ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
אין צורך במסך או במערכת הפעלה. עדיף שירוץ כמה שיותר מהר עם פוטושופ. ישוחקו עליו משחקים יחסית לא כבדים. המסך שיחובר למחשב הוא 22". ללא OC, אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור מצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להייתיעץ עם מישהו שקצת יותר מבין ממני איזה מחשב יותר כדאי בכל מקרה הביאו לי שתי הצעות מחיר לשתי סוגי מחשבים עם מפרט של המחשב זה המחשב הראשון: http://srv2.jpg.co.il/10/54aecdff86126.jpg זה המחשב השני(שתי התמונות יוצרות מחשב אחד): http://srv1.jpg.co.il/8/54aece6d0dd05.jpg http://srv2.jpg.co.il/2/54aece24c686a.jpg ההצעה הראשונה יצאה בערך 9000 שח וההצעה השניה יצאה בסביבות ה6000 שח רציתי לדעת אם באמת אני צריך את ההצעה הראשונה או שההצעה השניה מספיקה או אם אפשר להישאר עם ההצעה השניה ורק לשפר בה כמה דברים חשוב לציין שאני צריך מחשב חזק שיחיזיק תוכנות של Adobe מחשב שיריץ במיוחד את תוכנת after effects למי שמכיר אבל גם שלא יהיה יותר מידי יקר…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (כולל גם תמונות וצפיה בוידאו או עריכה בMOVIE MAKER) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, אינטרנט, צפיה בתמונות וצפיה בוידאו וגם שימוש ב movie maker ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * ל…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח.... הוריי מעוניינים לקנות מחשב לחדרם, שיתחבר לטלוויזית הLCD החדשה שלהם. הדרישות מהמחשב הן: מארז שוכב (כמו ממיר או dvd) בעומק של עד (!!!) 32 ס"מ (גובה ורוחב לא משנים). אפשרות להקלטה ושידור מהטלוויזיה...בצורה נוחה כמובן, ויכולת שידור וקליטת HDTV (מאוד חשוב), קחו בחשבון שמסך הטלוויזיה הוא בגודל " 32 ועל כרטיס המסך לעמוד בעומס של שידור ברזולוציה מתאימה. (הטלוויזיה מסוגלת עד רזולוציה של 720P). אם אפשר מחשב שקט ככל האפשר, בנוסף, עכבר ומקלדת אלחוטיים. שלט שישלוט ככל האפשר בכמה שיותר פונקציות (אם אפשר גם על הטלוויזיה, מה טוב) דיסק קשיח בגודל של לפחות 300 ג'יגה (ושקט כמובן), צורב דיוידי. אין צורך ברמקולים. בנוסף, רציתי לקבל עצות על תוכנות שבעזרתן אפשר להקליט תכ…
-
- 56 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
[1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod mw3, gta iv, וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ]מסך 19אינץ' של HP -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכ…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד שהשימוש בו הוא בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס. כמובן שאני רוצה גם קצת משחקים עד כמה שאפשר אבל זה לא השימוש העיקרי בו Intel® Core 2 Duo Processor T5800, 2MB L2 Cache, 2.0GHz, 800MHz FSB 2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory 15.4 WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology Mobile Intel® GMA 4500MHD 320GB (SATA) 5400rpm SATA DVD SuperMulti Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) צורב Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g) אלחוטית 56kbps Modem מודם Gigabit Ethernet רשת 5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב, חבר שלי מתכנן לקנות מחשב כבר הרבה זמן וסוף סוף הוא עשה את הצעד הראשון לכיוון ולקח הצעת מחיר הנה המפרט שהוא כרגע מתכנן : מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Samsung HD321KJ 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ANTEC SONATA-3 500W SONATA3 אין לי כרגע מחירים של כל האביזרים אבל כרגע זה יוצא 4800 ש"ח. עכשיו, מספר שאלות נוספות -האם בקרוב הולך לצאת רכיב חדש ? כרטיסי מסך \ מעבדים שיהיה שווה לחכות להם ? -האם כדאי לשנות משהו בטווח המחירים הזה ? עד 5000 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש סיוע ברכישה מתאימה של מחשב לעריכת וידאו. תקציב של עד 5000 ש"ח ללא מסך.