עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Os.Master,

שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by idomerkel,

שלום חברים יש לי עסק שדורש גם רינדור של סרטים גם רינדור של אנימציות של solidworks או מאיה והכי כבד אני עושה סימולציות של פיזיקה בsolidworks וב - realflow וכאלה בסגנון שעוד אלמד החלטתי להשקיע 10 אלף ולהביא כמה שיותר ושיחזיק לכמה שיותר שנים מבחינת חדשנות ועמידה עם תוכנות חדשות הכנתי מפרט קטן ואשמח לביקורת שיפורים או המלצות [ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH] תודה

3. שלום לכולם, זה המפרט בינתיים : https://www.yahavpc.co.il/build?id=OBEHHZCW0442Q9 אני לא מתכנן לעשות OC ואני יודע שהקירור הנוזלי כאן קצת מיותר, הוספתי אותו לצורכי אסתטיקה כמה שזה נשמע מוזר קצת, אשמח לחוות דעת *יש במפרט גם מסך *

4. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מכין מפרט לחבר שרוצה מחשב סביר+. לא משחקים כבדים מידי ולא רזולוציות ענק. מה שהכנתי זה: קטגוריה פריט מחיר כמות אחריות ID מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX 906¤ 1 ללא הגבלת זמן 3308 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 406¤ 1 שלוש שנים 4093 זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK 320¤ 1 ללא הגבלת זמן 5166 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 - RETAIL 644¤ 1 שלוש שנים 5065 דיסק קשיח SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ 457¤ 1 שלוש שנים 4825 ספק כוח SEASONIC M12II 500W BRONZE - MODULAR 476¤ 1 חמש שנים 5298 מארז COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU 399¤ 1 שנה 3721 קרור למעבד OCZ VENDETTA 2 CPU…

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  5. אהלן לכל המומחים ואוהבי המחשבים! החלטתי לקנות לעצמי מחשב גיימינג ליומולדת אני ממש קיוויתי להגיע למשהו בסביבות ה4K אבל לא כ"כ הצלחתי (אולי עיניים קצת גדולות..) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לרדת מ5K אבל אם זה מה שיעשה את כל ההבדל אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ברשת. חשוב לי מאוד לציין שאני יכול להתפשר על גרפיקה ממוצעת. מה שהכי חשוב לי זה שהמשחקים יעבדו *חלק* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני מתכוון לקנות מחשב נייד לאמא ואני צריך פה קצת את העזרה שלכם. אמא מורה = סוג של עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) עוד הערה, זה שאני לא מעוניין במפרט שאני אצטרך לבנות ולהזמין , אלא אני מעוניין בדגם מסויים שכבר בא עם ההצעה שלכם. תקציב: 0-3000 שקל חחח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 - 700 שקל יד ראשונה. מערכת הפעלה: לא ממש משנה בלוטוס, יציאות מיוחדות ואחרויות בין לאומית : לא נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח: 100 ג'יגה אין העדפה לחברה מסויימת. משקל הניד המעונין: מקסימום 2 ק"ג. כמה שפחות, יותר טוב. גודל הצג: עדיף שהמסך יהיה יותר מ-12 אינץ', אבל שלא יהיה גדול יותר מ-15. אם קיים 14 או 13. [או אם יש 15 שלא עולה על המשקל המצויין למעלה] מטרת שימוש המחשב: כמו שאמרתי , אמא מורה והמחשב…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב חדש שימוש עיקרי זה משחקים. אין צורך בחלקים נוספים מאשר מה שרשמתי במפרט יש ברשותי היום מארז Gigabyte 3D Aurora שאיתו אני ממשיך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1680X1050 אבל אני מתכנן לקנות מסך HD חדש בקרוב * לאילו הג…

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by basil,

יש לי 11000 שקל ואני רוצה לקנות מחשב חדש.. אני רוצה אותו למשחקים וגרפיקה.. מה אתם מציעים עלי ?

