ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים. אשמח להמלצה ללפטופ ביתי, לצרכי אופיס, אינטרנט, טלוויזיה (חיבור HDMI ל-4K) ומשחקים (ברמה של פורטנייט - לא משחקים תובעניים מידי). תקציב ~3500 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך להמלצת NONE77 ממלא שאלון במקום המפרט בדיון הקודם, שוב- תודה רבה לעונים תודה NONE77, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג התחלתי מאוד (ילד בן 10 - פורטנייט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב- מחשב בחדר שינה של הילד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…
-
- 22 תגובות
- 15k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד למעצבת פנים תקציב עד 6K ש"ח 1. מה התקציב המירבי? 6,000 ש"ח. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצורך עיצוב פנים, בעיקר תוכנת 20-20, מאפשרת לשרטט ולייצר הדמיות תלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. הדרישות שהלכתי לפיהן: 1. גיימינג קל עד בינוני (סימס, פורטנייט וכו') וצרכי בית ספר לילדה בתיכון. 2. כולל ציוד היקפי - מקלדת , עכבר, מסך 23.5 אינצ', מדפסת בסיסית. 3. תקציב עד 4K, לא ממש גמיש. מעבד אינטל: Intel Core i3 8300 3.7Ghz 8MB Cache s1151v2 - Box לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte B360M D3H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות: Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיסי מסך: Gigabyte GTX 1050 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Transcend SSD230S TS1TSSD230S SSD SATA III - נפח 1TB מארזים: מארז כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מקלדות: …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שמיועד לעריכה גרפית חובבנית. 1. תקציב 4k - 5k. 2. שימושים ביתיים רגילים (לימודים, אינטרנט) ועריכה גרפית חובבנית. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש צורך במפרט מלא - לממערכת יתווספו שני דיסקים קשיחים ממחשב קודם. 5. חשוב שקט אבל לא היסטרי. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך ב windows/office. 8. אין העדפה לחנות מסויימת. 9. רכישה בשבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. מערכת מבוססת מעבד אינטל. CPU Intel Core i7 8700 / 1151 Tray 1 …
-
- 27 תגובות
- 15.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אודה להתייחסותכם האם המפרט הזה יספיק לילד בן 10 שמתחיל את צעדיו הראשונים בעולם המשחקים, כרגע משחק בפורטנייט בלבד (יוצא 3452 ש"ח בKSP) תודה מעבד Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 – Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler לוח אם Display - Gigabyte B360M D2V LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זכרון Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך MSI GT 1030 Low Profile 2GB OC DDR4 HDMI DP PCI-E GT 1030 2GHD4 LP OC הארדיסק Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ כונן SSD Display - Corsair Force LS CSSD-F60GBLS-BK 60GB SSD Sata III MLC Re…
-
- 25 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לאשתו של חבר עבור גרפיקה - פוטושופ, אילוסטרייטר וכדו'.. 1. מה התקציב המירבי? 5000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב? יש פה משהו מיותר שהוא ביזבוז כסף? האם יש תאימות בן כל הרכבים? מה זה אומר שרשום בלוח MICRO? מעבד 2400G לוחMSI B450 PRO-M2 Micro ATX זיכרון: זכרון למחשב HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz HX424C15FB2/8 DIMM 360 מארז מחשב : Corsair Carbide Series SPEC-ALPHA ספק Corsair VS450 כונן קשיח: SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III 2460 ש"ח המטרה של המחשב זה איכות צליל וסרטים באיכות כמה שיותר גבוה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 וכן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הייי אני צלם, בפעם אחרונה שקניתי מחשב זה היה ב 2013 הגיע הזמן לשדרג, ולקנות מחשב חדש, אני מצלם חתונות והייתי רוצה מחשב חזק שיחיזיק לי תוכנות במקבליל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 + חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צלם + עריכה גרפית , כל התוכנות של ADOBE וכו'.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 25 תגובות
- 12.3k צפיות
- 4 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - עם אופציה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית כולל ישומים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - חיובי למעט רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אם אפשר במפרט SSD לשלב.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - שלילי 8. האם ישנה העדפה …
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לך מחשב ישן כבר 10 שנים אחלה מחשב אבל הוא ניהיה איטי מאוד... גם אחרי פירמוט... 4GB זיכרון 500 GB כונן קשיח צריך מחשב ב2000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אם יש באמת צורך.... כולל הרכבה... *** *אני מחפש מחשב למטרת סרטים באיכות גבוה עד כמה שאפשר ואיכות שמיעה כמה שיותר טובה.. לרוב הסרטים הם ביוטיוב..... *** *חשוב לי מארז איכותי מאוד נוח יפה* ושיהיה אפשר לחבר מקדימה מקלדת וכל מיני דברים.... אם המארז הוא עם מנרות אז שיהיה אפשר לכבות אותם בזמן שינה שלא יהיה לי אור מהמחשב... *** אם אפשר להכניס כרטיס קול נורמלי או לוח עם כרטיס קול איכותי זה יהיה מצוין.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ובניתי באתר של אייבורי מחשב שאני מעוניין לקנות ורציתי לדעת עם שווה לקנות כזה הוא מה צריך להוסיף : https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5c2fe7969099f5c2fe796909a1 אשמח עם תגיבו
