עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בנוגע לHTPC אם אני מוסיף 1000 ש"ח למחיר המקורי מה אפשר לשדרג? (אין צורך במארז יפה אלא שקט) תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  2. אוקי ראשית יש לי 3gb של זיכרון RAM DDR2 333MHZ (זיכרון של דברים אקראים שפעולים במחשב) כרטיס מסך יש לי כרטיס מצוין אבל טיפשה ישן nvidia geforce 9500GT לפני שנה בערך היה הכרטיס הכי מתקדם עם 2 יציאות של DVI זיכרון פנימי 244GB Western Digital WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA מעבד intel core 2 due e6550 2.3 ghz צורב פשוט של מהירות X22 כרטיס קול ממוצע כרטיס רשת ממוצע 10/100 ספק כוח 750W חזק מאוד לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. 965P-S3 (Socket 775)

3. Started by giladbi,

בלינק הזה מתוארת בקצרה מערכת http://www.automatedtrader.net/algo-trading-news-1036.xhtm INTEL XEON איפה אני יכול לקבל הערכת עלות של מחשב כזה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  4. אהלן אלה כל הרכיבים שאני לא צריך במפרט: HD עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך כרטיס מסך זכרונות מאד מאד חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. כמו כן הוא ישמש למשחקים (כרטיס המסך הוא 8800GT). התקציב גמיש ואני יכול לעלות ל3,500 (אבל מעדיף שלא). תודה!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by idoh40,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה, אם יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, MAD MAX THE GAME, METAL GEAR SOLID: PHANTOM RAIN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 X 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…

7. נתחיל בסיפור קצר (מי שרוצה יכול לדלג): אני מחפש מחשב נייד להורים שלי וראיתי את הדגם A300-20F של טושיבה. המחשב (כמו גם בדגמים אחרים, של חברות אחרות) נמכר עם 4 גיגה זכרון וניתן להוסיף לו עד 8 גיגה. אבל... המחשב נמכר עם ויסטה 32 ביט. מאחר ש 32 ביט לא יכול לתמוך במעבר ל 4 גיגה (ואפילו קצת פחות), אבא שלי הלך לחנות שבה המחשב נמכר ושאל אם קיים הדגם עם ויסטה 64 ביט. הרעיון כמובן הוא עוד שנתיים לשדרג את הזכרון. בחנות אמרו לא ש"אין ניידים שנמכרים עם 64 ביט, עקב בעיות של תאימות דרייברים". אשמח לדעת אם מה שאמרו לו בחנות באמת נכון ובאמת אין מחשבים ניידים שרצים באמת עם ויסטה 64 ביט. חיפשת קצת ולא ממש מצאתי, אז אולי מישהו פה מכיר במקרה ניידים עם ויסטה 64 ביט? תודה!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. פנטיום סלרון אינטל 2.2 (2200). 192 זכרון 40 ג'יגה. כרטיס מסך רדאון 350A משהו כזה... לא יודע בכללי ב2000 שקל,איך זה?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  9. 1. התקציב המקסימאלי 7.5K א) לנצל את כל התקציב 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, תכני HD א) שימוש בעיקר בתוכנת עריכה אדיוס, פוטושופ ואפטר אפקטס, א ופן שימוש-תדיר 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 -10 4. לא מתוכנן אוברקלוק ( OC ) מעבד אינטל :[/r][table][tr][td]Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Noctua NH-D14 CPU Cooler[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24[/td][/tr][/table…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת מכל דבר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. gamepad xbox 360 wireless או משהו דומה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בצורב ומארז (יש לי compucase 6a19b). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר משתלם הולך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by גוטה,

ערב טוב לכולם. אשתי אדריכלית והיות והמחשב שלה כבר התחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת, החלטנו לרכוש עבורה מחשב חדש. בקשנו הצעת מחיר מאדם המכיר את המשפחה שנים רבות והוא שלח את ההצעה המצ"ב. אני רחוק מלהבין ברמה שלכם במפרטי מחשב, אבל יש לי תחושת בטן שמה שקבלנו זה מעבר למה שהיא באמת צריכה... נכון לעכשיו, צוואר הבקבוק הוא תקציב, כך שאם אפשר לרכוש מחשב שיעשה את העבודה בשנים הקרובות ב-3k, או אפילו פחות, אז אשמח מאוד. כמובן שההעדפה היא לא לקנות משהו שיהפוך להיות גרוטאה תוך פחות משנה. אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם המושכלת בנוגע למפרט, מאחר וזה יעזור לנו מאוד ברכישה. תודה רבה ושנה טובה ומתוקה! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

מהמפרט שיש לי עכשיו לזה: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤663 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤676 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 ספק כח HEC 400TRT 400W ¤230 http://skypc.co.il/product.asp?pid=400TRT סה"כ מחיר לכל המוצרים:2399¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il תוסיפו לזה את הדברים הבאים: מארז Sunbeam Transformer Freezer 7 Pro for CPU 1GB DDR2 667MHz Dual Channel Samsung DVDRW S182D 120gb sata 250gb sata2 זה טוב?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  13. שלום לכם חברי פורום מפרטים, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג בתקציב של בסביבות ה2000 ש"ח (קצת יותר קצת פחות, אל תפריזו P: ). אני מודע לעובדה שזה לא מספיק למחשב גיימינג רציני, אך זה התקציב שעומד לרשותי ואשמח אם תוכלו לתת לי את המחשב הכי טוב שאני מסוגל להשיג בסכום הזה. אין צורך בציוד היקפי, רק הקופסא P: תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by navaro,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות EMULE וסקייפ משקל רצוי-עד 2.5 ק"ג, עדיף פחות יש צורך ביציאת DVI דרך אגב, למה אתם מתכוונים באיכות בנייה? ואיזה חברות נותנות את זה? מה שמצאתי עד עכשיו זה: HP 2230s 2GHz 3GB 320GB 12.1 NX598EA LENOVO THINKPAD SL300 NS6L2IM 2738-L2G HP ProBook 4310s NX570EA HP Pavilion dv3-2150ej 2.1GHz 13.3 3GB 250GB NZ868EA Lenovo ThinkPad R400 2.1GHz 14.1 250GB 2GB 7443-22G ASUS F6a 2GHz 13.3 3GB 250GB ויש גם את ה-מחשב נייד LG E310-M.CP8BE 2.16Ghz 2GB אני מאוד מתקשה להחליט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MATAN_BS,

