עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. על הקוספא של הקירור לא מצויין תאימות ל 1150 אבל באתר שלהם כן מצויין יש מצב שהאחד המתאמים שמגיעים יחד עם הקירור פשוט מתאימים גם ל 1155 וגם ל 1150 וזה פשוט רשום ככה על הקופסא כי אולי לא היה עוד בזמנו את 1150 בכלל?

2. היי אשמח לעזרה להרכבת מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב כ7500, מתאפשר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ב node .NET וכדו', הרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל ואין סוף לשוניות וחלונות בכרום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -מאוד חשוב, קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש…

3. Started by Oferz,

שלום, אשמח לחוות דעת על מחשב שהרכבתי לפני קנייה. בנוסף הייתי רוצה לדעת האם הכרטיסי המסך שאני מתכנן לקנות 6950 יכנסו למארז ג'יגהבייט פוסידון שיש לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -ל…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. היי, הזמנתי חלקי מחשב. מעבד i5 10400 הגיע בקופסא פתוחה של מעבד i3 6100 שסימנו עליו X כאילו זה לא באמת i3 (מצורפות תמונות). אחרי החג אפנה לחנות אבל בינתיים זה מונע ממני להרכיב את המחשב. ברמה הפרקטית, האם וכיצד ניתן לוודא שהמעבד עצמו חדש ולא משומש? יש סיבה הגיונית שמעבד יגיע בצורה כזו? תודה

5. Started by MagnuM_47,

מערכת 1 תקציב 5500ש"ח כולל מסך 22 מעבד Q9555 לוח אם P5Q pro וקרור למעבד שזה הULTRA120 כ.מסך 4850 512MB יש לי כבר אלו הדברים שאני נעול עליהם הסיבות הכלליות הן מולטיטסקינג פוטושופ עריכה וראיה לטווח ארוך אני יודע שלא יסכימו איתי הרבה אבל זה חלק מהשיקולים שלי וזה מחשב שאני קונה עכשיו אחרי שהמחשב הישן שלי פנטיום 3 1G שבק חיים וגם את המחשב הזה אני לא הולך להחליף די הרבה זמן עכשיו אני צריך עזרה בקשר לשאר הדברים זכרונות אין לי מושג מה לקחת צריך משו שיאפשר לי OC יפה לעבור את 3.6GHZ ומערכת שניה לחבר שלי תקציב של 3000 למשחקים ויש לו מסך 19 וצריך המלצה לחנות לקניית 2 המחשבים הללו תודה רבה מראש אלכס

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by shemaviv,

יש לדוד שלי מחשב נייד מסוג hp copmaq....שאני מנסה להפעיל את המחשב מופיעה הטעינה של הווינדוס ולאחר מכן מופיע מסך כחול לחצי שנייה והמחשב עושה ריסט. ניסיתי להפעיל ב"מצב בטוח" וגם לא עבד.. יש אפשרות לתקן מבלי לפרמט את המחשב?? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  7. אתמול אחרי מלא מלא זמן סוף סוף יצא לנו לקנות נייד לאימי שהייתה זקוקה לנייד ומיכוון שמספר שנות האחריות מאוד חשוב לה ולדל יש 3 והמחיר גם חשוב לה הגענו למסקנה שדל זה מה שהיא רוצה וצריכה, מלבד זה היא גם אוהבת ת'חברה וכל השיט שמסביב.. חוץ מזה אחרי דיסכוסים רבים איתה הסברתי לה שלמטרות שלה של גלישה ברשת ועבודות אופיס פשוטות אין צורך במחשב כזה חזק ואם היא רוצה היא תסתפק במחשב אולטרא נייד זול. אבל היא דרשה מחשב שיהיה "רגיל" עם מסך של 15.4 ושיחזיק לה כמה שנים טובות ועדיין יהיה חזק עד כמה שאפשר.. בדקתי בשבילה פרטים וכאלה לפני כמה חודשים ובזמנו מצאתי לה דל אינספירון 1525 שנראה בכלל לא רע וגם בתקציב שהקצבנו בשביל הנייד- 4K עם חריגה קלילה אם יש צורך. (זה המחשב שחשבתי עליו- http://ww…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by jossef1959,

