עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפני מספר שבועות התחילה בעיה הזוייה לחלוטין במחשב. אני מנסה לכתוב ופתאום המקש \ כאילו נתקע למרות שבפועל המקש לא נתקע. אני מקבל ככה \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ בלי הפסקה. עשיתי סריקה לוירוסים, ניקוי Spyware, אבל כלום לא עוזר. טוב, עשיתי שחזור להגדרות מפעל דרך Recovery, אבל עדיין הבעיה ממשיכה. למחרת יצרתי קשר עם אמטל לתאם איסוף למחשב וחוק מרפי פעל. הבעיה נפתרה. ביטלתי את האיסוף. המחשב עבד שבועיים בלי בעיות ועכשיו הבעיה חזרה רק באופן אחר. מקש כלשהו נתקע, אבל לא ה-\ אלא משהו אחר. מכירים את השורה בדפדפן אינטרנט איפה שכותבים את הכתובת של האתר? אז כאילו החץ הקטן שפתוח את ההיסטוריה נתקע. ככה כל הזמן קופץ. לא רק בדפדפן אלא בכל מסך במערכת הפעלה. משהו הזוי. השגת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי אני מחפש מפרט לחבר עד 3500 שח כולל מסך (ללא ציוד הקיפי נוסף). המחשב לצרכי עבודה עם תוכנות כבדות (כמו CUBASE והרצת סימולציות מורכבות במטלב ופיספייס). דרוש מעבד חזק, 4 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח לפחות 500 ג'יגה. כרטיס מסך סביר בלבד למשחקים מזדמנים אך לא מטרה עיקרית. המסך - רצוי 22" של סמסונג או LG. תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by galshafrir,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) להריץ משחקים כמו קרייסיס, GTA, סרטים ולעבודה רגילה (חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חשוב שהמעבד יהיה מתוצרת Intel, שלוח האם יהיה תוצרת GIGABYTE. 6. …

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by edeNF,

שיכלול את כל הדברים: מצלמה,כרטיס רשת אלחוטי,בלוטוס (לא חובה) וכו'. 2GB זכרון, הארד דיסק בנפח של 250GB. בנוסף אני מעונין שתהיה יציאת HDMI כך שאני אוכל לחבר אותו לפלאזמה ולראות סרטי HD (ברזולוצית 720p). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. שלום לכולם. אני נוסע לארה"ב הקיץ הזה ואבא שלי ממש רוצה לקנות שם לפטופ. עכשיו אני חושב שזה בזבוז כסף מוחלט אבל הוא מתעקש על כך. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה, הוא מוכן לשלם בין 500-700$ (כולל מיסים) על מחשב נייד ומה שחשוב לו זה: א. שיהיה קל יחסית (יש לדודה שלי מחשב נייד ששוקל 2.5 ק"ג והוא אומר שזה כבד..). ב. שימוש עיקרי-אנטרנט, ובנוסף הוא רוצה לקנות מכשיר GPS שמתחבר למחשב בUSB (הוא חשב על המכשיר Microsoft Streets&Trips שזה תוכנה לתכנון טיולים עם GPS...). חברים שנסעו לא מזמן וקנו שם מחשב נייד המליצו לו על זה - Dell Inspiron with Intel Core2 Duo Proccessor T6400 - Jet Black שעלה להם 650$. תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם! *זה דיי דחוף....

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. על המחשב מורכבים 2 סטיקים של 512 MB ברצוני לשדדג את הזכרון הפנימי של המחשב... מהי כמות הזכרון המקסימאלית והמהירות בה המחשב יעבוד תקין ? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  7. רצויי שיהיה עם ליבת I7 ועם דיסק קשיח ע-נ-ק וכרטיס מסך רציני וחזק! המפרט מיועד לקרוב משפחה אשר רוצה להתחדש! מה אתם אומרים על המפרט הבא?: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 הבנתי שהכרטיס מסך לא משהו..... רצויי שהמחיר יהיה כולל ציוד היקפי ומסך ..... תנו הצעות למפרטים תודה מראש ;D