אני כמעט סגור רק כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory 400.00 ל- Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 300.00. מה עדיף (כמה זה באמת משפיע) ? 2) מה ההבדל בין DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 875.00 ל- DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 690.00 מה עדיף (כמה זה באמת משפיע) ? 3) איזה משני המפרטים עדיף ? Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.03 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 269.99 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1065.00 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 54.99 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  16. שלום רב, יש לי מחשב מדיה סנטר מבוסס ויסטה פרמיום, שנמצא כרגע בבדיקה במעבדה (בחנות שבה ביצעתי את הרכישה), בגלל בעיה של ריסטרטים. היות ואצלי כל הוצאה של המחשב מהבית נחשב "לכאב ראש" לא קטן מסיבות לוגיסטיות, חשבתי שאולי כדאי לנצל את ההזדמנות לביצוע שדרוג, שיתאים את המחשב בצורה טובה יותר לקראת השנים הבאות. לכן, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שדרוגים הנראים לכם ככדאיים, מעבר להגדלת הזיכרון, שזה נראה די ברור. הדרישות שלי מהמערכת: 1. הרצת סרטי HD בנפחים עצומים ובאיכות גבוהה מאוד, מבלי לאמץ את המעבד יתר על המידה. 2. להשתדל עד כמה שאפשר שהמחשב לא יתחמם יותר מדי, בכדי למנוע שוב תופעות של ריסטרטים ובעיות אחרות. להלן המפרט של המחשב במצבו הנוכחי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 לוח אם: GIGABYTE…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 4000 ש"ח, אפשר חריגה, המחיר פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב? תכנות, אינטרנט (מאות טאבים פתוחים בשגרה), סרטים, עריכת וידאו בקטנה. לא נועד לגיימינג, רק שתהיה אפשרות למשחקים ברמה סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - הארדיסק, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בהחלט חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבה צריך …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני לא בטוח שאפשר להרים מפרט נורמלי בסכום הזה אבל אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by asai5,

שלום אני מחפש המלצות למפרט מחשב לעריכת וידאו. המחשב צריך להיות עם מעבד i7 זיכרון 8 ג'יגה כרטיס מסך 2 ג'יגה .תקציב עד 7000 עדיפות לכמה שיותר נמוך. אין צורך במסך. רשת אלחוטית.לא כולל מערכת הפעלה ואופיס. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by sheldon cooper,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk, final cut pro x, photoshop, after effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. רמה גבוה אולי RAZOR או ALIAN WARE מקלדת עכבר ומסך א4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

21. יש לי רק בקשה, אני לא מעודכן לגבי הכרטיסי מסך ולגבי המעבדים שיש היום כי פשוט אין לי זמן לזה אני בצבא אם מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח אני רוצה מחשב שיהיה אפשר להריץ בו משחקים כבדים ולגלוש כמובן **שיהיה זיכרון 4 גיגה

22. Started by idogm4321,

Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box=1785 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E x1= 595 1GB Aeneon x2 =1050 Gainward Bliss GeForce 7900GT 256MB PCI-e x1 =1890 160GB SATA II 7200RPM 8MB x1 =440 LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) x1 =260 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU x1 =270 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black =49 ש"ח HEC 475W (True Watts) x1 =350 סה"כ 6689

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by asaf556,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:1600 • חריגה מקסימלית מהתקציב:100 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלוםשלום עליי להקיים שני עמדות PC לגרפיקה שמשמשות לעיבוד וסריקת תמונות ברולוציה גבוהה ביותר של 1024 DPI כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5 GB . כל תחנה צריכה להיות מסוגלת לאחסן DATA של לפחות 1TB על גבי כונן יחיד. כמו כן ישנה דרישה להגנת נתונים כוללת שימוש ה RIAD מתאים , המסך אמור לתמוך ברולוציה של 2048X1536 Pixeis . למחשב יחובר סורק איכותי בממשק Firewire ( 1394 IEEE שמסוגל לסרוק דפים של עד A3 עם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות (אופציה) . התחנה מחוברת לרשת עם כרטיס רשת של 1Gbps === 1 עמדת PC Multimedia שמשמשת לעריכת קול ותמונה . הדרישות עבור ה - Multimdia זהות לתחנות הגרפיקה אולם כאן צריך להיות כרטיס קול 7.1 עם מערכת Suround שמתחברת בחיבור SPDIF . במחשב זה יעבדו שני…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by ^NAOR^,

אוקי פניתי לחנות מחשבים והם הציעו לי את הדגמים הבאים איך החברה הזאת טובה כי אני לא מכיר אותה ממש? ועל איזה מחשב הכי טוב ללכת פה אני רצה ללכת על אחד טוב שיהיה מושקע ולא בהכרח זול ופשוט איזה לדעתכם הכי טוב פה ואיכותי? תודה מראש!! http://up48.siz.co.il/up1/wje2yjovlwzb.jpg

• 4 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.