עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני חדש באתר. מחפש לקנות מחשב בהתאם למפורט בהמשך. לא חשוב לי מראה המחשב חוץ מצבע המארז שיהיה שחור. מעדיף מחשב שקט ככל האפשר בהתאם לתקציב כמובן. לא משנה לי INTEL או AMD. העיקר שיהיה מהיר 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600 ש"ח מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, משחקים חדשים, צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא אין צורך. רק מארז ותכולתו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: D…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by yehieldn,

שלום לכולכם, אני חדש באתר ואשמח לקבל את חווד דעתכם על המחשב שאני עומד לקנות באתר Nextop. המחשב הוא בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיחזיק מעמד לטווח ארוך הכולל בין היתר מהירות ויציבות. התקציב הינו עומד על כ- 4,500 ש"ח. Dell Latitude E5500 http://www.nextop.co.il/pl_product~LAP-DE124~2~0.htm מפרט טכני: מעבד- Intel® CoreTM CORE 2 DUO Processor 2.4GHz P8600, 3MB L2 Cache 1066MHz מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD Up to 256MB shared memory דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GBMB DDR2 800MHz with dual channel Memory משקל 2.89Kg (עם סוללת 6 תאים) אחריות שלוש שנים אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית וכמובן אם…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by OmerCSC,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים, צפייה בסרטונים וסרטים פה ושם, Office ולפעמים עיצובים של תמונות וסרטונים. בעיקר שירוץ ולא יתקע בכלל. ntel® Core™ i7-10510U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.9 GHz זיכרון 8GB (4GB DDR4 2400MHz Onboard + 4GB DDR4 2400MHz), up to 12GB כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe G3x2 NVMe תצוגה 15.6 Inch 16:9 FHD (1920x1080) LED Backlight 60Hz Anti-Glare Panel with 45% NTSC, 200nits מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX250, with 2GB GDDR5 VRAM או יצרן Asus דגם …

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  4. שלום אני צריך מפרט לחבר לאינטרנט ועריכת וידאו קלה. בלי מסך. הוא רוצה מבוסס אינטל בגלל העריכת וידאו (סרטים ביתיים). הוא לא מתכוון לשחק עליו משחקים כבדים. זה הצעה שהוא חושב עליה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEsofshavoa

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by skitsku,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MDK,

היי חבר'ה! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב משרדי בשביל אח שלי. התקציב הוא מקס' 3500. השימושים הם לעבודות סטודנט בהנדסת תעשייה וניהול בטכניון עם תוכנות כגון ACCESS ואולי PHOTOSHOP, קצת אינטרנט ומוזיקה. ישנה אפשרות לקנות בחיפה. הוא רוצה גם מסך 17 LCD, רמקולים סבירים ועכבר מקלדת. יש מצב גם למצלמת WEB אם נכנס בתקציב. כמו כן, צורב DVD וUSB בקדמת המארז יתקבלו בברכה המחשב הביתי הנוכחי דווקא מתאים לו אבל אני פוחד שלא יחזיק לו הרבה זמן - יש לי אותו 4 וחצי שנים והוא מורכב מAMD PALOMINO 1800 שמתחמם יותר מדי...(71 מעלות במנוחה)

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by dvd1,

דרוש לצרכים ביתיים בעיקר אינטרנט אופיס מעט משחקים. האם יכול לשמש כmedia center ?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, אני מחפש נייד בתקציב של 3K לשימושי אופיס וגלישה. הפרמטרים הרלוונטרים הם גדול מסך 14 אינץ, צורב DVD ואמינות. כל שאר הפרמטרים לא חשובים לצרכי. תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by eliemail,