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  8. שלום לכולם ושבת שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים של ניידים. יש לי מחשב נייד של hp dv6700 עם וינדוז ויסטה ומעבד של AMD Turion 64 X2 2.00GHz ו2 גיגה זיכרון. כמה חדש כזה עולה? וכמה יד שניה כזה עולה? ועכשיו לשאלה הבאה איך ה hp HDX18 יש לי אפשרות להביא אותו ב 1200$ חדש בקופסה עד הבית שווה? אני צריך אותו בעיקר לתכנות. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. המפרט נועד בעיקר לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים). מדי פעם אני אשחק במשחק או שניים, לכן אני אצטרך את הכרטיס מסך. לא זקוק לציוד היקפי. לא מתוכנן OC מלבד מה ש-TMS יעשו איתו. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 E5200 ¤ 359.00 1 ¤ 359.00 לוחות אם GIGABYTE GA-G31M-ES2L GA-G31M-ES2L ¤ 296.00 1 ¤ 296.00 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU APEX ¤ 171.00 1 ¤ 171.00 ספקי כח FSP 350W FSP350-60HCN 120mm FAN 3xSATA A.PFC 78-80% Efficiency PSU 350-60HCN ¤ 143.00 1 ¤ 143.00 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme D24G8004AD ¤ 299.00 1 ¤ 299.00 כוננים קשיחים Western Digital WD32…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. טוב, אז החלטתי לשדרג את המחשב בארה"ב ולקנות את אחד משני המחשבים לעיל. לפי הסתכלות בפורום ראיתי ששניהם מחשבים איכותים, אך בכל זאת רציתי לדעת מאנשים עם קצת יותר ניסיון - מי מהשניים עדיף? אני אקנה את שניהם בקונפיגורציה יחסית חזקה, של מעבדים מסדרה 9XXX, כרטיס מסך חיצוני וכו'. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  11. אהלן חברים (מלא זמן לא ביקרתי כאן ) אציג לכם את מצבי ואת התלבטויותיי אני עוד 3 וחצי חודשים מתחיל ללמוד משפטים, וכמובן שאני בעניין של מחשב נייד. עליי לציין שאני הרבה זמן מתעסק בתחום המחשבים (כולל פעילות בפורומים השונים מגיל די צעיר, יש מצב שמכירים אותי כאן מפורומים אחרים P: ), ולכן אני יכול לומר ולדעת מה אני מחפש בדיוק. בזמנו ראיתי את מחשב ה-MSI WIND אצל מישהו, ויצא לי "לשחק" איתו קצת. מאוד התרשמתי, הן מביצועיו והן מהעובדה שזמן הסוללה הוא די טוב. בנוסף, בתור סטודנט איני צריך מחשב עבור משחקים ותוכנות כבדות, אלא עבור כתיבת עבודות וכתיבה בשיעורים בלבד (וכמובן אינטרנט). בעיקר זמן הסוללה חשוב לי. נתקלתי במלא מחשבים ניידים נחמדים, אך זמן הסוללה שלהם הוא בלחץ 3 שעות. לעומת…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה לו מסך קטן שהמחשב יוכל להריץ סדרות של 720p וגם שיהיה ניתם להוריד אותם למחשב המחשב איננו מיועד למשחקים המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט והרצת תוכנות כמו NEWSLEECHER ועוד.. המשקל של המחשב רצוי משהו קל עד 2 קילו תודה לעוזרים האם asus 1000he יתאים לדרישות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. די... 3700+ שלי עשה כבר את שלו, אני רוצה להחליפו.. אני מכוון למסך T220P של סמסונג, כלומר אני רוצה להריץ ברזולוציה של 1920X1220. חשבתי על GTX 260 עכשיו אני צריך מעטפת שתתמוך בכרטיס המסך הזה. ולא אכפת לי שתמליצו על מעבד זול יותר שאוכל לקרוע לו את הנשמה בOC, אבל אוויר בלבד. אני מתלבט אם להשאיר את המארז המצ'וקמק שלי, או להחליפו. בכל אופן יש לי ההארד דיסק חדש 500GB, כך שאני לא צריך עוד אחד כרגע. יש לי צורב ויש לי ספק כוח חדש של Chieftech 550W, כך שאני גם לא צריך ספק.. האם מומלץ מסך אחר, או שזה יספיק?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by r0ckY,

שלום, ראיתי מחשב אחד HP DV6 1160 והמחשב נראה מאוד מרשים האם הוא מומלץ? יש עליו סיקורים באינטרנט? איך הוא כתמורה לכסף? 4100 +/- ? האם יש תחליף בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by bider10,

היי יש לי תקציב של 2000 שקל +\- אני רוצה שהמחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ולראות סרטים ותוכנות עזרו לי תודה נ.ב אני רוצה גם כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. יש לי מארז יפיפי של ANTEC מוזארת אבל לצערי הלוח אם שיכול לשכון בו זה רק מיקרו ATX אני במקור רציתי להשכין בו פנטיום 4 ...לצערי מחשבים כאלה יש והמון אבל קשה למצוא משהו מוכר מיקרו ATX הוא שיודע שזה מה שיש לו אז יש לי כמה שאלות 1) מדובר במחשב שכל תפקידו זה יותר לשמור על ספריות מוזיקה ו סרטים באיכות לא HD והורדות האם אני חייב כרטיס מסך או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך פנימי GMA לדוגמא? מצאתי משהו כזה בערך.. מעבדי אינטל‏ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 260 ספקי כוח‏ Golden Tiger G-T 400W,8cm Fan (24pin 80 סה"כ 710

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by talje,

שלום רב אני מעוניין במחשב אשר ימוקם בסלון ושתקציבו לא יעלה על 2,500 ש"ח. שימושי המחשב: -עבודה שוטפת -גלישה אינטרנט ושימוש בישומי אופיס -צפייה בסרטים ובסדרות, גם באיכות גבוהה -האזנה למוזיקה -הקלטת וצפייה בתכנים בעזרת כרטיס טלוויזיה בעל שלט אשר מותאם לחלונות 7 (או ויסטה לצורך העניין) בקשות: -שקט עד כמה שאפשר -נפח איכסון גדול (עדיפות לטרהבייט) -מארז שוכב יש להוסיף כי כמו שציינתי קודם לכן, על מחשב זה הולכת לרוץ מערכת הפעלה חלונות 7 עם תוכנת המדיה סנטר. יישומים כגון Google Earth, תמונות ומצגות למיניהן, משחקי דפדפן קלילים ותוכנות קלות לעריכת תמונות (לא פוטושופ). במידה ואת\ה חושבים שאפשר להפיק שיפור רב והכרחי לצורת עבודה שוטפת עם הדברים הנ"ל בעזרת תוספת מסוימת לתקצ…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב בארה"ב בתקציב של 1200 דולר. הT400 נכנס לתקציב ללא בעיה עם קונפגרציה טובה. אך בכל זאת אני רוצה לדעת מה האלטרנטיבות של DELL. אשמח אם תוכלו לציין אילו דגמים מקבילים מתחרים בT400. תודה

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. אהלן אני מחפש מפרט, אני לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מהמארז עצמו, יש ברשותי 1000-1200 שקל. שיהיה עם קירור בסיסי ל-OC בסיסי. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by galgalgal2001,

יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by metal-claws,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה מיועד בעיקר לאיטרנט ותוכנות, ממשחקים לא ממש אכפת לי התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 2200-2500 ש"ח. חבר שלי בנה לי מפרט שנראה כך: מעבד אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) יש לי כבר צורב דיוידי במחשב הישן אז אני פשוט אעביר אותו למחשב החגש, ככה גם עם רמקולים מסך מקלדת ועכבר. גם אני כנראה משיג מחבר כרטיס מסך invidia 256 mb נראה לי משהו כזה..…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  23. היי לכולם. אורנג' מציעה כעת מבצע בהתחייבות ל-36 חודשים, ובו נותנים מחשב נייד מדגם HP PAVILLION DV6-1110ej, חיבור אינטרנט (ספק) במהירות 2.5MB, ונתב אלחוטי, במחיר 129 ש"ח לחודש. http://www.orange.net.il/isp/19352.html והנה תפריט המחשב המוצע: http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf לא מצאתי דגם זהה בזאפ, הדגם הכי קרוב שמצאתי הוא זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=721253 המפרט של הדגם הנ"ל יותר טוב (זיכרון, דיסק קשיח), לכן בהנחה שהדגם מאורנג' עולה 3000-3200, יוצא שמשלמים על חבילת האינטרנט + נתב כ 1300-1400 ש"ח. יוצא שמשלמים 35-40 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים על חיבור האינטרנט 2.5MB. אני כעת משלם כ-60 ש"ח לחודש לספק בזק בינלאומי לחיבור 5 MB, כך שזה לא נראה לי ממש משתלם. ל…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. שלום לפורום הנכבד. נכון להיום אני עובד על מחשב משרדי ישן (כארבע שנים), ואני מתחיל להרגיש שהוא לא מספיק לצרכים שלי. הוא מגמגם בפתיחת חלונות רבים, ההארדיסק קטן מדי, אין כונן DVD (ובטח שלא צורב DVD), ללא כרטיס גרפי נפרד וכו'. הבנתי שבמחשבים בגיל הזה אין טעם להתחיל לשדרג את כל הדברים האלה, ועדיף לקנות חדש וזהו. השאלה הראשונה שלי היא האם אני צודק? אם זה ריאלי להרחיב את הזיכרון, להגדיל את ההארדיסק, ולהתקין צורב DVD אולי שווה לוותר בינתיים על מחשב חדש... אני משתמש במחשב בעיקר ל"עבודה משרדית" יחסית כבדה (visual studio, דפדפן מרובה חלונות וטאבים, ישומי office, מספר חלונות של acrobat צריכים להיות פתוחים במקביל ). כמו כן הייתי שמח אם הייתי יכול לשחק עליו מדי פעם לפעם משחקים יותר רצי…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 3K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ומשחקים. בעיקר משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי . לא נראה לי שיש צורך לכונן דיסקטים, ואין סיבה לכ.קול לא מובנה... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.