ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה למחשב לתלמיד תיכון. המחשב ישמש אותו לצורך לימודיו בתיכון (שימושי אופיס). הדרישות העיקריות: משקל - עד 2.5 ק"ג (עדיף פחות אם ניתן - הוא לוקח אותו כל יום לביה"ס על הגב). גודל מסך מינימלי 14" (עדיף 15"). עמידות מירבית במכות/זעזועים/נפילות (מארז מוקשח/בולמי זעזועים והגנות נוספות ככל הניתן). דגש על אמינות ואיכות בניה. תקציב: עד 4.5K ש"ח (עדיף פחות). התקציב כולל מערכת הפעלה (WIN7). זמן סוללה סטנדרטי. כונן נלווה - צורב DVD. כנון קשיח: חצי טרה מינימום. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין ללא כל העדפה מסוימת. תודה מראש למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
הי, אני פשט הולך לאיבוד ולא מבין מה לבחור. תקציב עד 3,000. מחשב שיחזיק כמה שנים. שימוש רגיל: תוכנות אופיס, גלישה, צפיה בוידאו וכו'. מניסיון עם מחשבים שהיו לי מעדיף: DELL, LENOVO או HP. למיטב הבנתי לפחות מעבד i5 בעיר בגלל ש-i7 מעלה את המחיר משמעותית. מתלבט בין 3: Lenovo IdeaPad 3-15ITL 82H801UFIV - https://ksp.co.il/web/item/182982 Dell Vostro 15 3510 V3510-6125 - https://ksp.co.il/web/item/193972 Lenovo IdeaPad 3-14ITL 82H70169IV - https://ksp.co.il/web/item/189839 ואם יש צדיק/ה אמיתי בקהל יש פה לינק עם כל המחשבים שעונים על דרישות הסף שהמליצו לי עליהם: https://ksp.co.il/web/cat/132..159..1…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שמיועד לשימוש בבית הספר לתלמידת בית ספר. צריך לקבל מפרט עם ציון שם החברה, למשל: dell, lenovo במחשבה על דברים חשובים יצא לי כזה (אבל יכול להיות שאני טועה ויש דברים אחרים שחשובים עבור מחשב לכיתה): חיי סוללה משקל קל נוחות הקלדה מסך גדול ולא מסנוור חשוב לי שתהיה מערכת הפעלה windows כלולה המחיר הוא לא מגבלה אבל מומלץ לא לעבור מחיר של 3K. אם ניתן לקבל מחשב מעוצב יפה יהיה עדיף אבל בלי לוותר על איכות. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב הוא לאחותי, עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק ומעוצב. *מחיר? אין ממש תקציב, אני רוצה שזה יהיה הכי זול שאפשר, אבל שעדיין יעשה את כל מה שאני צריך. * מטרות המחשב? אינטרנט, לימודים (אופיס), מוזיקה, סרטים... בקיצור כל הדברים שילדה בת 16 עושה עם המחשב. * גודל המסך? נראה לי שמשהו כמו 14" זה טוב. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק. לאחותי (השניה) יש מחשב של DELL, איזה VOSTRO 1320 או משהו כזה, והוא עבה בערך פי 2 מהמקבוק שלי, אני לא רוצה לקנות משהו בסגנון הזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל כמובן עדיף כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין צורך במסך וציוד היקפי חובה 2 ג'יגה זכרון הארד דיסק גדול מעבד QUAD אינטל אני רוצה להזמין מזיגזאג יש לי נסיון מעולה איתם, זה יהיה מחשב שלישי ואף פעם לא היו לי בעיות. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש עזרה בבניית מחשב חזק להדמיות ב- 3ds max ו- vray. חשוב לי שהי מבד חזק והתוכנות ירוצו חלק. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds maxפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מנסה לבנות מפרט גרפיקת לתלת מימד פלוס משחקים. ואני צריך לדעת כמה דברים לפני השמח אם תוכלו לעזור לי. 1.הבנתי שרצוי שני ארדיסקים נפרדים אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצי העריכה האם זה נכון? כמה משמעות יש ל S-ATA 16M כלומר אם מרגישים את זה בעריכה? 2.אני בונה על הזכרונות של GEIL רציתי לדעת כמה משמעות יש לאולטרה בזכרונות שלהם בעבודה אם תלת מימד? 3.לגבי כרטיס מסך חשבתי על X1800XT 512 או 256 כמה משמעותי ההבדל לגבי תלת המימד? והאם הכרטיס מומלץ לעבודה בתלת מימד? 4.האם יש משהיו שאני צריך לדעת לגבי ההתקנה של מערכת ההפעלה או ההגדרות של הכרטיס מסך? השימוש המכרזי כרגע הוא אם התוכנה מיה ומתחיל ללמוד בקרוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם אני בשלבים אחרונים של קניית תחנת עבודה לצורך עבודה בעיקר עם מאיה ובנוסף עבודה על פוטושופ, זיבראש, פריימר , אפטר וכדומה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: תודה מראש, ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, המתנתי עד עכשיו עם הקנייה בגלל הפשלה של INTEL, לפי מה שהבנתי הבעיה אכן נפתרה. אז הגיע הזמן לחגוג. כבר הוצאתי מעל 2000 שח עבור המסך, אז יש לכם עוד 4500 שח לביזבוזים. 1. התקציב כפי שציינתי בסביבות 4500 שח.עדיף לחסוך עם ניתן. מארז וכן הלאה. במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב ב 500 שח. 2. המחשב נועד לעבודה בתוכנה גרפית תלת מימדית כגון Rino, ומשחקים ב 3D כגון two worlds 2 ,tomb rider. את המסך כבר קניתי, מסך 120Hz לתלת מימד LG W2363D.המסך ברצולוציה FHD 1080/1920 . 3. רצוי גם ציוד היקפי מקלדת ועכבר,אני לא צריך משהו מיוחד "wire less או ל- gameming". 4. הכי חשוב המלצה, היכן לקנות את המשקפיים IR ולא RF !!! 5. אין כל כוונה לבצע אוברקלוק. לא מבין ולא מכיר משהו שמבין,…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב לעבודות בתלת בעיקר.. ככה שאני צריך מעבד חזק ולפחות 2 ג'יגה זכרון המחשב צריך גם להיות טוב למשחקים לכן אני שוקל כרטיס מסך מסדרת ג'י פורס 8 כדי שיתמוך בדירקט איקס 10 אני שוקל לחכות לתחילת אפריל שירדו המחירים של המעבדים ושיצאו הכרטיסי R600 של ATI בכל אופן.. אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט מתאים? חשוב לי גם מארז טוב וספק אמין... אני רוצה מארז שחור עם חלון. רצוי thermaltake אבל אם מישהו מכיר תחליף ברמה אז גם טוב.. תודה מראש..
-
- 42 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בוקר טוב! רוצה לקנות מחשב מבוסס על I7 לעבודות תלת מימד בסטודיו מקס. נושא המשחקים לא חשוב לי כלל זה המפרט שבחרתי בינתיים ב IVORY רק שאני משנה שם את הכרטיס גראפי לקוודרו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3052&CatCode= מארז + ספק מארז תוצרת Thermaltake דגם M5 ספק כח OCZ Stealth Xtreme 600W מעבד Intel® Core™ I7 920 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-EX58-UD3R צ'יפסט X58 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 תומך CrossFire או לוח MSI דגם X58PRO-E צ'יפסט X58 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 תומך CrossFire ו- SLI דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זיכוי לדיסק Hitachi 500GB SATA IIו זכרון פנימי Geil Kit 3x2048MB (6GB) DDR III 1333MHz מאיץ גר…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם הידע שלי בחומרה אינו רב אז ברצוני (אם תוכלו) לתת לי מפרט מחשב ב 10000 שקל (ללא מסך) שנועד אך ורק לתל מימד עם דגש רב לאמינות ותאימות בן החלקים השונים. רב תודות , משה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב נייח לעסק. השימוש הוא בעיקר לתלת מימד והדמיות, כך שאני מניח שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים ככל האפשר במסגרת התקציב. תודה מראש, אריאל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K עדיף קצת פחות, ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה במשרד עיצוב, כוללת בעיקר סוליד, Keyshot ומגוון תוכנות אדובי. עיקר העבודה היא תלת מימד והדמיות באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
- 1 follower
-
-
ללא כרטיס מסך (יש לי שתי קוודרו 3800 )וללא מסך (יש לי שתי מסכי דל 24 אינץ) מעבד Intel Core i7-950 Box ¤3091 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601950 לוח אם Asus P6T6 WS Revolution ¤2162 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31325 כונן קשיח OCZ SSD Solid State Disk Vertex 2.5" 250GB SATA2 ¤4563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZSSDV250 כונן קשיח Western Digital WD1002FBYS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤968 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1224 קרור לדיסק קשיח CoolerMaster Cool Drive 5 Silver ¤221 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LHD-V05-US זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1866Mhz CL 8-8-8-28 Reaper ¤950 כמ…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת-מימד - מידול+רנדר+אנימציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא ידוע. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדואוס 10 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב בעוד כחודש וחצי ואני מתחיל להרכיב לעצמי מפרטים.. רציתי עזרה בנושא... התקציב שלי הוא 7000 ש"ח.. למרות שאני מוכן אפילו לחרוג ל7500... אני רוצה שהמעבד יהיה Core 2 Due השאיפה E6600 ו2 ג'יגה זכרון ואני לא רוצה להתפשר על לוח זול ומארז זול.. (שני דברים שבדרך כלל מזלזלים בהם) בכל אופן.. זה המחשב הראשון שאני קונה בעצמי בכסף שלי ואני רוצה שהוא יצדיק את המחיר שלו. היעוד שלו הוא תוכנות כגון Lightwave,Maya,Photshop,Premiere וכו'... וכמובן גם למשחקים אבל בעיקר לתלת מימד.. אני אשמח לשמוע מה אתם מציעים... תודה מראש. עמית
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק איתי למשך זמן רב ככל האפשר. השימושים הם משחקים, אך בעיקר עבודה שוטפת. חשוב לציין כי אין צורך בציוד היקפי, מלבד זוג רמקולים שרצוי שיהיו איכותיים. כמו כן אני מעוניין לשלם בתשלומים, ולא בתשלום בודד. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.05.2008 בשעה 19:15:26 עבר יומיים, והנושא עבר לעמוד השלישי, אז אני מרשה לעצמי להקפיץ.מישהו יכול לעזור? אני אדגיש שוב, המחשב מיועד לטווח ארוך ככל האפשר.
