עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PCguy,

אני צריך מפרט איכותי למחשב מבוסס מעבד 6600Q הוא בעיקר למוזיקה כך שצריך כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך בסיסי אך עם HDMI לגבי לוח כמובן שיהיה עם ציפ' סט מתקדם ועדיף ASUS אם כי לא חייב. זכרון גיגה או שניים רגיל עם טיימינג בסיסי אשמח לקבל את הנתונים מכם- אם ניתן אשמח עם מחיר וחנות תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by abs12,

היי יש לי את המחשב כבר כמעט שנתיים וחצי והסוללה בזמן האחרון היא במצב נורא בוקשי מספיקה לי לחצי שעה שפעם היא הייתה מושכת כמעט 5 שעות יכול להיות שהיא נשחקה עם השנים וכנראה אני צריך חדשה איפה אני יכול לקנות סוללה מתאימה בארץ ואולי עדיף להזמין אחד מebay ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by Or Daniel,

מחשבי הדור הבא כבר החלו לצוץ ברשת מה הצפי שנתחיל לראות אותם בחניות בישראל ??

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Warped,

שתיהם לפי המחירים של KSP: 1: AMD Athlon 64 3000+ ABIT KV8-MAX III MSI Radeon 9800Pro 2: AMD Athlon XP 3000+ FSB 400 ASUS A7N8X Delux MSI GF6800 שתיהם יצאו לי בערך אותו מחיר, ורציתי לדעת מה עדיף. תודה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  5. אני רוצה מחשב גם למשחקים וגם לעבודה. (אימיול עובד, דפדפן פתוח ואני משחק במשחק או רואה סרט..) אני סטודנט אבל נהנה לשחק במידה ואפשר ולכן בחרתי באפשרות של מחשב למשחקים ב 3000 שח מהמפרט שפורסם, כי נראה לי שהוא יכול לשרת את שני המטרות., אך אני רוצה שתהיה אפשרות לשדרג אותו עוד שנה שנתיים ולכן אני רוצה לדעת על איזה לוח אם יותר טוב כדאי?? כזה שיהיה עם DDR3 ואפשרות לשים את ההארד דיסק שלי עם עוד הארד דיסק שאקנה... הלוח אם שהומלץ שם נראה לי כבר ישן ואני מעדיף להשקיע עוד סביב ה200 שח על לוח אם ועוד סביב ה 250 שח למארז. כדי שאוכל בעתיד לשדרג. אם יש טיפים אז תודה!! אני מעולם לא התעסקתי בAMD ולכן אני לא מכיר לוחות אם שלו ומארזים טובים. חשבתי בהתחלה ללכת על אינטל ולוח אם של GIGABYTE P35-…

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by Nimesh,

ראשית כל שלום, שמי יובל ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש הכולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים באופן כמעט בלעדי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המפרט זקוק למסך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קשה לי להיות ספציפי, הטעם שלי משתנה באופן תדיר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בציוד היקפי מלא. …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הרכבתי מפרט ואני רוצה לדעת מה לדעתכם צריך לשנות מכל מני סיבות (בעיקר אני לא רוצה שיקרה לי צואר בקבוק). גם אני חייב להוריד את המפרט ל3000 ש"ח (לא משנה פחות מאה יותר מאה). אני משתמש בעיקר במחשב לכל מני תוכנות, מדי פעם משחקים ורואה על המחשב סרטים וסדרות לפעמים (לא קולנוע ביתי), אני רוצה מחשב מהיר כמובן כמה שאפשר במחיר הזה. נ.ב יש לי 512DDR400 2.5 אולי זה יעזור... Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 830 AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 680 ? DDR II 533 1GB Kingston 690 Sapphire (ATI) X550 PCI-E 256MB +TV, DVI 495 WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 2202 ATX MIDI PFC, usb 165 1 165 Total price 3615 ¤…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by razabc207,

שלום, מזה 10 שנים אני משתמש בנייד של טושיבה (A500-1DN). המחשב סופר-אמין, "לא ראה מעבדה" אפילו פעם אחת ומעולם לא חוויתי בעיות רציניות. מבחינה חיצונית, איכות הגימור והפלסטיקה מצויינות. אם הוא לא היה ישן מדי (!) לא הייתי מחליף אותו. לאחרונה קראתי שטושיבה מפסיקה לייצר ניידים למגזר הפרטי ומכוונת יותר למגזר העסקי-ארגוני. בכל זאת, אני צריך מחשב נייד חדש ומאוד מתלבט לגבי החברה. Dell עושים רושם של בחירה טובה גם מבחינת אחריות אבל הפלסטיקה לא ברמה שאני מכיר. את MSI לדוגמה אני לא מכיר בכלל. מ-Asus ממליצים להתרחק. אשמח להכוונה לגבי חברה שהמחשבים שלה איכותיים (חיצונית ופנימית) ואמינים כדי לנסות לשחזר את ההצלחה של טושיבה (מבחינתי). נשים בצד את הכסף- אני מ…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יוצא יותר זול זה גם בסדר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? גודל מסך 22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. רמקולים רצוי טובים ולא סתם כמו של פלאפון... דיסק קשיח לפחות 160GB זיכרון לפחות 2 ג'יגה מעבד טוב כמובן... לא מבינה בזה כ"כ המחשב הוא לסטודנטית וישמש בעיקר לסרטים, עבודות באופיס, אינטרנט ומוזיקה...

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  11. אני רוצה לקנות טאבלט לכתיבה עם עט ללימודים. בינתיים מצאתי רק שני אופציות : Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T585 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 ה S3 מגיע עם S-PEN ועולה בסביבות 1900 שקל וה A 10.1 מגיע בלי העט ועולה בערך 950 שקל . אני מעוניין לדעת אם ה A 10.1 יענה על הצרכים של שימוש בעט לכתיבה, האם כדאי להשקיע ב S3 ואם כן למה? כי השימוש העיקרי הוא לכתיבה, האם 2 גיגה ראם יספיקו לזה? ואם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע אותן(רק לא מוצרים של אפל כי הבנתי זה סיוט להעביר קבצים בין המכשירים שלהם לאלה שלא של אפל).

12. המחשב לא מיועד לOC צריך לכלול צורב ומעבד אינטל וזה הסכום המקסימלי שיש בשביל להשקיע בו... זאת ההצעה שהרכבתי עם חבר מה דעתכם עליו? להזמין אותו או שיש מקום לשיפורים ואם כן אז איפה...? מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 630 1 630 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung SH-S182D DV…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Ghtm,

היי אחותי טסה בסוכות לארה"ב ואחרי שבדקתי טיפה ברשת ביקשתי שתביא לי eee - את דגם ה11.6", 1101HA. יש לי מספר שאלות: - באופן כללי, הוא מומלץ בתור נטבוק, לעבודה של מקסימום 4-5 שעות וורד וקצת אינטרנט בבצפר? יש דגם אחר שאולי כדאי יותר כבר במקומו? (בטווח ה400 דולר) - האם האחריות הבינלאומית תתפוס עליו פה בארץ? ממה שהבנתי מהסטיקי יש קצת בעיות בנושא וצריך איזשהוא כיסוי מיוחד? - ספק הכוח שלו בא עם שנאי 110V או 110/220? אם רק 110, איפה אפשר לקנות שנאי מתאים לארץ? תודה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by GRiM,

מה דעתכם על המפרט הבא? אני צריך אותו בעיקר לגלישה באינטרנט, מוסיקה, סרטים ואולי לפעמים לשחק במשחקים חדשים. לקחתי 2800 כדי שאוכל לשדרג אותו למשהו יותר טוב כשהמחירים ירדו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  15. ללא כרטיס קול . המחשב מיועד לעבודה פשוטה מאוד. לא למשחקים ולא לעריכה.רק לאינטרנט ואופיס ומשחקים ממש מצ'וקמקים(ברמת הסוליטייר ואולי קצת,אבל ממש קצת,למעלה מזה). היה מחשב שנשרפו בו חלקים ולכן יש לי כבר מארז,ג'נרי,שאינני יודע אם להחליפו,זה אתם תחליטו. אני צריך את השילוש הקדוש,לא צריך יותר מ- 256 זכרון מפני שהיה במחשב win 98 . רצוי שיהיה כרטיס רשת על הלוח. לא צריך raid sata ieee וגם לא כרטיס קול,על הלוח. מעבד,אני מניח ש- amd ,שוב לא להתפרע(גם אין איך,אבל שיהיה סביר) אפשר גם אינטל,שוב, תלוי במחיר. בקשר לכרטיס מסך על הלוח,תגידו אתם אם זה משתלם מבחינת הביצועים,שכמו שאתם יודעים אינם צריכים להיות גבוהים. אם לא על הלוח ,אז שכרטיס יהיה הכי פשוט שיש,זה מספיק. כמו כן,אני צריך ספק כוח,ד…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by HAIM511,

הדרישות : 14 אינצ , כמה שיותר קל , בעיקר לשימושי למודים וקצת סרטים ואינטרנט עם מצלמה ומיקרופון מובנה תקציב עד 5000+- תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  17. היי חבר'ה אני מחפש נטבוק לאינטרנט ושימושים משרדיים. מסך 10-13 עם עדיפות למעל 10 אין צורך ביציאות מיוחדות, אין חשיבות לגודל דיסק קשיח אחריות מעל 12 חודשים - יתרון אפשר לקחת בחשבון גם הזמנה מחול במידה ויש משהו משתלם עם אחריות בינלאומית (בהתחשב בעלות משלוח של 60-70 דולר) כמה דגמים אפשריים שאשמח לקבל אחחת דעת לגביהם : Asus 1215N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16075 Dell Inspiron mini 1018http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-1018.htm Dell Inspiron 1120 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1120.htm Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG N270 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3493 בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Firefix,

מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz לוח אם: Gigabyte GA-H61M-DS2 (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך : Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1 GB) מארז: SOHOO ספק: Solid power ATX 550W

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by cohenkobi1,

422 GA8I945GZMERH Gigabyte לוח אם 930 Core 2 Duo E6300 Tray Intel מעבד 588 American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 זיכרון 177 LG GWA-4167W צורב DVD 320 WD1600JS Western Digital דיסק קשיח 679 Gigabyte nVIDIA GeForce FX7600GS 256MB PCIe כ. מסך 56 Interet Pro Logitech מקלדת 125 MX500 Logitech עכבר 163 R20 Logitech רמקולים 184 TLA-560 Foxconn מארז 462 PF777KוEMCו מסך 4106 סכום

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by shlomom,

הגיע הזמן למחשב חדש. חשבתי על משהו כמו HTPC אבל החלטתי שאני יותר עובד על המחשב מאשר מחבר אותו לטלוויזיה ולכן המחשב יהיה בעל יכולת חיבור לטלויזיה -HDMI. לגבי המארז חשוב לי שקט ופונקציונליות, לא צריך חלונות ואורות, יש לי נסיון טוב עם ה-Antec P150 וחשבתי ללכת על החלופה המעודכנת שלו ה-Antec Sonata Designer 500W. אבל אם מישהו חושב שיש לו פיתרון זול יותר, הכולל אלגנטיות, נוחות תפעול, ספק איכותי, שקט סביבתי, ומסנני אויר אז בבקשה. חשבתי גם ללכת על שני דיסקים, אחד צנוע למערכת ההפעלה (~200 ש"ח) והשני של 1TB לכל הזבל. אינטל/AMD, הלב רוצה Core i5-750 אבל ההגיון אומר מיותר, אז נראה לי ששלוש ליבות של AMD (עם תקווה לפתיחה) יספיקו גם לביצועים וגם לאגו. ואולי גם ה-Athlon II X4 620 יגיע בש…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מדגם Samsung NP530U4E, בין השאר בעקבות המלצה בפורום הזה. אני מעוניין לחבר מסך ישן עם חיבור VGA בלבד למחשב, אשר במפרט הטכני שלו רשום שיש לו חיבור של Mini VGA. לשם כך קניתי מתאם בין VGA ל-Mini VGA אבל אני לא מוצא שום כניסת וידאו במחשב שהיא לא HDMI. אם מישהו פה מכיר טוב את המחשב או שבבעלותו אחד כזה, אשמח אם הוא יידע לעזור לי בנידון. משיטוטים באינטרנט הבנתי שיש חיבור שסמסונג קוראת לו Mini VGA אבל הוא לא באמת החיבור הנכון, ושסמסונג מוכרת את המחשב יחד עם מתאם בין החיבור שלה לחיבור VGA רגיל. לשם השוואה, מיני VGA נראה כך: [h=1][/h] ואילו היציאה במחשב שלי נראית כך: אשמח לעזרה (האם אולי קיים חיבור mini vga אמיתי, ואם כן היכן, ואם לא אז האם החיבו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום, קודם כל לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי לגיימינג, וקצת עריכת סרטים (שימוש ב Adobe premiere ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אך ורק מסך, 24'' , 1080P, 144Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nicirnTAL,

התקציב גמיש, אך נא לא לחרוג יותר מידי. דרושים מעבד + לוח אם + זיכרונות (1GB חובה) וספק כוח להחזיק את המערכת+ (זאת אומרת שיהיה גם "אטרקטיבי" בעתיד). אם אפשר לדחוס לשם חלקים למערכת A64 זה יהיה נהדר. תודה רבה :-*

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by dadon,

זה המפרט שהכנתי : אני לא משחק משחקים כבדים . מה אתם אומרים ? יש הצעות לשיפור ? דיסק קשיח - Westren Digital 160GB 7200 8MB Buffer Sata WD1600JD מארז Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT 128MB SLI DDR3 PCI Express bulk מעבד Box Venice ??AMD Athlon 64 3000 Socket 939 זיכרון Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel DDR 400MHz Value Series Retail לוח אם Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI Motherboard Bulk תודה .

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  25. אהלן, המחשב צריך להיות מהיר 4 גי'גה לפי מה שהבנתי זה הMAX בלפטופ הוא צריך להריץ חלק כל הOFFICE גלישה מהירה באינטרנט פוטושופ וכו.. זהו נראה לי אשמח לתגובות והצעות *אהה כמובן עם WI FI ובלוטוס*

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.