עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AdonLeon,

שלום,אני צריך קצת עזרה עם הרכבת מחשב חדש,המטרה היא בעיקר משחקים,רצוי שהוא יהיה מבוסס על מעבד של amd עם כרטיס מסך בשווי כ1300-1500 ש"ח ללא ציוד הקפי,ללא מסך,רצוי צורב די.וי.די ולפחות 512 מגה זיכרון,לא צריך הארד דיסק גדול במיוחד 80 ג'יגה בהחלט יספיקו תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Yehuda7,

יש לי lenovo g550 כשאני צופה בוידיאו באינטרנט במסך מלא מתקבל חלק הוידיאו וחלק שטח מת. כמו שאתם רואים בתמונה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by triton,

שלום לכולם, היום בוקר קמתי והחלטתי לקנות מחשב. בדקתי את האמצעים העומדים לרשותי והחלטתי על 6000 לטובת המטרה. כעקרון השימוש של המחשב יהיה בעיקר אינטרנט, אופיס, ותכנות, אבל מפעם לפעם (וזה ממש לא מטרה עיקרית של המחשב) משחקים. וגם לא מתוכנן Overclock אין צורך בציוד היקפי, ואם יהיה הוא ירכש לאחר מכן ובנפרד. המפרט שחשבתי עליו בינתים הוא כזה: Item Price Units Total Athlon" 64 3500+ (S-939) 1650 1 1650 AV8 (s939) sata,GBL 540 1 540 512MB Kingston CL2.5 400 MHZ 580 2 1160 XFX FX5500 256MB TV ,DVI (128bit) 510 1 510 74 GB 10000rpm SATA 1080 1 1080 NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 370 1 370 Evercool for AMD, heatpipe 160 1 160 HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 5860 תודה …

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by xtormstyle,

היי אני חדש כאן, תראו את המפרט הקיים שלי- פנטיום 4 3.0 פרסקוט לוח אם של גיגהבייט .. משהו ישן AGP זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך ריידון 9550 256 מגה 2 הארדיסקים כל אחד 80 וזהו קיצור אני רוצה לשדרג את המחשב זה אומר מעבד + לוח אם במקום הגיגה שזה 2 של 512 לקנות 2 כרטיסים של גיגה כרטיס מסך אני חושב להישאר איתו בנתיים הארדיסק אני רוצה הרבה נפח משהו כמו 200-300 גיגה ואני רוצה קירור טוב אם אפשר המלצות למה שביקשתי... התקציב - משהו כמו 2-3 אלף... תודה :-*

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  5. בונה מחשב שישמש לתוכנות עיסקיות , מוזיקה ומישחקים ברמה בינונית (וכמובן אינטרנט) לא מתוכנן OC ....אבל תמיד אפשר להתפתח לא?...(לא יודע בכל מיקרה זה לא בעדיפות) חשוב לי אבל שיהיו לפחות 3 חריצי PCI ( כי יש לי כרטיס קול מיוחד ) ההתלבטויות הן: 1.(עדיפות ראשונה) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 שעולה 427 ש"ח או : 2. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1956 שעולה 519 או 3. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2067 שעולה 586 איזה אתם ממליצים? אני לא ממש מבין בזה ולא יודע ליקרוא את האינפורמצייה נכונה חשוב לי לדעת בבקשה גם - כמה כונני IDE אני יוכל לחבר ( כי יש לי שלושה + הצורב DVD ) - כמה כונני SATA2 …

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by Dom1no,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידה ולא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בהגדרות מקסימליות, HD, עריכה גרפית, מולטי טאסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD כרגע, ייתכן וישתנה בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז Antec 1200 ספק כוח Corsair 750TX ו…

7. Started by unknown,

ע"פ הפורמט של הפורום: תקציב של 5000~6000 ש"ח(חריגה שלילית מתקציב זה, גם תתקבל בברכה). מותאם לעבודה עם סוליד ברמה של מהנדס ולא לצרכים גרפיים מסך של 15'-15.4' רצוי שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא מחייב דיסק קשיח של לפחות 80gb צורב DVD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shalito,

