עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by tobos87610,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, עדיף פחות, אבל אפשר לנצל הכל אם זה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ישמש לפיתוח תוכנה, בדרך כלל עם כמה מכונות וירטואליות (אז צריך כמות נכבדת של זיכרון). צריך תמיכה ב-TensorFlow. משחקים כדוגמת Call of Duty, Far Cry, Doom. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כונן דיסק קשיח, אז לא צריך. אבל אני רוצה כונן SSD נוסף של טרה. …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eran256,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי קצת לבטים בנוגע למעבד, I5 או I7, אני יודע שנכון לעכשיו אין ניצול של הi7 השאלה היא האם עוד שנה-שנתיים זה ישתנה? השקט חשוב לי, נניח 7 מתוך 10. אין צורך בהארד דיסק רגיל, רק SSD. עדיפות ל16 גיגה זיכרון. אני עושה OC נניח ל4.5 פחות או יותר. רזולוציה 1080*1920. משחקים, אני לא משחק הרבה אבל כשאני משחק אני אוהב שהכל על ההגדרות גבוהות תכנות הוא משהו שעכשיו נכנסתי אליו. יש צורך בחיבור של 5.1 קואקסיאלי או אופטי (מתחבר לרסיבר), ועדיפות לכמה שיותר יצאות USB3. המפרט שאני הרכבתי : מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Ohad Shiffer,

אני לא כל כך מבין בחומרה אז אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות. גם משחקים (כרגע לא יותר מדי אבל מתכנן לשחק יותר). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manager, New RPG Games, NBA, FIFA, New Strategy Games. -מהי הרזולוציה ה…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, התקנה של סביבות כמו VISUAL STUDIO וניתוח נתונים Matlab, Wolfram Mathematica ושרת SQL כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. היי, אז הגיע הזמן שאחליף את המחשב הישן שלי (למעט ה-1080TI שאשר איתו לבינתיים) ואני מחפש מפרט למחשב חדש. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. יש אופציה לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות הרצת תוכנות וסימולטורים (VMWare Workstation) אימוני מודלים (pytorch וכו') משחקים (Red Dead Redemption 2 לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  7. Started by גיל2727,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 וכן אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בינוני כבד,זכרון 64 כנראה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…

8. שלום , אני מעוניין לבנות מחשב שיאפשר עיבוד מהיר ומבוסס זכרון וGPU המחשב נועד לתכנות ועיבוד ופחות למשחקים לכן אפשר להקל בדרישות על המעבד. תודה רבה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (עיבוד נתונים כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).matlab ,python (machine learning) a ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחוץ על לחסוך, חשוב שהמפרט יהיה טוב ומתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה, אך גם משחקים לא כבדים ושימושים ביתיים. אני בעיקר מתכנן לתכנת על המחשב, לכן חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זכרון (לפחות 8 גיגה, אבל אם ההפרש לא גדול אז 16 יתקבל בברכה), ולפחות 1 טרה של הארד דיסק. בנוסף, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך לא מצ'וקמק, כדי שיתמוך ב-OpenCL/CUDA בצורה טובה ויסחוב תכנות מאסיבי ל-GPU. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual S…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  10. Started by yakovyarmo,

חשוב שיהיה בעל 16GB זיכרון. יריץ vm וכאלה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gal55,

מחפש מחשב לתכנות עד 3500 שקלים עם עדיפות לחסוך .מאוד חשובה לי איכות הבנייה של המחשב כיוון שאני לא מעוניין במחשב פלסטיקי אלא מעדיף אלומניום לכן חשבתי על סדרת הpavilion של hp מדגם P202nj אני אשמח לדעת אם יש מחשב יותר טוב מבחינת עלות תועלת כמח כן הדרישות שלי הן : broadwell i3/i5 6Gb ram

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by maozer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. עדיף לא לחרוג. אם חייב לחרוג אז בכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש כמעט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה בלי אופיס Win 10 8. ה…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by Ethellevy,

