ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לטובת עריכת וידאו ותמונות, זהו מחשב עבודה ולא משחקים. התקציב שאושר עבורו הינו 10,000 שקלים. עליו להכיל זיכרון מספיק כדי לאכסן גם את הארכיון עליו. התוכנות הינן: After Efects PhotoShop Premie אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט מתאים, מרחב העבודה פה הוא מאד גדול...
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצורך עריכת וקידוד וידאו ותמונות, אני עובד בעיקר עם התוכנה Sony Vegas לעריכת וידאו אך משתמש גם בתוכנות אחרות לצורך קידוד. תוכנת עריכת התמונות שבה אני משתמש הינה Adobe Photoshop. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כוננים אופטיים: אין צורך בכוננים אופטיים, אעביר מהמחשב הנוכחי. רמקולים: אין צורך ברמקולים. מקלדת ועכבר: הכי טובים מבחינת יחס עלות/תועלת, אין צורך באל-חוטיים. דיסקים קשיחים: 2 של 500GB , לא יחוברו במערך RAID. זכרון פנימי: יש טעם לרכוש 4GB? (אשתמש ב- Windows XP) קירור: שקט ככל האפשר. מארז: שקט ככל האפשר. יציאות בלוח-אם: חשוב שתהיה יציאה אופטית מכרטיס הקול המובנה בלוח אם. מסך: אין צורך במסך. * חשוב מאוד שהמחשב יהיה …
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב שאוכל לערוך איתו סרטוני 4k שאני מצלם עם הרחפן מבדיקה שעשיתי בגוגל המליצו על כרטיסי מסך עם נפח של 6gb לפחות אשר מקפיצים את המחיר ההתחלתי ל-5000 פלוס. אני חובבן בעריכה ולא מקצועי אז אולי אפילו כרטיס מסך של 4gb יספיק לי אם אשתמש בתוכנות פחות מסיביות. אני ממש לא מבין במחשבים והייתי רוצה המלצות לאיזה עוד דברים במארז יש לקחת בחשבון ואם יש לכם המלצה בגדול למחשב הייתי שמח לשמוע. המחשב ישמש אותי קצת לעריכה ולשימוש עצמי לא כולל גיימינג או משהו מסיבי אז לא הייתי רוצה להשקיע יותר מדי אם יש משהו בטווח המחירים של 3500-5000 שנראה לכם שיכול להתאים הייתי שמח לשמוע. אני מחפש pc.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שמי מיכאל ואני עורך וידאו כבד, רציתי לשתף אתכם במפרט של המחשב הנוכחי שלי: http://www.tms.co.il/preview/spec/6w8nvjag החלפתי את הזיכרון לאחרונה ב:[h=1]G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual[/h] והוספתי כונן: [h=1]Seagate 3TB Barracuda Sata III[/h][h=1]אשמח אם תתייחסו לחלקים שיש לי ויהיה אפשר להעביר אותם, מבלי להוסיף עכשיו עוד ראם, לדוגמא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000[/h]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כבדה, אפטר אפקטס, אביד, פרמייר, פוטושופ, ברמות הגבוהות ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם אני רוכש מחשב שמיועד לעריכת וידאו בצורה מסיבית, שימוש בעיקר בתוכנות של אדובי. אשמח להמלצות לשידרוג: האם לשדרג מעבד ל 9900K הם לשדרג לכ.מסך 2080 ? יש לי עוד כ4000 פנוי אחרי המחיר של מפרט זה. ואם יש המלצות לשינוי קונפיגורציה אשמח לשמוע, חשוב לי מחשב חזק ושקט זה המפרט שהציעו לי : מעבד Intel i7-8700K 6 Cores / 12 Threads 3.7 GHZ up to 4.7 GHz …
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי פה מפרט לחבר טוב של אחי. הוא צריך את המחשב לעריכת וידאו HD (לא מקצועית) ולמשחקים (לא משהו מטורף למשחקים, נגיד OBLIVION ברזולוציה 1680x1050 בגרפיקה בינונית) בגלל זה הרכבתי לו מפרט שנראה לי מאזן בין מעבד חביב לכרטיס מסך נחמד בתקציב הזה. בטח יש לכם משהו להפחית, להוסיף ולשפר כמו תמיד תודה מראש, תומר מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B כמות: 1 - מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤559 מארז: Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤414 זיכרון: Digma 1GB DualChannel TESTED DDR2-800 D21G800DI כמות: 2 - מחיר: ¤140 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS כ…
