עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤418 כרטיס מסך: PALIT GTS250 1GB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤789 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤237 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: ANTEC NSK4400 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤187 ספק כוח: FSP 500W : FSP500-60APNV2 - BULK אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤287 מחיר סופי: ¤2767 או זה: http://www.siz.co.il/my.php?i=wqounmmgy22w.jpg

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by a1x,

היי אנשים מישהו המליץ לי כמה חלקים במפרט: לוח אם - 715 ¤ GA-E7AUM-DS2H NVIDIA® GeForce 9400 Chipset GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H, adapting brand new NVIDIA® GeForce 9400 MCP chipset (Media and Communications Processor) supporting Microsoft DirectX10 for Vista Premium. Featuring NVIDIA® Hybrid SLI® (GeForce Boost) 、PureVideo® HD technology、NVIDIA® CUDA and NVIDIA PhysX technology. GeForce 9400 also highly improves the realism of HD contents playback and graphics performance for mainstream 3D gaming. Through the supporting verity of video output, such as DVI and HDMI (with HDCP support), GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H brings the ultimate rich multimedia experience. מעבד - 445 ¤ ‏Pen…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני צריך המלצה עבור הרכיבים האלה. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1920x1200 או 1920x1080, במשחקים חדשים כמו crysis warhead, fallout 3 וכו'... עוד לא קניתי מסך, המלצות גם למסך יתקבלו בברכה. אני משדרג מחשב קיים, כך שאין צורך ברכיבים נוספים. הספק שיש לי הוא Antec TP2 550 לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 לדעתי אמור להספיק לרוב הכרטיסי מסך, אמרו לי מה דעתכם. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום! אני צריך מחשב שני, בנוסף למחשב העבודה הראשי שלי, שישב בסלון ויתפקד בעצם כמחשב להורדות קבצים ולהזרמת מדיה. (בעצם, במקום מכשיר DVD אני רוצה מחשב שינגן גם HD). הוא יחובר לטלויזיה וכל תפקידו יהיה להוריד מביטלורד בלילה ולהציג סרטים בטלויזיה ביום, כולל תכני HD 1080p. אני לא אעבוד עליו, כך שהוא באמת יכול להיות בסיסי מאוד. המארז - נחמד אם יהיה שוכב ונאה, אבל אפילו זה לא הכרחי. אני לא זקוק לכרטיס TV ולא להקלטה של תכני טלויזיה. אך ורק הזרמת תכנים למסך והורדות מהרשת. זהו, אשמח להמלצות... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. ןגם ללא צורב , עדיפות מtms . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤418 כרטיס מסך: PALIT GTS250 1GB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤789 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤237 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: ANTEC NSK4400 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤187 ספק כוח: FSP 500W : FSP500-60APNV2 - BULK אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤287 מחיר סופי: ¤2767

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  7. **אני יוסיף כרטיס מסך 8400GT או X550 ישן שיש לי. מסך: T22P שאלות: 1. אם אוכל לראות בצורה חלקה סרטים וסדרות 1080P. המחשב לשימוש אישי באינטרנט ובצפייה בסרטים וסדרות בHD. אני רוצה לדעת אם החלקים במפרט תואמים. ואם אני יכול להרכיב מפרט כזה לבד? לדעתי אני יסתדר עם הכל חוץ מחיבור המעבד ללוח אם, למרוח משחה טרמית וחיבור הלוח אם למארז. עד כמה זה קשה.? כי אני לא רוצה שירכיבו לי את המחשב בKSP. אני קונה משם כי זה זול וקרוב לבית (ירושלים).

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by lielvaisman,

אם אפשר מסך 22 אינץ תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש מפרט -3 אלף עם אפשרות לחריגה עד 3500 בערך. מה שמתוכנן לעשות על המחשב זה עיבוד ווידאו ובעתיד גם עיבוד ממצלמת HD ביתית. מעבר לזה גם משחקים אבל לא צריך את הרמה הגבוהה ביותר. מה שהכי חשוב לי זה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, לכן חשבתי על מארז כמו ANTEC SONATA 3 או משהו דומה לו. ההרד דיסק צריך להיות מהיר אך לא חייב להיות גדול, 320 יספיק (יש שרת NAS חיצוני). אודה מאוד לכל עזרה או הכוונה.

