל נוסף לא קריטי במצלמת הרשת והבדל מהותי בכרטיס הרשת שלא קיים בשני משום מה, כמו-כן חי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח, גמיש עד 6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים ועבודות משרדיות. רצוי שיהיה חזק מספיק להרצה של סימולטור (לפיתוח אפליקציות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב שקט זה בונוס משמח, לא כל כך חשוב לי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא מכיר מאיפה אפשר לייבא או ייבא במחיר הגיוני razerblade stealth. בארץ מצאתי רק דגמים ישנים. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
השמות של הדגמים מאוד דומים. מישהו יכול לעשות קצת סדר בהם? בנוסף, יש למחשבי דל מחו"ל אחריות גם בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-