9. אני רוצה לקנות את DV5T עם ה-T9400 וה 9600M GT מחו"ל . האחריות היא רק לשנה ואין תמיכה במעבדות HP בארץ ולכן ישלחו את זה לחו"ל על חשבוני . יש לי כמה שאלות כדי להתיר את הספיקות . האם בעתיד הקרוב יגיעו לארץ מחשבים חדשים כך שHP תתמוך בדגם זה ? האם אפשר להסתפק באחריות הזאת? (אני לא מבין בתקלות במחשבים ניידים , אני לא יודע כמה עולים התיקונים בדרך כלל ומה התכיפות של הבעיות ) אם מישהו יודע מניסיון כמה עולות השליחות האלו לחו"ל ? אחריות של מחשבים ניידים זה הכרחי ? משתלם? כדאי? תודה מראש , דוד .

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  10. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); צפייה בסרטים באיכות HD; תכנות ב-Visual Studio (הכי חשוב) * גודל המסך? 15 אינץ' לפחות * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בכלל לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא (המחשב ישמש אותי כמו מחשב נייח) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל בנפח 500 ג'יגה ומעלה, אבל גם פחות מזה אפשרי * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אבל דרושה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by shaikap,

היי. אני רוצה לקנות מחשב חדש, השימוש הכי תובעני בו יהיה הרצת PES. להבנתי מדובר במשחק עם דרישות נמוכות יחסית. Recommended system requirements של המשחק כוללים מעבד Intel Core i7-3770 / AMD FX 8350 וכרטיס מסך NVIDIA GTX 760 / AMD Radeon R9 270X. עכשיו, ממה שאני רואה, מעבדי i7 דור 3 לא נמכרים יותר, אז איך אני ממיר את הדרישות האלה לחומרה עדכנית? האם אני יכול לבחור מעבד i7 הכי זול שנמכר היום? האם אפשר להסתפק אפילו בפחות? כנ"ל לגבי כ. מסך. בשורה התחתונה, אני רוצה להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות, ואם עוד שנה או שנתיים תתווסף למשחק תמיכה ב4K אני ארצה שהמחשב עדיין יוכל לעשות את זה. אין לי הגבלת תקציב קשיחה, אני יכול לשלם עליו גם 4K, אבל נראה לי …

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. אז זהו המפרט: מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 1GB Spectek דיסק קשיח: Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB SATA II צורב:DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: Point Of View Price Units Total 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E מארז וספק:Foxconn 3TL2-560 Silver/Black USB Front True Power 300W FSP Case אז זהו המפרט, סה"כ 3300ש"ח, בלי ציוד היקפי[רמקולים,עכבר,מקלדת] ובמזומן! נו? מה אתם אומרים גדולי המומחים? אשמח לשמוע כל דעה והצעה. תודה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  13. המחשב בעיקר למוזיקה חשוב שיהיה הארדיסק גדול + צורב דיוידי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. היי, קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בניו יורק, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על נייד בסביבות האלף דולר שהוא יקנה לי את זה שם. במקרה ואני אמצא משהו שיעניין אותי, זה שווה בכלל לקנות שם? זה באמת יותר זול? יש בעיה עם המכס בקטע הזה? או שפשוט להוציא את הנייד מהקרטון וזהו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by Mr_Kevin,

1. מה התקציב? 4K חריגה של 100-200 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר [לא אלחוטי] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול,שיהיה בלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך רק של ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור Mugen 2 ואפשר להוסיף מאווררים עם LED 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני אקנה בנפרד xp 32/vista 64 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מארז עם חלון צד,רק KSP 9. האם חשוב שקט? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן משמעותי עד אקטרים 11. משחקים Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 על רזולוציות 1024 על 1…

