עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nir29nir29,

בעקרון המחשב הוא למשחקים, אני לא גיימר ולא חייב שכל המשחקים ירוצו על U.HIGH אני בסך הכל רוצה שהמשחקים ירוצו כמו שצריך (שיהיה כיף לשחק בהם) ושהמשחקים בעתיד יעלו על המחשב (שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן). אני בעקרוןדיי סגור על המפרט אבל יש לי בעיה עם הלוח אם, אני לא חושב שאני צריך את הלוח הזה (הוא יחסית יקר) אני לא צריך OC\CF\CLI אז אם אתם יכולים בבקשה להציע לי לוחות אם אחרים שיתאימו לשימושים שלי ויהיו יותר זולים אני אשמח. *שמעתי גם שבעזרת חלק מלוחותהאם אפשר לפתוח ליבה רביעית במעבד (בחלק מהמקרים) אז אם אפשר לדעת באילו מן הלוחות אפשר לעשות את זה ואם מישהו יודע להסביר על זה קצת אני אשמח (מה הסיכויים?,אם זה מסובך או לא? ועוד כל מיני דברים שכדאי לדעת) בקשר ללוחות אם אם אפשר השוואה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Enthalpy,

שלום, דודים שלי ביקשו את עזרתי בקניית מחשב נייד והנה אני מבקש את עזרתכם הדרישות: מסך: סביבות 14 (אולי 13) יציאת HDMI. מצלמה ומיקרופון מובנה. באופן כללי חשוב להם שבבית/משרד הם יוכלו לחבר למסך/מקלדת/עכבר (כן אני יודע שזה טרויאלי) ולעבוד וגם שיוכלו לעבוד במידת הצורך באופן עצמאי (ולכן מסך 14-13) בנוסף חשוב להם שהמחשב יהיה יצוגי, כלומר לפי דעתי לא lenovo. אבל אם יש דגם יפה מהבלוק השחור הרגיל שלהם... עריכה: תחנת עגינה למחשב במידת האפשר בנוסף

3. Started by nir29nir29,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד לעריכה גרפית לא מקצוענית או משהו כזה אני משתמש בפוטושופ באילוסטרייטור ובתוכנות כאלה. חשבתי לקנות מעבד ארבע ליבות כי הבנתי שהוא טוב לעריכה גרפית (ריבוי משימות). אני לא יודע אם בעתיד אני יעבור להשתמש בתוכנות יותר רציניות. אם אתם בבקשה יכולים להמליץ לי על הדברים שצריכים להיות חזקים ועל הדברים שכדאי להשקיע בהם יותר מאשר הרכיבים האחרים ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי מפרטים. התקציב שלי הוא בערך 2500-3000 (לשים לב לא לחרוג מעל ה-3000 שקל אני מאוד קצר בתקציב יש לי מה לעשות עם הכסף שלי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by medic_29,

היי לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ואני מעוניין בעזרכתכם והמלצתכם. כיום יש ברשותי 2 ניידים הראשון משמש אותי כמחשב דסקטופ של HP מסך 15.4 אינץ השני הוא מחשב גם של HP מיני עם מסך 8.9 שמשמש בעיקר לאינטרנט אופיס וכד' ונמצא עימי כל היום. אני מעוניין לרכוש מחשב אחד שיחליף את שניהם זאת אומרת בכוונתי אני מעוניין במחשב שיהיה קטן מספיק וקל משקל אך יחד עם זאת יספק לי ביצועים דומים לנייד שמשמש אותי כדסקטופ. יש באפשרותי לרכוש את הנייד בארה"ב אז אם תוכלו להמליץ לי על דגם אני מאוד אשמח אני בשלבים ראשונים של חיפוש לכן אין לי דגם ספציפי כמה דברים חשובים שחייבים להיות במחשב: משקל עד 1.5 ק"ג מסך 13 אינץ זיכרון מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח גדול ככל הניתן לא פחות מ 160 וחיבור של PCI E לצו…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by ido2,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו במקרה בעל נסיון ויש דרישות מיוחדות, או שכל מחשב יתאים ? הבנתי ששנה ראשונה לא ממש צריך מחשב בכלל (ללימודים עצמם בכל אופן) אבל תהיתי אם בשנים מאוחרות יותר צרכים מיוחדים. מסך גדול /רזולוציה גבוהה במיוחד יתנו עדיפות ? או.. שאולי בכלל עדיף ללכת על מחשב שולחני ? (מעבר לשיקול של ניידות, כי תכלס יש בכל זאת מחשב נוסף בבית של ההורים..)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. נשארו לי כמה רכיבים מהמחשב הישן שנפח את נשמתו לפני מספר ימים (זה היה רק עניין של זמן). מעבד Q6600 (שאני מקווה שעדיין תקין). זכרונות 4X1024MB. אין לי בעיה להשתמש רק ב 2. כרטיס מסך 4830 ספק 550W 3 דיסקים של 320GB המיועדים ל raid שאני משאר שאשמור 2 מהם. מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate ממה שנשאר (בתקווה שהכל עובד) אני רוצה להרכיב מחשב בכמה שפחות כסף, שישמש להורדות, ולראות סרטים בטלויזיה בבית (1080p). כמובן, בכמה שפחות כסף וכמה שיותר קריר. רעש פחות מפריע.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by EyalRDT,