איך המפרט? Intel Core 2 Duo E8400 Box Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-EP43-DS3L Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe CoolerMaster CM690 Corsair CMPSU-550VXEU 550W אני לא עושה OC, ואל תציעו לי כרטיסים של ATI צריך לשפר משהו? 9800GTX של פאליט מקורר טוב?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המפרט הבא ב-4140: מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זכרון גרפי: dedicated 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium (ללא מסך) ושוב, המחיר הוא 4140, שווה לי? נ.ב. למעשה זה אותו נושא שפתחתי בבוקר רק שהפעם תיקנתי נושא

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  10. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2030 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -240 מפנדה ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W-620 ש"ח מנעה 6300 ש"ח תודה לעונים :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by rani1,

מבקש את עזרתכם- מחשב לעיבוד תמונה cs5 ובקרוב cs6 lightroom 4 nikon capture nx2 כל התוכנות 64 ביט מה יש לי: 2 ssd שמיועדים למערכת הפעלה ולסקרטצ דיסק ספק 500 אמיתי HDD- 7200 X 6 מה אני צריך: מארז מאוורר בעדיפות לשקט כמה שיותר לוח אם- USB 3 , עם אפשרות לחיבור פנימי של לפחות 5 HDD מעבד איכותי- רק אינטל זכרונות- 8 ג'יגה לפחות כרטיס מסך- איכותי, אבל נראה לי שפה אפשר לחסוך קצת. צורב DVD סטנדרטי סה"כ תקציב: 4000 ש"ח נראה לי שזהו. אם יש שאלות אשמח לענות. די דחוף לי, הישן לפני קריסה...

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה החודש לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט בחודש שעבר ועד היום ביצעתי בו הרבה שינויים ע"פ המלצות של אנשים בפורומים. אני מעוניין להגיע להחלטה סופית לפני הקניה. המפרטים גמישים על פי הערות הבאות: הערות: המחשב צריך להספיק ליותר מ3 שנים לגיימינג, אני סגור על כרטיס המסך, אני עד היום הסתדרתי ללא OC(לא ידוע אם אעשה בעתיד)-אין צורך לדעתי במכפלה פתוחה, מעדיף לחסוך אם זה לא פוגע בביצועים. הנה שני מפרטים שבניתי בSTARTPC: דור 5 של אינטל: מעבד: 1049 ₪ - Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 לוח אם: 419 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 זכרון: 279 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz כרטיס מסך: 1720 ₪ - * מבצע * - MSI R9 390 8G DDR5 TwinFrozr…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by udist,

מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מעוניין לבנות מחשב חזק לשימוש ביתי. ישמש לעיבודי תמונה וגרפיקה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור) ומעט 3D ועריכת וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס), וכן פיתוח אנדרואיד ומעט גיימינג. אין צורך באיכסון כי יש NAS, אבל חשוב שה-SSD יספיק למערכת ולכל התוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עיבוד תמונה, מעט 3D ועריכת וידאו, מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CC, שימוש ביתי תדיר.…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני צריך מחשב לשימושים יומיומיים ופשוטים כמו מוסיקה גלישה וגיימינג קל... יש כבר מסך FHD 22'' של LG. בעקרון אין הגבלה לתקציב... אבל אני רוצה פשוט מחשב שיפסק את הסחורה הזאת. הכנתי משהו תגידו את דעתכם. מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS כרטיסי מסך Sapphire HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארזים CoolerMaster Elite 335 Black …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. היי חבריה, האם המפרט הזה יחזיק מעמד במשחקים ?להוסיף כ. מסך? אינטל 4 ליבותq6600 לוח אם msi p6ngm-fd מעבדאינטל q6600 זכרון ddr 2 2048 800 mhz כרטיס מסך geforce 7100gs+dvi-shared דיסק קשיח 320gb sata2 16 mb צורב dvd lg sataduel layer x20 כ. רשת 10/100/1000 כ. קול 8 ערוצים (7.1 )

