עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין להזמין מזיגזג כולל הרכבה ובדיקה, לא כולל ציוד היקפי או מסך. מעדיף להמנע מרכיבי onboard אלא אם כן בטוח שהם עובדים עם אובונטו. כרטיס מסך - רק של nvidia (לא למשחקים). רצוי הארדיסק גדול ככל האפשר, ואם נכנס בתקציב אז מעבד שמסוגל להתמודד עם אפליקציות ג'אווה כבדות.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי על מה זה בא בחשבון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, צפייה בסרטים, והאזנה למוזיקה, כתיבת עבודות בוורד אקסל ופאוור פוינט, =מחשב לשימוש ביתי ומשרדי \3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד ביחס לתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by bostero,

היי אני צריך מפרט למחשב כולל מסך שישמש בעיקר לשימוש משרדי והורדות מאימיול וכו'... אם אפשר שיהיה מבוסס על מעבד אינטל ושיכלול מסך. איזה מערכת הפעלה כדאי לרכוש למחשב ? תודה

• 10 תגובות
    • 583 צפיות
  4. איך המפרט הזה לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) והרצה בסיסית של משחקים פופולאריים עתידיים (fifa 09, sims 3 וכו' - למיטב הבנתי מניסיון העבר דרישות המערכת שלהם לא גבוהות). יש טעם בזיכרון ddr3 או 4GB ddr2? (מבחינת יחס תמורה למחיר)... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך טוב עד 400-500 שקל. אם ההשקעה במעבד מופרזת תגידו... אני קונה מ-ksp , אם אתם רואים שם ספק יותר טוב תגידו. הספק אמור להחזיק את המערכת וכרטיס מסך בסטנדרט הזה? קחו בחשבון שאפשר להוריד ציוד היקפי ולחסוך כ-100 ש"ח. ושאלה אחרונה, הלוח תומך pci-e 2.0? במחשב כזה יש משמעות לציפסט? או שלוח פשוט יספיק? אני חושב על שדרוג עתידי כמו זיכרון או כרטיס מסך... מעבדי אינטל Core 2 Duo E8300, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוחות אם …

5. שלום, אני מרכיב מפרט עבור משפחה עם דרישות צנועות (משרדי, אינטרנט, משחקים עד רמת ה- FIFA). ללא אובר קלוק וללא ציוד היקפי. התקציב - 1800 ש"ח. אני מתלבט בין 2 מפרטים: מבוסס AMD ו- 780: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 - מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤248 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤157 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual La…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. שלום רב, בעבר נעזרתי בכם בצורה טובה בחיפוש מחשב בסכום גבוה יותר, הפעם אני צריך שתרכיבו לי הצעת מחשב בסכום של בערך 3300 שקל (אפשר לשחק עם הסכום כלפי מעלה אבל לא דרמטית). עקרונית אני מעוניין במחשב עם מסך LCD רצוי 17 אינץ', עם WIN XP מקורי, לא צריך כרטיס מסך מיוחד (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים ופחות למשחקים, אבל רצוי שהוא יאפשר הרצה של משחקים ברמה מסוימת). אם אפשר גם המלצה למדפסת (הצעות גם למדפסות לייזר שחור לבן יתקבלו בברכה). תודה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 924 צפיות
  7. ביקשו ממני לחפש מפרט למחשב לבת-דודה שלי, אני צריך מפרט לא חזק במיוחד, שיוכל "להתמודד" עם אופיס ואינטרנט וגם משחקים קלים מידי פעם, השיא זה SIMS 2, ו3 כשזה יצא. התקציב הוא עד 3000 שקל. אשמח לעצות.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיחליף את הפרסקוט שלי שכבר בן 7 יהיה ביוני הקרוב השימושים במחשב הם אופיס, ITUNES, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים\סדרות (גם צפיה ב1080P) משחקים אני לא משחק כמעט בכלל אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון (עובד עם הרבה חלונות במקביל) מארז אני דיי אוהב את ה-CoolerMaster 690 II כרטיס מסך אני מעדיף שלא יהיה מובנה על לוח האם אפילו שאני לא משחק במשחקים. OC יתכן בעתיד אבל לא בטוח עדיין. התקציב הוא גמיש זאת אומרת שאם לא צריך להשתמש בכל ה3000 ש"ח זה מצויין וגם אין בעייה לחרוג עד 3500 בשביל משהו טוב (אני לא בקיא בכל המחירים כיום) תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. רוצה מארז קומפקטי (בינוני עד קטן) אך כן רוצה 6 יציאות USB, ומקום לשני דיסקים קשיחים. יהיה נחמד אם המארז גם יהיה לא מכוער. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה הבסיס למפרט על פי הצעה שקיבלתי מאיבורי והמפרטים המומלצים כאן. אשמח לקבל חוות דעת ועזרה בהשלמת החוסרים. מעבד: בחירה בין: Intel® Core 2 Quad Q8200 2.33GHz או Intel® Core 2 Quad Q6700 2.66GHz מה עדיף והאם עדיף אחר? קירור למעבד: רוצה המלצה. שיהיה שקט ושיקרר טוב. מוכן להשקיע גם 100 ש"ח אם צריך. לוח אם: Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. השימוש של המחשב יהיו גלישה באינטרנט, מייל, משחקים קלים (סימס ודומיו..) והורדות (חילוץ קבצים של 8GB). את המחשב אני אקנה מ-rsm מכיוון שקיים סניף יחסית קרוב לביתי (סניף כפ"ס). לא מתכנן OC, גם לא שדרוג בעתיד. אולי שנמוך. (ארחיב בסוף...). יותקן win 7. זה המפרט: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1294 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 , יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=297 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by blue24,

שלום רב בניתי מחשב לשימוש משרדי, תכנות קל, הרבה תוכנות במקביל. מה שחשוב לי בעיקר זה שיוכל להתמודד עם הרבה תוכנות וזמן uptime ארוך. כח עיבוד בד"כ פחות חשוב לי כי אני כמעט ולא עושה פעולות שדורשות את זה במיוחד. כמו כן - אני אוהב הרבה שטח אכסון כפי שאתם רואים. מצורף המפרט. אשמח להערות / שיפורים. ספציפית: האם הספק מספיק חזק / עדיף לקחת 350W? תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662G4400 - Intel - Intel Pentium G4400 Skylake Dual core CPU - 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - Intel® HD Graphics 510 - 47W TDP - Fan - Box... …

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  12. שלום, אני זקוק למפרט מחשב עבור חבר, שיש לו כמה דרישות בסיסיות אבל קריטיות מבחינתו. אני אמלא את השאלון של הפורום, ולאחר מכן אציין מספר נקודות נוספות ואת המפרט עליו אני חשבתי. אשמח אם תוכלו להביע דעה, לשנות, או להציע משהו אחר בהתאם לדרישות. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, אין צורך לבזבז סתם, מצד שני לא צריך לחסוך, יש תקציב שאמור להספיק למשהו טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג, מה שלא נראה לי הכרחי, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, דואר אלקטרוני, כמו …

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. אני צריך מפרט למחשב בעד 2000 שקל, עם אפשרות לחריגה של עד 200 שקל. המחשב צריך להריץ גיימינג אבל ברמה בסיסית מאוד (משהו בסגנון SIMS 3 ולא באיכות גבוהה מדי). השימושים העיקריים של המחשב יהיו משרדיים. הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים היא 1600X900. השקט של המפרט די חשוב, יש צורך בהתקנת המחשב בחנות ובלי מערכת הפעלה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. היי, מחפש מחשב עבור אמא שלי ועבור ההורים של הבת זוג. אותם צרכים עבור שניהם. אם ישנה אפשרות לתקציב נמוך מ2000 זה יהיה גם כן נהדר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 עם אפשרות לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, יוטיוב, סרטים HD, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (24-27 אינץ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. איזה מחשב עדיף לשימוש משרדי: AM2 4200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח GA-MA69VM-S2 או Intel® dual-core E2140 Gigabyte 945GCM-S2 שאר המפרט זהה: דיסק קשיח 160 זיכרון - ג'יגה (קינגסטון) צורב די וידי *20 lg וכו' השאלה שלי היא לגבי הלוח והמעבד, איזה מהם עדיף?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by TalG,

