ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לקבל הערכה לגבי השווי של המחשב הנייח שלי, ששימש אותי לגיימינג. מעבד Intel Core 2 Duo E-8400 3.0Ghz 6MB 1333Mhz לוח אם Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA2 GL זיכרון DDR2 800Mhz 2048MB x 2=4196MB כונן קשיח 500GB SATA2 7200 16MB ספק כח מקצועי HuntKey 550W TruePower מארז ATX מקצועי ECASE צורב DVDRW Sony/Nec X22 DualLayer כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד משמש לקריוקי, טושיבה a300 כבר בן שבע שנים, אבל מה, כשמחברים למיקסר אפשר לשים את העוצמה של הווליום במחשב על 100 אחוז, ויוצא סאונד טוב ונקי ובלי עיוותים. זאת בניגוד, למחשבים אחרים , ישנים או חדשים, מיצרנים שונים, שצריך לשים את העוצמה על 30 או 50 אחוז עוצמה כדי שיצא סאונד טוב. עכשיו השאלה היא, כדי להחליף את הגרוטאה במחשב חדיש, ולא חשוב התקציב, איך יודעים אם לא תהיה ירידה ברמה של הכרטיס קול ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב טוב ,המחיר לא חשוב רק שיהיה עם כרטיס קול ומסך טובים אני מעדיף של REDON לוח אם של חברה טובה זיכרון ומעבד חזק שתומך ב HT ושיהיה 800 fsb עם מסך וCD הכי טוב שיש ושלא יעשה רעש+צורב +DVD וכמות זיכרון מקסימלית. תודה מראש
-
- 47 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מפרט: כרטיס מסך- fx5200 לוח אם- Asus P4S800D-X מעבד- 3.00 GHZ זיכרון- 512 mb דיסק קשיח- 80 GB ספק- ג'נרי 400W חשבתי להוסיף דיסק קשיח 250gb SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ - ST3250410AS עולה- 250 אני רוצה גם להחליף את הזכרונות ל1024MB, אני אשמח להצעות ואני מניח שיעלה בסביבות 80 (?) עכשיו, ההתלבטות הכי גדולה זה הכרטיס מסך... האם יש כרטיס מסך (AGP) שביחד עם המפרט הזה (אחרי השדרוג) מסוגל להריץ את המשחקים של היום בצורה מספיק טובה ויחזיק מספיק זמן מעמד? אם כן, כמה הוא עולה? ודבר נוסף, אם אני קונה כרטיס יותר טוב, אני צריך ספק חדש? אם כן, איזה? (ואם אני לא קונה (כרטיס מסך) אלא רק זכרונות…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד. נכון להיום אני עובד על מחשב משרדי ישן (כארבע שנים), ואני מתחיל להרגיש שהוא לא מספיק לצרכים שלי. הוא מגמגם בפתיחת חלונות רבים, ההארדיסק קטן מדי, אין כונן DVD (ובטח שלא צורב DVD), ללא כרטיס גרפי נפרד וכו'. הבנתי שבמחשבים בגיל הזה אין טעם להתחיל לשדרג את כל הדברים האלה, ועדיף לקנות חדש וזהו. השאלה הראשונה שלי היא האם אני צודק? אם זה ריאלי להרחיב את הזיכרון, להגדיל את ההארדיסק, ולהתקין צורב DVD אולי שווה לוותר בינתיים על מחשב חדש... אני משתמש במחשב בעיקר ל"עבודה משרדית" יחסית כבדה (visual studio, דפדפן מרובה חלונות וטאבים, ישומי office, מספר חלונות של acrobat צריכים להיות פתוחים במקביל ). כמו כן הייתי שמח אם הייתי יכול לשחק עליו מדי פעם לפעם משחקים יותר רצי…
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אני רוצה את החלקים הכי טובים שיש תקציב? 2500 דולר המחשב ל משחקים כבדים אני חי בחול בNY תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיריץ משחקים חדשים (לא משהו ברמה של CRYSIS) וגם סרטים. יש עדיפות למעבד עם ליבה מרובעת מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם יש צורך לשנות משהו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤999 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤561 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במ…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, להלן הפרמטרים שהנני מבקש, אודה לכם אם תוכלו להקדיש קצת מזמנכם לבניית מפרט. תודה רבה *תקציב בסביבות 2500 שח מה הם השימושים הצפויים של המחשב-משחקים, עריכה, גרפיקה משחקים ברמה ביינונית בעיקר גרפיקה *אין צורך בציוד היקפי *השקט אינו חשוב *אין צורך באוברקלוק *אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה מראש על העזרה, יוסי דרך אגב מה דעתכם על המפרט הזה: לוח אם GIGABYTE GA-H55M-S2 LGA1156 מעבד INTEL i3-540 3.06 GHz זיכרון 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 1TB samsung כונן צורב DVD samsung 22X מארז Thermaltake V3 ספק Delta 350W כ.מסך nVidia GeForce 9500 GT 1GB RAM
