עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Arikation,

שלום לכולם.. המפרט שלי כפי שמופיע בפרופיל ליעיל... רציתי לשדרג את המערכת וכל הקטע של ה I7CORE לא בטוח שהוא הכרחי.. (אולי אני טועה..) בכל מקרה יעודו של המחשב הוא משחקים.. השאלה שלי היא מה כדאי לעשות ..? להחליף כרטיס מסך?.. (295, 285,) .. ? טרייד אין על הכל ? רק על הכרטיס מסך אולי..? תודה מראש, אריק.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by maor-a-,

יש לי נייד של אפל macbook קבלתי אותו (חדש) לפני כ חודשיים התקנתי עליו XP הכל טוב ויפה פתאום אתמול הווינדוס לא עולה ליותר הוא מראה את את הטעינה של ה XP עם הלוגו ואז עושה ריסטרט ומגיע למסך בחירה safe mode וכו'... אפליו לעשות שחזור זה לא נותן. אין לי מושג מה לעשות יש לי קבצים נורא חשובים במחשב מה אני יכול לעשות? יש איזושהיא אופציה להתקין הכל מחדש איך אני נכנס להתקנה מחדש? הכנסתי דיסק וההתקנה לא עולה אפילו לביוס אני לא יודע איך נכנסים במחשב הזה בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by ReL_1,

שלום לכם, מתי אמורים לנחות בארצינו דגמים עם מערכת Ion ? האם הם כבר נמכרים בחו"ל? תודה! מי שלא יודע שישתדל לא לנחש

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. Started by a1a1a1a,

אני כנראה הולך על המפרט הזה, רציתי לדעת מה אתם אומרים: יהיה למשחקים ועבודה רגילה המסך שלי 22" מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1226 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤428 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤951 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤347 צורב: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 זיכרון: [..] ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 ¤332 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤385 ספק כוח: [..] CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤519 מחיר סופי: ¤4353 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב asus 1000he באחד משני מקומות עליהם אני סומך וקניתי בהם בעבר pandas או skypc' אין בנייהם הבדלי רבים ולכן ההתלבתןת שלי בין המומות תהיה בקשר להרחבת הזיכרון אותו הם יספקו לי השאלה שלי היא מה מהזכרונות הבאים הכי מומלץ בשביל המחשב שאני קונה Transcend 2GB DDR2 667 JetRam SODIMM - 143 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3154_3156&products_id=19728 Samsung 2GB DDR2 667MHz - 149 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3154_2040&products_id=20189 Kingston SODIMM 2G DDRII 667MHz CL5 - 189 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3154_2011_2014&products_id=21385 OCZ DDR2 SODIMM 2GB 667M…