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אני גמיש בתקציב אבל ראיתי מפרטים ברמה של מה שאני מחפש באזור ה6-8K ואני חושב שזה הכיוון. 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו מקצועית. א) תוכנות עיקריות - Avid Media Composer, Adobe Premier , After Effects. זאת העבודה שלי ואלו התוכנות שאני עובד איתן על בסיס קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה שלי כרגע היא לערוך עם שני מסכים של 1920X1080 של 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך מחשב שיענה לדרישות השוק לתקופת זמן משמעותית. אני מתחיל לקבל כבר לאט לאט חומרי 4K לעבודה ורוצה להי…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב נועד בעיקר להמרות ועריכה עם AVS, עריכה עם Movie maker ופרמייר. מה דעתכם על המפרט הזה? Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz BOX, יחידות 1 ₪1494 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1161 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪558 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5, יחידות 2 ₪1144 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1323 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 2 ₪816 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 Sapphire ATI Radeon 4730 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=992 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? סביבות 6K, אין בעיה עם מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים ) - העבודה הכבדה ביותר תהיה עריכת וידאו עם תוכנות רבות פתוחות בו זמנית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך. (גם רמקולים וכרטיס טלוויזיה, אבל כנראה אני אמתין איתם לרכישה נפרדת) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי (אני מאמין שה 7.1 הסטנדרטי בלוח אם יספיק) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם של Gigabyte, כרטיס מסך עם דרייברים של NVIDIA ,מארז של THERMALTAKE או Gigabyte, מסך של LG - אפשר …
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
עריכת וידאו+מעט עיבוד תמונות+שימושים רגילים זה המפרט מנעה (חנות טובה?) שנראה לי, מה דעתכם? דגם מחיר כמות Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1 INTEL Sandusky 945P D945PSNLK 780 ¤ 1 SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII 600 ¤ 2 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 600 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 385 ¤ 1 GIGABYTE X700 256DDR BULK PCI-EXPRESS 720 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 ANTEC TX1050B 500W 850 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6785 שכחתי משהו? אולי מאווררים? תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש מחשב נייח בעיקר לעריכת וידאו, אשמח להמלצתכם תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח , תתאפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרמייר , אפטר אפקט, פוטושופ וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יירכשו בנפרד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? (זה לא…
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
על מה אני צריך לשים דגש בבניית המפרט ל 28 מצלמות ב 4k (משתמש בפרוקסי כשצריך) בהרצה בו זמנית ב Multi camera?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני זקוק לייעוץ למחשב שיריץ תכנות AVID . כרטיס עריכה כבר יש לי. התקציב יכול להיות גם פחות מ 6000 אם יהיה מספיק טוב או אפשר גם לחרוג במעט. אין צורך במסך. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב כעת לעריכת וידאו. אני מעריך שיש מספר דברים שצריך בשביל מפרט כזה והם די בסיסים hardisk מעל 200 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה. זה דברים בסיסים שאני יודע שחייבים לעריכת וידאו. התקציב שלה הוא 6000 שקל והיא צריכה גם מסך,עכבר ומקלדת והיא עובדת על AVID שחשוב לציין ששמעתי שיש בעיות תאימות עם כרטיסי קול, ממה שאני יודע כרטיסים של creative מתפקדים טוב על avid. על איזה מפרט הייתם ממליצים במחיר כזה?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין במחשב לעריכת וידאו עם מעבד i7 + לוח מתאים התלבטות בקשר לכמות זכרון (האם במערכת 64 BIT יהיה בעיה להשיג תוכנות עריכה שתומכות 64 BIT?) ודיסקים לפי התקציב לא כולל מסך תמליצו בבקשה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב PC לעריכת וידאו בתוכנת AVID, התקציב שעומד לרשותי עד 7000 ש"ח... קראתי את הדרישות באתר החברה אך אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי מפרט מדוייק הכולל כרטיס מסך מסדרת nvidia quadro וכרטיס קול של sound blluster. אני מעוניינת לעבוד בשני מסכים ויש ברשותי מסך אחד כך שהמפרט צריך לכלול מסך אחד (לא דק), עדיפות לכרטיס מסך עם אפשרות לחיבור מוניטור אנלוגי TV. בנוסף אני זקוקה לכניסת firewire לחיבור מצלמת DV לדגימה ולהורדת הסרטים (הבנתי שלרוב כלול בלוח האם). אני מעוניינת גם בסט רמקולים איכותיים (וסאב) ובאל פסק. יש ברשותי את תוכנת ההתקנה ואת הAVID exspres pro אני סטודנטית לקולנוע במכללת ספיר... (במידה ותעודת סטודנט יכולה להוזיל את המחיר...) תודה...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, השימושים שלי במחשב הם גלישה, הורדות, סרטים (מתוכנן לקנות בהמשך LCD WS), ושימוש בתוכנות עריכה כמו Photoshop, ועריכת וידאו (Vegas, Premiere, Avid). אני לא משחק במחשב בכלל. אני לא צריך: מקלדת, עכבר, רמקולים, פלופי. צריך: מארז, ספק חזק, לוח אם, מעבד, זכרונות, HD, כרטיס מסך וצורב. אני אסתפק בכרטיס קול מובנה בלוח אם, כמו גם כרטיס רשת. צריך Firewire, אם אין על הלוח אם אז מקסימום בכרטיס נפרד. אני ממש חלש בכרטיסי מסך, אני לא יודע אם אני יכול להתפשר לגמרי בכרטיס מסך, או שיש כאלה שמותאמים לעבודה עם התוכנות שכתבתי. מה שכן, אני לא רוצה להדפק אח"כ עם הרזולוציה במסך החדש שאני אקנה. התקציב עד 4,700, לא במזומן. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני משדרג מערכת ישנה כך שאת רוב הרכיבים אני מחליף אבל לא את כולם (מיד אפרט). המערכת נועדה בעיקר לעבודה, עריכת וידאו ב-HD ועיבוד תמונה כמו גם לגיימינג ושימושים כלליים. תוכנות עיקריות- פרמייר, פוטושופ, אפטר אקפטס (מדי פעם), דה וינצ'י, מדיה אנקודר, אנקור... אני עובד על קבצים גדולים מאוד ומעביר כמויות גדולות מאות של חומר על בסיס קבוע אל ומכוננים חיצוניים ובתוך המערכת. חשובה לי היכולת לעבוד במקביל על מספר יישומים והאפשרות לקודד קבצים גדולים במהירות יחסית. חשובה לי היכולת לשדרג את המערכת בעתיד כי אין לי כוונה לקנות מחשב חדש כל שנתיים. חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה. רעש של מאווררים לא עושה לי את זה גם אם הם של כרטיסי מסך... רכיבים שיהגרו למערכת החדשה מהמערכת הקיימת: 4-6 כוננים קשיחי…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל המקצוענים, זקוק דחוף למפרט לעריכת וידאו, התקציב שלי 3500 גמיש, עם דגש מיוחד על המעבד. נ.ב. יש לקחת בחשבון שהמחשב הולך לבצע עבודות ארוכות עם המעבד. וכן שני דיסקים קשיחים שהראשון יכול להיות אפי' 80GB תודה לכל העונים, כמו"כ אשמח לשמוע המלצה על חנות באזור המרכז שיספקו מהר את הסחורה עם שירות ט ו ב. (אפי' שיעלה עוד כמה שקלים)
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לעריכת וידאו HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח לשם ולשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid, Adobe Premiere. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בינונית בפרימייר וקצת באפטר אפקטס אולי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר , תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, 1. המחשב הוא עבור עריכת וידאו + בניית אתרים + גרפיקה - לא משחקים - לא OC 2. אין לי הגבלת מחיר אבל לפי מה שהסתכלתי באינטרנט נראה לי שמספיק כ-6000 -7000 ש"ח 3. לא הייתי חוסך עוד 200-500 ¤ כדי לקנות חומרה איכותית ומתאימה למטרות שלי (דוגמה אם יש זיכרון שתגיד ששווה אקנה הכי טוב...) 4. בצד שני לא הייתי מבזבז 100 ¤ על דבר שאני לא צריך (דוגמה: לא הייתי משקיע בכרטיס מסך משוכלל למשחקים כי אני לא משחק...) 5. אודה לך אם תכתב את שם החומרה המדויק כדי לחפש אותו באינטרנט ואם המחיר שלו. 6. העיקר שיהיה התאמה בין החלקים כי לפעמים גם חלקים הכי יקרים לא נותנים תוצאות אם אין בינהם התאמה. מעבד הכי חם והכי טוב בשוק במחיר הכי סביר - שמעתי שיש משהו עם קירור מיוחד לוח אם לוח רציני כולל …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 כשהשאיפה היא לרדת כמה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מחובר לקונסולת אודיו וישמש בחלק מהזמן כמחשב לעריכת מוזיקה, ובשאר הזמן כמחשב לעריכת וידיאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, יש במחשב הישן כיום Radeon RX 570 עם 8GB. בנוסף יעברו 2 כרטיסי PCI-E שמשמים לחיבור לקונסולה (הם לא Firewire, אני בתהליכים להבין למה הם משמשים... הקונסולה מתחברת גם בUSB סטנדרטי) 5. עד כמה חשוב שקט פעו…
-
- 34 תגובות
- 32.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית לקולנוע בבצלאל, צריכה מחשב שישמש אותי למשך שנותיי כסטודנטית לצרכי הלימודים. הצורך העיקרי הוא עריכת וידיאו, מדובר על סרטונים קצרים בני כמה דקות עד חצי שעה גג.- שימוש בתוכנה avid מעבר לזה, שימוש די בנאלי של סטודנטים וכמחשב ביתי, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, צריבה, אינטרנט, office כמובן ושכחתי עבודה מדי פעם גם על photoshop קיבלתי את ההצעה הבאה, אשמח לקבל חוות דעת שמתייחסת, להתאמה של הרכיבים בינם לבין עצמם, התאמת המחשב לצרכיי, טיב המחשב מבחינה ביצועית וכמובן מחיר... אז הנה זה בא: מעבד: p4 775 3G 2MB 64BIT לוח אם: GigaByte GA-81945P pro זיכרון: 2x512 crosair DDR2 533Mhz דיסק קשיח: WD 100GB SATA + 160GB SATA2 צורב: NEC/LG x16 כונן אופטי: CDRW…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לעריכת וידיאו { בעיקר } + משחקים כרגע אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל לא פוסל אפשרות בעתיד הכי חשוב לי מהירות תגובה ומספר רב של תוכניות שניתן לעבוד איתם במקביל מבלי לעבד כוח עבודה + מחשב שקט במיוחד הרכבתי מפרט בעצמי השמח אם תעזרו לי לשפר אותו או שהוא יספק אותי ל - 4 שנים הבאות מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤483 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤498 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤373 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-…
-
- 5 תגובות
- 489 צפיות
-