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין גדול אלא רק בצורה בסיסית אז אני צריך עזרה של החברה הרציניים יותר. מטרת המחשב להיות משהו חזק ביותר למשחקים. יש לי רק שני דברים שאני לא סגור לגביהם הכרטיס מסך והמסך. זה המפרט שהרכבתי. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor זיכרון: (אולי אוסיף לארבע אבל עכשיו זה נראה לי סבבה) OCZ S.O.E 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory לוח אם: ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition Quad-SLI Ready w / ASUS WiFi-AP Solo כונן קשיח: 2X Seagate 320GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II מארז: Thermaltake kandalf full Tower ספק כוח: Thermaltake toughpower W0117RU ATX12V/ EPS12V 750W עד פה אני סגור …
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז זה המפרט ולדעתי קצת נסחפתיעם הלוח אם , אתם תגידו.. כאמור המחשב הוא בעיקר לגלישה הורדות כבדות, מספר אפליקציות פתוחות בו זמנית, מעט עריכה ויצירה פלאש ופוטושופ, ומשחקים ואני לא גיימר כבד ממש אבל חשובה לי מאוד חווית המחשק שתהיה איכותית וחלקה . זה המפרט: לוחות אם gigabyte DS4 965p מעבדי Intel core 2 dou E6300 1.86 2M זיכרונות Twinmoss ddr2 667 X2 דיסק קשיח western digital 160G 7200 RPM צורב DVD LG DVDRW X16 dual layer כרטיס מסך Gigabyte G force 7600 GT 128 MB אתם חושבים שאולי לצרכים שלי יענה לוח אם של אסרוק ב500 ש"ח ואז לשדרג לרדאון 256MB X1900? המארז אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל בסביבות ה300 עולה (אולי Super Atx) והספק גם לא זוכר בדיוק אבל משהו של 400W בסביבות ה300 גם…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני לא הכי יודע את ההבדלים אשמח אם תוכלו לעזור לי למצא אותם. הראשון זה המפרט שמוצע פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ השני באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= (אם נניח שאני שם בצד את נושא ההארד דיסק) שאלה נוספת: שמעתי מאנשים שלא כדאי לקנות מאייבורי בגלל כל מיני תלונות על שירות גרוע משהו בסגנון של "אחרי שאתה קונה אין עם מי לדבר" מה דעתכם? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ חזק מאוד, לא מוגבל תקציב, יש לי מספר דרישות עקרוניות שמקשות עלי למצוא את הנדרש. דרישות: עריכה: תודה ל-LOMPY על ההערה. מעבד: i7 HQ 6th Generation מעבד i7 7th Generation - הדור החדש ביותר זכרון: 16GB DDR4 - הדגש הוא על DDR4 כרטיס מסך נפרד ולא אינטגרלי עם המעבד של אינטל כונן SSD לפחות 256GB עדיפות ליותר. גודל מסך: עדיפות ל-15 אינץ', מוכן להתפשר על 17 אינץ' בלית ברירה. קניה בארה"ב. חיפשתי הרבה ברשת ולא מצאתי אף מחשב נייד שעונה לדרישות. יכול להיות שזה קשור לעובדה שהמעבד הזה יצא לא מזמן לשוק. אולי אתפשר על פחות זכרון ועל SSD בהנחה שקל לשדרג את הרכיבים הללו. עד כמה זה אמור להיות פשוט והאם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי ולשדר…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום בניתי את המפרט הזה לצורך משחקים כבדים בעיקר התקציב שלי הוא 3500 מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪673 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪352 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪160 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪887 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PA460M768 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מחשב חדש להורים. השימושים הם גלישה באינטרנט וקריאת אימיילים דרך אאוטלוק. שום דבר יוצא דופן. מחשב פשוט יעשה את העבודה, הם משתמשים כבר 7-8 שנים במחשב קופסא של IVORY שעשה את שלו. ראיתי את המחשב הזה: http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i3-6100-2~18~111.htm מדובר על מחשב בלבד בלי ציוד היקפי וברור לי שיש פשרות במחיר. אבל האם ניתן להרכיב בסכום כזה משהו טוב\אמין יותר? פרטני או בקופסא מוכנה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