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. לחברה שלי יש מחשב Fujitso Siemens Amilo Pro v2055/ זה בעיקר אומר מעבד celeron M זה או אחר וחצי ג'יגה RAM. ושהוא איטי משהו (היא משתמש באופיס ואינטרנט בעיקר). חשבנו להרחיב את הזכרון ל2 ג'יגה, שזה המקסימום שהמחשב תומך, ומישהו אמר לי שאין למה, שגם ככה המעבד חלש ולא יאפשר למחשב להיות יותר מהיר. מה דעתכם? יש סיכוי שהרחבת הזיכרון תשפיע בצורה משמעותית על המהירות? חוץ מזה, אתם יודעים עלות סבירה של החלפת זיכרון בחנות? כי לא ממש הייתי רוצה לפתוח נייד לבד.. תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. אני התקנתי על המחשב הנייד שלי את המשחק NBA 2K9 , והוא הותקן בהצלחה . כשהתחלתי לשחק אז כבר מההתחלה ראיתי שהמשחק כאילו ממש איטי ואפילו נתקע מדי פעם ולא זורם ומהיר כמו שכל משחק מהיר צריך להיות, לפי המלצת חבר שלי הורדתי את הquality איפה שאפשר, ואכן המשחק השתפר ונעשה מהיר וזורם כמו שצריך, והתחלתי לחגוג. אך לאחר כשלחצתי על "התחל משחק" כדי להתחיל לשחק משחק ידידות כל ההקדמה הייתה מהירה וכמו שצריך, אבל ברגע שזה עבר כבר למגרש הכדורסל ולהתחלת המשחק זה נעשה שוב פעם איטי ודפוק ואפילו לא ראו את השחקנים באופן נורמלי, זאת אומרת שפתאום איזה שהוא קיר נכנס באמצע השחקן והסתיר הכל. אז נכון,אני מבין שכרטיס המסך שלי לא משהו.. אבל חבר שלי אמר לי שזה גם בגלל שיש לי ויסטה, ושאם אני אחליף לXP המשחק…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  8. יש לי מחשב אינפיניטי כבר חצי שנה קניתי אותו יד 2. עכשיו עשיתי לו פירמוט ואין לי דרייברים ללוח שלו. אין לי מושג מה שדגם של המחשב, בביוס כתוב : realtek RTL811B/ 8168/B חיפשתי דרייברים ,מצאתי משהו שלא עובד בכלל. אשמח לעזרה...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מה יכולה להיות התקלה? (ויסטה SP1).

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. האם אני חי באשליה או שקיים כרטיס כזה? כיום יש לי טליויזה רגילה אבל אם אני יקנה LCD אני רוצה שיהיה לי בכרטיס גם HDMI האם קיים כרטיס כזה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by avihy.a,

שלום לכולם, אני חדש כאן אבל לא כ"כ חדש בתחום. אם כי אני לא יכול לתאר את עצמי כ- "מקצוען". בכל מקרה, עברתי על עשרות מפרטים שונים (כולל מה שנמצא כאן באתר) עם המון המלצות או אי המלצות ויצאתי קצת מבולבל. התקציב שלי הוא באזור ה- 10,000 ש"ח. זה לא אומר שהוא חייב להיות 10,000 אבל אני פשוט עייף מלהחליף מחשב כול איזה שנתיים - אני פשוט רוצה משהו שיחזיק לי קצת יותר זמן (5-6 שנים בשקט). מה שחשוב לי הוא קודם כל משחקים, דבר שני סרטים ובכלל הזרמת מדיה (אני מזרים ל- PS3 בסלון), קצת עריכת ווידאו וסאונד (לא משהו באופן קבוע ומקצועי מדי) ועבודה עם המון חלונות ותוכנות ברקע. חשוב לי מאוד גם שתהיה לי יציאת HDMI מכטיס המסך (או מאחד מהם) עבור HTPC בסלון (ככה זה עובד היום). דבר נוסף, אני מתכנן מתי…

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  12. דבר ראשון, אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות בהם כדאי לרכוש את הנייד. לא יצא לי לקנות נייד עד עכשיו, אז אין לי כל כך מושג. אז ככה, המחשב מיועד קודם כל לעבודה משרדית. אני מישתמשת שנוטה להריץ בו זמנית הרבה תוכניות אז אני מניחה שבהתאם לזה צריך מספיק RAM ומעבד טוב, כדי שהמחשב לא ייתקע. לא צריך להגזים בנוגע למעבד ולהתמקד באחד שיש לו ביצועים ממש גבוהים אבל צורך הרבה חשמל. המחשב מיועד גם למשחקי מחשב. אני לא מבינה בכרטיסי מסך, אז אין לי מושג איזה משחקים כבדים ואיזה לא. אני מתכננת לשחק בcall of duty 4 במחשב החדש בתור התחלה. צריך כרטיס שמתאים להרבה משחקים. לא איכפת לי אם משחקים מסויימים לא ירוצו על HIGH או משהו כזה. אני גם רואה סרטים במחשב, אז פה גם באה לידי ביטוי היכולת של הכרטיס מס…