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  17. שלום לכולם ותודה לכל העוזרים,פעם ראשונה שאני בונה מחשב דבר כזה, מאוד מתלהב מהענייןשאלה למבינים מבינינו בהרכבת מחשבים ובחומרה:לאחר התייעצות רבה, המלצות, חקר ושיטוט באינטרנט בפורומים שונים, הגעתי ביחד עם אחד החנויות שמציעות הרכבה ובנייה של מחשבים למפרט מחשב סופי כולל הצעת מחיר....לפני שאני מוציא סכום כל כך רב, אשמח מאוד אם אוכל לקבל חוות דעת אובייקטיבית ואמינה והצעות לשיפור. אני מעוניין במחשב חזק מאוד שיתאים לכל צרכיי ויותר, בסביבות ה 6000 ש"ח לא כולל מסך, שיהיה כמה שיותר חזק ואיכותי במחיר נורמלי. לכן בחרתי את החלקים הטובים ביותר והאיכותיים ביותר שיש בשוק כרגע במחירים שפויים... תיקון טעות במפרט: בטעות נרשם 2 יחידות בקירור מים במקום אחד - המחיר הסופי י…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום רב. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש בפורום , קראתי הרבה והתעניינתי אם התרד הזה לא מתאים לכאן אנא תעבירו מצטער מראש. אז החלטתי לקנות מחשב נייד וכמו כל ישראלי מצוי אני רוצה לשלם כמה שפחות ולקבל את הכי טוב אז זאת האופציה שלדעתי הכי הגיונית למחיר ואני מודע מהעניין של המכס והמס. התקציב נע בין 5,000 עד 5,500 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200880 יש פה את כל מה שאני צריך כעקרון השאלה העיקרית היא האחריות. אני לא ממש מבין באתר הזה אם אני מוסיף 189.99$ לאחריות המורחבת לעוד שנתיים זה אחריות שנותן אתר NEWEGG? או זה אחריות בינלאומית? והאם אחריות בינלאומית בכלל מגיעה פה. אם זה אחריות של חנות מאיפה שהזמנתי זה אומר שאם מתקלקל משהו בדרך/אצלי אני יצתרך לשלוח את …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב ישמש לבת משפחה לאינטרנט אופיס והורדת שירים, ממש לא משהו רציני. צריך גם מסך מקלדת עכבר ומערכת הפעלה Windows וכמו שכתוב^^^ התקציב הוא 3K עם חריגה אפשרית תודה. ורציתי לדעת מה דעתכם על אחד מאלה? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2893 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2267 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 ???

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  20. אהלן חברים אני קונה מחשב dell studio xps 13.3 inch באתר של דל, ועושה לו קוסטומיזציה. שמתי לב שהמעבד החזק יותר של אינטל P9700 לא הולך ביחד עם כרטיס הוידאו של NVIDIA 9500M (כנראה בגלל שהמעבד של אינטל הוא 6MB Cache). לכן אני נאלץ לבחור בין לקחת כרטיס מסך חזק יותר עם מעבד חלש יותר או לחילופין מעבד חזק יותר עם כרטיס מסך חלש יותר השאלה מה הייתם מעדיפים, את המעבד החזק יותר של אינטל שקיבל ביקורות טובות לפי מה שידוע לי עם הכרטיס וידאו הנ"ל או להשקיע יותר בכרטיס מסך המחשב ישמש אותי לעבודות משרדיות וגם לניגון וידאו ברזולוציה HD של 720p ו 1080p וכו'. תודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by Dolev Dahan,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג / עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת ק…

22. Started by Ron Bm,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד גרפי על גבי תוכנת DaVinci Resolve בנוסף עבודה מול פרמייר, Adobe Media Encode ובנסוף המחשב ישמש כתחנת רינדורי קבצים והמרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שיוכל להריץ את התוכנה AutoCAD ללא בעיות, תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by יקירn95,

אני צריךמחשב על פי החלקים האלו המחשב בעיקרון מיועד למישחקים e7200 500gb 2g זיכרון hd 4850 עם 1024 mb זיכרון צורב מארז ספק כוח סבבה שיחזיק את כל המחשב בשיא עוצמתו לוח אם p35

25. שאלון מלא למטה, אבל בגדול מחפש מחשב ב 8000 ומסך ב 2000 בערך. לא משחק FPSים ודברים כבדים, אז חשבתי על מחשב מסביב לכרטיס 3070 ומסך 2K. אין צורך בהיקפי חוץ מרמקולים קטנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K, עדיף כמה שפחות קעור (קשה למצוא שטוחים לגמרי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד…

• 4 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.