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by x2x,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. * גודל המסך? אני מתכוון לחבר אותו למסך חיצוני 15 אינץ',אז פחות חשוב לי הגודל מכיוון שאעבוד רוב הזמן עם 2 מסכים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוב הזמן אני אעבוד איתו בתוך חדר כלשהו,אז סביר להניח שלא תהיה שמש שתפריע לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 נראה לי מתאים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת הכוללת numpad. בנוסף,יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/har...20Explorer.gif ואני מאוד אוהב אותו,אז עכבר בסגנון (אם בכלל). * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. עדיף דיסק קשיח לפחות 250GB עד 3KG למרות שעדיף פחות. יציאת HDMIתיהיה תוספת נחמדה אך לא חובה. הכי חשוב שיהיה זמן סביר של אחריות ולא שנה (יש דבר כזה? ) תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by Roeebenj,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך \ לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - בעיקר גיימינג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - כל המשחקים החדשים gta pro bf cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) צורב כן , כונן דיסקטים גם חושב שכן 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מעוניין 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by yoahe,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT1002568 מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המפרט הזה ואם המחיר שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. מחפש מחליף ל-ASUS R2H הישן והטוב שלי (מבוסס סלרון 900). ראיתי את ה-Asus Eee Slate EP121 למשל: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=EP121-1A011M&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he חייב להיות בסביבות ה-1KG עם מסך מגע טוב ויציאת VGA (אפשר דרך מתאם). מה דעת המומחים?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אם לא כדאי אז לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד מאוד ומשחקים כמו: BF4, watch dogs, GTA 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. ה…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  22. * מטרות המחשב?משחקים (לא הכי כבדים שיריץ את רובם), גלישה, סרטים. * משקל רצוי? לא יותר מדי חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא יותר מדי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by yesitsme,

שלום, קכשתי מחשב hp pavilion dv6 1230US ופרמטתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין דרייברים, אך היצרן לא נתן דיסק עם דרייברים ומה שמצאתי בעזר לא עבד.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הבעייה העקרית היא הדרייבר של ה"עכבר"-הפס גלילה לא מתפקד כפס גלילה, אלא כחלק משאר המשטח...) תודה.

24. יש לי מחשב די חלש ואני רוצה לשדרג אותו בהשקעה נמוכה של כמה מאות שקלים אם יהיה לי כסף אני כבר אקנה אחד חדש מה יש לי: מעבד AMD 5200X2 2.7GH זכרון שתי סטיקים של 1 גיגה כל אחד של CEON במהירות DDR2 800MHZ לוח אם nforce430 k9n6pgm2v am2 gf6100 amd msi וגולת הכותרת כ.המסך geforce 9400gt 0.5giga זהו מסך וציוד היקפי יש סביר כרגע אני משחק במשחק של 2005 על lowest possible settings השאלה היא אם כדי נומר להחליך כרטיס מסך או זיכרון או מה אתם מציאים להחליך בו במקסימום 500 שקל אני משחק במשחקי אסטרטגיה כמו medieval total war אז אני לא חי בסרט וגם לא מעוניין להריץ shooterim כמו crysis או משהו פסיכי כזה תודה אאהה שכחתי יש ספק כח כתוב עליו 300 true watt יש לי הארד דיסק חדש western dig…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום שתי הניידים הם בערך אותו מחיר (2 ג'יגה זיכרון, הרחבת אחריות ל 3 שנים)-6500 מה שכן עדיין יש הבדלים שלא ברור לי בדיוק מהו ההבדל, ומקשים עליי להחליט איזה מהם עדיף בכל קטגוריה: אשמח להסבר לחשיבות של לכל אחת מהקטגוריות 1) כרטיס מסך DELL - GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory HP - NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 384 MB זה ההבדל העיקרי שלא מובן לי 2) זיכרון מטמון (HP עם 2 DELL עם 4) 3) קיבולת זיכרון מקסימלית (4 בדל 2 ב HP) 4) HP מגיע עם ויסטה פרימיום, דל עם ויסטה בייסיק חוץ מזה את שאר ההבדלים אני יודע (הארד דיסק, שאר הפיצ'רים שה HP מגיע איתם) תודה למשיבים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.