מחשב נייד למטרות אינטרנט ומצלמת אינטרנט אז הכי חשוב זה המצלמה. אבל שלא יהיה חלש מכדי להריץ סרטים משקל לא משנה גודל הכי גדול שאפשר לפי התקציב אבל האיכות של המצלמה יותר חשובה. זמן סוללה פחות חשוב, העיקר שתחייה הרבה זמן ושיהיה אחריות כונן לפחות 60 ג׳יגה צורב רק אם זה נכנס בתקציב פרמטר אחרון מבחינתי שמערכת ההפעלה תכנס לתקציב *אם אפשר לקבל 2 -3 המלצות של מחשבים למקרה שארצה עיצוב או חברה אחרת תודה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  9. שלום כפי שציינתי בכותרת , מבקש את דעתכם על המפרט כאן המחשב מיועד לעריכה גרפית אבל ברמה חובבנית וכמובן סרטים , הורדות אינטרנט , אופיס ואני לא פריק של משחקים מארז - MidiTower ATX Model HEC CI-6AR6-2F. Silver-Black ספק כח - Zumax 400W 2-speed fan ( קיבלת המלצה שהם טובים ביחס למחיר) - השאלההאם זה מספיק למפרט הזה?? מעבד - Intel® Core2 Quad Processor Q6600, LGA775 Package 2.4GHz לוח אם - Intel Dragontail Peak DP35DPM ( נראה לי לוח לא מוצלח לפי המלצות) זיכרון - Transcend Original 2048MB Dual channel DDR-2 800MHz PC6400 (2x1024 - לא מכיר את החברה בכלל - האם כדאי?? כרטיס מסך - Gainward SilentFX, Geforce 8500GT. Silent w/o fan - הם החברה מומלצת ?? שאר הרכיבים לא ציינתי מכיוון שאיתם…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by shaymor26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גראפית+ וידאו. משחקים, פורנו לעיתים רחוקות (כרגע יש חברה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: תוכנות בשימוש תדיר : פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקסט ומדיי פעם בעוד תוכנות מהמאסטר קולקשיין של אדוב. לרוב גם עובד עם כמה מהן במקביל. המחשב מיועד לגיימינג לא כבד כמו שהייתי פעם, אבל חשוב לי FPS במשחקי רשת. אני משחק על מסך גדול. חשוב לציין שכבר יש לי כרטיס מסך 570 GTX וןאין צורך לכלול במפרט כרטיס מסך. …

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  11. נניח שאני רוצה לבנות מפרט, אז אספתי לעצמי רכיב מפה ורכיב משם. איך בודקים שכל החלקים במפרט מתאימים זה לזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שלום אני קונה מחשב חדש ביום רביעי (20.6) התקציב שלי הוא 5000 שקל יש אפשרות לתוספת של 100 150 שקל אבל לא יותר אוקי אז ככה אני צריך מחשב למשחקים גלישה באינטרנט וסרטים אני צריך שהמחשב יהיה מחנות קרובה לחיפה ואני לא מתכנן OC אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים half life ברמה ממוצעת heroes of might and magic 5 ו black and white 2 כמובן שעוד הרבה אבל זה בעקרון המשחקים הבסיסיים שאני חייב שהוא יריץ חלק ובלי בעיות אוקי אני לא יודע אם צריך להגיד אבל יש לי מסך samsung 931c והרזולוציה שלו 1280x1024 ואני לא צריך צורב אז הנה מפרט שבניתי: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB ¤ 1129 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 471 1 מארזים NZXT Trin…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

שלום. אח שלי מחפש מחשב לארכיטקטורה לקניה באהר"ב בתקציב ישראלי של עד 5500 שקל (לא יודע כמה זה באנגלית בערך טיפה יותר מ1500$ ) לא כולל העברה במכס... ("תשלום נפרד") בעיקר לעבודה עם AUTOCAD ותוכנות דומות שכנראה אין לי מושג איך קוראים להם... הבנתי שQUADRO זה הכיוון הכללי... תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by UllrStannum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, פיתוח, וירטואליזציה - ברמה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, visual studio, vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעונין להשאיר אופציה לשידרוג לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.עכבר, מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?נראה לי מיותר כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח צופיה
    Started by אורח צופיה,