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  13. שלום, לפני יותר משנתיים מכרתי את הLG JACKE PRO שהיה לי נייד מעולה אבל כרגע יקר לי , אפילו כיום הוא עולה כמעט 7000 . כולל המלצה מניסיון לשירות התיקונים והאחריות כי חוץ מהLAPTOP ואציין שח.י עושים עבודה טובה. רוב המוצרים שקניתי מסתיימים בחזרה לחנות לתיקון להחלפה ריבים חודשים של המתנה לא כיף , אבל כדאי שיהיה שירות אמין. הייתי בשמחה קונה שוב LG אבל אין להם ניידים טובים במחיר לכל נפש . הייתי רוצה המלצה לנייד עד 5000 שיהיה טוב כמו הLG עם השירות. דרישות בסכום עד 5000, לא חייבים להגיע לסכום הזה כרטיס מסך - אני אפילו מעדיף הכי פשוט שיש חבל על כל וואט שכרטיס חזק יבזבז לי. משקל - די חשוב לי אבל עד 2-2.2 אם הנייד קשיח אז זה סבבה כי אני לא בחור עדין. גודל - 13.3 אך גם 14.1 אם…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ₪876 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ₪452 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 OC 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1262 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪484 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B ₪313 מארז: [..] THERMALTAKE V9 ( BLACK+WINDOW) VJ40001W2Z w/o PSU ₪488 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER DUO 650W : RP-650-PCAR ₪453 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER 212 ₪231 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע קיץ!) ₪0 מחיר סופי: ₪4559 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת מחשב שישמש בעצם לכל הפעולות שציינתי למטה ,זה המחשב המרכזי בבית. אני יודע שבמעבד קפצתי מעל הפופיק וכנראה שאוכל להסתדר עם מעבד חלש יותר יחד עם זאת זה המעבד שאני רוצה (_9550 ) לגבי שאר החלקים יש לכם יד חופשית להציע ולהתאים, אני איני מבין גדול אם בכלל בנושא החלקים. חשוב שיהיה שקט ולא יתחמם יתר על המידה תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים הורדות משחקים (לא העיקר הרוב הולך לPs3 בנוסף הזרמה של וידאו למכשיר…

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  16. היי, אני בונה מחשב המיועד לעבודה כללית ומשחקים, אחרי הרבה קריאה באתר בניתי את המפרט למטה, לפני שאתם שואלים, 4GB RAM כי יש רק 2 סלוטים בלוח אם ונראה לי בזבוז שכשארצה לשדרג את המחשב (2GB מתחיל להיות פחות ופחות מספיק בימינו) אצטרך לזרוק את הסטיקים לטובת 2*2GB. לא מצאתי את הלוח אם הכי מומלץ אז החלפתי אותו בזה שנראה לי הכי קרוב, אם יש לכם המלצה לאחד טוב יותר אשמחו לשמוע, ובכלל אשמח לכל הערה ועצה ובמיוחד לדברים שיעזרו לי להוריד את המחיר בלי הרבה פגיעה, הנה המפרט: Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 GIGABYTE GA-P31-ES3G, יחידות 1 ¤340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4196 G.SKILL DDR2 4096M…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by waizman,

היי בנדוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב, צריך: מעבד, לוח, זיכרון, ספק, הארדיסק 500GB. קיים: כרטיס מסך, צורב, הארדיסק 160GB למע' ההפעלה, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. שכחתי משהו? התקציב כאמור 1000-1500 שקלים, עם עדיפות לכמה שפחות. אין צורך בהרכבה כיוון שהמפרט חלקי. המחשב לשימושים כללים ולא למשחקים וכנראה יריץ ווינדוס 7/ויסטה. טנקס :-*

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  18. צריך מפרט למחשב נייד עבודה משרדית word מסנג'ר אינטרנט וקצת סרטים

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by shevah,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי MSI WIND וזהו המחשב הנייד הראשון שלי, רציתי לשאול האם אני מחבר קודם את המטען לשקע בקיר ואז למחשב או להפך? תודה.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by cobmetal,