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 (אפשר גם בפחות כמובן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי - שיחזיק למספר שנים ויהיה מהיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (לא חובה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 24 תגובות
- 19k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב הנייד שלי ששירת אותי נאמנה במשך כמעט עשור שלם. (LG R380) התקציב יהיה בערך 2500-3000 המחשב יהיה בעיקר לשימוש יום יומי: עבודה משרדית, לימודים, אולי פה ושם קצת נטפליקס. חשוב לי גם שהמחשב יהיה בעל חיי מדף ארוכים.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 4000 (כולל הרחבת אחריות וכו') 2. מה שימושי המחשב? בשימוש של כבן 60, בעיקר וורד, אקסל וגלישה באינטרנט. (לא משחקים, לא עריכת וידאו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10: 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NEW CORE-i7 7700 MAX 4.2GHZ 8M BOX LGA1151 GIGABYTE H110M-S2V VGA DVI DDR4 LGA1151 GIGABYTE GFORCE 1060 6GDDR5 GV-N1060WF20C-6GD DDR4-2400 8GB KINGSTON SanDisk SSD 480G Enermax 600W MaxPower ZALMAN CPU FAN 92 ULTRA QUIET ENREMAX THOREX זה מפרט שחבר ואני הכנו אבל אנחנו לא הכי שולטים בחומר ואשמח לחוות דעת, מחשב שעיקרו למשחקים. לא דורש שיעבוד על הגדרות אולטרה חלק לכל משחק בשוק אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים לתקופה של כמה שנים. ואם אפשר הסבר על מה ההבדל בין DDR4-2400 8GB לבין הDDR4-2400 8GB KINGSTON תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
4 GB of DDR3 video memory can run most graphics demanding apps well. It’s very good for multitasking thanks to the Intel Optane 16GB Flash Memory which brings it to a whopping 20GB of total memory. לקוח מתוך מפרט מחשב נייד. מה זה Intel Optane 16GB Flash Memory ובמה הוא שונה מזיכרון רגיל? תודה.
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג שיחזיק לי לכמה שיותר שנים ב4000 שקלים. אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים גם בשנים הקרובות, גם אם זה לא יהיה על high אבל שלא יהיה על potato. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K מעדיפה לא לחרוג מהשש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית פוטושופ ואילוסטרייטור, אנימציה ועריכת וידאו אפטר אפקטס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מכויל ויפה לצורך עריכת תמונות לדפוס- מאוד חשוב לי. אין צורך באחרים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודעת מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על נייד לדרישות הבאות: תקציב: תקציב נע בין 2000-2600 ש"ח. שימושים: השימוש העיקרי למחשב זו תיהיה עריכת וידאו ותמונות. מה שכן העריכה לא ברמות הגבוהות , ישמש לעריכת סרטונים בסגנון שמאפרות עורכות, פשוט לוקחות סרטון שלם ומקצרות אותו לפי השלבים של האיפור שלהן עד לתוצאה לסרטון שאורך כדקה והוספת כותרות לסרטון. סרטון לדוגמא: --- מעבר לעריכת סרטונים אני אשתמש גם בעורך תמונות גם כן ברמה הפשוטה לא חושב שאכנס לפוטושופ. תוכנות שישמשו לעריכה: לסרטונים אשתמש בוגאס פרו 16, בשלב מאוחר יותר כנראה בתוכנת פרימייר. משחקים שיותקנו: fm19 בלבד. חלקים שחשוב לשימוש:ssd בנפח קטן שיש…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. מה חושבים על המחשב הזה מהמוכר הזה? האם מומלץ לקנות כך? מה הכוונה on site warranty? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283323705569
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 899 ₪ - * בהרכרבת מחשב * - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 BOX With Cooler לוח אם: 405 ₪ - Gigabyte GA-B360M D3H זכרון: 619 ₪ - V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz RED HEATSINK כרטיס מסך: 1561 ₪ - Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 1594Mhz-1847Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 159 ₪ - Toshiba OCZ TR200 240G 3DNand Read 555MB/s | Write 540MB/s כונן אופטי: 79 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24SCO ספק כוח: 489 ₪ - EVGA 550W GS 80+ Gold 5 Years Warranty מארז: 355 ₪ - Phanteks Eclipse P300 Tempered Glass Black גוף קרור למארז: 87 ₪ - …
-
- 30 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
שלום לאנשי HWzone! בדרך כלל אני בונה לעצמי את המחשב אבל הרבה זמן עבר מאז פעם האחרונה ואני כבר לא מעודכן/אין לי יותר מידי זמן אשמח לקבל מפרטים/טיפים/המלצות לגבי מחשב שיוכל להריץ את המשחקים שקרובים לצאת ב144fps לפחות על ההגדרות הכי גבוהות כמובן. אישית.. אני לא מתכוון לשחק (לפחות בזמן הקרוב) ב4K אבל אני לא פוסל עדיין. עריכה - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K.. גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…
-
- 38 תגובות
- 18.8k צפיות
- 1 follower
-