אני מחפש מחשב נייד ע"פ המגבלות הבאות מסך 15" ומעלה חיבור S.Video מצלמה מובנית + מיקרופון HD של 250 GB או יותר זכרון 4GB הפעילות העיקרית של המחשב תהיה צפיה בסרטים משחקים פה ושם וכמובן גלישה באינטרנט.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  8. רוצה לקנות מחשב חדש: לגלישה עם הרבה חלונות בו זמנית + משחקים קל עד בינוני (כרגע הכל רץ היטב עם במחשב P4 630 3Gh +כרטיס מסך GeForce 6600GT ) המחשב החדש בתצורה הבאה: CPU ??? Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 - TRAY או ??? Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX לוח אם (תומך בכל המעבדים עד 1333, אבל זיכרון רק עד מהירות 800) GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nForce 7100) - mATX לא מוסיף כרטיס מסך, מסתפק בכרטיס OB שהוא יותר טוב ממה שיש לי היום זיכרון 4GB 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original X2 מארז ANTEC Three Hundred - The Versatile Case ספק כח Antec Neo HE 430 Watt High Efficiency דיסק SAMSUNG 1000GB (HD103UJ) -32MB - 7200RPM S-A…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום היקרים! אני צריך ייעוץ לשדרוג המחשב למטרות עריכה וגרפיקה, באזור ה-1.5K. התוכנות שאני משתמש בהן: כל החבילה של Adobe , לרבות Premiere , After Effects ו Photoshop Blender, Real Draw, Sketchup וכו' וכו'. (המפרט הקיים בצד ימין) אני בונה על שילוש של מעבד לוח אם וזיכרון (אני מתכנן גם להביא את הדל 2209WA, אבל זה בנפרד). בינתיים חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EP43 DS3L Geil/Gskill/Corsair/A-Data/Corsair 4GB DDR2 (2*2) KIT עוד דבר, המפרט צריך להיות מורכב או מIQPC או מPANDAS, עם עדיפות לחנות הראשונה. תודה!

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by Seasonic,

חבר שלי רצה שאני יפרסם פה. תגידו לו את דעתכם. יש לו T240. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1532 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ¤1122 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1137 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤235 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤123 זיכרון: [..] G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-3GBPK ¤359 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o PSU ¤463 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤414 מחיר סופי: ¤5385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by 1337Din,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000, אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, עריכת וידאו(עבודה בעיקר עם ווגאס), רינדור סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכות - צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, לI7 של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דר…

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by G.H.O.S.T,

אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  13. הי מעולם לא התעסקתי בזה - ולא ממש נכנסתי למאמרי האוברקלוקינג - ועד כמה שאני יודע אין אפשרות לזה בניידים. אז אני לא מבין: במחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11244 לזיכרון מהירות 677 FSB של 1066 ומהירות המעבד 2GH עם מכפלה של 7.5 כלאמר תדר בסיס 266 - (נכון?) לעומת זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11414 זיברון במהירות 800, FSB של 1066 ומהירות מעבד 2.26 עם מכפלה של 8.5 כלאמר תדר בסיס זהה 266 (- שוב, נכון? ???). האם הדל פשוט בא אם זיכרון מהיר באופן מיותר? האם בלנובו מהירות הזיכרון תגביל במשהו? האם הכל חסר משמעות/חשיבות? תודה, יאיר