שלום, אני כרגע סטודנטית לUI/UX ועובדת כוובמאסטר בחברה לפיתוח אתרים. אני מחפשת מחשב איכותי שישמש אותי לכל אורך הדרך. כמובן אציין שהתקציב מוגבל ויכול להגיע עד 6000, אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב המתאים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 5500 שקלים, אפשר לחרוג עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המירבי הוא תכנות, הרבה עבודה עם VM, (בערך כשלוש VM של לינוקס רצים במקביל), בנוסף טיפה גיימינג (משחק כשעה בשבוע במשחקים בסגנון הירוס 3, פורטל, פורטנייט, ביושוק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, זקוק למפרט למחשב בשבילי לצורך תכנות (Visual studio וכדומה), אופיס+אינטרנט והורדות. המחשב יהיה דלוק ברצף בדרך כלל, כך שאני חושב שאני צריך קירור טוב. התקציב הוא בסביבות 3500 שקל אבל אם אפשר להוסיף כסף ולקבל משהו שלדעתכם ממש משתלם, אני אשמח לשמוע. תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by The Albatross,

שלום! השאלון מאוד ממצה אז אתחיל איתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מזה עם סיבה טובה, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות (פייתון, MATLAB, ג'אווה), גלישה באינטרנט וצפייה ב-HD. לא צפוי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" ברזולוציה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב הם צורב וdvd, ללא ציוד היקפי, זכרון של 120 מ"ב, 512 ראם, ללא מסך. יעוד: תכנות, קצת משחקים - אין צרוך להשקיע הרבה בכרטיס מסך, הורדות, סרטים וכו'. כסף: באזור ה-3000 ש"ח אפשר חריגה של 300 ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 שקלים עם אפשרות לחרוג ל3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי חזק), עריכת מולטימדיה, תכנות ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אפשרי למחזר את הכונן DVD. לא משתמש בו יותר מדי 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט של המפרט די חשוב - מעל 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by theunreal,

כרגע עובד עם Intel core i5 ישן מאוד והמחשב כמעט מתפרק (מעל 10 שנים), חלקכמה מהמאווררים לא עובדים והכרטיס מסך עושה לפעמים בעיות בחיבור, אז רוצה לחדש. בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעות אם הכל בסדר: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 298 זכרונות RAM: G.Skill 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz Aegis Series כמות: 1 - מחיר: ₪ 433 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 240 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New P…

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח ויש אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתכנת בandroid studio, unity ועורך בתוכנות אדובי. בנוסף משחק league of legend ומשחקי fps. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן ssd 480gb. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by Bar Shai,

היי, סיימתי את התואר במדעי המחשב אחרי 3 שנים יחד עם מחשב נייד של DELL i5 ו-6 ג'יגה ראם. עם סיום התואר, השימוש שלי במחשב הפך יותר מסיבי, ואז החלו להופיע סימני עייפות וחום, שגוזלים ממני זמן רב שהוא גם שווה כסף כשמדובר בעבודה. לכן, יש לי צורך בקניית מחשב נייח(פחות מתחמם) וחזק שיאפשר לי לעשות מספר עבודות במקביל, ועובדות שדורשות כוח עיבוד רב(גם גרפי) ויתאים גם למשחקים המזדמנים שלי בNBA 2K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות להגיע לביצועים דומים, שלא נופלים בהרבה, עדיף לחסוך איפה שלא צריך לשלם יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  23. Started by kdani,

מחשב שהורכב באתר של TMS: שימושים עיקריים: תכנות (כולל לפעמים מכונה וירטואלית) / עיצוב גרפי / וידאו / משחקים (פחות, עד שיצא GTA5 :-) ). אין מגבלת תקציב. שקט - 10, הכי חשוב. יחובר לשני מסכים, בחיבור DVI (בעתיד אולי HDMI) ללא OC. אשמח לקבל חוות דעת ממומחי הפורום: [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3770T[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1481 [/td][/tr][tr][td]GZ68XPUD3P[/td][td]Gigabyte GA-Z68XP-UD3P[/td][td] 1 [/td][td] ₪767 [/td][/tr][tr][td]C16G1600C8X[/td][td]Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8[/td][td] 1 [/td][td] ₪706 [/td][/tr][tr][td]DEF-R4-USB3…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab, visual studio 2008/2010 spice , מבחינת משחקים שיוכל להריץ את המשחקים האחרונים ברמה גבוהה ומשחקים עתידיים. סטרי HD 1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.the witcher 2/ starcraft 2/ diablo 3 (when it will be released) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by Eusrr456,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + גראפיקה 2D/3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio , photoshop , Maya 3D– כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך גדול יחסית ~22inch 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.