שלום רב אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא פריק של משחקים כך שאני לא צריך כרטיס יקר יותר מ-500 ש"ח. להלן המפרט שאני מתכוון לקנות: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB Asus M2A-VM Raidmax APEX 2x120mm No PSU FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black Microsoft Multimedia Keyboard מערכת הפעלה XP HOME גרסה אנגלית תודה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד איכותי שישמש אותי לטווח הארוך בתקציב מוגבל של עד 2,500 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ודורש זאת. אלו הם הדרישות שלי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, סביבה אינטרנטית, אופיס ו-AutoCAD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך IPS בגודל 15.6", מט, לא מגע. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by yoss613,

יעוד - לבית לתיכנות למשחקים (בקצור כלבויניק) מעבד E6 SAN Diego AMD Athlon 64 3700+939 לוח אם GigaByte GA-K8NF9-ULTRA (nForce 4 ultra) זכרון 512MB DDR 400Mhz Kingston, Total 1024MB 2X דיסק קשיח 250GBתוצרת Western Digital SATA 2 מארז מסוג GZ-XC צורב DVD תוצרת NEC דגם ND-4550 כרטיס מסך 7600GS סט מקלדת+עכבר אלחוטי לוגיטק OEM אחריות לשלוש שנים, מלבד המארז עכבר ומקלדת אל-פסק 650VA מסך Samsung 930B LCD 19"

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by Green,

היי נתנו לי הצעה על מחשב למשחקים וווידיו Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E Samsung 18x Dual Layer DVD±RW BLACK GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 620W Hauppauge WinTV PVR 150 MCE MEDIA CENTER KIT SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM רק זכרונות אני לא יודע מה אני צריך אז תציאו לי משהו טוב בבקשה 2GB חוץ מזה אני ישמח לשמוע את דעתכם על המפרט ואם צריך איזה שינוי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by kfirbep,

בחרתי לי כמה מאזי מחשב שאני אוהב ואני לא כל כך מבין את כל הנתונים שהם כותבים על המארזים אז אני פשוט אגיד לכם מה אני צריך: חיבורי כבל usb חיבור לרמקולים למיקרופון וכמובן כל החיבורים החשובים של המסך וחשמל ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין בהם (ברור לי שיהיה את החיבורים החשובים האלה אבל רק ליתר ביטחון) ויש את הקטע עם המאווררים זה חשוב אם יהיה 1,2 או 3? המארזים: מארז1 http://tms.co.il/product/5392 מארז 2 http://tms.co.il/product/6082 מארז 3 http://tms.co.il/product/2854 מארז 4 http://tms.co.il/product/5396 מארז 5 זה אותו מארז רק בצבע שחור http://tms.co.il/product/5395 מארז 6 http://tms.co.il/product/6187 מארז 7 זה אותו מארז רק בצבע אדום או כתום...הם אומרים שזה אדו…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שתכליתו העיקרית עבודה על אופיס ואינטרנט, אבל שיאפשר גם צפייה איכותית בסרטים, כולל HD (לפחות 720P). חשוב שיהיה קל. חשוב לי שאת השימושים הבסיסיים הללו הוא יוכל לבצע היטב (בקיצור, שלא יתחיל להיתקע רק כיוון שפתחתי ארבעה טאבים בדפדפן, השארתי מסמך וורד פתוח ואני צופה בסרט). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים. * גודל המסך? כמה שיותר (שיתאים גם לסרטים). לאור המשקל הרצוי, אני מניח ש-13". * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ-2 ק"ג (משהו שלא יציק בגב יותר מדי גם במסלול בית-עבודה-אוניברסיטה-קניות-בית. הייתי שמח למשהו קל באמת אבל חוששני שאין לי תקציב לזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה יהיה נחמד, אבל לא חי…