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  14. היי מערכת ההפעלה היא ויסטה בייסיק ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי שהתוכנה לא תואמת את מע' ההפעלה מרות שהדרייבר הוא לויסטה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. אז ככה אצלי במכללה כמו בכל מכללה אולי מלבד איזה מכללת אבו סנאן וסכנין יש רשת wifi והוא מראה לי בנטבוק רק קו אחד ויש המון ניתוקים זה עובד לאט וממש מעצבן, לעומת זאת אצלי חבר שלי יש לנובו N500 אצלו מראה כמעט תמיד 4 קווים של קליטה. יש לי את ה אסוס 1000HE ויש לי תקן N גם לפי מה שידועה לי אז מזה יכול להיות לה ישלו קליטה טובה משלי משמעותית? אני אפילו טיפה התעכזבתי מהעובדה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by lklk2,

אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by messi25,

שלום אני מעונין לכרוש בקרוב מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לרכוש אז ככה המחשב שלי יהיה בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס gta iv ושיחזיק לי לפחות 4-5 שנים טובות בלי שכל שנה אני אצטרך לשדרג משהו אחר אז ככה בבעלותי מסך 19 אינץ lcd והשאלה שלי איזה כרטיס יהיה הכי טוב והכי משתלם שיחזיק לי למשחקים כבדים להמון שנים ועוד משהו האם כבר לא עדיך לקחת מעבד 4 ליבות מחשש שבשנים הקרובות המשחקים אשר יצאו יהיהו בעל עדיפות והרצה של המשחקים הכבדים על מחשב שמבוסס על מעבד 4 ליבות כמו ה q9550 למרות שהיום עדיף לקחת את e8400 למשחקים בשל עדיפות בביצעוים במשחקים מאשר של 4 ליבות?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. רוצה מארז קומפקטי (בינוני עד קטן) אך כן רוצה 6 יציאות USB, ומקום לשני דיסקים קשיחים. יהיה נחמד אם המארז גם יהיה לא מכוער. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה הבסיס למפרט על פי הצעה שקיבלתי מאיבורי והמפרטים המומלצים כאן. אשמח לקבל חוות דעת ועזרה בהשלמת החוסרים. מעבד: בחירה בין: Intel® Core 2 Quad Q8200 2.33GHz או Intel® Core 2 Quad Q6700 2.66GHz מה עדיף והאם עדיף אחר? קירור למעבד: רוצה המלצה. שיהיה שקט ושיקרר טוב. מוכן להשקיע גם 100 ש"ח אם צריך. לוח אם: Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by GmaRa,

אהלן אהלן, יש לי נייד compaq nx7400 שלא נדלק (בטריה חדשה, וגם כשהיא בחוץ המחשב לא נדלק). אין לי כ"כ ניסיון ביידים, זה הראשון שלי שיש לו בעיה. זה מן הסתם ספק כוח, נכון? אם כן, איך אני מחליף לו? אני אמור לקנות אחד שמתאים לדגם שלי ספציפית? תודה רבה רבה, איתמר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dodoido2,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימרים בסדר שיריץ משחקים בצורה טובה תקציב לא ידוע מפרט של לוח האם http://rapidshare.com/files/247671434/cpuz.htm.html קובץ מצורף מפרט מחשב [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by ofek4490,

יחובר למסך LCD 17 ברזולוציה 1280 על 1024 בעיקר למשחקים ללא OC חבר שלי רוצה לקנות מחשב אשמח אם תעזרו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתעניין במחשב מיני נייד Compaq Mini 730EJ PC * מעבד Intel Atom N270 1.6GHz * דיסק קשיח 80GB! * קורא כרטיסים SD/MMC * תומך בתקשורת אלחוטית WI-FI + BlueTooth * מסך "10.1 SD LED Anti-glare Widescreen Display * מערכת הפעלה Win XP Home מה אתם חושבים? האם נוח לעבוד עם מיני נייד? האם המפרט מספק את דעתכם?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  23. שלום בסוף החלטתי ללכת על מחשב בתקציב 4000 שקל והשימוש העיקרי יהיה למשחקים ממש כבדים ולשימוש ביתי המסך שלי הוא 22 אינץ. אני צריך חוות דעת על המפרט שהחלטתי לקחת לפני זה לא מיועד 0c ללא ציוד היקפי ומחשב המבוסס על מעבד 2 ליבות של אינטל e8400 מה אתם אומרים? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤887 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤529 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1388 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤389 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1267 Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V, יחידות 1 ¤511 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?pr…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Seasonic,

מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R כרטיס מסך: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM HD321LJ צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון: G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-3GBPK מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL מחיר סופי: ¤5194

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  25. msi wind או Acer Aspire One או compaq mini 700EI או 1000HA asus Eee? אני מתכוון במידה ולכולם יש את אותו המפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.