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הזה\בכמה אפשר למכור אותו כיחידה אחת ? ואם לא כיחידה אחת בכמה אפשר למכור כל רכיב שבו ? לוח אם Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P5KPL-CM Chipset : Intel G31/G33/G35 מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 2500 MHz זיכרון 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) ספק כח HEC-300VN-2RX כונן DVD HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40, ATAPI Model, Recordable רשת Attansic (Now owned by Atheros) Attansic (Now owned by Atheros) מסך V-7005L של ViewCom 17 אינצ' דיסק קשיח 80GB IDE Western Digital Caviar כרטיס מסך: Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family Video Processor Intel® GMA 3100 עכבר: משהו גנרי של LOGITEC רמקולים: משהו גנרי, לא רשום ח…
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
www.bestbuy.com מזכיר שוב תקציב עד 400-450 דולר לשימושים כלליים ומשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל תודה. לא נוטבוקים בבקשה כרגע בארה"ב בקרוב חוזר וזו החנות ציוד משרדי הקרובה ביותר אליי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי מחשב בן כ2-3 שנים, נקנה בזמנו בחוסר ידע מוחלט וגם לא בתקציב כזה גבוה. בכל מקרה אני לא אתחיל למלא עכשיו טפסים וכו', אני רק רציתי לדעת אם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את המחשב כך שיתאים קצת לדרישות מערכת מעט יותר עכשוויות, או במילים אחרות, להשתמש לפחות בחלק מהרכיבים שלו בלי לזרוק את כולו לחלוטין ולבנות מפרט חדש מאפס. מטרת המחשב היא גיימינג בעיקר, ואין התייחסות כרגע לתקציב כי אני רק רוצה לדעת אם שדרוג כזה או אחר בכלל אפשרי. המפרט: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 (לא יודע דגם מדוייק, לא חושב שרלוונטי כי ע"פ הידע הדל שלי אצטרך להחליף בכל מקרה) כ. מסך: GT 430 ספק: שוב לא יודע דגם/חברה אך לא חושב שרלוונטי מפני שהוא 450W. מארז: מארז גנ…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי דיון בנושא דומה לפני מס' ימים אבל לטעמי המאפיינים שלי שונים : מטרות: זקוק למחשב שקט לחלוטין ומאד מהיר - מזדהה עם ההגדרות של הבחור ההוא "אני לא מסוגל לעבוד על מחשב איטי... אני מעוניים שבזמן שפתוחים לי 10 חלונות אינטרנט, תוכנות אופיס ונגיד פוטושופ, עדיין אוכל לעשות דברים אחרים במחשב (לקבץ איזו קובץ למשל) במהירות ....." תקציב: עד 4,000ש"ח במוזמן משחקים: אין צורך ציוד הקפי: מסך מחשב 24" FHD + רמקולים + מקלת ועכבר אלחוטיים שונות: כפי שציינתי - שקט מאוד+צריך הרכבה, אין צורך במערכת הפעלה. מבחינתי אין הבדל בין אינטל ל AMD עדיפות לצורב LG .. אשמח מאוד לשמוע הצעות! תודה רבה מראש שי
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב לחבר שמשתחרר בעוד חודש ורוצה מחשב בסיסי לאינטרנט (כולל אימיול..) ומוזיקה (שמיעה, לא עריכה) וקצת סרטים.. (שוב לצפיה לא לעריכה..), יש מארז, צורב , מסך , מקלדת , עכבר , הארד דיסק , ולכן צריך רק ספק מעבד לוח וזיכרון.. אין שום כוונות לאוברקלוק.. אין חשיבות למיקום החנות, העיקר שיהיה זול.. באמת שאין תקציב, העיקר שהמחשב יצילח לזוז באינרנט ואימיול ומוזיקה ביחד וזה לא ירגיש כמו פנטיום 2... תודה... בראל. עריכה: שכחתי לציין, בניה עצמית אין צורך בהרכבה...ולכן יש חשיבות גבוה לתאימות בין חלקים..
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המפרט הבא: מה אתם אומרים? לוח אם: Gigabyte GAG31MS2L ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מעבד: E5200 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200RPM 16MB זיכרון:GB KINGSTON 2 צורב: LG/NEC X22 SATA DVD כרטיס מסך:ATI HD3450 512MB מסך: 19 LCD Acer X193WBD +DVI המחשב כולל : מקלדת + עכבר + רמקולים שדרוג לעכבר ומקלדת Logitech ורמקולים Creative SBS A31
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-