מדוע המחשבים שלהם כל כך יקרים ביחס למה שהם מציעים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_292_2174
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב לא חדש במיוחד שככל הנראה הלך לעולמו (אני מאמין שהבורד נשרף). כבר מזה לא מעט זמן שחשבתי על שדרוג וכנראה שעכשיו זה זמן טוב לעשות את זה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 שקלים נשמע לי ריאלי. מעדיף לא לחרוג מזה במידת האפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לשדרג מחשב קיים לשימוש כללי, תקציב כ-3000 שקל. אשמח לקבל חו"ד נוספת לפני רכישה של המפרט הבא: מעבד - Intel 6500 Tray SSD - Samsung EVO 850 250GB לוח אם - GA-Z170-D3H זכרון - Corsair 2400MHz 16GB תודה, אור
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בניתי לעצמי מפרט מהידע הלא-רב שיש לי במחשבים (הרבה זמן לא התעסקתי עם זה). צריך את אישורכם אם יש התאמה בין כל החלקים, והאם יש צורך לשפר את המפרט במקומות מסויימים. השימוש במחשב: אינטרנט (בסביבות ה-15 טאבים פתוחים במקביל), משחקים קלים (פיפא, counter-strike) וסרטים פה ושם. הנה המפרט: מעבד: 1075 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + ASUS H110M-K DDR4 זכרון: 239 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR4 2133Mhz CL15 כרטיס מסך: 610 ₪ - * חדש * - Palit GTX 1050 StormX 2GB D5 1354MHz-1455MHz דיסק קשיח: 229 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מא…
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי. אמא שלי רוצה לקנות מחשב, דבר ראשון זה חייב להיות באייבורי, אבל משום שיש להם שם הרבה אפשרויות במחירים דומים רציתי שתמליצו לי איזה חלקים הכי הכי משתלם לקנות במחיר הזה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך LCD דק 20 אינטץ', או 19 לא משנה.. אז מה אתם מציעים? יש באייבורי מחשב Core 2 Duo E7200 עם כרטיס מסך 8500GT 512MB ללא Shared, 320GB הארד דיסק, 2GB זיכרון מהירות 800MHZ, נשמע ממש טוב נכון? כל זה + מסך דק רחב 20 אינטץ' אני חושב או 22, ב2700 ש"ח. איך זה? הוא מספיק מהיר המעבד? הכרטיס מסך והמעבד מספיק חזקים בשביל משחקי רשת כמו MU, PRISTONTALE, Rohan online, Rakion, CS 1.6? CABAL Online. חשוב לי שהמחשב יריץ לפחות את כל המשחקים האלה בצורה טובה ללא תקיעות בכלל!! אשמח לקבל חוות דעת כ…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בנוגע למפרט מחשב נייח לטובת עיצוב גרפי וגיימינג. מצורף מפרט שכבר עבדתי עליו (KSP) ואשמח לדעתכם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5K ל-6K. לא יכול לחרוג מה-6K כי גם ככה התקציב לא כולל ציוד היקפי שאצטרך לרכוש.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לנייד 15.6 עד 3500 שקל. המחשב ישמש לצפיה בסרטים וסדרות,גלישה באינטרנט ומשחקים-גיימינג לא משנה החברה רק שהיה אמין כמה שיותר ואחריות של 3 שנים. יציאת HDMI. סוללה סבירה (3 שעות~). משקל לא משנה. כונן DVD-RW. HDD 500GB ומעלה. Wi-Fi תקן N. כולל מערכת הפעלה (WIN 7 או 8) אני יודע שבכסף הזה הוא לא היה חזק אבל בכל מקרה אם תוכלו להביא לי את הכי זול והכי משתלם
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עקב ירידת מחירים של המעבדים ברצוני לשדרג את המחשב ואני צריך HD חדש עקב בלאי. אז אפשר לקבל המלצות?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-