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  10. מסך 15.4 לא מבריק שישקול לא מעל 2.5 קילו (אם יש דבר כזה בתנאים שלי) מעבד טוב-לא מבינה בזה זיכרון- לפחות 3 ג'יגה יציאות: לעכבר, מקלדת,רמקולים, 4 USB. 320 ג'יגה דיסק קשיח. זמן סוללה טוב. רמקולים טובים. אם צריך להוסיף תקציב תגידו עד כמה. הגבול העליו במידת הצורךן הוא 4,500. איך הנייד הבא של טושיבה? Toshiba Satellite A300-243 מישהו יודע להגיד לי איך הרמקולים שלו?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. שלום, אני הולך לקנות את המפרט הבא בתחילת חודש אוגוסט: -אני לא הולך לעשות OC. אבל מעוניין לקנות את גרסת ה Vapor-X של Sapphire. -העדפה ל-AMD ;D מעבד---------------AMD Phenom II X4 940 (AM2+) Quad Core 3.0GHz 6MB Cache - Black Edition Box גוף קירור למעבד----Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם-------------GIGABYTE GA-MA790X-UD4P זיכרון פנימי---------G.SKILL 8192MB (2048X2)X2 DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ דיסק קשיח---------WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM WD5000AAKS צורב---------------Samsung SH-S223B x22 SATA Black DVDRW כרטיס מסך---------Sapphire Radeon HD4890 VAPOR-X 1GB GDDR5 256bit Retail כרטיס קול----------Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת---…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. שלום לכולם, מחפש מחשב נייח לבית ללא ציוד היקפי, שיוכל להריץ starcraft 2 החדש כשיצא, ובכלל משחקים חדשים, ולכלל שימושים לבית. תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מזמין עכשיו את המחשב כיאלו מתי שתביאו לי אם אפשר כמה שיותר מהר אני יודה לכם מחשב של Intl פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? skaypc 6. האם …

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by creative,

אשלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שינה שיהיה מחובר לטלויזיה (בתור מחשב שני לחדר). היעוד של המחשב הוא להריץ vista media center או תוכנה אחרת בסגנון. כמובן להיות מחובר לרשת הביתית ולהכיל את כל הסרטים והסדרות שלי כדי להציג אותם על הטלויזיה. כרטיס מסך כרגע שיהיה עם יציאת s-video (בעתיד אני אשדרג לכרטיס עם HDMI). דיסק קשיח עם 320 GB . לא צריך מארז HTPC, פשוט מארז רגיל. שיהיה המחשב הכי פשוט בעולם רק לצפייה בסרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט . כלום מעבר לזה. אם אפשר במחיר הכי נמוך שאפשר לקבל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  15. התקציב מופיע בכותרת ( בבקשה לא לחרוש ואף להשתדל לסגור את התקציב סביב 3900+- במקרה הצורך) ואיתו המטרות , יש לציין כי המחשב עצמו מיועד למשחקים(משחקים כבדים/משחקי רשת), אך אשמח אם אוכל לשלב בין מספר יישומים בו זמנית, כמו שימוש במשחק מחשב תוך כדי הורדה מהביטורנט ושימוש באיסקיו לדוגמה, וזאת למעשה הערה היחידה. יכולת של שימוש גרפית סבירה יכולה להיות בונוס (פוטושופ וכו', לא מעבר) וזהו. קיבלתי הצעה נחמדה מאדם דגול ואשמח לחוות דעת או מקצה שיפורים קל: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1212 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤418 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SAM…

16. אהלן עוד כמה שבועות אני טס לחו"ל ורציתי לדעת מה הפרוצדורה עם המחשב הנייד, אני חייב להכניס אותו למכונה? זה יזיק לו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by r0ckY,

שלום, אני מחפש נייד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט) וכן משחקים קלים כגון( CSS, FIFA) הנייד שחשבתי עליו זה hp dv6-1120ej. כמו כן, חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 3 שעות. אשמח לשמוע ביקורות עליו, במידה ויש לכם תחליף תציעו.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by Editor Online,

שלום אני מחפש מחשב לשימוש ביתי אינטרנט + אפשרות להתקין עליו בהמשך תוכנת עריכה של סאונד + וידיאו. תוכהת עריכה avid וסאונד protools לאלן מפרט שבניתי ישמח לקבל דעות בנושא גמיש במפרט אבל במחיר לא יכול לעבור את 5K לוח אם Topsfield מתוצרת Intel ב Intel P43 F מעבד (Intel® Core2 QUAD Q9400 (in original box 2.66Ghz 1333Mhz Quad Core LGA 775 6Mb cache מאוורר וצלעות קירור אינטליים וכן בקרת מהירות מאוורר ובקרת טמפרטורה מארז ATX Full Midi Tower מקצועי דגם: 6AG6, ספק כוח ייעודי 450W כולל מאורר 12 ס"מ זיכרון Hynix 4Gb DDR2 800Mhz דיסק קשיח Hitachi / Seagate SATA2 250Gb 7200rpm צורב DVD LG DVD-RW x22 כרטיס מסך NVIDIA Geforce 9600GT / 1Gb DDR2 / 2xDVI כרטיס קול קריאטיב כרטיס רשת Intel P…

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by kevinss,

תקציב : 7.5K שימושים : 1. גיימינג כבד מאוד - Crysis, COD6, GTA IV, FAR CRY2 ובקיצור כל המשחקים החדשים. הרזולוציה הכי גבוהה, מקסימום פילטרים, הגדרות הכי גבוהות ULTRA HIGH ושיפעל חלק לגמרי בלי תקיעות. 2. עבודה משרדית - אתם יודעים. אינטרנט וכו'. ציוד הקפי - אני צריך מסך 22" איכותי. שמעתי על ה- DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA מקום HDD מבוקש - 1TB / 750GB. אני מעוניין בהרכבה. צורב- אני מעוניין בצורב DVD. לגבי OC - אני לא בטוח אם כדאי לעשות. אולי בעתיד אני יעשה אבל אני צריך המלצות שלכם. הערות - 1. מעבד חזק מאוד ומהיר - אם אני לא טועה מסדרת I7. 2. כרטיס מסך (או כמה) הכי טובים שאפשר להוציא כדי שיעמדו בדרישות של גיימינג כבד מאוד. (לדוגמה, HD4890 1GB) שיריץ על מקסימום…

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מחשב נייד וראיתי על גיגה בייט מהרשימה הנ"ל http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-PCLaptop&keyword=9600&orderby=price בעקרון אני מחפש מחשב עם מעבד סבבה וכרטיס מסך שלפחות 9600GT, ובעקרון 4GB של זכרון. אפשר לחרוג במעט עד 200 ש"ח. מצאתי את המחשב הנ"ל, נראה שווה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W576V84H4&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כמו כן איך המעבדים P8400? מה ההבדל בכלל בין ה T6600 וכו'... המחירים שונים אבל ברובם יש 9600GT, אפשר עזרה בנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. אהלן. אני נוסע עוד מעט לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם מחשב נייד. העיסוקים שלי עם הנייד הם בעיקר אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. אני מעוניין במחשב חזק (מעבד+זיכרון), מסך 15.4 וכרטיס מסך יחסית טוב למשחקים. ממה שקראתי וראיתי, חשבתי על Dell Latitude. מה אתם אומרים? אולי xps?studio? ולגבי האחריות של דל, קראתי גם פה באתר משו על 3-4 שנים. אני הבנתי שיש אחריות בינלאומית שנה על החלקים. מזה אומר עם האחריות של השלוש שנים? איך אני מסדר את זה בדיוק? התקציב הוא עד 600 דולר. אני מתבסס על ההנחה שבארה"ב המחירים הרבה יותר זולים. למשל חבר שלי קנה בארה"ב inspiron 1525 ב 400 דולר כשבארץ הוא עולה 3500 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by kevinss,

טעות.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. היי לכולם! לאחר הסתקלות רבה בפורום hwzone ובמפרטי מחשב בפרט, למדתי מעט (או לא מעט) על הרכיבים השונים במערכת. חוץ מזה, יש לי וותק של שנה וחצי בפורום מפרטי מחשב ב FXP, אבל אני לא יכול לתקשר עם הפרימיטיבים האלה, אז עברתי לכאן. ניגש לעניין. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 20,000 ש"ח בכרטיס אשראי . מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים אולטרה כבדים, צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוט…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by MOR5AM,

מחפש מחשב נייד טוב בשביל דברים בסיסים-אינטרנט, מוזיקה וכו..ובעיקר עבודה בפוטושופ שלא יהיה בעית מקום במחשב ושהיה מהיר שתהיה חברה טובה שהמחשב לא היה כבד(בשביל בחורה) תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.