שלום ! בניתי מפרט . השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ? תקציב : 7500 - 8000 שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD. ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט. אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY. עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן OC מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי. תודה . להלן המפרט : …

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by simon_hr,

יש לי לפטופ של ibm ודגם r50 ובגלל שלא השתמשתי בו הרבה.. הוא מבקש לסדר את השעון והוא מבקש סיסמא איך אני יכול למחוק את זה? ולפחות יש אולי סיסמא כל שהיא?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by Monopoly,

מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 כרטיס מסך: PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤579 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤235 זיכרון: G.SKILL 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤131 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤175 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ¤193 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע קיץ!) ¤0 מחיר סופי: ¤1947 הדבר היחיד שאני בספק לגביו זה הספק כח.. הוא מספיק חזק? חוץ מזה, אשמח לשמוע חיזוקים/אופציות אחרות בתקציב הנ"ל [כמה טוב לחזור לHWZ :-*]

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Som0,

אני מעוניין במחשב חדש , אני בעיקר רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים הכי חדשים. המחשב מיועד לרוץ על מסך T240 Samsung אני צריך מחשב יחסית שקט , לא צריך להשקיע יותר מידי אבל הוא פועל ליד המיטה אז אני מעדיף שקט. אני לא מתכנן OC כבד , אבל יש מצב שאני אריץ OC קליל כמו כן אני מתכוון לתכנת על Visual Studio 2008 , לא יודע מה התמיכה שלו נכון לעכשיו מבחינת ליבות , אבל אולי אתם יודעים אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך של Nvidia. כמו כן אני גר בבאר שבע , אז חנויות כמו פנדה , איבורי ו-KSP הם האופציות המועדפות (עדיפות לפנדה עקב שמועות שצצות פה ושם על KSP ואיבורי) יש לי תקציב של עד 6K , אבל אם אפשר מחשב שמתאים לזמננו בפחות אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. היי, בעקבות גסיסה איטית של המחשב הנוכחי (בן כמעט 4 שנים), אני מחפש מחשב חדש. אני מחפש מחשב שישמש את בני המשפחה בבית (לרוב לצרכי אינטרנט, מוזיקה, סרטים ואופיס); אני רוצה שהוא גם יריץ משחקים חדשים יחסית בצורה טובה, אבל המחשב לא אמור להיות מפלצת-משחקים (אני לא מתכוון לשחק במשחקים כמו CRYSIS...). אמינות וביצועים יציבים של המחשב הם הכי חשובים לי. מסגרת התקציב היא כ-2000-2500 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת וכו') הנה מפרט שהוצע לי ב-2400 ש"ח: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray קירור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-ESP31-DS3L זכרון: G.Skill DDR2 4096 800Mhz דיסק קשיח: Seagate 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך: Club3…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by elite,

יש לי את המחשב נייד הזה כבר שנה וחצי, יש עליו מערכת הפעלה של ויסטה דבר שנורא מכביד על המחשב ולא נותן לו להגיע לביצועים מקסימלים. אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדאוס XP, רציתי לדעת אם תהליך הפירמוט והתקנת מערכת הפעלה הוא זהה כמו במחשב PC רגיל או שמחשבים ניידים יש משהו אחר? הבנתי שזה יותר מסובך ויש בעיות עם הדרייברים וזיהוי HD וכל מיני. רציתי לשאול מישהו עם ניסיון שעשה את התהליך הזה כבר אם זה מסובך או שזה פשוט כמו במחשב רגיל, דיסק של ווינדאוס - פרמוט - התקנת מערכת הפעלה + דרייברים וסלאמת. בנוסף, נגיד ופירמטתי + התקנתי XP, איך אני מפעיל את כל הבלוטוס והWIRELESS והמצלמה וכל הדברים האלה, במילים אחרות - איך אני משיג דרייברים למחשב?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים