עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קובץ מצורף. מפרט מk.s.p חוות דעת תתקבל בברכה עומרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by ido2,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו במקרה בעל נסיון ויש דרישות מיוחדות, או שכל מחשב יתאים ? הבנתי ששנה ראשונה לא ממש צריך מחשב בכלל (ללימודים עצמם בכל אופן) אבל תהיתי אם בשנים מאוחרות יותר צרכים מיוחדים. מסך גדול /רזולוציה גבוהה במיוחד יתנו עדיפות ? או.. שאולי בכלל עדיף ללכת על מחשב שולחני ? (מעבר לשיקול של ניידות, כי תכלס יש בכל זאת מחשב נוסף בבית של ההורים..)

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. Started by b_yaniv,

שלום רב מבקש מפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח לפי הפירוט הבא: סוג שימוש: אינטרנט,אופיס,סרטים, משחקים קלים - בינוניים סוג מסך: סמסונג 23 אינץ' חשוב: שיהיה שקט...(ולא אכפת לי לשלם עוד קצת בשביל זה, נגיד עוד 100 ש"ח) סוג מעבד,כרטיס מסך וכדו': לא חשוב ציוד היקפי: לא נדרש תודה לכל העונים! יניב

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dodoido2,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימרים בסדר שיריץ משחקים בצורה טובה תקציב לא ידוע מפרט של לוח האם http://rapidshare.com/files/247671434/cpuz.htm.html קובץ מצורף מפרט מחשב [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד של חברת דל. מדובר בדגם מסויים: Dell Studio XPS 13 להלן המפרט: מפרט המחשב: מחיר: בסביבות 1200 $ שימושים: תיכנות, בניית אתרי אינטרנט, לימודים, משחקים, עבודה עם גרפיקה, עבודה עם קבצי וידאו, גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, וכו'... אודה לקבל חוות דעת מכם חבר'ה ? מה אתם אומרים???

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. הי מעולם לא התעסקתי בזה - ולא ממש נכנסתי למאמרי האוברקלוקינג - ועד כמה שאני יודע אין אפשרות לזה בניידים. אז אני לא מבין: במחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11244 לזיכרון מהירות 677 FSB של 1066 ומהירות המעבד 2GH עם מכפלה של 7.5 כלאמר תדר בסיס 266 - (נכון?) לעומת זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11414 זיברון במהירות 800, FSB של 1066 ומהירות מעבד 2.26 עם מכפלה של 8.5 כלאמר תדר בסיס זהה 266 (- שוב, נכון? ???). האם הדל פשוט בא אם זיכרון מהיר באופן מיותר? האם בלנובו מהירות הזיכרון תגביל במשהו? האם הכל חסר משמעות/חשיבות? תודה, יאיר

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  7. שלום , אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 4.5k לצורכי עבודה ,גלישה וoffice . מסך : גדול , יותר מ 14. חברה: רצוי נייד שעובד טוב , מותג פחות חשוב. משקל: עד 3 קילו. אני חושב ש4.5 זה סכום מוגזם [ לפחות לצורכי גלישה בלבד] , אז עדיף שתלכו בכיוון של 3.0 (אלה אם כן יש משהו ממש חשוב). תודה!

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by G.H.O.S.T,

אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, מה שיגרור שיפור הכרחי של הספק אין לי בעיה ספציפית עם ATI היה לי כרטיס אחד שלהם וכרטיס אחד של NVIDIA. אבל עדיף כרטיס של NVIDIA אני לא מעוניין להוציא יותר מ 1200 על הכרטיס. כמו כן אני מקווה שלא יהי צורך לשפר חלקים אחרים במחשב בשביל להתאים לכרטיס החדש. המפרט שלי רשום בצד אינני עוקב אחרי שוק הכרטיסים ולכן אני מבקש יעוץ כאן. חשוב לי להדגיש: אם הכרטיס שאתם מציאים (מי שלא תהיה ) אינו מצריך שדרוג של חלקים אחרים חוץ מהספק, אנא הימנעו מהצעות שדרוג נוספות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שימושים - מחשב לסטודנט, בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ, אבל זה לא הכי חשוב לי חשוב לי שיהיה מעבד נורמלי (DUAL CORE) ומספיק זכרון אני לא רוצה שהוא יקרטע גודל מסך 15/14 אבל שתהיה מקלדת מלאה שיהיה WI FI כמובן... חשוב מאוד זמן סוללה ארוך, ושיהיה עמיד יחסית אני הולך להסתובב איתו הרבה בגדול אני מוכן להשקיע בסביבות ה3000 שח (פלוס מינוס עוד 500 שח) אבל עדיף שיהיה קרוב ל3000 אני מתלבט בין 3 דגמים מחשב נייד "15.4 MSI PR601 2.0GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236 מחשב נייד "15.6 Dell Vostro A860 T5670 X3100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3673&CatCode=315 בגדול אני נוטה לכיוון הDELL בגלל האחריות של ה3…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lklk2,

אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. היי מערכת ההפעלה היא ויסטה בייסיק ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי שהתוכנה לא תואמת את מע' ההפעלה מרות שהדרייבר הוא לויסטה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by messi25,

שלום אני מעונין לכרוש בקרוב מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לרכוש אז ככה המחשב שלי יהיה בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס gta iv ושיחזיק לי לפחות 4-5 שנים טובות בלי שכל שנה אני אצטרך לשדרג משהו אחר אז ככה בבעלותי מסך 19 אינץ lcd והשאלה שלי איזה כרטיס יהיה הכי טוב והכי משתלם שיחזיק לי למשחקים כבדים להמון שנים ועוד משהו האם כבר לא עדיך לקחת מעבד 4 ליבות מחשש שבשנים הקרובות המשחקים אשר יצאו יהיהו בעל עדיפות והרצה של המשחקים הכבדים על מחשב שמבוסס על מעבד 4 ליבות כמו ה q9550 למרות שהיום עדיף לקחת את e8400 למשחקים בשל עדיפות בביצעוים במשחקים מאשר של 4 ליבות?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. msi wind או Acer Aspire One או compaq mini 700EI או 1000HA asus Eee? אני מתכוון במידה ולכולם יש את אותו המפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by tgolin,

HP עורכת recall על סוללות של מספר לא קטן של דגמים (ביניהם חלק מסדרות ה-dv6xxx וה-dv2xxx הפופולאריות). הסוללות מהוות סכנה להתלקחות. אם יש לכם כזה מחשב שווה בהחלט לברר, חוץ מהעובדה שלהתלקח זה בטח לא מצב רצוי תקבלו גם סוללה חדשה שתרענן את המחשב. http://bpr.hpordercenter.com/hbpr/M14.aspx

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Seasonic,

מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R כרטיס מסך: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM HD321LJ צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון: G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-3GBPK מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL מחיר סופי: ¤5194

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתעניין במחשב מיני נייד Compaq Mini 730EJ PC * מעבד Intel Atom N270 1.6GHz * דיסק קשיח 80GB! * קורא כרטיסים SD/MMC * תומך בתקשורת אלחוטית WI-FI + BlueTooth * מסך "10.1 SD LED Anti-glare Widescreen Display * מערכת הפעלה Win XP Home מה אתם חושבים? האם נוח לעבוד עם מיני נייד? האם המפרט מספק את דעתכם?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני עולה לכיתה י"א בעוד כמה חודשים ואני צריך מחשב נייד לבצפר שבאמת יהייה נייד וישמש אותי להרבה כיבתה באופיס ...לגלישה באינטרנט....אולי קצת מוזיקה וסרטים...משחקים לא קריטי בישבילי.... בגלל התקציב הנמוך שלי שמתי עיין על הנטבוקים התקציב שלי הוא עד 2000 שקל...וגם זה בלחץ עדיף פחות שמתי עין בהתחלה על ה ACCER הקטן אך לאחר בדיקה שעשיתי....הגעתי למסקנה שהאחריות לא מספקת ולמחשב נייד הייתי רוצה אחריות מה הדעה פה בפורום לגבי MSI WIND ?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by vip133,

המפרט שלי הוא מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ לוח אם Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך Video Adapter Radeon X1950 Pro Secondary (256 MB) ואני רוצה להחליף בעזרת השם את הכרטיס מסך שלי ל hd 4670 השאלה אם זה יכול לגרום לי לצבר בקבוק תודה לעוזרים וסליחה אם זה הפורום הלא נכון פשוט זה הפורום הכי מתאים שמצאתי

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. רצוי מk.s.p התקציב הוא 3000 ¤ במזומן (שטרות) מטרות: שימושים משרדיים (אינטרנט,אופיס) , צפייה בסרטים HD, מוזיקה, הורדות, משחקים קלים. צריך ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים. רצוי מחשב שקט, מערכת הפעלה חוקית. מסך 22"

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. אהלן אני מעוניין במחשב לצרכי עבודה משרדית ומשחקים קלים, בעיקר משחקי ספורט (פיפא, נבא וכד'). ללא ציוד היקפי. עדיף שהמחשב יהיה עם אפשרות לשדרוג עתידי, או לשימוש בחלקים בעתיד (בינתיים הוא ישמש בעיקר את ההורים ואח קטן, אך בעתיד גם אותי). קיבלנו הצעה מאיזה חברת טלפון לקבל את המחשב הבא ב-3,025 ש"ח: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7251 האם אוכל לקבל משהו יותר טוב בתקציב? תודה רבה על העזרה עריכה: כמובן שאם אפשר לרדת מהתקציב בשביל הצרכים הנ"ל אז כמה שעולה פחות, עדיף

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  23. הי אני דיי חדש פה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 שקל... יש אפשרות לחרוג ב600 שקל במידת הצורך (אם זה ישפר את הביצועים אני בעד..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (כבדים) הרצת תוכנות MULTI THREADED... (משמע שצריך מספר מעבדים מכובד) צפיה בסרטים הורדות עבודות משרדיות וכו'... ועריכת סרטונים בסיסית מאד... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by grasec,

Hey im Buyin a pc for gamin.. my budget is 5k.. im lookin for something with a monitor no OC needed , help

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by Seasonic,

מעבד: INTEL CORE i7 2.66GHz 920 - STEPPING D0 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון: SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 PK כרטיס מסך: GAINWARD GTX275 896MB DDR3 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 610W מסך: BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים