ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
לאחר ששאלתי שאלה כללית, הנה דרישות ספציפיות יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי הפעם. אין לי הרבה מושג אז זה מה שהצלחתי לגבש נטבוק מיועד לנסיעה לכן קל וקטן (10-12 אינץ')- ישמש להעלאת סרטים דרך מצלמת וידאו (חיבור פייר וייר), גלישה אלחוטית ושיחות וידאו, וכתיבה ללימודים RAM מינימום 2 ג'יגה רזולוציה גבוהה למולטימדיה לפחות 2 USB ורצוי מאוד קורא כרטיסי זיכרון ו- fire wire bluetooth, כניסה של כבל רשת, חיבור ממש טוב לווי פיי סוללה לזמן ממושך. מצלמה ומיקרופון חשוב מאוד שיהיו טובים תקציב- עד 3500 חשוב שהיצרן יהיה אמין (מעדיפה דל אבל מוכנה לשמוע הצעות נוספות) http://ireland.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-inspiron-10/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-10&cs=ildhs1&s=dhs סדרה 10 (בל…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם החיסכון לא ידרוש ממני בעוד שנה לשדרג שוב, אז ניתן לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש של משחקים , אינטרנט , סרטים וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים יהיו DIABLO3 GTA VI HEROES VI MAX PAYNE3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גודל 19-21,לעיתים…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מעבד:INTEL PENTIUM E4300 1.86 2M CORE 2 DUO זיכרון: DDRII KINGSTON 2 X 1024 667 MHZ לוח: INTEL LEMONT DG965LTCK USB DDRII firewire מארז:EZCOOL H550D MIDI TOWER ATX 400W pro כונן :16MB WD250KS 250 GB 7200 16MB SATAII כונן אופטי: DVDRW LG H-42 DUAL LAYER כרטיס מסך: LEADTEK Geforce PX8500 GT TDH כרטיס רשת: ONBOARD 10/100 כרטיס קול : ONBOARD 6CH הציעו לשדרג את המעבד ל-E6600 ב-700 ש"ח, ויכול להיות שזה מה שנעשה כי אנחנו רוצים מחשב שיחזיק להרבה זמן (~4 שנים בשימוש כללי - גלישה, הורדות, יישומי אופיס, ICQ, מסנג'ר וכו'). נראה לי שאני יכול לרדת בכרטיס המסך למשהו חלש יותר (נניח 7300GT), או אפילו לאיזה לוח אחר עם כרטיס מסך מובנה, ולחסוך עוד קצת כסף. אם המפרט לא משהו, אשמח לקבל…
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אבקש את עצתכם ועזרתכם בקביעת מפרט למחשב שלם, כולל מסך, לשימושים ביתיים סבירים (אינטרנט, קצת משחקים וכד'). התקציב - רצוי כמה שפחות, אבל נקבע גבול עליון של כ 5000 ש"ח. אני חשבתי על מעבד E4300 ולוח GA-965P-DS3 או לחילופין מעבד X2 4600 או X2 4800 ולוח M2N-E. האמת - זה לא ממש משנה, כי גם המחשב הנוכחי מספק אותי ברוב המקרים. בקשר לשאר המפרט: זיכרון - 2GB של DDR2 בתדר 667MHz, או אפילו 800MHz אם ההפרש בינהם מאד קטן. דיסק קשיח - 250GB בחיבור SATA. צורב -DVD, רצוי בחיבור SATA. כרטיס מסך - לא צריך משהוא חזק, חשבתי על ה 7600GS או ה 7600GT, שכן מחירו ירד עקב יציאת ה 8600GT (שהביקורות לא ממש משבחות, אגב). חשוב שתהיה יציאת טלויזיה (למרוב שלרובם המוחלט יש יציאה כז…
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שמחברים אותו למסך חיצוני - רואים. (המחשב עובד מצויין) על הצג של הנייד, יש רק אור, ועשלוחצים על Fn+ להאיר/להחשיך את המסך, רואים שהתאורה עובדת. כלומר, זה כנראה לא האינוורטר. האם המסך הלך? אולי הכרטיס מסך? איך אפשר לוודא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא צריך את הדברים הבאים: מסך מקלדת עכבר רמקולים דגשים בשבילכם: יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנות שיתוף, SKYPE, מסנג'ר וזהו אני חושב.. הארד דיסק - בין 40 ל80 ג'יגה מעבד - אני לא יודע מה טוב יותר לעבודה משרדית.. אפשר לשים את מה שיותר זול אם מקבלים את אותם הביצועים. צורב רגיל - הכי זול שיש, איזה LG פשוט כונן דיסקטים לוח אם וכרטיס מסך כמובן - לא נראה לי שצריך משהו מיוחד. אני חושב שזהו.. אני צריך את זה דיי דחוף אז בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים. מחיר בין 2000 ל2500 ש"ח תודה טומי
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, בתקווה שיוכל להריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FPS מעולה בלפחות 3 שנים הקרובות. המחשב יהיה המחשב הראשי והיחיד שלי כך שמשמש גם ללימודים לסטודנט ועבודות מסביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ-17 אינץ', אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מבריק למאט, אשמח להסבר. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה numpad במחשב. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, ברור לי שאני לא עומד לקבל פה מחשב קל ונוח לנשיאה עם הדרישות שלי... אני כרגע עם מחשב גיימינג נייד מיושן יחסית שהמחשב הנ"ל אמור להחליף (Asus G73). הוא שוקל 4 ומשהו קילו ואני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אפשר גם באמצע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 , Call of Duty וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ עם המומחים שביניכם לגבי מפרט אפשרי ללפ טופ של dell או hp. אני מחפש מחשב שיחזיק ל3-4 שנים, עם חיי סוללה ארוכים. השימושיים הכמעט בלעדיים של המחשב יהיו לטובת מסמכי word וגלישה באינטרנט, ולא שימוש בתוכנות עיצוב או עריכה. מעדיף מחשב עמיד ועם זאת בעל משקל קל. עדיפות לssd, כרטיס מסך ברמה טובה, וזיכרון פנימי של 500gb או יותר. תודה לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כידוע לרובכם כבר מזמן אני לא בתחום החומרה וגם ככה המעבד שלי שרוף בערך חודש, ובנוסף שילוב של יום הולדת עכשיו גורם לזה שיגיע מחשב חדש. בנתיים זה המפרט שהצלחתי להוציא, אם יש הצעות לשינויים - תבורכו. נ.ב לא צריך הארד דיסק, סידי רום או מסך. כמו כן, מומלץ לנסות כמה שיותר להתרחק מ-3500 בידיוק, בנתיים המפרט הזה עולה 3287 ש"ח כולל משלוח. Athlon XP 2000+ Thermaltake Volcano 9 ABIT NF v2.0 TwinMos DDR 3200 256MB ATi Radeon 9500PRO Lite-On 52x24x52 Black Compucase Midi Tower CI-6A19 Black + HEC 300W
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי תמפרט הזה במפרטים מומלצים אחרי חישוב מחירים בSKYPC יצא בסביבות ה 1700 מה אתם אומרים? ללא ציוד הקפי פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 140 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 380 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 180 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך 4/5 שנים קניתי מחשב נייח שהיה מיועד לגיימינג בחנות TMS. את המחשב הרכיבו לי בפורומים כאן והייתי מאוד מרוצה. הנה המפרט: כיוון שכיום המחשב הזה כבר נחשב לדיי ישן ולא מספיק חזק למשחקים היום. רציתי לדעת: 1) מה חייב להחליף או להוסיף? 2) מה כדאי להחליף או להוסיף? * מבחינת תקציב אני כבר אעשה את החישוב לבד מה אני קונה ומה בינתיים אפשר להשאיר. חושב שמה שמחליפים נחליף למשהו חזק שיחזיק לפחות 3 שנים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail כרטיס מסך: Radeon HD6850 דיסק קשיח: Seagate 7200 64MB SATA 1TB הי חבר'ה, המחשב אומנם מריץ משחקים על הגדרות גבוהות אבל ה - FPS לא תמיד להיט (ARMA 3 רץ על 30 FPS פחות או יותר) הייתי שמח לדעת איזה חומרה (המלצות) עדיף לשדרג כדי לשפר ביצועי משחק. תקציב: בסביבות ה- 1000 ש"ח עם אפשרות ליותר אם זה באמת שווה את זה. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט, וגם אולי לצפייה בסרטים. חשובים לי: 1. חיי סוללה 2. איכות בנייה ( שיוכל לעמוד בטלטלות של נסיעות לחו"ל) 3. שיהיה אמין מאוד 4. אחריות ארוכה (4 שנים של דל מאוד קורצת לי) אני מתלבט בין lenovo T500 לבין Dell latitude E6500 יש תובנות? אולי המלצה על מחשב אחר שלא לקחתי בחשבון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5ND NVIDIA nForce 750i SLI מעבד Q6600 זכרונות G SKILL 2GB כ"מ EVGA 9800GTX דיסק קשיח 250GB מארז http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811144151 ספק http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817182032
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הדגם של המחשב הוא: Compaq Presario 1500 processor Intel® Pentium® 4 2.2GHz standard memory 256MB DDR cache 512KB integrated Cache hard drive 30GB optical drive DVD/CD-RW Combo graphics ATI Mobility Radeon 7500 (32MB DDR SDRAM) modem Mini PCI 56K ITU (V.92) modem display 15" colour TFT XGA (1024 x 768 resolution) I/O Interfaces (1) Parallel port, (1) IEEE 1394 port, (1) PS/2 port, (1) S-video port, (1) VGA port, (1) Port Replicator connector, (1) Headphone/Line-out, (1) Microphone in, (1) AC power connector, (1) RJ-11, (1) RJ-45, (1) Infrared port, (2) USB 2.0 port security Features Power-on password, Re-enforce Security Lock compatibility/compliance Advance Configuration…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם! כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד... עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה... עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G. הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה... 500 ג'יגה הארדיסק. כרטיס מסך נוידה 9600. 4 ג'יגה זיכרון. CORE2DOU 2.0 נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד... המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!! בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו... והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית. יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Pentium E6500 מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות Mushkin/Patriot 2GB 800Mhz זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Inno3D 8400GS 512MB HDMI כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) מאווררים וגופי קירור none ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר 1435₪ הוסף המח…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך המיועד לעבודה משרדית ולצפיה בסרטים, בתקציב של כ-5000ש"ח שיחזיק לתקופה ארוכה ויהיה בעל חלקים אמינים של חברות מוכרות הנותנות אחריות נאה. הקושי שלי הוא בעיקר בתחום התאמת החלקים במחשב אחד לשני(מעבד ללוח אם, זכרונות ללוח אם וכו) קווים כלליים: -מעבד אינטל core 2 duo -קירור למעבד -כ.מסך ברמת הENTRY LEVEL -1GBX2זכרון במהירות 800MHZ -2 דיסקים קשיחים sataII, כל אחד 160GB. -ספק כח אמין וחזק -לוח אם,כ.רשת וכ.קול מובנים. -צורב -מארז -מסך LCD 20 או 21 אינטש. -עכבר אין צורך במקלדת או ברמקולים מקווה שהייתי ברור, ותודה רבה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט של חלקים מרכזיים במחשב אותם אני צריך על מנת ליצור מחשב שכל יעודו הוא למשוך וידאו ממחשב אחר בבית ולשדרו לטלויזיה שיש בחדר השינה. (יש צורך ביציאת HDMI) אין לי צורך ב - HD/מארז/ספק/עכבר/מקלדת לפי הבנתי בתחום כל מה שנאשר הוא לוח אם/מעבד/זיכרון/כרטיס גרפי (חלקים מרכזיים) אין בעיה בכרטיס גרפי מובנה על לוח האם, רק אם הוא נותן מענה הולם. למרות שבדרך כלל ממה שידוע לי לא מומלץ לקחת את כל השילובים האלו. אשמח לקבל מפרט של הפריטים שיענה לדרישות שציינתי בסדר גודל של 1,500 ש"ח שיהיה לכולנו שבוע טוב, חג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בארצות הברית בלי הרבה לבדוק זה I7 עם 4GB זכרון וכ.מסך שצריך להריץ הכל עלה לי 900$ וגם עשיתי אחריות לשנתיים באופיס דיפו איך הלפטופ הזה? בנתיים רץ סבבה למרות שנדהמתי לכמות התוכנות שמגיעות איתו כל מיני בודקים אוטומטיים ומייצבים... זה לפטופ ראשון שלי http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A660
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
skypc ksp iqpc וכו' המחירים שם הם אחרי מע"מ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-