15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני לא ממש בעניינים, לא קניתי מחשב מלא זמן, אני מחפש המלצות למפרט של מחשב חדש לצורכי גיימינג. תודה מראש על כל העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס "ביצועים למחיר" טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות java ו-C++ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by hananr,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מחברת אני מאוד מתלבט לגבי MSI WIND 100U. מצאתי כמה מאמרים שלאחר שמעדכנים את הביוס יש אפשרות לאוברקלוקינג. להלן לינק למאמר. ניסיתי להתיעץ עם איבורי אבל הם לא מכירים דבר כזה. http://hothardware.com/Articles/MSI-Wind-U100-Netbook/?page=5 או http://www.electricvagabond.com/2008/10/msi-wind-bios-109-update-overclock-and.html האם יש מישהו כאן באתר שעדכן את הביוס. תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by dan_dekel,

המחשב מיועד לחבר.. חשוב שיהיה במפרט כרטיס קול מהמקצועיים ביותר וכמובן כרטיס מסך בהתאם. אין אפשרות להגדלת התקציב, תודה לכל המגיבים, דן

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. הייתי בחנות של TMSFOX ודיברתי עם אחד מהנציגים והרכבנו ביחד מפרט .. זה מה שיצא : מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤845 קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤200 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤449 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤425 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤303 כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon VAPOR X HD48701GB GDDR5 PCI-E ¤1100 מסכים Samsung SyncMaster T220P 1:50000 5ms ¤1085 שרותי מעבד…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  19. היי. קצת מיליתי את הפורום בשאלות לאחרונה..סליחה..אני פדנט כשאני קונה דברים חדשים... ככה, אני רוצה להחליף את הקופסא, המחשב ישמש ל: * אינטרנט וכל הנלווה (מסנג'ר וכו'). * עבודות סטודנט . * מוסיקה וסרטים (בלי סוף) . * כמובן שאנטי וירוס, פיירוול וכל הדברים הרגילים. * משחקים מעט מאוד (לא המהות של המחשב, אולי משחקים מהדור הקודם) . * הכי חשוב ---> שהמחשב יריץ: מסנג'ר, אנטיוירוס, מוסיקה, אינטרנט ...וכל הדברים של היום יום במהירות חזקה.... המליצו לי על המפרט הבא : ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE GIGABITE - ?K8NSC 939 NFORCE 3 DDR 512 400mhz ADATA/VT מארז של HEC : Compucase CI-6A21 400W? העניין הוא כזה : אני לא מחפש את שיא החידושים, אבל אני מתלבט בין לוח עם PCI-…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקים כמו COD & LoL באופן חלק. איו לי כרגע הגבלה לתקציב אך השאיפה למחיר נמוך ככל האפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by sh9696,

תודה רבה לכולכם... עזרתם מאוד :yelclap: ונעבור למחשב: E6600 לוח ASUS P5B HD 160 GB 8MB WD TWINMOS 2GB 667 מארז + ספק: HEC 6A19 + 400WTRT 7300GT SONIC PALIT שימושי המחשב: עריכה גראפית ומשחקים (אני יודע- הכרטיס מסך יספיק לי)

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by redead,

ישנו כרגע הרדיסק של 160 ג'יגה שגם לא מספיק וגם אני חושש שימות בקרוב כי הוא עושה קצת בעיות.. בכל מקרה אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש, איזה נפחים נותנים כיום את התמורה הכי טובה לכסף ? כל הרדיסק שאני יבחר לנייד יתאים במקרה הזה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by tepez,

אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי. התקציב הוא 3500-4000. הגודל הרצוי הוא 14. אין צורך בHDMI או בקורא טביעות אצבעות (למרות שזה יהיה נחמד). האם אפשר לראות סרטי HD עם כרטיס מסך onboard? כמה צריכה לעלות הרחבת אחריות ל3 שנים?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by BullHorn,

Sorry, i couldn't edit my previous post with miniopera on my phone, i had to open a new thread. I'm looking for a laptop to use for general things, browsing, multitasking and playing light or old games (2004 and older). I would like it to have core2duo cpu and 2gb of ram. The screen must be at least 14inch. I saw a gigabyte laptop on iqpc with there specifications for under my price limit. Are gigabyte laptops good? Do they come with decent warranties?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  25. הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף פוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - לא חובה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.