ניתן להוסיף להמלצה גם מסך. תוכנת העריכה היא PINICLE STUDIO 14. על ההמלצה להיות בדגש על רכיבי מערכת החשובים (לוח ,מעבד,זיכרונות,דיסק/אחד או שניים,ספק כח). אשמח לתגובה תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גראפיקה בסיסית פוטשופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים, עבודה עם אופיס, matlab, revit, ועוד תוכנות סרטוט בהמשך התואר. גודל מסך 14-15.6 עדיפות למאט לפי דעתי, חשוב יותר שהפאנל יהיה טוב. אין צורך במסך מגע. צריך כרטיס מסך בשביל תוכנות הסרטוט אבל אין צורך ברמה מאוד גבוהה, כרטיס כמו 840m מעל ומעבר. צריך זמן סוללה ארוך עד כמה שאפשר, צריך לשרוד יום לימודים. אין צורך ביציאות מיוחדות, דיסק קשיח בסדר גודל של 500GB מספק (אשמח גם ל SSD אם קיים במסגרת המחיר). אחריות כמובן כמה שיותר. אין העדפה לחברה מסוימת, רק רוצה שירות טוב של החברה של המחשב. בינתיים מצאתי את המחשב הבא: נייד לנובו בחרתי בi7 בתור future proof תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט שיריץ בטלפילד 3 אנ בי איי 2012 וכו' על הגדרות גבוהות בצורה טובה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד 3 , אן בי איי 2K12, DIRT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בודק עכשיו מלא הצעות למחשבים חדשים ונראה לי מלא טכנאים סתם מזיינים את המוח :s05: אז בבקשה תעזרו אנשים מעבד כבר הייתי סגור על אינטל פנטיום 4 כי זה שקוף אבל פתאום אני רואה כולכם פה נגד זה... למה? איך זה: INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 3.0 GHz 800MHz 1MB cache זה באמת יהיה יותר טוב אם הלוח אם יהיה גם אינטל רוקלאק? לוח אם - עדיף ASUS או MSI מקורי? - יש CHIPSET INTEL 848 ויש אינטל Rocklack. שמעתי שהרוקלק יותר חזק זה נכון? יש באמת הבדל? - CHIPSET INTEL 848, תומך מהירות 800 MHz, תומך במעבד פרסקוט 800 MHz ------- זה טוב? כונן קשיח מה עדיף? 120GB W.D RPM או 80GB SATA? במה זה עוזר "SATA הטכנולוגיה החדשה"? זיכרוןDUAL DDR 512 - זה 1024MB זיכרון כן? ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות מוזיקה בקיובייס,אינטרנט,צפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס ופוטושופ ממש בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/02/13/walt-checks-out-thinkpad-x300-also-fits-in-manila-folder/ http://www.engadget.com/2008/02/08/lenovos-upcoming-x300-ultraportable-leaked-by-best-buy/ Lenovo's X300 will run on a SL7100 chip, which is apparently a 1.2GHz Core 2 Duo that fits into the same form factor of the 1.6GHz / 1.8GHz chip options for the MacBook Air. However, Lenovo saw it fit to squeeze a DVD-RW drive inside this 13.3-inch laptop, along with 64GB of SSD, all for a "reasonable" price of $2,744 -- at least, if Best Buy's leaked spec sheet is to be believed. The screen is also WXGA+, which we're assuming means 1440 x 900 instead of the 1280 x 800 MacBook Air
-
- 50 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם - Intel DP55WB מעבד Intel i5-750 זיכרון Kingston 2x2GB DDR 1333MHz דיסק קשיח WD 1 TB צורב LG x24 כרטיס מסך - ATI 5770 Saphire 1 GB ספק - OCZ 550W מארז של NZXT Windows 7 כל המפרט הזה - 4940 ש"ח. מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות, גרפיקה, תכנות, סרטים.. חשוב שיהיה חזק ומהיר. אני גרפיקאי - יוצא לי לעבוד הרבה עם פוטושופ (דברים כבדים) ועיצוב בכל מיני תוכנות, כמו כן ישמש גם למשחקים ברמה גבוהה אבל לא לגיימרים מכורים.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מעבד: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ לוח אם: GIGABYTE 533MHZ\AGP\ATA133\USB 2.0 זכרון: DDram 256MB 333MHz כונן: Floppy 1.44 כונן תקליטורים: CD X 56 דיסק קשיח: Western Digital 40GB 7200 כרטיס מסך: (O\B 64MB 3D (Shared כרטיס קול: O\B כרטיס רשת: 100\10 O\B הכנה ל ADSL מודם פקס: K56600 מארז מפואר: MIDI ATX P4 300W 2-FAN מקלדת: Internet עכבר: Logitech גלילה איכותי רמקולים: Genius ** לא כולל מסך תודה, יונתן