שלום, אשמח לייעוץ, נתקלתי בשתי הצעות: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739897&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=champion האם ההצעות טובות? אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by itail,

אהלן, מחפש מחשב פשוט לעבודה משרדית (אופיס חשבשבת וכדומה) תקציב עד 2000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס חשבשבת 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Kenny,

אינטרנט, מוזיקה וסרטים ללא ציוד הקפי.. רצוי 2GB זיכרון פנימי ומעבד של אינטל הארדיסק 160GB

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  19. שימושים עקריים: > עבודה משרדית (תוכנות אופיס, פדאור) > גלישה באינטרנט (כולל משחקי רשת לילדים) > משחקים לילדים עד גיל 10 (לא רק ברשת) שקט : 8/10 (המחשב נמצא בחדר של הילדה בת ה-5) ציוד הקפי: < צורב DVD < צריך מערכת הפעלה < אין צורך במסך (יש LG W2253 )פ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3748578,00.html (הייתי שמח אם אפשר יהיה לחבר את המסך דרך חיבור DVI) * המחשב נמצא על הריצפה כך שהגישה לכפתורים והכניסות במארז צריכים להיות למעלה. * לא מתוכנן OC אזור מגורים : פתח תקווה. כמעט רשמית המחשב של אחי שבק חיים, וזאת הזדמנות לקנות מחשב חדש ולהחליף את הישן . תודה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by 125Live,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ₪, חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, SAP, אופיס, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים COMBO 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - Windows…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המחשב לשימוש משרדי , אבל עדיין אני רוצה שהוא יהיה חזק (הכל חוץ מהמאיץ הגרפי) HD לפחות 300 ג'יגה ואני מאמין שעדיף אינטל. כמו כן , אני צריך המלצה על איפה לקנות את המחשב בחיפה (לא KSP!!!!!!) תודה רבה על העזרה חברים. עריכה : עדיף שהלוח אם יתאים למעבד e6300 שיש לו SOCKET 775 כי אולי אני אקנה לעצמי מעבד חדש ואת שלי (e6300) אשים במחשב הזה

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לאמא שלי. השימוש הכללי של המחשב זה אינטרנט ואופיס. ואני רוצה לבדוק אפשרות לשדרג למשחקים כמו : SIMS 3 , COD וכו' תודה רבה מראש, איתמר

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. אשמח לקבל את דעתכם על המפרט. המחשב יהיה בעיקר לשימוש משרדי וAutoCAD. המחשב יוצמד מתחת לשולחן ולכן בחרתי במארז HTPC קטן. אני מתכוון להשתמש במסך 24. האם כרטיס המסך הonboard יספיק? לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H מארז + ספק כוח ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS מעבד E6300 Box זכרון Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 דיסק קשיח WD Caviar Blue 320GB כונן LG GH22LS40 סה"כ המחיר יוצא קצת פחות מ2,000.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. טוב אז ככה, אני רוצה להרכיב להורים שלי מחשב חדש. הם עד היום הסתדרו עם מחשב פנטיום 4 ככה שהדרישות לא ממש בשמיים. חשוב שיהיה באמת משהו אמיד שאפשר לומר שגם בעוד כמה שנים יוכל להריץ אפליקציות בסיסיות בלי לקרטע, אני יודע שאי אפשר להבטיח שום דבר במרוצת השנים אבל שוב, זו השאיפה. הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל רק אם יש טעם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD (לא הרבה), משחקים בסיסיים ביותר ברמת פלאש ומשחקים אונליין ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680*1050 …

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by niv251,

אני צריך מחשב הכי בסיסי שיש לשימוש משרדי אופיס ועבודה משרדית אחרת, לא משהו יותר מידי כבד. ללא ציוד היקפי ללא מסך. אני מעדיף שיעלה כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.