אהלן, מתחילה שבוע הבא לימודי הנדסת חשמל וצריכה ייעוץ בנוגע לסוג מחשב נייד ונתונים טכניים שלו שכדאי לרכוש שיחזיק מעמד הרבה זמן ויהיה נוח. במהלך השנה אלמד ואתעסק הרבה בתכנות (ולכן גם מעדיפה שתהיה מקלדת מלאה). בגדול התקציב שלי עד 2500 (אבל אם יש הבדל איכות משמעותי יכולה להגיע עד 3000). יש המלצות לגבי דגם מחשב רלוונטי, גודל מסך שעדיף, סוג מעבד וכו'? אגב, המליצו לי על סדרת dell vostro, מה אומרים?מומלץ? תודה רבהה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום\ יש לי מחשב נייד dell vostro 1015 ואני מנסה לחבר אותו לטלווויזייה של טושיבה בחיבור hdmi דרך כבל hdmi -dvi דרך מתאם dvi-vga עכשיו הבעיה היא שלא המחשב ולא הטלווויזיה מזהים אחד את השני ובניסיון להגדיר את הכ.מסך (שדרך אגב הוא מובנה) אין אפשרות ביגלל שעדיין הכ.מסך לא מראה שהוא מזה כלום.. מה אפשר לעשות? אולי הכבל לא מתאים או שזה בעייתי עם בחיבור עם מתאם אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אחרי שעקבתי אחרי כמה מפרטים לדוגמא שנבנו בעזרת חברי הפורום גיבשתי לעצמי מפרט גיימינג ממוצע. אשמח לחוות דעת על המפרט + כמה שאלות לקראת סוף הפוסט. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ולהלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. שלום, שמתי לב שיש סוגים שונים של מסכים למחשבים ניידים והייתי רוצה לבקש הסבר קצר מהם הסוגים ומה ההבדלים בינהם(פרט לרזולוציה)? ואיזה מהם עדיפים? ועל מה חשוב לשים לב? תודה מראש. 8)

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by avipaz,

מעוניינת לשדרג מחשב נייד ומחשב נייח ל זכרונות Ssd איך אדע אם יש לי ממשק sata 3 שתומך בusb 3 תודה

21. Started by IG,

ידידה מתכננת לקנות מחשב בארה"ב ומתלבטת בין השניים (אין דגמים ספציפיים....)- השמושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס ושות', בתקציב של עד 1000$ הכי חשוב זה אחריות בין לאומית... אם יש המלצות למשהו אחר בתקציב- שתפו אגב, שאלה לגבי מערכת ההפעלה של הMAC- מהי, איך היא והאם זה יהיה בעייתי להתרגל אליה אחרי וינדוס... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by egozoid,

מפרט נוכחי : מעבד : INTEL PENTIUM 1 , 63 Mhz לוח אם asus 1x agp 2x כרטיס מסך ati rage 8Mbyte מחובר לעוד אחד כזה ב SLI עם אוברקלוק של 5 HZ זכרון 2GB ram DDR2 Corsair כרטיס קול mega blaster creative ultra edition 0.01 קירור : THERMALTAKER 5 PRO , ARCTIC COOLER 500K ואני גם מקרר אותו בחנקן נוזלי --------------- תודה מרגל.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שלום בניתי שני מפרטים של מחשב אך אני שובר את הראש ביניהם, מה יותר עדיף מבחינת ביצועים וגם מבחינה כספית. המפרטים נבנו על המחירים של חנות SKYPC. המרפטים הם: מפרט 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1602 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם DFI LANParty UT X48-T3RS ¤1381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392045 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 1000GB SATA2 32MB ¤1020 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1001FALS זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-6-18 XP ¤1761 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996625 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  24. אולי אני לא מעודכן כל כך, לא יודע.. אבל אני לקראת קניה של מחשב נייד ויש לי הרבה אופציות. ככה שאני צריך לסנן. אני נתקל בחברות מוכרות וחזקות כמו DELL HP ASUS ויש מסביב כל מיני חברות כמו FUJITSU ILenovo TOSHIBA כשעליהם פחות שמעתי ולפעמים המפרטים של ה"פחות" מוכרים יוצא יותר טוב וזול מאחרים השאלה שלי עד כמה זה בטוח לקנות כזה. עד כמה החברות האלה אמינות מבחינת האחריות והחומרה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by Fistukation,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - קניה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קצת מהכול (מחשב תלמיד) בדגש על מסך מגע ועט לציור על המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.