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאני אומר מולטימדיה הכוונה היא בעיקר לצפיה בסרטים ואני צריך שתהיה אפשרות לחבר לטלויזיה... חוץ מזה כמובן תוכנות אופיס ואינטרנט.. כרגע הנייד הקיים הוא HP NX7400 ..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא זה : INTEL QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5 כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי. כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 BIT. הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? ) כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה. מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ? והאם בגלל שיש לי קינגסטון CL 5 800 MHZ כרגע אני חייב לקנות בידיוק …
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם בהמלצה למפרט מחשב ב 2000$ ללא מסך וללא HD ואפילו ללא רמקולים ומקלדת (החלקים נקנים רק דרך האתר NEWEGG אז נסו בבקשה להמליץ רק מתוך המבחר שלהם) החלקים יגיעו ללא מיסים וללא עלות משלוח אז תמליצו לפי דעתכם (אבי עובד FED-EX). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה היא להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו כדוגמת GTA IV וכו' אם אפשר לא לנצל את כל הסכום אם אפשר לקצץ פה ושם ובכל זאת המשחקים יעבדו אשמח מאוד אלא אם כן זה לא שייך
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב לחברים (ללא מסך) לשימושים פשוטים: אינטרנט, אופיס, מקסימום איזה משחק פשוט פה ושם. תקציב: 3500-4000 ש"ח (אולי אצטרך להכניס גם רמקולים, לכן אני מעדיף להישאר על 3500 כרגע). בעקבות מפרט שראיתי שהמליצו כאן למישהו (תרד על מחשב ב-2900 ש"ח) הרכבתי מפרט ב"למיר" lamir.co.il כדלהלן (מחירי החלקים מופיעים לפני הפירוט בגלל ה'הדבקה' המצ'וקמקת שלי): מעבד מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4600 X2 / 2.4GHz SOCKET AM2 BOX 3Y 717 717 ¤ לוח אם לוח ASUS M2A-VM AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+GIGA LAN m-ATX 3Y 472 472 ¤ זיכרון זיכרון Super Talent DDR2 1Gb 667MHz CL5 128X64 360 360 ¤ כרטיס מסך כ.מסך ASUS EN7300GT/SILENT/HTD/256M GF 7300GT PCI-E 256Mb DVI+HDTV 3Y 51…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים אבל גם לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו. לכן אני מעוניין לקנות אך ורק מעבד 4 ליבות.בעבר רציתי לקנות I7 אבל "ירדתי ממנו" בגלל המחיר היקר אז החלטתי ללכת על Quad. המחשב יחובר למסך 22 אינצ' ואני לא יזדקק לציוד היקפי בשבילו וגם לא צורב. הנה מפרט שביניתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, מחשב נייד Dell Inspiron 1525 מלפני שנתיים וחצי. יום בהיר אחד הסוללה לא נטענה יותר והנורת טעינה החלה להבהב בצבע כתום, במקום בצבע המקורי - כחול. לא ידעתי אם הבעיה הינה בסוללה או במטען/שקע טעינה ולכן שלחתי את המחשב למעבדה של Dell לבדיקה (שירות לקוי ביותר יש לציין). הם טענו שהבעיה הינה בסוללה - נפגמה ולכן יש לקנות חדשה. קניתי חדשה - מטעמי תקציב חליפית (מ - EBay). גם הסוללה הזו לא נטענת (והנורת טעינה כלל לא נדלקת - לא בכחול ולא בכתום). כשקיבלתי את הסוללה היא היתה כ60% מלאה והמחשב היה מחובר איתה כשעה וחצי אך הסוללה לא נטענה. בביוס מזוהה שיש בטריה (לעומת הבטריה המקורית שכתוב שהבטריה לא מותקנת) וכתוב שזה גם נטען - אך זה נשאר תקוע על 0 אחוז. השערה מה יכולה להיות הבעיה? המחשב …
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-